det är så jobbigt att sakna


Haha hej på er

Hejhej. Jag bloggar inte så mycket här längre för det finns ingen ork. Jag orkar ingenting längre och det beror på mitt jävla jobb. Jag är mer död än levande och det är inget skämt! Stressigt är bara förnamnet. Idag var det nästan svimattack, tumme upp på den eller? Fortsätter det såhär vet jag inte om jag kommer orka fortsätta jobba där. Och nej jag är fan inte lat och en liten vekling.

Idag tänkte jag köpa lite kläder. Det är ju lite vår liksom, vill inte ha på mig vinterns grå tröjor.. Och där sprack ju min dröm att få lite nytt KARLSTAD KLÄDUTBUT SUGER RÖV. Fy fan blir så besviken. Det enda jag ser är korta linnen med brottar rygg och kaaanske nåt 'fräckt' ''''inne''''-tryck på bröstet. Eller stickade tröjor som ser samma ut år ut och år in. Eller nån topp som är lös för det är så jävla inne. Allt sitter ju för fan som säckar. Och jag blir så jävla depp på det här för kläder är nåt jag älskade.. öh för typ ett år sen. Nu lever jag i mina svarta tights och grå stickade favvotröjan. JAG ÄR SÅ JÄVLA INSPIRATIONSLÖS SÅ JAG ORKAR INTE! Fanny kom och ge mig lite fashion. Jag vill sitta i din lägenhet och planera nästa kläd/sko/väsk-inköp som det gjordes en gång i tiden.
Till helgen ska man väl ta sig i kragen och gå ut lite. Känner ingen pepp på att stå framför spegeln och gråta för att allt är så fult! Och de som känner mig vet ju att jag lika gärna kan stanna hemma från något man ska på om jag känner mig ful...  Fan ge mig fucking värme så kan jag bättre. Jag vet det!! Istället för stora halsduken som verkligen behövs så man slipper skaka isär revbenen av kyla.

Nu har jag klagat lite och det var väldigt skönt. När jag klagat färdigt så kanske det blir roligare här i blokken men tills dess får ni stå ut.

RSS 2.0