Idag blir det bara minus

- Jag är så jävla allergisk och har precis kliat sönder ögonen så fick väcka mamma så hon kunde ta fram ögondroppar. Nu vet jag typ hu Jonatan känner sig!

- Jag börjar jobba om ca. 1 timme. Har alltså inte sovit än och allergin på det blir inte roligt.

- Publiken igår på Glasvegas var ett skämt.

Where the action is

Imorrn ska jag på nåt alldeles underbart. Endagarsfestival!! Wohoo är så glad att jag kunde åka iväg! Snälla mamma och pappa är som fixat allt. Och det bästa av allt, jag ska få se så sjukt bra band. Höjdpunkterna är ju självklart mitt älskade Glasvegas som jag älskat sen första stund. Kommer stå och grina och sjunga med i varenda låt. Herrejävlar va bra det kommer bli! Och sist men inte minst, Coldplay. Behövs det några ord där ens? Tror inte det. Återkommer imorgon om jag överlevt detta.


Studenten

Studenten alltså. Kan man ha varit med om roligare? Nej jag tror fan inte det. Fest och häng ständigt i 1,5 vecka med alla dessa människor! Men det gick fan alldeles för fort, helt plötsligt var det liksom över. Jaha, vi som kunde ha festat i tre veckor till?
Flak kan nog ha varit det roligaste jag gjort iallfall. Stå där och skrika, hoppa, sjunga och bara leva ut. SÅ JÄVLA ROLIGT!!!
När Faktoriet på kvällen var slut kände jag ingen sorg alls faktiskt. De man vill ha kvar är kvar. De man vill ha kvar kontakten kommer man ha kontakt med. Svårare är det inte! Men jag grät en skvätt ändå. Vissa människor kommer man faktiskt aldrig någonsin få se igen. Det är så sorgligt så jag avlider.


Underdelar

Gårdagens fångst. Från Bik Bok och H&M! Jag och Sofia åkte nämligen till Karlstad och handlade. Jarra började med att mamma sig på IKEA! Men vem kan motstå det egentligen? Inte vi iallafall. Sen... SEN köpte jag den mest underbara klänning jag någonsin skådat. I en affär jag typ aldrig är in i. Fick likdom tårar i ögonen, så fin var den. Paisleymönster forever <3

Idag har jag och Elina klappat kor. SÅÅÅÅ MYSIGA!!!!!!!!!!!!!!


Remember me

Jag har insett nu att man måste kämpa för att få det man vill. Har inte direkt varit van att behöva göra det.
Bättre sent än aldrig!

Picknick

Idag har vi haft picknick! Åt massa melon(aaaaaaaaas) och annat. OCH lekte med lilla Jaacko! Se vilken räv! Han är helt underbar!!!!!! Aja, jag kommer tjata om honom hela sommaren bara så ni vet ;) Det är liksom jag, Sofia, Johanna och Magg som inte jobbar just nu så därför är det alltid vi 4 som hittar på nåt. Vad blir det imorrn?;)

Vi kom iallfall upp med SUPERIDEER till midsommar!! Hoppas det blir som vi tänkt! Fuck Torsby säger jag bara!


Jobb

Inatt sov jag 30 min innan jag skulle upp och prova jobbet. Eller ja bara sitta med då. Jag var rätt förstörd.... 03.00 ringde klockan och jag fick åka med den snälla mannen som jobbat där i 25 år :) Det var härligt! Fick se en älg och en grävling! Coolt!
Men alltså att köra tidning är inte lätt om ni tror det. Eller jo kanske för den som jobbat där i 25 år men inte för mig. Man följer en slags bok där det bara står en massa förkortningar och annat. Och det värsta, många brevlådor har varken nummer eller namn på sig. IDIOTER! Då har man ingen aning om man ska stanna och lägga i nån tidning. Aja. Då får dom skylla sig själv om de inte får nån!!!

Vad jag gör om dagarna är: Sova, fika, sola, sova, sova och sova.


Mammor som tror att salt är socker

När jag stått och gjort en pajjävel så häller mamma salt i den så den blir förstörd. KUL!!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!

Från den senaste veckan

Detta har jag och Sebbe hållit på med i år och dag. Det är en stad om ni inte ser det! En hållbar sådan! Ser ni inte vad den innehåller är ni fan dumma i huvudet! Fick MVG JARRA! Bra att vara Soon-Ims favoritelever heheheh!

Städade skåpet. Då började det kännas

Sen hade vi bonnfest. DRETKUL! Jätteful gruppbild ovan hahah men vem bryr sig egentligen.

Sen hade vi klassfest och spelade brännboll

Jag, Julia och mormor åkte till Sunne och kollade på Johannas bal! Fin!!

Sen har vi lite random bilder. Studenten är en enda jävla fest, det kan jag då konstatera!!!


Arg så jag spricker

Idag vill jag ha Twilight-maraton och gråta i massor. Det får mig iallfall att tänka på en bra person. Varför ramlar man i famnen på dom dåliga när man redan vet om det? Idiot för 45:e gången. Men nu gör jag inte om misstaget som tur är.

Idag tror jag min klänning kommer vara klar så ska gå och känna på den här hemma med allt tillagt. Det är ganska svårt att köpa till grejer och fixa frisyr när man inte har någon klänning att kolla på samtidigt. Men lite bra blir det nog. Och nu är det fan till att spara på hyn till balen, INGE MER SPRIT I MIN MAGE!!!!!!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDD

Ja, det är rätt tyst här från mig. Men dagarna går verkligen i ett! Man vaknar, har nån timme fritt sen äre ut på äventyr och sen på kvällen är det endast fest som gäller! Men jag har samlat på mig lite bilder ni kan få titta på.. när jag har tid... STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

I made it OOOOOO YEEEE

Hej. Vill bara säga att jag jävlar mig klarade det. Jag är klar med GYMNASIET och INGET KAN STOPPA MIN LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SKA VI FESTA JÄRNET!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0