JAG sätter reglerna och det vet ni (arg)

Låt mig vara lite bitterfitta nu när det gäller civila regler.

1. Sätt dig för FAAN inte på yttersta sätet i bussen/tåget what ever. Så fruktansvärt korkat. Okej om du har typ fetaste väskan och verkligen inte kan ha den någon annanstans men alltså ni fattar grejen? Jag har en dam som åker med min buss varje morgon och hon sätter sig jämt och ständigt längst ut med rak rygg, väskan i knät och stirrar rakt fram, supernöjd liksom. Vill hugga huvud då.

2. Ni vet när man är inne i en affär, kanske en väldigt trång sådan, då har man ju liksom radarn på så man kan flytta sig om folk vill förbi och sådär. Men vissa fattar bara inte sånt.

3. Rulltrappor. Man ställer sig ALLTID till höger i rulltrappan så folk som har bråttom kan gå förbi OKEEEEJJJ?? Inte mitt i alltså. Idioter.

4. Och sen mina små fjortistjejer... , så går man inte 60 st på ett led på gatan så folk får flytta sig i sidled typ 100 meter. Ni får... dela på er eller va fan som helst. FATTA GREJEN!


Luci lever BREAKING NEWS

Ok den här bloggen är inte så normal längre. Förlåt för det! Men det beror på att:

1. Jag bor numera själv så jag har liksom fullt upp med att...... ta hand om mig själv.
2. Jag har ett så fruktansvärt segt internet att det inte ens går att använda. Och som ni kanske läst så är jag inget fan av att skriva på fucking iTelefon.

Så nu vet ni det.
Vad händer då?
Livet är totalt upp och ner. På ett bra sätt då. Men jag har verkligen börjat ett nytt kapitel av mitt liv nu och det känns HEMSKT konstigt! Vet inte om jag gillar det eller ej..

Jag kommer tillbaka snart jag lovar.

Jag har världens absolut bästa vänner. Varenda en av er, ni vet vilka ni är. <3


18 januari

Spelkväll och min och mammas middags igår kväll. Blir så när man inte har nåt köksbord! Nu är lägenheten nytapetserad i hallen och vardagsrummet. Blev bra! Nu kan jag äntligen börja fixa på riktigt :) Först upp på väggen: renhuvudet!


I won't let you go

If there's love just feel it
and if there's life we'll see it
this is no time to be alone


Vecka två



Ligger i sängen. Ja jag har faktiskt fått en säng äntligen! Och sängen är väl typ det enda jag äger. Har såå lite saker här så det är skrämmande.. Men nu ska det iallfall bytas golv och tapet så det är ändå ingen idé att jag drar in massa grejer.
Jag vill att ni säger hej till mitt nya ren-par förresten, de fick flytta in hos mig igår. Har jag sagt hur mycket jag älskar rådjur/renar osv? Absolut finaste. Såg ett renhuvud i silver igår. EEEEH skatan hade nästan tänkt köpa det, men jag tror inte det var till salu.
Vad annars? Även om jag är ensamvarg och alltid kommer vara det så är det väldigt ensamt. Och ÄVEN om jag pratar med mamma ca 10 gånger per dag i telefon... Senaste samtalen: "Vad tycker jag om för skinka?" "Har man smör i våffeljärnet innan smeten?". Då förstår ni hur värdelös jag är i köket :)
Men jag antar att livet blir såhär nu. Fast jag är SÅ JÄVLA HALV utan mina hjärtan. Önskar allihopa kunde vara tillsammans. Jag vägrar låta livet dela på oss. Punkt.
Nu ska jag diska. Det är rätt roligt eftersom jag har dom pedantiska generna.. Höhö.




dag 1

En bild + 10 fakta om mig

Hitta på fakta om mig själv tycker jag är såååå sjukt svårt.. Men här får ni lite, som ni ändå redan visste:
Jag är väldigt pedant
Jag älskar klassisk musik
Jag drömmer om ett hus på en grekisk ö
Jag har förbannat svårt att skriva sms på iphone
Jag kan stanna hemma från världens grej om jag känner mig ful
Jag är nog egentligen 3 år yngre än jag är nu (mina vänner kan insistera på det)
Jag är fruktansvärd i köket
Jag äger bara svarta, vita eller grå strumpor
Jag har svårt att känna medlidande
Jag ska träffa alla mina älskade ikväll

Wear

Imorgon skulle jag vilja ha på mig:

en glest stickad tröja i färg lavendel
svinslitna svarta jeans som är typ grå ni vet
svarta läderboots
och en mellanstor vit pälsväska med kedjerem

.

Vart finner man sånt? Inte här iallfall. Önskar Zara fanns i Karlstad. Lätt favvoaffären!

Nyår

Ojojoj. Nu är det över. Hade jättekul igår med nästan alla mina bästa. Nu får det bli lugnt ett bra tag framöver!
Imorgon flyttar jag. Svintråkigt måste jag säga. Men här kan jag ändå inte stanna så nånstans måste jag ju ta vägen. Skratta inte om jag flyttar hem efter en månad, oki?
Det är bra att du finns.

RSS 2.0