KENT!

Hej vänner. Nu kör vi igen!
Min helg har varit rätt så bra om jag får säga det själv. Lugnt på fredagen även om jag var med några vänner, lördagen blev det fest jäävligt sent på natten och ett besök söderut som var goooodie :)
Kan ha gjort min vecka.
Eller ja, vet ni vad som mer gör min vecka?
Att jag ska på Kent.
Idag.
DET SKA BLI SÅ IN I HELVETES GÖTT OCH ROLIGT SÅ NI VET INTE!
Det här har jag fan längtat efter i över ett halvår.
Åker kl 2 och är hemma runt 4 inatt :)
TAGGATAGGATAGGATAGGA!
Låt oss få en bra låtlista också.



Dåliga tider i Sofias hjärna.

Jag vill inte blogga på ett tag nu känner jag. Just nu är det inte roligt. Jo det är kul att blogga men när jag är så jävla negativ och allt går åt sjumilaskogen vill jag inte.
Jag lär skriva nästa vecka antar jag, men bara som en förvarning.

;(

Är så förbannad så jag vet inte vad jag gör snart. Att precis ALLT ska hända mig!!!!!!!!!!!! Kommer få sitta inne hela våren. Fyfan va jag är ledsen!!!!!!!!!!
AIÖBGIÖABDGIÖABDGÖIABGIÖAUBGSIAGUBIGBAISUBGASIPU G CP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kkkkk

Observera att låtarna inte är i nån ordning.
Den här låten är så jävla bra. De har kört den en gång den här vårturnén, finns inte en chans att vi får den i Örebro tyvärr..

 


Kvällismat

Hej gullungar. Kul att några av er tog er tid till att skriva en kommentar i inlägget längre ner :)
Snön ligger kvar, suck. Dunjacka är fan inte HIGH FASHION!!!!!!! Jag hatar vintern, det går fan inte att klä sig då, usch.
Våren, kom till Sofia nu!
Jag bakar också! Hehe scones, men det är ju sååååå gott!! Ni som inte känner mig.. Jag allvarligt talat suger på att laga mat/baka osv. Jag vet inte hur man kokar makaroner eller kokar ägg. Ska jag göra nåt ska det vara ett recept rakt under näsan, annars går det åt skogen.
Någon som vill vara min nakna kock?



Billig måndag

Om det ändå kunde ligga en själ i soffan när man kom hem.
Jag behöver NÄRHET, jag dör snart. Kärlekstörstande monster.

'Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn'

Detta har jag sagt många gånger förut, men...

Hallå, nu är det så att jag är lite sur. Ni är faktiskt rätt många som läser min blogg nu. Men vet ni vad? Jag har INGEN aning om vilka ni är!! Och kommentarer blomstrar det ju inte av direkt, förutom av mina närmaste då. Så kom igen, tell me who you are!!

(Jag kommer ju inte få en enda kommentar det vet jag, men det är väl tanken som räknas ändå..)

9 dagar kvar

Nedräkningen fortsätter. Här är ytterligare en av mina 10 favoriter.


Väsen utan dess like

Det blev ingen lugn söndag detta... Pappa och Markus kom hem och jag och mamma släppte bomben om hur vi ska göra om, bl.a flytta den stationära datorn ner till mitt rum eftersom Markus ska köpa sig en egen... Å herre min tid vilket liv det blev. HAhahah jag och mamma fick höra alla möjliga hemska ord hur det skulle bli då! Mamma nämde kristallkrona, då blev det ännu mer väsen. Jag skratta så jag dog bara för att pappa inte fattar de där med stil, han älskar nämligen våran bokhylla som är sen 80-talet eller nåt. KONSERVATIV. Gud, skrattar bara jag tänker på honom... Höljes-fesken.. :')


Lugn söndag

När jag vaknade imorse var det vitt, vitt och lite mer vitt ute. FYYYYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad ledsen jag blev då ;( Det enda jag lever för nu är ju att få se våren igen! Och då kommer det MER snö. Men jag antar att den är borta tills imorrn eller nåt. För jag ska väl inte behöva sätta på mig dunjackan igen?

Jag och mamma gick i samma fotspår, vitt. Vi har kollat möbler som bara den och lyssnat på Johnossi. Rolig combo jag vet :P Enda gången vi kan göra sånt är när inte pappa är hemma. Då är det mer: "SÄNK LJUDET!!!" "Nejnejnej de där går inte, det blir för fult!" "VITT? Vi ska fan int ha vitt na!" Ja... Det är min pappa de, fattar ingenting.. När balkongen byggs om hoppas jag att det är jag och mamma som står för detaljerna.

