21/6

Nu har jag inte skrivit på några dagar, men det gör inget för jag har inte haft något att skriva om! Förutom en sak, jag cyklade till Lysvik i söndags! Fatta den grejen för världens mest otränade människa! Höll på och dö när jag var i Oleby... Det var iskallt och det både regnade och åskade och inte blev det varmare av glassen på Mormors glasscafé.. På hemvägen kom jag bara till Bada sen kom min otroligt snälla pojkvän och hämtade mig hihi! Nog om det.

Inatt drömde jag att jag bara fick 3 poäng på det där 'provet' jag gjorde. Fan va hemskt det var haha. Undrar hur det gick egentligen..
Men nu ska jag in och jobba hejhej!

(Här är förresten min superdupermega tränade kusin Julia, som var med och cyklade)


Lite paljetter en onsdag

Ok svenskadelen var fett svår, det var däremot inte engelskan. Så jag har verkligen igen aning om hur det gick men man får väl hoppas på det bästa! Även om det inte gick så bra så ville jag ha BELÖNING för utförandet ändå he-he :)

Sommarens finaste väska?! Ooo I love glitter.


Lernia

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska göra ett test och se om jag går vidare i urvalsprocessen för Apotekstekniker :) På mailet stod det att det skulle va i svenska och engelska så det borde väl inte va så svårt? Men jag har verkligen ingen aning om vad jag har att vänta mig! Och i och med det fick jag faktiskt sova längre idag eftersom det inte var nån ide att jobba innan!! Wiii när hände det senast liksom? Och imorrn får jag åka hem. Livet alltså!!

Lycka till till mig, tack :)


EM

Just nu ser jag på fotboll, fast nu gjorde Ukraina 2-1 så det var väl inte så kul kanske!!


Just nu:

Klippstuga! Har då aldrig känt nån som har ett hår som växer så fort haha.

Tåg

Rolig bild va? Nej men ni ska veta känslan att på torsdagar få åka hem till Torsby. BÄSTA!! Jag trodde i hela min tonårsperiod att jag var ensamvarg men OJ så fel jag hade! Jag hatade såna som aldrig kunde va ensamma utan var tvungen att va med nån hela tiden. Nu har jag själv blivit sån.. Hem till min käresta, mamma, pappa och mina flickor<3 Ni hör ju vad underbart det låter.

Puss


6 Juni

Hej.
Inatt ska jag sova i min egen säng på Lustavägen för första gången på vääääldigt länge. Förut liksom bodde jag i min säng, tänk va allt förändras?!
På ett år har det hänt så mycket. Jag fick ett jobb, flyttade hemifrån (!!), fick en lägenhet och rodde hem en boyfriend. Det är även anledningen till att jag inte skriver här för jag har fan aldrig tid. Men nu i sommar tänkte jag försöka lägga upp något eftersom det finns lite roligare saker att skriva om då.
Jag som har haft helt fria somrar i flera år nu, så ska jag bara ha 4 veckors semester iår?? Hur ska det gå. Ja jag prioriterar ledig tid mer än pengar. Är så jävla trött på pengahetsen så jag orkar bara inte. TJÄNA MICKET PENGAR UTBILDA DIG TJÄNA ÄNNU MER SPARA SPARA SPARA, håll tyst lev istället och gör va fan du vill!! Jag tycker man glömmer bort vad som är viktigt.
Men iallafall hänger ni med mig nu då?? För är ni med är jag med :D

RSS 2.0