Jävla Kolsnäs

Idag mår vi inte bra. Gick så långt att jag shottade lakrits? Jag HATAR lakrits?!?!? Ajjjjaa idag vill jag se en riktig tjejfilm och äta allt jag vill.

Det var allt från soffan för idag

mmm


Idag har jag varit i Karlstad och köpt byxor. Jag vet att ni kommer tycka de är lustiga, men de är suveräna. Suveräna brallor till suveränt pris. När jag kom hem skulle jag och Elina äta chingchong-mat. Elina ville ha tandoorichicken, men inte fan ville hon ha pasta till det. Det finns inget chingchong i pasta! Vi ville ha ris. Resultatet blev obehagligt lång väntetid och fett ovärd pulvermat. Men vi sörjer inte:) Nu ligger jag och snosar med Sigge. Han har visat mig sina bästa trix. Kvällsdopp med övriga brudstyrkan väntar. Ikväll har vi sommar. PUSS

27 Juli

Idag fyller pappa år. Vi har ätit galet med mat och en jordgubbstårta.
Sen åkte jag hem till Elina och chillade på taket. Vi pratade om varför sommaren bara är en jävla stor besvikelse. Jag minns liksom inte ens senast jag riktigt NJÖT av en het sol och badade utan att behöva tänka hur kallt det är. Fy fan. Sommar i Sverige finns inte mer..

Sen har vi höst-jobb-ångesten. Den har jag varje dag :S Where to go? Man har huuur mycket möjligheter som helst men ändå inte. Vad Sofia Larsson gör med livet är fortfarande oklart.

 

Vill också skriva lite om massmorden i Norge. Jag har varit helt paralyserad av allt som hänt. Jag kan inte ens föreställa mig den paniken och skräcken ungdomarna måste haft. Känna kulorna genom kroppen och se folk bredvid dig dö.

Skulle jag se den där Anders på tv, asså rörlig bild skulle jag inte våga kolla. Han är som det värsta tänkbara monstret för mig. Men Norge har verkligen visat att kärjäveln inte har vinnit och hållit ihop nåt så fruktansvärt.
Nu ska fanimej hatet bort föralltid.


Riktigt vidrigt.

Jag var inne på en hemsida igår, skulle kolla efter plånbok. Min blev ju stulen för ca 1,5 år sen och sen dess har jag haft en såndär nödplånis som är så liten och ful att det inte ens är kul att handla. Och jag finner aldrig någon bra, som är rätt färg, i skinn och rätt storlek. MEN! Igår fann jag en helt okej! Läste lite om den. Fin färg också.


Så står det: "Stilig plånbok tillverkad i ålskinn".
Ursäkta? Ålskinn? Vem FAN vill ha en plånbok gjord av en jävla ål?!?

Familjen Olsson

Som sagt så var jag lite trött igår. Jag åkte förbi min kära Linns hus och utspringandes kommer Kersti och Enya och jag blir så glad av att se dem!!! Lite för glad, jag vinkar och kör ner i diket och där sitter jag fast... Vi skrattade så vi grät. Hon fick väcka hela hushållet så jag kunde få draghjälp upp hahahah ja jävlar vilken klant jag är!


Bakslag

Ok mår inte så bra. Igår körde jag hela vägen från Hultsfred till Karlstad och sen hem till Torsby helt ensam. Var hemma runt 9, la mig 12 och skulle jobba 03.30. När jag var klar vid ca 07.30 åkte jag hem och la mig och sov till.. Vill ni ens veta? 16.00. Jajjemän, här har vi en trött tjej! Pappa hade tydligen försökt väcka mig men jag har inget minne alls av det. Någon som vill umgås med en sån eländig människa som jag? Tror jag har feber också. WIIIIIIIII :)

Festival

Det här är nog det spontanaste jag gjort nånsin. Köpte biljett för 2 timmar sen och nu snart åker jag till Karlstad för att sova där inatt. Och imorrn bär det av till Småland och Hultsfredsfestivalen!!!!!!!!!!!!! Jag kommer alltså få se Hurts. Oslagbart. Pirrar i magen bara jag tänker på det.

Jag hade nog tynat bort här annars.

Hörs senare!!!