Kanske borde börja på min uppsats.....? Höhö

In my house

Dessa getter var hemma hos mig igår. Vi åt frukt för 250 spänn (!) och dansade till väldigt konstig musik. Jag tror det var rätt kul?

 


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Idag är det 10 dagar kvar. Jag hade tänkt lägga upp några av mina favoriter här på bloggen som en slags nedräkning!


Rock that body

Känner mig just nu längst nere på botten av flaskan.
Får se om jag orkar dra mig ner till Elina utan att jag throwar up på dom!

Aj

Värsta natten på jävligt länge, check!
Ingen skola för mig idag.


Jag ska aldrig föda barn.

Hästar suger...

Jarra hoppningen idag gick bra! Dock jävligt tidigt på morgonen så man var ju lite dåsig såklart. Men idag har jag då tränat ryggen och magen som fan, haha! Måste bara lära mig att trampa ner hälen, för det var lite svajigt ett tag där när vi kom upp i högre höjder..Sofia ute och flyger!  Resten av dagen gick smärtfritt, började med idrott och hälsa B idag också. Lite annorlunda upplägg såklart än A men det blir nog kul! :) Fick våfflor hos farmor, sen snabbt iväg till stallet igen och knoppa... Seriöst, det är nog fan bland det värsta jag vet. Kommer aldrig lära mig och jag vill nog inte heller för jag suger kuk. Aepp, och jag tänker inte skriva på nåt projekt. Jag ska sova. Skiter i skolan hihiiihih busig!

(Varning för hemskt intressant inlägg gjort av Lucifern)

Ingen bra dag..

Ingen sol.
Tråkiga lektioner.
Svinkallt.
Jag har ett arbete som ska vara inlämnat på fredag, jag har skrivit högst 10 meningar på det.
Jag borde duscha.
Om gå och lägga mig.
För imorrn åker jag 07.15 hemifrån bara för att vi ska rida ist för att ha teori.
Jag kommer alltså då lukta häst hela dagen.
Jag måste ha nya kläder.
Men kommer inte kunna få några på en jävla lång tid.
Våren kommer bli jävligt hård :(


This year love

Idag har jag varit med om nåt jävligt läskigt. Och du är fortfarande finast.

Sömn

Fan, det är livsfarligt att sätta sig i soffan när man kommer hem och är dödstrött. Det blir liksom... man sätter på TVn, känner att det är för jobbigt att sitta upp, lägger sig ner, TVn blir mer och mer suddig.... Tillslut somnar man och vaknar upp typ 8 på kvällen. De där händer mig ungefär 2 gånger i veckan, vilket leder till att jag inte kan somna sen på natten och blir som ett monster morgonen därpå.. Hehe, nån mer som har samma problem?


Sometimes..

From the Hibb


Gummipower


Okej, de här är ju typ perfektion. Jag skulle ju köpa de rosa Tretorn förra året, men då var de fan slut överallt. Men nu har de kommit in igen och jag funderar... Dessa Hunter är ju SÅ mkt finare! Dock kommre jag nog inte ha råd med dessa på ett bra tag, sån jävla otur som jag har..

15 Mars

Åååh fan va jag fryser ;( Anledningen till det var att vi fick stå ute i TVÅ timmar på specialidrotten förut! I mina tunna Converse och VÅRJACKA! Vi var blåa om läpparna när vi kom in.
Nåt som har gått lite bättre idag är att jag tog ut stygnen utan att grina!! Jag var livrädd när jag gick in. Men hon var så snäll så och pratade hela tiden med mig. Riktigt pedagogisk människa.

