Gillar Kamprad


Telefonfobi

Bra inlägg skrivet av självaste Michaela Forni, känner igen mig sjukt mycket! Läs!
http://www.devote.se/forni//blogs/17053276/slut.htm#WriteComment

Suanite jacket

Någon som vet vart man kan få tag i denna jacka från Diesel? Den finns på Nelly.se men bara i M och större och jag måste ju ha det minsta... Kan liksom inte fixa våren utan denna!!! Måste ha!!! Vart fan kan den finnas?!

Lilla älskade Lena

Jag ska berätta en grej för er. Det hände en helt fruktansvärd grej i måndags.
På morgonen kom inte en av mina arbetskamrater till jobbet. Hon var alltid noga med att skriva upp om hon skulle någonstans och var aldrig sen. Efter nån timme åkte två andra arbetskamrater hem till henne och hittade henne sittandes i fotöljen, död.
Jag satt i fikarummet när vår chef hade dom på linjen och konstaterade att hon var död. Jag har nog aldrig varit med om nåt hemskare. Vi satt som fastfrusna, fattade totalt ingenting! Hur fan kan hon va död? Hon var ju här i fredags! Men det var hon. Vi är ett gäng på ca 20 pers som jobbar där och alla satt och grät i stora högar.
Jag började ju där första september förra året så jag har ju sett henne varenda dag i några månader. Det var hon som lärde mig det mesta nere på SA, och hon var en riktig arbetsmyra och gjorde jävligt mycket som ingen riktigt fattade. Och hon var så himla söt, hon hade jättedålig syn så ofta stod hon vid kylvarorna och tittade och svor högt att hon inte hittade det hon skulle ha, och en gång hade hon köpt en inspelningsbar DVD men hon fattade inte hur man gjorde. Tog med sig instrutionsboken och allt och frågade alla hur man skulle göra. Det var såna smågrejer som gjorde henne så älskad. Det är så svårt att förklara, men jag tyckte så mycket om henne. Vi hade alltid så roligt när vi gick på avdelningar och skrattade åt alla knäppa saker folk gjorde.
Jag har fortfarande inte fattat nåt vilket gör mig ""gladare"" än resten av dom jag jobbar med. Annars är det en spökstad jag jobbar i just nu.
Hon är en person jag verkligen kommer sakna av hela mitt hjärta.

Valentine's



Men se på detta! Pirr i hela magen!


Kvinnor på styltor

Hello vänner!! Livet rullar på som vanligt förutom att Elina drar till Italien. Det är nu hon ska träffa män.. Avis. Maggan när kommer jetplanet hem till Torsby med italienare som jag beställde?
I fredags var vi på Rebecca och Fiona. Fett trångt.. Jag har varit på SÅÅÅ många konserter där det är så himla trångt och bökigt och det förstör ju fan allt. Människor lär sig inte dricka med måtta och fattar inte vad röra sig ordentligt heter. Jag blir less på sånt. Bitterfitta jag vet! Sorry! Men det var jävligt roligt iallfall! Två brudar som är ascoola. Älskar dom. Undrar bara hur Rebecca kan va så jävla smal???? Ser ut som en femåring.
Har för övrigt haft en väldigt bra dag ute i snön med skoter och en vän med ont i foten. Solen värmde. FATTA LYCKAN! Tänk när våren kommer. Ett helt nytt liv börjar varje vår. Känner inte ni också så?
Nu känner jag mig som Michaela Forni så nu slutar jag.
Vi hörs!

If you run

Ingenting är som förut



RSS 2.0