Sagan om ringen





Jag vill också ha en Aragorn!


Here is the shit

Tarmen har suttit och predikat för mig i en kvart nu hur mkt galna saker jag missar här i livet.
Jag skulle helt enkel go wild enligt han.
Jag tror prästen har rätt.

Jag har varit i alla städer

Det tog faktiskt inte så länge
innan jag förstod att jag inte betydde ett skit
för dig längre.
Så det kanske inte var så konstigt att du gjorde
som du gjorde.
Men du verkar fortfarande inte fatta
 vad du egentligen har gjort.
Men jag säger bara,
aldrig mer.
Jag behöver inte såna som dig.






För ett par bruna ögon for jag


Att jag alltid skriver på natten

A nej idag blir det inte mkt till inlägg. Jag gick barfota i skolan idag och det gick bra. Ingen trampa på mig så jag behövde inte skrika ut smärta!
Jag måste säga att jag är riktigt rädd. Skolan är för lugn så jag undrar om nåt är fel nånstans. Kommer vi få en bomb sen då eller när det passar lärarna?
Tån mår bra annars, behöver inte ha nåt i mig utan det går bra som det är :)
Ikväll var det ju Sagan om ringen♥ Så himla bäst! Såg med Magg, Elina och Sofia! Vi mediterade till Disney också.
Imorrn ska jag kolla in nya skolan, jag tror det kommer se ut som ett dagis med skohyllor osv..
Kvällen får jag hoppas blir jävligt spontan!


Hörs HEEEEEEEEEEEJ


Ajajajaj.

Började morgonen med ett ridpass som jag tycker gick ganska bra! Hade Ceasar, liten minihäst men han körde på! Blev bara lite stressigt sen när man skulle hem och duscha på begränsad tid och sen fort tillbaka till skolan. Men det löste sig! Fick skita i sista lektionen idag för skulle ju hem och hämta grejer sen till sickhouse.

Okej jag var livrädd. Jag har aldrig ens dragit ut en tand, fått bedövning, sytt osv.. Sånt är stort för lilla mig!! (Och ja jag fattar att folk har brutit ryggrader, fått näsan avknäckt, ögonen utpetade osv..)
Det blev ju inte bättre av att jag fick vänta en halvtimme extra.
Jag fick en skitsnygg doktor ♥
Jag låg där och höll för ögonen när han körde in sprutan runt i hela tån och jag börjar nö-skratta. Fråga mig inte varför. MEN FAN VA ONT DET GJORDE! 
Sen börja han klippa, skära SKRAPA osv.. 
Fick jag sy ETT stygn, tycker jag var lite roligt ;)
När jag kom hem blev det ju ett helvete.
Bedövningen skulle släppa "om ungefär 2-3 timmar" sure, efter en halvtimme börja jag grina som en idiot för att jag hade så ont. Men nej jag skulle minsann åka på teatern. Tryckte i mig nåt starkt och fint och åkte iväg tooooo Rottneros. Jag tyckte seriöst dom var ascoola, skådespelarna och allt. Hur jävla duktiga som helst!  Dock var andra akten rätt seg då dom typ drog ut på allt så det tog aldrig slut. Men teater är verkligen nåt man borde gå på oftare! =)
Ja skola imorrn då. Får se ärligt om jag orkar gå dit för jag vill verkligen inte gå runt i CROCS och halta. Ser ju bara förjävligt ut. Kanske ska sätta på mig mjukisbyxor så det blir fullbordat? ;) Hohohoh nej så kul ska vi inte ha.

Godnatt! (Gissa om jag kommer drömma om sprutor inatt?)








Finns vi? - Filosofi-lektion



Igår cyklade jag och Elina runt hela jävla Torsby. Så kom vi på, kyrkogården! Jag är sällan där eftersom jag inte har nån som ligger där. Fast nu kom jag på att farfar ligger där nånstans. Men det var ju rätt nyligen så det är inte nåt man vant sig vid. Men iaf, måste säga att vilken jävla fin kyrkogård vi har! Låt mig inte behöva förklara varför. Gå dit själva!
Om Torsby kommun (eller va fan det är) skulle lägga så mkt pengar på en fin park ist vore det ju riktigt tummen upp!