Nu ska jag äta glass, bara för att jag ska bli ännu kallare.. Hehe

Analeigh Tipton


14 Mars

Gooooooooodmoooooorgon
Igår blev det fest! Jag och Elina drog till Maschel's först, rätt kul där faktiskt:) Sen skulle vi ju såklart dra vidare. Jag som var den enda under 18 (fyller i November, hur hemskt???) fick det lite kämpigt att ta mig in men det funkade ;) Fast det var väl ändå ingen höjdare ändå. Hade faktiskt en redigt rolig kväll till en början iaf! Dock hade jag velat vara någon annanstans senare.. menmen, sånt man får leva med tyvärr! Har inga bilder, vågar ju inte ha med kameran längre sååå ><

Idag blir det TYVÄRR matte för hela slanten, prov på tisdag! :/

Sofia påväg ner

Åh!!! Har inte varit sjuk på heeela hösten/vintern, inte ens förkyld. Men nu verkar det vara något på gång. Kan inte göra hastiga rörelser alls för då expolderar mitt huvud. Känner mig allmänt matt.. Men men, jag tänker inte sitta inne idag bara för det utan ska försöka ta mig ut på roligheter ändå! Vi ses senare?


13 Mars (17 dagar kvar!)

Hej godingar! Sitter i soffan och tar igen massa Glamourama-avsnitt som jag missat. Petra måste ju vara den mest virriga personen i hela Europa, så jäkla rolig hahah! Har ni inte sett den serien måste ni göra det, finns på tv3.se tror jagggg. Gårdagen var rolig iaf! Jag, Magg, Ellen och Sofia var hemma hos Elina och väntade på att hon skulle komma hem från GBG ooch överraska henne!! Hahah det blev ju som det blev, men tror hon blev glad iaf över presenten :D Denna fick hon:

Bilder från kvällen, sen gjorde vi som ALLA I TORSBY åkte ut med biiiiil och raceade lite! Var hemma runt 01.30 men pratade med en full och go människa till 3.... guuuuud somnade som en stock.
Nu blire kinamat!

Tita grå

Idag efter skolan har jag varit på teater! Jag älskar verkligen det. Speciellt när dom är så välgjorda att man nästan sitter och letar efter fel. Idag var vi på en rätt liten en på Stjärnan. Man satt i ett litet tält och det var bara två personer i rollerna och en musiker. Och det var samma personer som hade huvudrollerna i Kalevala som vi var på i höstas! Så jäkla duktiga är dom! Samma "teatersällskap" kommer även att spela upp "En midsommarnattsdröm" i sommar, den måste jag se!


Säkerhetspolitik

Rollspelet idag var faktiskt riktigt intressant! Dock var det rätt svårt att förstå för det var så mkt som hände på en gång. Satt där inne i 3 timmar så jaa tillslut blev det lite drygt:P Men kul att göra nåt annat liksom! (Såklart var det bara jag och Fanny som fixat kläder, vad annars?)

Hehehe lite bilder från idag i skolan


Love me, wherever you are

Jag tror min kropp fick en chock idag när jag åt grillat för första gången iår, för jääävlar vilken huvudvärk jag har! Känns som om en apelsin skulle göra susen. För jag är alldeles för lat för att ta tablett.
Imorrn har vi i SPSP rollspel, vi får inte ha jeans på oss och ska ha kavaj. Känns som om det bara är jag och Fanny som kommer fixa det, pojkarna verkade inte så engagerade. Hehe vi får se hur det går! Resten av veckan blir plugg i guess.

Helgen bjuder på....?

 

(Nej jag försöker inte göra min hud "finare", jag vet inte varför det ser så redigerat ut)

 


One last time

The Kooks och Jay-Z bokade till Peace and Love, HUR grymt?!

LAG OSTARNA

Vollyboll-turneringen gick ju typ som väntat! Man hade ju skitbra motstånd så ja, vi mötte ju faktiskt inga lag med bara tjejer som vi då var meeeen ja... Vi hade kul iaf :D Och vi vann ju faktiskt en match!

Nackdelen med "långa" naglar när man spelar volley.. AJ.


GLAD TJEJ IDAG!

Första fotot efter min kameras återkomst ♥

Och såhär finurlig var jag.

Det här är bland det jobbigaste jag gjort. Det kliar ju så jag håller på att riva upp hela magen!!!!!!!!!!!!


Kläder för killar

Jag sitter just nu och försöker "hjälpa" min bror att hitta lite kläder åt honom. Eller han bad mig om hjälp.. HÄRLIGT att han har förtroende för sin syster och tycker jag är duktig på sånt jättestort tack dig dig kära lillebror! Grejen är den, att varje gång jag blir tillfrågad så vill han att jag hittar nåt fint på... junkyard. Vem fan hittar fina grejer där? Det är ju bara en massa huvtröjor ALLA har. Vet ni vad jag sa åt han? Att han skulle gå in på Acne's hemsida för lite inspiration hur man klär sig, hehe.. Han nappade liiiiite. Ni vet, han går ju på Frykenskolan där man INTE FÅR HA KONSTIGA KLÄDER OCH "STICKA UT" utan man ska ha huvtröjor som alla andra. Spyr.. MEN jag tror jag nådde fram med mitt budskap till han iaf, får se hur det slutar ;)


Undertiden jag gjorde detta insåg jag att jag hellre hade blivit en kille. Jag vet ju precis hur jag skulle klä mig då...

