Sofia ska bli... vad?

Skriver en BTW igen.. Ska kanske börja läsa. Har ni hört nåt så dumt? Men jo kanske. På en helt annan ort.. Det är en rätt bra då jag inte vet exakt vad jag ska bli än. Utan det är en halvutbildning om man säger så. Men man tjänar helt ok för att va utbildad så liten tid. Så vi får se! Det vore FETT att få flytta iallafall!

Renis

Idag hade jag och mamma vår obligatoriska lördagsshopping. Titta vilken fin jag kom hem med:
Visst är han fin?:)
Idag är det UUUUUTGÅÅÅÅÅNG! Åh hur pepp som helst, och Fanny är här också, kan det bli bättre? Dock är det ju lite halvt brist på bra ställen att festa på här, kanske blir hemmafest hela natten? Who knows! Nu ska det kollas utklädnad, börjar några timmar innan liksom, gör väl inget? ;)

Mor till en lugn dotter, minst sagt

Jag frågade mamma idag vad jag gjorde för galenskaper när jag var liten. Eller det behöver inte va galenskaper, men typ konstiga saker jag hade för mig eller så. För vi pratade om det här om veckan, me and my friends. De va ju störtgalna och roliga. Vet ni vad det ENDA mamma kom på?
"Jo nu kom jag på en grej, du klippte sönder ett par strumpor en gång!"

Ehm, ok. Vilken badass jag var...

mmmMMmmmmmMmMm

BTW, såg Extrem överlevnad med Jake Gyllenhaal på Discovery igår. Jag tror det var han som gjorde att jag försov mig imorse. Vilken man



Use your heart as a weapon, and it hurts like heaven

Tyvärr har jag inte fått kläm på kameran än så bilderna är lite halvkassa men ni får stå ut med det. 
Nöjd tjej köpte skiva i förrgår! Och ja, den är svinbra. Även om jag tycker Hurts like heaven och Charlie Brown var jävligt mycket bättre live. Men så är det väl med inspelat! Men åååh vad den kommer att spelas.
Randon grej: Bytte blick med Rickard Wallin inne på Mitt i city igår, jeeeeee blev ju lite rosig:)
Där ser ni lite av min nya skjorta också! När den trenden kom var jag så jävla emot den. ALLA kedjor hade typ 6 olika upplagor av samma jävla röda skjortor och fan va fult det var. Usch! Men nu fann jag en som jag tyckte var riktigt fin. Jaja, kommer från Zoul!

BOOOUUU

Halloweenfester till helgen. Ingen i detta land som INTE ska göra detta förbannade högskoleprov som vill typ parta på Nöjes med mig?! Desperat, jag måste få dansa! 
Problem med utklädnad, ingen inspiration alls. Kommer väl sluta som Lucifer herself.
Och ja jag hatar det här med porrdräkter på Halloween. Fruktansvärt! Jag vet, min kanske var liite på gränsen men jag är inte så porrig själv så det drog ju ner som tur var! (+ inga klackar!)
Hur många år sen? 2? Inser nu när jag ser denna bild att jag lär slimma kroppen lite, det här går ju inte.

Jag älskar er

Åh hej. Nu är jag hemma. Och jag har haft en av dom bästa resorna någonsin. Jag ska berätta allt en annan gång. Nu är jag så jävla inåthelvetes glad att det är helg. Imorrn ska jag få sova som jag inte fått gjort på ca 1 vecka, höll på att somna stående idag på jobbet, mamma som vittne. Sömn är en stor del i mitt liv.
Nu ska jag ladda ner en film, åka och köpa fredagsmys och mysa ner mig storstyggt. Vi hörs!

Kan nån packa åt mig?

Hotell 1: Personalen var deprimerade av alla klagomål.
Hotell 2: ALLA rum var rökiga.
Sen fann vi en lägenhet mitt i Paris. Halleluja, nu är det bara det värsta kvar, packningen på 15 kg!....

Canon

Nuuu ni! Har jag köpt kamera! Lite mer färg lär det bli på denna blogg alltså. Blev en powershot (?!?) denna gång, vet ej varför jag inte tog IXUS då jag verkligen älskar dom. Men kul att pröva nåt nytt! En lila också, lite kul med färg :D Leveransen skulle ta 1-3 dagar, ska ha den innan helgen... Jag KOMMER ÅKA och hämta den om den inte hinner komma till min brevelödda. Elina, kan du hämta ut den på fredag annars?

9 Oktober

Igår hade vi get together hos mig. Alla mina friends var där!!! Maggan som numera bor i Göteborg eftersom hon går barkurs, Johanna som bor i Stockholm och Linn som är mycket i Norge. Vi bakade liten tårta och sjöng för sistnämnda eftersom hon fyllde år, drack Maggans drinkar och låg på gräsmattan och kollade stjärnfall. Vi såg 5-6 stycken! Heeelt coolt! Ska jag börja göra om kvällarna hihi.
Idag:
  • Kolla kläder
  • Sola
  • Gossip girl!!!!! HUUUUR mycket har jag längtat!!!
  • Beställa kamera
  • Städa rummet.
Ååååå nu är det nära tjejer!!!!!

Wooooork.

Herreje vilken dag på jobbet! Kanelbullens dag som alla vet, min fika på morgonen bestod av en kanelbulle och en kopp choklad. Bara socker som ni hör... Alltså hur många skrattanfall tror ni jag har fått idag? Väldigt mycket min humor också, som när en telefon ringer och varje gång personen ska svara så läggs det på, och det upprepas ca tre gånger. Och om nån får ett skrattanfall är det inte alltid så uppskattat då allt som händer på mitt jobb ALLTID är så seriöst (vilket det är, vi håller ju personer levande genom att ge dom mediciner och det får absolut inte bli fel) men denna gång gick det bra. I slutet var det bara jag, Lena och Maria kvar och vi skrattade så tårarna rann till datamöss som var trasiga och att loppmaskinen inte funkade. Humor säger jag bara. Imorrn är den jobbigaste dagen och på fredag ska jag jobba med mamma. Ska bli intressant.

Zilver

AAAGH DÖR, GE MIG!!!! Jag har fått en sån himla dille på silver. Silverlack är det typ enda jag har på naglarna nu för tiden, jag köpte ett par silverjeans på Hultsfred i somras då jag var dretfull på två glas vin (så går det när man äter sådär) som jag håller på och förvandla lite (ni får se senare om der blir bra!) OCH denna väska från Zara hade jag verkligen inte tackat nej till! Det är inte bara silver, allt som typ glittrar och blänker vill jag ha! Det första jag ser när jag går in i en affär. VILL HAAAA. Får väl börja kalla mig skata som Columbine.

Bild från Aftonbladet

Alltså den här bilden... På riktigt så skrattar jag så jag ligger på golvet. Är du med mig Fanny?!?

RSS 2.0