Solen hallååååå come back!

Jävlar i havet vilken regnig dag. Tur att man inte är utomhus i skolan, hehe. Jag var nog mer i korridoren än på lektion idag, men sånt är vårat schema på onsdagar. Fick även veta att vi skulle börja med Filosofi idag och VI FICK BENGT G! Kunde det bli bättre?!?! Åååh längtar redan. Nåt mer roligt är ju att alla VERKAR GILLA MIN BLOGG RIKTIGT STARKT =)=)=) t.o.m så mkt att dom SKRIKER efter mig i korridoren! OMG I'M SO FAMOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nä nu pratar vi om nåt annat. Imorrn börjar jag dagen med ett ridpass, så så mkt bättre kan det nog inte bli!

•  14.30 sjukhuset och skära i min tå. Nån frivillig som vill va handhållare?!?!
• Skulle egentligen rida igen vid 5, men eftersom jag nog inte kommer kunna göra det så blir det inget. Så då blir det teater i Sunne ist! Kommer hem runt 10 på kvällen så det blir en lång dag!

Nej nu ska jag äta motti & fläsk♥♥♥ som mamma rört ihop, hörs later.




Trouble sleeping

Finns inget att skriva.. Inget att säga. Känner mig bara så himla sorgsen.
Varför?


Jag som trodde fristadsjacke-kriget var över? ;)

Så var vi på en ny vecka igen.
Pykologin verkar ju helkul, lite mkt konstiga ord men ja antar att man lär sig. Sen hade vi även första "lektionen" med det  individuella valet. Jag valde ju självklart specialidrott ridning. Så då rider vi i 2 timmar och har teori 2 timmar i veckan =) Kommer bli skitkul tror jag! Efter skolan var jag ju sjukt trött som vanligt så la mig i solstolen och somnade där i några timmar. Jag tror pappa tyckte jag var lite knäpp. Och nu på kvällen fick jag med mig Sofia till Sams och solade en 17 minutare. Men no more säger jag bara! Ska fan inte få hudcancer. USCH!
Nu ska jag ta mig té och sen gå in i duschen. Kanske kommer tidigt i säng idag??? :D

Kräftskiva med bästa släkten!


Fina Julia på bryggan

Haha obligatoriska bilden!

Akta er!!!!!!

Hhahaahha fin

Lika?

Haha vad jag älskar er!

Dagen efter när alla var fint bakis så var jag och Julia ute och rodde runt hela jävla Lekvattnet!

HEJ LINA LINDÉN, JAG HAR INTE DÖTT!

Åh hej det var ett tag sen! Men jag åkte ju som sagt till Lekvattnet igår lördag och sov där tills idag. Mer om det kommer i nästa inlägg. Så idag när jag kom hem såg jag på broders match och var med Fanny & Sofia (lite Ellen), åt mat osv :) Enda vi gör på söndagar. Men vad annars ska man göra?????????? Annars är det väl rätt så tämle höst nu, men det är det väl ingen som har missat. Fast det skulle bli rätt fint imorrn tror jag.
Och FYYYYYY jag vill helst glömma att Coldplay spela igår. Det gör så jävla ont i mig för jag skulle så jävla gärna velat varit där!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Nästa gång, DÅ JÄVLAR!

