Internationella förhandlingar

Hej.

Idag har det varit en givande dag. På klimatfronten.. Har haft klimatdebatt HELA dagen idag! Väldigt roligt faktiskt, dock drack jag alldeles för mycket dricka så min mage blev ond :( Och trött blev man. Men lärorikt! Skulle vilja ha lite bilder från Ellen men det kommer nog en annan dag.
Och jag är så jävla arg. Min telefon har aldrig tölat men nu minsann har den börjat göra det.. Står att jag ska "sätta in rätt minnekort". Ehm ja jag har ju inte flera direkt? Sen när man fifflat lite står det "ingen täckning". Så ja mina vänner jag har ingen telefon för tillfället, så ring mig inte.
Idag var det hårt att träna. Fyfan vad jobbigt det var... Ska äta fil med müsli och bananas i nu. FÖR ATT JAG ÄÄÄÄÄÄR SÅÅÅÅÅ NYYYYTTTIIIIGGG JAG GÅÅÅÅR PÅ DIEEEEETTT MOHAHAHAH

Hedda

M.K.O

Vill ha den perfekta vita v-ringade tshirten. Nu. Skulle jag välja ett plagg jag var tvungen att bära hela livet ut är det nog en vit tshirt, älskart!
Skulle nog förresten kunna kopiera outfiten rakt av, fint! (Dock inte väskan)

 


T&A

Fan, jag måste se Hurts i Mars. Jag kommer inte kunna leva annars. Funderar starkt på att lifta dit och sedan bo som en uteliggare en natt om det så krävs. För det kommer ju inte direkt bli billigt. Fuck

Bond är min man

Ni missar väl inte Quantum of solace på 3an? Heheheh!!!!!!!
Bad news: Min sömmerska kanske inte kan sy min klänning p.g.a sjukdom. Panik. Fyfan nu när jag äntligen bestämt mig!!!!!!

Ole and Askis

Hej på er! Jäklar vad jag rör på mig nu för tiden, helt sjukt. Från att inte ens vara ute och gå en promenad till att vara på Friskis och Svettis flera gånger i veckan! Men det känns på låren ska jag säga er, haha. Okej, jag vet att man bygger inte feta muskler på det men jag är inte intresserad av det just nu. Igår hade vi friluftsdag och då hade vi två pass med Mona och Anna! Idag blir det ett igen och HÖR OCH HÄPNA Sofia Jakobsson ska med :)
Annars är det ganska lugnt i skolan faktiskt, skönt... I helgen blir det firning av bästa moster Ingela och fest kanske? Är lite sugen. Skoter hoppas jag på också. Så HIIIMMLLAA kul!!
Ledig imorrn och funderar på att dra till Karlstad själv och handla lite. Shoppar alltid bäst ensam! Behöver lite påfyllning..

Favoritpojkar idagpå naturen


Hello

Martin Solveig featuring Dragonette – Hello - Club Edit


Braaaa låt det här! Nu ska jag iväg och röra på mig. Fan, jag känner inte igen mig när jag är såhär klen! Jag har alltid varit den som flugit upp för trapporna och klarat det mesta iallafall. Nu håller jag ju på och svimmar när jag går upp för den. (Nej, jag menar inte att jag varit värst stark men i MYCKET bättre kondition)
Sen ska jag till mormor och morfar och leta Hawaii-kläder, hehe.

Jordgubbsglass <3

Börjar bli sjuk igen, inte bra. Hoppas ni ser/såg på handbollen! Jävlar så bra!!


Kan ju lägga desto mer pengar på sprrrrrrrrrit. Heheh

Ska man gå på bal iår och inte har någon lust att lägga tusenlappar på en klänning, så tycker jag denna från Vila är väldigt snygg!

Asos.com vet jag har några fina billiga långklänningar också, bara ett tips! :)


Inte meningen att jag ska dit tror jag.

Fan jag HAAATAAAR mina fredagar! Har en lektion vid halv 9.30 och den andra 13.50, FEEETTT OVÄÄÄRRRTT! Så idag var jag olydig och inte gick på den sista. Men det får man vara ibland!
Idag tror jag det blir lugnt, kolla på brosorna som spelar Vargnatta antar jag :) Men imorrn ska jag och Elina ut och racea! ;) Ska bli roligt.

