Vilken jävla ära

Hur fantastiskt? Vilket fullpott på allt säger jag bara.

iPhone 4S

..beställde jag igår.. Jag har varit så emot dom då verkligen ALLLLAAA i hela världen skulle ha en. För det är ju så, man är ju inte cool förens man har en iPhone. Men va fan, man lever en gång, pengar är inte till för att läggas på hög!


3 is the magic number

  • Springsteen kommer till Sverige
  • Rebecca och Fiona på Nöjes i Februari
  • KENT SPELAR IN NYTT!!
Tre jävligt bra musiknyheter. Hoppas kunna ta del av alla tre :)

Döing

Nej jag har inte gått och dött. Men den här veckan har ja varit så otroligt trött att jag har haft ont i hjärtat. Fanny du vet va?
Idag kollade vi på en lägenhet som var fruktansvärd. Jag skulle vilja göra en videoblogg där jag förklarar den för det går inte att skriva ner. Nej nu är det sängen som gäller och fredag och FUCKING LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN imorrn!!
Adjö

Breaking Dawn

Okej nu blir det lite för seriöst här. Blir ju deppig av att läsa min egen blogg!!!!!!!!! Oh no what to doooooooo.
Nej då, här är vad jag har hämtat ut idag. KAN.NI.ANA.HUR.LÄNGE.JAG.VÄNTAT.PÅ.DETTA?!?
Dessa filmer är nåt jag inte har i ord. Jag vill inte låta som en fjortis för jag ser dom inte bara för att Robert är fett snygg. Ni fattar.
Jag dör inombords när jag ser dom. Men det är både positivt och negativt. Visst vemod finns det också.
Som ni förstår kan jag förknippa en tonårskärlek med en läppsyl jag användt samtidigt. Ni fattar igen va? Hahah usch.
På fredag it is!!!!!!!!!
(Ignorera min fruktansvärda nagel, men det blir så när man bär saker hela dagarna)

Val

Kanske slipper jag snart det här. Fucking tåg som tar död på mig typ. Ni anar inte, världens tröttaste människa ska behöva gå upp kl 5 varenda jävla förbannade dag. Men det har funkat (kors i taket) och jag har bara försovit mig en gång vilket jag tycker är jävligt bra.
Det här jobbet har varit SÅ nyttigt för mig. Jag har fått pröva och träna mina nerver som är dom sämsta i hela världen. många gånger som har hindrat mig från allt och alla, bokstavligen talat. Men jag känner mig trygg där jag är nu. Alla som jag jobbar med är som min extra-familj. Vilket har fått mina nerver att lugna ner sig och jag klarar av det jag håller på med nu. Tyvärr vill jag inte tänka på hur min framtid kommer bli, eller vilka hinder jag kommer bli tvungen att övervinna.. Utbildning för mig ligger lååååångt långt bak i prioritering.
Men, därför tackade jag idag ja till att jobba ända till sista Mars. Jag trivs, men är verkligen ingenting jag vill fortsätta långvarigt med. Men det är dumt att chansa och tro man får ett bättre eller ett annat jobb överhuvudtaget. Sen har jag en tid till på mig att bestämma vad jag vill göra efter, och vart jag ska ta vägen. Jag hatar att bestämma åt mig själv, kan ingen annan göra det åt mig?
Så, flytt kommer det nog bli. Eller med största sannorlighet.. Oj vad jag egentligen inte vill detta men ändå så vill jag det.. Som sagt kan ingen bestämma ÅT mig?!

19 år

Hej! Mitt bloggande går i perioder märker jag. Men så är det. Hade en jättebra födelsedag iallafall. Vi satt i mitt flickrum as usual nu för tiden och klunkade...

En helt vanlig onsdag med lite polka

Har precis köpt polkaglass (favorit i alla kategorier<3) och ska sätta på en Bond-film. Funkar i alla lägen! Har inget intressant att säga egentligen. Nu har man fått sett solen som man inte gjort på typ 3 veckor? Helt sjukt. Själv får man aldrig se dagsljus. Går upp när det är bäcksvart och åker hem i mörker med. Dessutom jobbar jag nere i en bunker mellan två höga byggnader så det kommer inte ens igenom nåt ljus genom fönstren. Funderar starkt på att ta en resa nånstans. Beroende på hur min närmaste framtid ser ut vilket jag lär få reda på till fredan... Pirrigt! Någon som skulle vilja med isåfall?
På fredag fyller jag 19 år. Lite kul ska det bli. Blir nog utgång i Karlstad. Här i Torsby går det ju förfan inte att festa längre. Inte för att det var roligt förut men you get it.

Lördagens planer

Fy fan vilken grå lördag. Vart är all färg? Får väl matcha vädret och köra helsvart i dag tänkte jag. Ska ändå servera på Lilians 50-års kalas senare idag så det passar ju bra! Så som hon slet med att få min drömklänning gjord så ställer jag självklart upp! Så kommer även kusin ner så det blir roooligt :)
Jag har btw (igen) köpt världens finaste väska. Visar den sen. Puss!
Här är vi små, jag och Johanna :')

Flo

Köpte Florence nya skiva idag på Åhlens som kom ut i förrgår eller nåt, wow att den fanns tack tack Åhlens! Sitter nu vid datorn och lyssnade igenom den, upptäcker att David Guetta är på Skavlan och sätter mig där och kollar istället (fan vilken skön typ han är), 5 minuter efter kommer självaste Florence ut och sjungen Shake it out?!? OKEJ????????????? Jag fick en heart attack. På riktigt, så jävla oväntat! Jag satt nästan och grät men det kan vi väl skippa att prata om för då tror ni väl jag är 14 år igen. Men jag blir så av vacker musik. Så jävla bra avslut på dagen. Förlåt för min lite nischade blogg för tillfället men jag antar att jag själv är lite nischad så då blir det ju så. Är det okidoki? Rekommenderar självklart skivan, kommer väl på Spotify snart för er som inte vill paya!
Ska börja skriva lite om Paris hade jag tänkt. Bara för att det var så jävla bra.

RSS 2.0