Back in school

Ja gud idag fick man ju gå upp tidigare än nånsin och FYYYfan det var en plåga. Det var liksom "dirr jag kommer hem ska jag somna framför tvn". Men jag tog mig till skolan och fick veta det jag egentligen redan trodde men ja det var inte kul :/ Mötte mina små gurkor och gick till klassrummet, där fick jag veta att min nya mentor blev Inger=) Nöjd som tusan! När man äntligen kom ut därifrån möttes man av dom nya pluttarna. Det var rätt kul att se faktiskt. Jag tror seriöst inte kommenterar det mer =)
Åkte hem och sov såklart, sen ringer Johanna och väcker mig och vill bjuda mig på MUFFINS! Det blev väl sista dagen utomhus känns det som.. Fick skynda mig iväg för att jag skulle rida, hahah roligaste idag var nog när jag skulle göra en galoppfattning och får sendrag eller nåt liknande i låret så jag får typ panik och får typ avbryta allt! Lite pinsamt :P
Har även övningskört hela kvällen och det går fan bra!

Varför blev det så långt när jag inte alls hade nåt intressant att säga?
Ja jag säger väl godnatt och ger er två bilder på bikinisarna (vet att det inte är nåt ord) som kom idag!
Den svarta är ju så MMMMMMMM♥


En natt i en annan stad.


En Lina och Super Mario, fyfan va kul det är!!!!!

Tjejer har spanat in placet vi skulle äta middag på

Och det blev Vedugnen! Han som serverade oss var ju hur skön som helst=)
Mysigt som bara den!

Vissa skulle ha godis till.....

...BIO! Vi såg Public Enemies med Johnny Depp. JÄVLA BRA FILM, SE DEN!!
Vi var tvugna att gå därifrån innan eftertexterna hade börjat för att hinna med sista bussen, vi hann med ungefär 2 sek. Första träningspasset för mig denna sommar hahah!

Hehe XL ska det va.

När vi kom hem till lägenheten igen plockade vi fram Rita&Gissa. Jag måste nog säga att det är ju världens roligaste spel! JAG & MAGG VANN, HAHA!

Men det byttes senare ut till charader, fråga mig inte vad jag försöker visa.. Råkade visst visa lite för mkt också.

Lite trötta kanske?

Och dagen efter blev det shopping. (Nej jag har inte ett öre så för mig blev det inget. (Hur fan ska jag klara mig på ingenting tills i slutet av September??? Som sagt, jag lever på staten;) )


Tack tjejer för en helt fantastisk sommar, även om solen svek oss i slutet så har jag fan haft det hur roligt som helst med er! Jag älskar er! ♥


Pyjamas är för fina flickor.

Det blev Karlstad! Så idag runt halv 4 tiden var jag hemma i Torsby igen. Slängde av mig kläderna dirr jag kom hem för att lägga sig i solen, man måste ju verkligen ta vara på tiden den visar sig :s Sen började jag plötsligt få skitont i magen, och har haft ända till nu. Tänker ALLDELES för mkt på saker och ting. Måste sluta med det annars vet jag inte vad jag gör. Hoppas det är bättre imorrn NÄR DET ÄR SKOLA!!!!!!!! Woho roligt nej eller okej rätt kul eftersom man får se alla igen som det sägs...
Nej nu måste jag ta en dusch och mysa ner mig i pyjamasen (kanske byta sängkläder också så man sover extra bra inatt?)! Kanske kommer ett inlägg senare om hur helgen var=) Hej så länge!


Hope

Vad är det för fel på "folk" som man minsann inte har hört ett ljud av på hela sommaren, men sen när skolan börjar närma sig orkar charma en totalt?

Kom lite småflickor till mig förut och vi åt grönsaker med dipp och slog på gamla dängaren Grease 2 :D
Imorrn är det tisdag och mitt och Sofias lilla uppdrag är flyttat tills då. Jag är SÅÅÅ nervös:| ¨FAAN det måste gå.!!!!
Sen på kvällen kanske vi drar till Linas hometown och går på bio och nattar där : )

Godnatt mina fina!