Den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig mer tillbaka

Jag letade skivor igår. Jag vägrar liksom att gå in på cdon.com och beställa dem. Fattar ni vad tråkigt det är eller?! Det är ju det som är själva grejen, att få gå runt och fingra och gå igenom allt. Åhlens hade typ 3 artister under varje bokstav, inte direkt stort utbud om man säger så. Bergvik hade mer men det var fortfarande väldigt fattigt. Sen hade jag ingen aning om vart jag mer skulle gå och kolla. Ni som bor i Karlstad eller kanske inte gör det men vet ändå får gärna tipsa var man hittar skivor!
Vad hände liksom? När försvann respekten för musik? Musik är KONST som någon har SKAPAT. Visst, många artister säger säkert "ja men bara jag får skapa musik så är jag glad", nej men de vill överleva också. Inte fan vill de göra det for free! Jag tycker det är lite samma sak som med tavlor. Går man på en utställning kostar det inget att se tavlorna på en begränsad "tid". Men vill du ha tavlan hemma hos dig, ja då får du betala för den. Precis som det ska va! Samma med musik, du får höra låtar på radion (nu är det ju så att det bara ((oftast)) är mainstream-musik som spelas där, men ni fattar) på begränsad tid, ta del av liksom. Men ska du ha det själv, då får du betala för det.
Nu när Spotify börjat kosta för det mesta går ju folk upp i taket. Jag är bara glad att de gör det. Äntligen kan artisterna få lön för det de gjort. Jag har hört många gånger att folk sagt "Hahaha ja men tror du de skulle dra in mycket på skivförsäljningen? Det är ju konserterna det får in pengarna ifrån". Men sen när glömde man det viktigaste? Själva musiken.
Men jag ska inte ljuga, jag betalar inte heller för all musik jag lyssnar på. Så Spotify Premium kommer jag börja köpa inom en snar framtid. Bara jag kommer ur situationen "student".

Men låt oss kunna köpa musiken i fysisk form också, för nu för tiden TYCKER JAG musik är något "man har i bakgrunden" och missbrukar.

The future, the past, the first, the last

Måste ta och vända på dygnet nu. Alldeles för farligt att ensam vara vaken om natten, man tänker så hjärnan dör. Annars då? Nej jag vet knappt vad det är för dag längre för jag gör liksom ingenting. DET ÄR SÅ FUCKING DÖTT! Idag när jag och family var i Karlstad och hälsade på faster hade vi en vild diskussion om min framtid. Jag vill verkligen härifrån så fort som möjligt. Problemet är att jag inte kan flytta ifrån alla mina vänner här. Visst låter det löjligt? Men någon måste jag ha med mig. JAAA man lär känna nytt folk men aa. Jag är inte så, jag vill liksom flytta alla här till nån annan stad. Fan detta kommer aldrig gå i längden...
Hur ska det sluta för mig egentligen. Den som lever får se.

Fotograf: Helena H


Then the world is yours

För 24 timmar sen var du hos mig igen. Du kommer alltid om natten.
Jag kan fortfarande inte fatta det. Aldrig mer.

Idag såg jag en pojke på cirka 6-7 år. Han var så lik dig, tittade på mig som om det var någonting. Knöt sig i magen rätt hårt. Det blir klarare för varje dag som går att det var precis det jag ville ha.
Att en människa kan göra så jävla djupa avtryck i en. Men med detta misstag lär jag få leva med resten av mitt liv.

Our crippling shyness butchering love all the time
Please please god pull the stars to align
Let's not leave it to another time
Remember in the midst of my dreams when I dreamt you were mine
Through letters of love saying the words
In the right order can be awkward and tough
Time is slipping through
To express how I desire you
It's something I don't know how to
The fear of losing you is elevating me on through
Whilst the undeniable truth is alive and true

Second hand, hur kan man INTE älska?

Åh vet ni! Jag har funnit en helt fantastisk loppis. Första gången kom jag hem med en svart helt underbar byxdress, en marinblå tröja med guldknappar och ett grått superurringat linne (rygg). Idag var jag där med mormor och mamma. Första gången jag var där såg jag en helt underbar kappa, storlek 34 men eftersom jag är väldigt petite så drunknade jag i den. Men andra gången kunde jag fan inte hålla mig. Den har liksom allt jag vill ha på en kappa! Så jag köpte den, den kostade typ ingenting så varför inte. Så just nu är den under förvandling. Imorgon ska jag kolla knappar tänkte jag. Ni får se när den är färdig :)

Notera slutet på videon

Här får ni något helt fantastiskt, denna fina måndag.





Lite jättetråkig update

Har absolut svintråkigt. Nu har jag varit helt alone sen i torsdags och det är faktiskt inte så roligt som jag trodde. JAG VÅGAR JU FÖR FAN INTE ENS SOVA!
Alla är i fucking Höljes. Vem vill dit? Alla tydligen.
Men vad gör jag istället? Inget vettigt. En natt till bara.

Förresten, någon sugen på Hultsfred? Mest på lördag. Annars får jag väl dra dit själv. Jag tänker inte missa Hurts en gång till.
MÅÅÅÅÅSTE på festivaaaaal!! Jag hör hemma där! Men alla är ju slut nu. WOW är ju ingen campfestival så det blir ju inte på riktigt. Fan också. Snart är sommaren slut förresten. Kom ihåg det

Mitt jobb hihihi

Kära postbil, förlåt för att jag körde så hårt med dig idag.

Bilarna är inte direkt starka, ibland funkar inte automaten och då får du stå i några minuter och flytta spaken åt alla möjliga olika håll och se om det funkar, man måste upp i typ 4000 varv för att den ska växla till tvåan, den är som en trambil så när du är uppe i "bergen" och kör på lösgrus så är du nästan av vägen, speciellt om du kör i 90 km/h.

Jag körde för första gången HELT själv idag och det gick sådär... Prick 07.00 la jag i sista tidningen och det är till 07.00 jag har på mig. Jag var så stressad så jag somnade nog inte förens 8 imorse! Halleluja, nu blir det sova middag!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0