31 Augusti

Borde verkligen gå och lägga mig nu. Har varit i Karlstad hela dagen med mormor och morfar och ena kusinen. Gått runt och kollat på roliga saker, ätit god mat, hälsat på Julia osv. Mitt i city var TJOCKT med småtjejer som såklart skulle kolla på Kenza och Andreas. Man blev inte så shoppingsugen av det! Sen fick jag världens sockerfall (jag kallar det så) så jag köpte mig chokladpraliner på Carli, SÅÅ goda!! Rekommenderas!

Men som sagt jag borde sova. Börjar kl 8 i Karlstad så det blir att åka tidigt. Herreje jag kommer va stone dead. Så nu ska jag måla tånaglarna med nån vacker färg och plocka fram bekväma och dösnygga kläder till imorrn, det är så man får dagen vara värd att gå upp till :)


Dagens erkännande

Jag älskar Jersey Shore och skulle kunna gifta mig med Pauly D. Nu tjejer vet ni det! Han är min!


Yeey

Shit, fick ett jobb idag. Inte fast anställning då men typ vikariat eller nåt sånt. Så jag börjar på Centralsjukhuset i Karlstad redan på torsdag. Pepp pepp!!

Grön dag

Vet ni vad jag låg och kolla på igår natt? Storytellers med Green Day, på MTV alltså. Då har dom en konsert och berättar om de olika låtarna, så intressant! Om ni bara visste vad jag älskar/har älskat det bandet. Kan hela American Idiot-skivan utan och innantill...
När jag gick i sexan, eller kanske sjuan? så hade de en konsert i Sverige. Men lilla jag fick inte gå för mamma och pappa. Jag tjatade i ÅR OCH DAG men nej, jag fick inte. Jag har fortfarande inte förlåtit dom för att jag inte fick gå. FATTAR NI VILKEN LITEN TJEJS OLYCKA DET VAR ELLER! Någon gång ska jag se dem. Nåååååågon gång!




Life

Idag har jag fått jättemycket ny energi. Det behövs en galen utekväll för mig tydligen för att jag ska komma tillbaka till livet.
Idag ska jag ta tag i saker och ting. OK? Bra.
Sen ska jag se på bio med mina vänner, den bästa söndagsaktiviteten ever!

Nu är det bra. Jag vet att livet kommer bli bra för mig också.

Och Linn, jag är SÅ glad att jag fick träffa dig igår! Vi får inte tappa bort varandra. Men det tror jag inte vi gör heller :)

Tips för er människor

Pappa drog fram en skiva här om dagen. De köpte den på 80-talet någon gång. Det är alltså en skiva som förföljt mig sen jag föddes, mamma har oftast på den när hon står i köket eller bakar. Och på något sätt har den fått mig att älska 80-tals musik! Jag kan fan inte förklara varför, men det är liksom soundet. Jaja, här har ni den :) Lyssna och NJUT!


Russ Ballard – Russ Ballard


Saknad

Det finns så inihelvete många människor jag saknar. Snälla, låt mig få gå på Stjerne 1 år till.

MYLO XYLOTO

24 Oktober släpps Coldplays nya! Fick höra två smakprov på konserten på Where the action is som var svinbra, låtarna satte sig liksom redan då, och då är de minsann jäkligt bra! Men som sagt, någon jag ser fram emot!


Amen

Har precis skickat iväg ett mail. Må gud vara med mig

Florence Welch

Jag har inga ord om den här människan. Så jävla vacker överallt och sååååååååååååååååå vackra kläder JÄMT. Och rösten/musiken... behövs det ens nämnas nåt om den? Stor inspirationskälla.

Fucking amazing

 


Rollercoaster



Asså så söt kille att jag avlider <3 Lite roliga miner också hihih.

3.15

Snart är mitt vikariat på TAB slut. Sen är jag jävlar i mig fri som en fågel! Lite för fri kanske...

Tills dess kan ni tänka på detta, hur ni enkelt gör en postkvinna glad:

Ta in din 14 dagar gamla post ur brevlådan.
Ta bort fågelbajs från locket, vi vill inte ha sjukdomar.
Markera din brevlåda med gata, nummer eller namn. Eller allihopa!
Tro för fan inte att du kan parkera bilen precis efter sista brevlådan och tro att vi tar oss till den sista. FLYTTA. BILEN.
Rensa ur eventuella insekter ur din brevlåda. Speciellt tvestjärtar.


Se, inte svårt att göra oss glada!

Du och jag i Paris!

Min Johanna har flytt Torsby för Stockholm. Det gör hon helt rätt i tycker jag. Vi ses snart igen!




Puss på er

Hahahah öh okej det här var ju inte alls kul...
:(


Dagens tips

Drick för fan inte kaffe kl 10 på kvällen om du ska upp och jobba 03.15. Huuu!

RSS 2.0