Crossing the rubicon

Still so young and anxious to be free
But now I'm trapped inside, with all these memories
There's more than this, if you open up your eyes
And then soon you will realize, those days are all gone

I will be coming with you, tonight
You're all that I want, you're all I have, you're all I need
Oh, oh you will be shining on me
Like a midnight sun you're the only one who can set me free


Midnight Sun - The Sounds
(Finns nog inte en dålig låt på deras nya)



Ja vi börjar dagen med en låt. Eller ja, klockan är väl rut 6 men för mig börjar dagen ungefär nu. Har precis lagat mat och väntar på att kära mamma kommer hem så jag får äta för jag döööööööör snart om jag inte får mat!
Skola på torsdag, jag är sådär inför det. Men ska bli såååå otroligt kul att träffa alla igen, och det märks att alla "icke-komma-från-torsby-folk" börjar rulla hit också. Torsby is going back to normal ;)
Ikväll verkar det bli nåt nyttigt, jag återkommer för nu kom mamma hem!!!! ♥ ♥

Let's play a love-game

Här sitter jag i pyjamas och klockan är runt halv 4 . Värdelöst!!! Ska ta mig en dusch och sen cykla ner till Fannys place och lämna lite saker. Ikväll verkar det bli spelkväll! Kuhuuul


Jag och bror i Danmark för nåågra år sen. Ser ni hur avis han är på mitt nya LEGO eller? Det var fan det bästa jag visste när jag var liten, hellre det är Barbie!

Pizzafesten


Hemskt snygga människor

Per-Erik och sin jävla minttu

En av alla miljoner danser

Vem är starkast?

Vem prickar hålet?

Den obligatoriska bilden när du åker i Emils bil

Killen körde oss till Sunne så jag fick kramas med Jossa och plocka upp Sofia.
Han tjänade även 320 :- på att köra 1,5 km.

Efterfest hemma hos Malin, där fick jag prata med pappas gamla komisar och skåda när Malins hund sket på golvet. Jag har nog aldrig känt någon så äcklig lukt!!

Tack alla!

Paraply-väder

Kära medmänniskor.
Såg ni inte åter till Cold Mountain på TVn idag är ni galna. Det är fan det bästa filmen som någonsin gjorts!!!!!!!!!!!
Liksom, Nicole Kiman, JUDE LAW och Renée Zellweger... Så jävla bra allihop. Och SÅ jävla fin story fast ändå SÅÅ himla hemskt slut! Har säkert sett den 10 gånger och den kommer nog va min favorit ner till graven. Visst låter det fanatiskt ;) (INTE f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t).
Jaja nog om det. Efter matchen idag som förövrigt var riktigt kul att se beställde jag och Sofia mat. Det var gudomligt gott. Sen slog vi oss ner hemma hos mig med marängsuisse och THE film. Så jäkla skönt med slappa lördagar!

Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att bli med M&P till Lekvattnet eftersom jag inte varit där på hela sommaren. :/ Måndag gäller det uppdrag för mig och Sofia, then I hope everything ordnar sig! Jag viiiillll!!!!!!!!!!


Ada: Come back to me is my request.


Backkkk

Hej kära vänner. Nej jag har inte lagt ner min blogg men jag skriver lite lite kanske.
Yes igår var det fest och bilder och annat kommer i nästa inlägg. Nu måste jag göra iordning mig för att åka till Sofia och sen åka upp till hallen för att se Alingsås - Lindesberg spela. Handboll alltid längst in IN my heart♥

Fuck you very much!!!!!!!!!!

Hej bloggen idag är det onsdag och då är det TV-tid. Det känns att det är höst nu, för fyfasen så kallt det var idag även om det var sol! Jajje, jag har inte så mkt att tella you mer än att jag vill shoppa. Men vem vill inte det?!

NU: Hembakat bröd. (Elina jag tror faktiskt det är de brödet som din farmor bakar)

En jävligt bra låt som Hibbsen tipsade om här om dagen, och nu gör även jag det:
http://open.spotify.com/track/2nzo8vnxBbgasanPoogqqg


Kissemjau

Idag hängde jag och Sofia med Jonatans missar. Det var liksom ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Varför kan inte mamma ge fan i att va allergisk? Eller föresten, jag vill hellre ha en doggi.