Btw, den 5 Mars spelar Hurts i Stockholm.
Den 6 Mars spelar Glasvegas i Stockholm.

Nu önskar man att man vore lite rik och hade vänner som vill med på sånt och har samma musiksmak. Biljetterna till Glasvegas sålde ut på 2 minuter och kostade runt 1000 spänn verkar det som. Sjukligt!!!
Fan, fatta vilken helg annars!!! Två favoritband på två dagar :(

Jobbigt...

Okej jag har aldrig varit såhär otränad förut. Helvete jag kommer inte kunna gå imorrn!!!!

Tro & tvivel

Bra nu. Idag ska jag röra på mig!! Det ni. Ska på ett Friskispass hade jag tänkt mig!
Hehe igår gick jag hem från skolan, och som många vet har jag inflammation nästan ständigt i mina tår. Det gjorde ont, ja. Då blir jag ju tvungen att ändra gångstilen lite, så VET NI idag har jag träningsvärk på utsidan av smalbenet, på ena benet. Hahahha så otränad är jag. Pinsamt. Ändring på det Sofia, vill ha lite fittad mage tills man ska sätta på sig bikini igen! (Nej jag har inte tänkt bli smalare om ni tror det)
Sen ska jag duscha, göra mig fin och sen sätta på en Bondfilm och sova. För tills imorrn har jag ingenting att göra, FAN vad jag älskar det.

Bloggen dras igång igen, snart.

Helvetes dag. Inte första gången jag dealar med detta direkt men idag var det extremt. Fan jag blir så trött på det!!!!!! Det förstör verkligen ALLT och speciellt skolan. Att jag lyckas manipulera mig själv så mycket att jag helt flippar ut. Det är så jobbigt så jag snart inte vet vad jag ska göra.  Gick hem efter halva dagen och sov bort allt. Det gick bra ett tag men nu är det tillbaka igen. Hjärtat slår i 120 och huvudvärken kör igång. Blir det samma visa imorrn tänker jag gå hem igen, funkar det inte för mig så gör det helt enkelt inte det. Nu ska jag säga godnatt och hoppas på en bättre dag imorrn.

No one's gonna love you

Åker till Falun tidigt imorgon (kl 8) förstår inte hur jag skall komma upp, men det är en senare fråga:) Ska dit på lite roligheter, spännande!! Har saknat Dalarna faktiskt, inte för att jag varit där supermånga gånger men det är alltid en väldigt speciell känsla att komma dit. Och för en gångs skull är jag inte tom i fickorna så nu kan man väl ändå ta och njuta av allt.




Våren

Gud, har pratat/kollat resor hela kvällen med alla medåkande. Bokas inom kort! :) Känns OOTROOOLIGT skönt så man har något att se fram emot! Och brun och go till balen. Fin hy. Fittat kropp. (Mm visst dröm på du Sofia) Solblekt hår. Tackar vi ja till! Fattar inte att jag tar studenten om några månader. JAG MÅSTE JU VETA VAD JAG SKA GÖRA EFTER DET :| Faaaaaaaan. Jag är ju fortfarande 15 år. Jag har inte växt alls i hjärnan sen dess..

Ny Bondfilm

..kommer ut i November 2012!!! Ser verkligen fram emot det, är ju som sagt inne i ett Bond-liv nu. Sitter och nötar alla. Daniel Craig blir huvudrollen igen också, NIIIIICE :) Längtar.


Firar med en egobild, woho!!!!

Jag har haft en sån himla bra dag idag :)

+ Fått se alla mina vackra vänner och varit mycket med dom
+ Gjorde en redovisning i specialidrotten som gick jättebra!
+ Fick även reda på att resten av den kursen kommer bli slapp som tusan (stor sten från hjärtat släppte)
+ VG på hinduism-provet
+ Inget jag behöver göra tills imorgon så jag åkte till Ellens café och hade det JÄTTEtrevligt!
+ Har sovmorgon till halv 11 imorrn

Så lite behövs det för att jag ska vara glad :)




Australien

Räddar kängrus från att drunkna. Du är mer än välkommen hem till mig på Lustavägen!


