Vill ni inte höra massa gnäll, läs då inte!

Tack för pluggkvällen igår tjejer!
Alltså, mina senaste dygn har varit helt åt skogen.
Idag var det fan på gränsen till storgråt för fyyyyy fan vilken dag det varit.
Satt uppe till 2 och skrev på massa jävla grejer. Vaknade nästa dag och ja just det, skolkort idag! Vad fan ska du ha på dig Sofia? Fann inget. Fick cykla som vanligt och jag trodde mina händer skulle gå isär av kyla. Blev sen. SEN skulle jag hålla ett föredrag med någon som är helt omöjlig att sammarbeta med. Och henne hade jag fått instruktioner av vad vi skulle göra, men när jag stod där framme så insåg jag att det var hur dåligt som helst. Helt fel ute. Är det ett grupparbete ska man fan ha nån att bolla idéer med, men det gick inte med henne. Det var PINSAMT.
Jag var så trött att jag var yr.
Min träningsvärk efter gårdagens ridpass (har inte ridit på ett bra tag) var inte nådig. När jag satte mig på toa trodde jag att jag hade gigantiska blåmärken på låren, men det var ju bara träningsvärk.
Sen ska vi ju inte ens tala om skolkortet. Jag skrek och var jävlig. Jag kommer va så ful, hahahahaha.

Nu ska jag sola och bränna bort mina problem hohoho.

Panik i vanlig ordning

Idag har jag svinmycket plugg. Verkligen MYCKET. Idag började jag på ett föredrag som ska vara klart till på onsdag. Sen har jag en hemtenta jag inte börjat på som också ska vara klart tills på onsdag. Och jag brukar skriva cirka 5 meningar i timmen så jag är veeeerkligen ute i sista sekunden. FAN VAD JAG HATAR MIN UPPSKUTENHET!!

Goccamocca och salta chips rädddar kvällen.

Wohopipidop

Inatt drömde jag något fruktansvärt härligt. Vet ni vad jag gjorde? Jag myste med Nate (Chace Crawford). Asså fattar ni vilken önskedröm!!! Men man märker ju att GG sätter sina spår, haha. ÅÅååååh varför var det inte på riktigt för. Jävla skit.
Fast allra helst skulle jag velat ha Chuck. Komsikoooooom till lilla Lucifer!


Better than love

Idag sitter jag framför datorn, nötar Gossip girl (♥♥), bakar hallonpaj och försöker hitta motivationen till att börja med religionstentan.


Stay

Jag är så trött på att vara ensam.

Problem.

Jag har prov i Kemi imorrn. Jag har varit på hälften av lektionerna så jag kan inte så värst mycket. Jag har inte börjat plugga än och klockan är snart 11. Jaaaajaaaa jag hoppas lite målning av tånaglarna gör saken bättre.
Förresten, vad är det med föräldrar och "INTE BETALA MED KORT PÅ INTERNET UTAN MÅSTE TA TYP POSTFÖRSKOTT ELLER VAD DET HETER SÅ DET BLIR DYRARE"?

KÄRLEK VID FÖRSTA LYSSNINGEN


John Blund, hör du mig?

Detta är mina val. Det är så svårt. Jag har ont i magen... Ni behöver inte skriva vilken färg som är finast (eller hur skulle ni kunna göra det om ni inte vet vad det gäller) eller så men jag måste bara få yttra mig. Vet ni? Om man ställer en fråga till sig själv precis innan man somnar så får man svar i drömmen. Kanske inte precis just svaret rakt upp och ner men ni fattar. Så det ska jag göra ikväll!

Fint att man inte behöver springa iallafall

Kära vänner, jag håller just på att göra ett mycket svårt beslut. Jag kämpar för fullt, jag återkommer med resultat!

Imorgon har vi friluftsdag och jag och Maggan ska steka korv för vi ska stå i mål och ta emot alla springare. Vi får inte sitta ute i skogen och grilla på riktigt :( Så vi har med en stekplatta hehe.