Dice

Detta är ingen dag att nämna.
FAN va den här tiden går sakta! Vill bort härifrån NUU!
Nej för imorrn ska jag va med Sofia♥ Hoppas kanske att vi kan få våran lilla grej i verket :) Det vore ju FÖR underbart isf.

En överredigerad bild från mig till er. Och en låt.
http://open.spotify.com/track/55wfBpS88ULq25XKkev9tA


THE evighetsspel

Igår spelade vi Monopol hos Petter. Vet ni hur länge? I 5 timmar! Och jag var sååå nära på att vinna, men Jonatan vann ju såklart, han är ju geniet själv. (Även om bilden visar nåt annat, hehe jag var RIK!)


Fix you

Jobbig natt. Men en ridande prins kom. Det blev bra.

En liten tur med M&M, köpte mig gosi pyjamas=) Är det några människor i min omgivning som jag verkligen älskar så är det dom. Kan inte beskriva riktigt men jag skulle lika gärna ha dom som mina föräldrar.
Tror det är dags att göra sig nåt att äta när man endast ätit ett permesan-smörgås på hela dagen. Popcorn kanske???

Nej jag tror det börjar en film nu på 5an kl 21.00! Så bye alla fina!


Varför köpte jag chips när jag hatar det?

Kvällen blir lugn! Någon jag alltid saknar kom och hämtade upp mig för att åka och hyra film. Det blev Australia och ja, jag har sett den förut men vad spelar det för roll? TVn krånglar så dom får fan komma hit och fixa det, jag ska se filmen NU!
Imorrn blir det en liten tur med Mormor och Morfar.
Hej!



Visst var det bättre förr??? Nja, inte när det gäller klädseln iaf.

Last night

Golfbilen ut i bushen (om den inte är trasig nu är det ett under), insåg att ett par jävla tyskar hade tagit våran picknickplats. Men vart var dom?? Allt låg framme, kylboxen stod öppen, skinka stod framme osv... Hade nån mördat dom och slängt dom i sjön? Vi slog oss ner bredvid dom och ser dom senare komma i en gummibåt med krattor som paddlar..
Solnedgången var fin, myggen var också rätt fina. Sen kom Victor som en ridande prins och gav oss choklad och gjorde eld!


Marshmallows är kletigt

Grillade bananer med choklad<3<3 (Jag åt mest grus men det skiter vi i)

Robinson

(Elina var med också men jag lär inte få lägga ut några bilder på henne..)

You are my sunshine

Hej alla solstrålar!
Dagen idag var jättefin! Tog tufftuffet till Sunne vid halv 12 ungefär men när vi väl gick av fick vi gå runt hela placet för att komma rätt. Dåligt planerat. Det var sjukt varmt också! Sen blev vi jääävkligt besvikna för att Nils Holgersson och alla spöket Laban hade försvunnit. Inget fanns kvar! Tror folk att dagens barn vill se trädgårdar och statyer? Nej.
Bad och picknick. (Ett tips föresten: Gå inte efter tågrälsen när det är stekande hetta, det är rätt dumt)
Wounderful
day!












Jag vet att ni har sett trosor förr.

Nej nu lär jag nog gå ut för man vet ju aldrig när solen kommer tillbaka igen!
Flotte, mys osv ikväll kanske:)

Ekkkkligt

Nackdelen när man har way to långa naglar..


Happy

Hej hopp!
Fan vilken härlig dag, fick steka ensam idag men det gick bra. Nu på kvällen kom Sofia hem från Norge åååh fick se pluttan! Var och handlade lite till Rottneros-trippen imorrn;) När vi cyklade hem mötte vi mamma och på något vis kom detta ur henne: "jo du förstår, det är så man märker toaletter" Jag och Sofia skratta så vi dog såklart! Sen feta jag i mig en hel pizza. De va gött.
Nu ska jag göra scones tills imorrn!