Period 3

Såhär ser mitt nya schema ut. Jag är inte nöjd.


Sista dagen på sportlovet

Söndag och jag har panik. Det är skola imorrn och jag har 1000 saker att göra. Har inte ens kollat på skolgrejerna detta lov, har ju gjrot andra grejer heeeeela tiden :S ÅNGEEEEEEEEEEEEEEEEST! Dock går vi ju bara i skolan måndag och tisdag, sen resursdagar resten. Och volleybollturnering också, wohohoh OSTARNA kommer vinna! ;)

Vaknade 1 idag. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUh. Men nu har jag iaf beställt bussbiljett till Örebro och KEEENT! Ååhhh längtar så jag håller på och dö. Inte länge kvar heller.

Sen har jag och mamma fixad med en annan grej som kommer komma med posten nu i veckan. Det kommer va min finaste grej nånsin!!!!!!!!!!!!

DOLLAR GREEN

Jättebra bild, verkligen.
29.90:- på H&M, jävligt billigt.


Elinas 18-års fest

Igår var det torsdag. Jossapossa kom till mig på eftermiddagen och vi fixade oss tillsammans, hon jättesminkad och jag helt osminkad åker vi ner till Elina där det väntade ett helt kök fullt i folk. Tiden gick, vi åt tårta, sjöng, åt snittar, dansade, kände på Elinas dildo, hånglade och allt annat man gör på en fest. Det var rätt konstigt att se Elinas hus i en sån galen fest :P Jag hade iaf skitkul och jag hoppas du är nöjd Elina, inte för att just jag hade kul men ja du fattar ;)

Innan festen skulle jag peela mina läppar så jag kunde ha läppstift på mig. Det resulterade mest i att jag fick RÖDA läppar som är svullna. Idag är dom torra as hell och fortfarande röda... :( Jag kan verkligen inte det här med skönhet.

Imorrn åker jag till Oslo med Magg och Elina!


(Och nej jag har fan inga bilder eftersom jag fortfarande inte fått min kamera än)

Paaaartyparty

Jag och Elina förbereder för ikväll. FEEEEEEEST för 18-åringen!

GALEN

DET SUGER ATT INTE HA EN KAMERA!

GRATTIS

NU ÄR DU 18 ÅR ELINA, COOLT VA!


Igår tror jag våren hälsade på

Satt hos Lina och solade och åt frukter i alla former. Hennes 182 katter gjorde oss sällskap också! GÖTT


Bra låt!


Kul att mammor alltid säger vad dom tycker.

Jag: Mamma, kolla jag har ju fan samma färg på håret som jag har i ansiktet! Rosa är jag också!
Mamma: Ja... Du ser ut som en...blonderad ryss.

Tack... ?

Från.. "damdamdam" NELLY!

Ett par såna skor skulle jag vilja ha i sommar. Dessa är typ perfekta, dock 15 cm klack så det kan nog lätt se lite fult ut. För att inte tala på vilken vrickning man skulle få på fötterna om man snubblar!


1 Mars

  • Började sportlovet med en tid på sjukhuset 9.00 (!!) för att ta bort två fläckar på magen. Andra gången i mitt liv jag får bedövning uuuuuschaaa fyfan hatar de där. Men det gick bra, lite obehagligt nu bara.
  • Kl 10 blev det klippning. Skulle ju ljusa upp det och ist för att göra slingor som jag alltid gjort så körde hon i typ blondfärg i hela håret. Vet inte om jag är så nöjd direkt... Jag ser ut som en chicken. Men får väl vänta en vecka eller så så jag får en lite mörkare utväxt. Jag satt i samma stol från 10 till typ halv 2, FYFAN!
  • Fika med tjejor senare. Gick och lusade ut Torsbys butiker osv...

Och jag har ju ingen kamera då eftersom den blev snodd men den är påväg, så stå ut med detta så länge.
Nu ska jag dra ner till Elina och äta popcorn.


RSS 2.0