Dagen är kommen hohoho

Ingen större valvaka för mig, för man fattade ju redan från första dagen av denna valhysteri hur det skulle sluta. Men tänk vad roligt politik är egentligen! Längtar faktiskt efter samhällslektionerna då vi ska ta reda på ännu mer vad partierna står för. Men som flera har sagt, smutskastningen i alla debatter måste bort. Prata om vad ni står för istället!


Krismöte mina kära readers

Jag är redo att lämna Torsby i gryningen imorgon om det inte händer nåt fruktansvärt kul ikväll. Detta går inte längre. Jag kommer inte klara en vinter till i denna tristess! Det växer snart gråa hår på mig och mina vänner.
SÅ, ni som bor i en håla eller till och med i TORSBY som jag gör, kom då med roliga förslag om vad man kan göra. Och säg inte typ baaaakaaa kakaaaa, se på film blabla för det har vi liksom levt på i nåt år nu. SHOOT!

Kreta del 3

 


ABSOLUT BÄSTA LÅTEN JUST NU


Hemsk blogg

Ja, jag håller på att göra om. Alltså, länkarna i inläggen... Hur fan ändrar jag färg?! Jag har verkligen försökt göra precis som man ska men det går inte. ( Vink till dig Sofia ;) ) Cp-fult.

Nytt

Vill ni ha lite musik? Visste väl det.
Egentligen var det Elina som tipsade mig om detta men hon har ju ingen blogg som kan föra vidare...

Men lyssna på Hurts!!!!! Kan vara det bästa jag hört!

Hurts – Happiness


Skolval

Idag gick jag till skolan, äntligen. Men det var inte speciellt jobbigt ändå. 2 lektioner! Resten av tiden satt jag som "val-vakt". Ja ni vet våran linje handlar ju mycket om samhället och om politik så dom gav oss ansvaret! Rätt bra tycker jag, att man arrangerar skolval. Så politikerna får höra våran röst också. Men en sak är jag så jävla förbannad på. Visst, vi kollade inte vad folk röstade på. Men det syntes ju väldigt väl vart det försvann lappar.. Sverigedemokraterna hade få lappar kvar. Ärligt talat, är Stjerneskolans elever så fruktansvärt korkade att dom tycker SD är något """coolt"""?! Spyr ärligt talat. Visst, det är inget riktigt val men tänk om alla dessa fick rösta på riktigt? Det vore ju... hemskt.


Aje

Jag är FUCKING SJUUUUUUUUUUK! Fy fan jag hatar det. Jag får inte vara borta från skolan mer. Jag ser studiebidraget sippra mellan mina fingrar....

Kreta del 2

 


Studenten snart någon?

Okej som rubriken löd två inlägg ner så tog visst Marten rätt hårt på mig. På ca. 3 timmar har jag lyckats bli jävligt förkyld och få en hals ond som Lucifer själv. Jaha väldigt kul.
Skolan är slapp och ja inget att se fram emot. Jo faktiskt så är dagarna i årskurs 3 MYCKET roligare! Varje dag är liksom en nedräkning och man vet att det kommer närmare och närmare. Helt sjukt om ni frågar mig, jag är inte beredd på detta. Jag är inte vuxen för fem öre!


Kreta del 1



Marten tog hårt på oss.


Puss fran Grekland

Hej vanner! Ja, semester-livet fortsatter. Idag har vi atit pa en restaurang hogt uppe pa ett berg med jattefin utsikt. Maten var top 3!! Igar kopte jag mig ett par skinnsandaler. Blir hur snygga som helst nar man gatt in dom ordentligt! Kollar jag ut mot vagen hittar man Kenza-klubbarna hehe.
Ja ni har inte sa mycket att saga, eller jo forsta dagen sag jag SAKLART en dohet badvakt och tankte att nej men han kommer nog tillbaka varje dag sa jag slipper fotografera mannen. Tror ni han kommit tillbaka? Nej. Fanns inte en grej som var ful pa honom. Speedos. Mums.

OCH VARFOR AR INTE MINA VANNER INNE PA DATORN NAR JAG AR DET? :@

En plats i solen

Jaaaa!! Kent vann en rockbjörn för årets bästa livegrupp! Och Peace and Love blev årets festival. Tummen upp!!
Och med det säger jag godnatt och på återseende om en vecka! För nu åker jag och solar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0