Förlåt

Here we go again..



Hihihihihihihihihiihhi

Det var helt OK att inatt drömma att jag var i säng med Chuck. Han pratade svenska!

10/10 på värd-skalan

Okej alla ni som är inne och läser här på min blogg, jag har ett jävligt bra filmtips till er.
Och det är Drive. Gör det.



22 december

JAG HATAR STRESS!!!!! Fikade jag ens idag? Jag minns det knappt. Jag höll på att köpa stödstrumor istället för strumpbyxor och jag fick kärringstopp för att jag glömde att trycka in kopplingen. GE MIG RO OCH EN VECKAS LEDIGT! Den här julen är rakt åt helvete. Vill bara ha morgondagen över så kanske det blir bättre. Men sen ska nerverna testas igen. Fyyyyyyyy fan. Jag behöver en själ som skiter i allt och ser en som den man är. Nåt sånt. Vore en jävla investering för mig.
Hejdå.

PP

Vin hos Elina slutade med väldigt mycket vin och en tur till Sunne för shots. Det var rätt värt vad jag minns...
Nu är det fan till att tagga julen alltså. För att vara 100 % ärlig så har jag ingen julstämning för 5 öre. Jävla helvetes jobb förstör allt! Jag vill gå i skolan! Och jag har heller inte köpt några julklappar.. Men det fixar sig på nåt sätt. Sen är det väldigt mycket fest på g. Tvådagars till helgen och sen nyår, guhuuuuud va roligt. Jag älskar fest. Danz danz

Fokus på fel ställe är sååååå inne

Helg. Enda jag lever för nu för tiden... Tragiskt men sant!
Igår hade jag ändå en jättebra dag. Inget stress på jobbet och efteråt åkte alla iväg till Alsters herrgård på julbord. Det var väldigt mysigt och gott!!
Nu: sängläge. Kan ej förklara i ord hur skönt det ska bli.

Första spanet på nyårsblåsa

Skulle jag få ha den här på nyår skulle jag känna mig absolut finast. Det får man faktiskt göra! Dock tycker jag 2000:- är i saftigaste laget för en nyårsklänning. Tur att det inte fanns i min storlek för då hade jag blivit ledsen och jobbig... Kommer iallfall satsa på något som glittrar eller glänser till tusen! Är helt såld på allt som glimrar. Skata som sagt.. Men känner jag mig rätt kommer jag inte hitta någon perfekt och köra helsvart. Fast det kan vara väldigt fint det med!!

Klipp av dom, någon

Det här med dåliga nerver, det tar så jävla mycket energi från en. FAAAN vad jag hatar det!!!!!!!!!!!!

Be a human being

Här har ni typ världens bästa låt just nu:
College – A Real Hero

Död uppdatering

Ååååå herre min gud. Så här sliten har jag nog aldrig i mitt liv varit. Snittar nu för tiden 4 eller 5 timmars sömn per natt. Ni skulle se mig, jag har typ röda ögon.
Lever i tights och stor jacka. Bekvämt och varmt. No fashion.
Har aldrig smink.
Mitt hår förfaller mån-fre, sen på nåt roligt och UNDERBART vänster lyckas det hitta tillbaka under helgen men för att sedan förfalla igen. Det är dags att klippa sig. Men när fan ska jag ha tid för det?
Måste lära mig att sova. När den här veckan är över ska jag jag kyssa mig själv för att ingen annan gör det.
Men i januari blir det ändring på det! Sofia ska bli stor.
Har btw haft två himla roliga festlördagar. Fått dansa i VIPrummet med mina vänner och det är fan det absolut roligaste som finns. Keep on dancing, även om det är lika fult som jag.

Min roliga farmor

Alltså min farmor, hon slutar aldrig förvåna mig hahahah.. Idag berättade hon om när hon jobbade i Höljes handel, då hade det kommit in en MAN i baddräkt, med hela den heliga saken utanför. Hon och hennes vän Hulda hade då frågat mannen vad han höll på med. "Vadå, vad är det som jag gör fel" hade han sagt då. "JA MEN DU HAR JU FÖR FAN HELA KUKEN FRAMME!" hade då Hulda sagt. Asså kan ni förstå att MIN FARMOR sa k-ordet? Jag, pappa och Markus skratta så vi höll på och dö. Inte ens jag säger det ordet för jag tycker det är fruktansvärt groteskt!

Sen berättar hon om en läkare uppe i Likenäs som hon hade varit hos några gånger. Han hade tydligen varit lite halvskum, och hade på något vis också varit gynekolog? Aja, hon sa då nåt liknande: "JA OCH DU VET HAN TITTADE JU PÅ DERAS FITTOR HELA DAGARNA, USCH HAN VAR LITE SKUM HAN" och skratta samtidigt som hon sa det. Men vi tre andra skrattade ju ännu mer. MIN FARMOR nämde f-ordet??? HAHAHa asså ursäkta men det var så jävla roligt så vi höll på och dö.

Sen hade hon och farfar en gång varit och köpt pizza på "Arafat", hon menade då Arrarat. Helt seriöst sa hon det (hon fattade ju inte att det heter Arrarat). Och att hon brukade handla på "Homo". Vet ni vad hon menade då? Home såklart, den där elektronik-butiken eller vad det är. Fortfarande helt stenseriös, för hon fattar ju inte att hon säger fel. Vi tre bröt ut i skratt igen, en här gången ganska så brutalt!

RSS 2.0