Husmodern återkommer kanske senare =)


Hoppas!!!!!!!!!!!! Eller hur Sofia?! :D

som jag hade dig förut

det är inte så konstigt,
att jag aldrig får sova om nätterna
det är nåt som sitter fast, vart jag än är
den här gången är det annorlunda

Alldeles för fina




Soooooon!

Human touch

Idag vaknade jag till ett lysande fönster, alltså sol!! Fick inte va ute länge förens jag skulle till sjukhuset med min tå. Eller ja, alla tår. Har man haft ständig inflammation i dom sen man gick i 7an så är det dags att göra nåt åt de. Så det blir operation next week.. Men tro nu inte att det är nån feting grej utan dom ska bara skära & ha sig lite. Det är de att jag aldrig har blivit sövd eller ens bedövad nån gång >< Usch!
Sen gick jag och mamma och köpte fika och hallon/physalis té med hem och stekte i solen. It's nice! Fick feting-streck efter ungefär 15 min, ibland borde jag va glad att jag är skapad av Carina och Ronny Larsson, hehe.

Imorrn ska jag fan i badet:) Fast det lär ju va svinkallt :|




Bry er inte om min feta hy..

What to do?

Jävlar va grått allt är nu. Och det enda som finns att göra om dagarna är att slösa pengar på en massa fika, like we girls do;) Men det är trevligt! :D Smider planer för nästa sommar.. hehe! KUL ATT MAN ÄR 18 DÅ.... eller nej just det Sofia du fyller i November. Kul liv.

Jag är SÅ jävla sugen på Coldplay alltså. Men tvekar på att jag kommer iväg. Boende/resa kostar ju förfan biljetten x 2. Men som sagt. JAG VILL!

Alltså, skabb-inlägget jag skrev var en riktigt rolig diskution. Kommentarerna då. Det var liksom en kamp mellan.. skabb och icke skabb? Vad vet jag ;) Funderar på att köra ett liknande. På hur roligt vi tycker det kommer bli när alla 93or kommer till Stjerne! Jag vet, vi var också yngst en gång. Men det är fan skillnad!! Åååh så fint det ska bli att skåda dom. Läntar redan!
Nej nu ska jag dra till Elina som förövrigt körde runt på Torsby idag! ;)


My girls

Igår söndag:



Golfbil med Lina och Elina! (Eller det blev mer en terrängbil) Sen Alfapet eller va fan det heter haha. Jag och Elina gick hem i ett MÖRKER som var svartare än din röv. Fladdermöss ska skjutas.. 


Idag måndag






Födelsagsfika med Ellenfjällen som fyller 177777 år♥
Ska snart åka iväg och se när Sofiapluttan spelar match:)
 

Sexytime

Seeeeg dag. Gick upp sent, ingen mat förens 8 på kvällen så jag va rätt borta. Åkte till Sofia där Jimmie, Tony & Sveaj var:) Spela buzz hehe och såg på BOOORAAAAAAAAT! Alltså att jag inte sett det förut, så JÄVLA kul! Aldrig skrattat så mkt till en film nånsin! :'D När jag kom hem var det +7 grader. Och det är Juli. I have no words.. 
Imorgon fick jag mig jobb också, börjar 12 och slutar väl nångång vid 9-10 på kvällen. Kommer va stendööö! Ska jobba på söndag också. Men visst då har jag pengar iaf:) Så snälla söta rara vänner, skicka ett roligt sms till mig så jag får några ljuspunkter i all stress!
Dagens: Jag och Sofia var inne på Jouren och handlade goda saker. Såklart var det proppat med ungar (Svennis cup för den som är efterbliven..) och ja utlänningar. Jag tror inte dom förstod att vi fattade svenska. Dom stod inte ens 0,5 meter från oss och sa massa grejer om oss? Är det inte dom som inte ska fatta svenska?


Hör du mig?
Allt det här är för dig..

Ammunitionen tog slut till sist
Nu kan ni kalla mig the Sundance Kid.


RSS 2.0