Man vill ha det när man inte kan få det

Fan vad jag vill vara kär.
Men jag är ju ändå så kär i kärleken det går att bli!
Jag håller ju på att tyna bort här :(

Sålänge får jag ta och drömma lite om Baptiste :)


KLINGAN


Elin Kling för H&M, jäklar!


Sista lördagen innan fängelset

Igår var vi lika uttråkade som vanligt jag och Elina. Men vi gjorde det bästa av situationen och satte oss och åt efterrätt och Elina drack förbannat mycket vin! När vi kom hem var vi desperata. Till och med Sigge tyckte vi var konstiga, som tur var räddade Myggan oss lite. Sen gled funderingarna över till att ta alla sparpengar och dra till Paris.. Och jag lovar vi var påväg! Vi kom nääääästan till Karlstad.. ;)

Nej nu är jag jobbig. Idag ska vi två gå på bio iallafall, The Tourist blir det. SÅ JÄVLA GÖTT MED BIOPOPCORN!!!!!!!


Sjukstuga

Oh shit, gick inge bra detta med att bli frisk. Hur mycket har jag sovit inatt? Typ ittnaaaa. Så jag sov halva dagen idag istället. HUR ska jag kunna sova inatt då? Herregud, mina sov-vanor är inte att leka med :O Sen har jag fetingångest över allt jag måste göra när det gäller skolan. Men hallå jag har lov, då ska man vara ledig :'(

Nog om det. Men inget Karlstad och Nöjes blev det heller. Alla är sjuka. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Hoppas på bio till helgen istället, skulle vara fett med lite biopopcorn. Och lite Johnny Depp då. När ska man få nog av honom egentligen?

Lite pladder från en snorfia

Fyyyy idag vaknade jag och var sämdre än igår.. Inte bra! Ska ju bli Karlstad och Nöjes på onsdag juuuuu. Aja jag får väl proppa i mig allt som går. Idag fyller min älskade kusin Julia 15 år!! Grattis!! Ska heada dit vid 6 ungefär och äta tårta eller nött annet gött. Och leka med Laban såklart. (Har redan försökt med adoptions-blickar)

Förresten. Vet ni vad mina nyårslöften är? Hihihihih bara klädväg för jag tänker inte ha några löjliga "BLIR SNÄLLARE, HA BÄTTRE TÅLAMOD" osv. Näääääh

Köpa mina drömskor för tillfället, blir nog kanske t.o.m denna månad! :D :D
Köpa en skinnjacka. Står inte ut längre utan någon.
Köpa en plånbok eftersom min blev stulen för ungefär ett år sedan.

Låter det bra? :):)

Min fritid på jullovet....

Har precis sett färdigt en dokumentärfilm på Animal Planet. Seriöst, sorgligare har jag aldrig varit med om!!!!!!! ;(
Daniel and the cats heter den, om ni någon gång får chansen att se den, GÖR DET. Det kommer inte finnas ett torrt öga efter det.


Ut och åka?

Alltså, skulle inte Ving.no finnas nu hade jag nog gått under för länge sen. I slutet av Maj blir det ju en studentresa med 8 andra tjejer och jag kan nog inte längta mer faktiskt!! Kommer bli så fruktansvärt kul. Dock har vi inte bokat än. Men med pappa som reseguide som ändå kan endel så ska vi vänta lite till så priserna går ner. Men i Januari hoppas jag/vi ha något bokat! Antingen någon grekisk ö eller Tyyyyrkia :) (Och nej vi ska inte åka till dom allra värsta fest-ställena)

Summering: Ving.no fixar vintern.

Här var jag ju lite brun iallafall. Och förjävla blond. Och inge smink heller. WOW!!


NYÅRSAFTON

Vi försökte hitta hem till Fanny som inte var helt omöjligt, fixade oss mera och åt upp våra fina matlådor ;)

Sen drog vi vidare till Branäs för lite pahaharty!


Nyårsdagen

Åh gud har precis sett klart på Mamma Mia. Älskar den filmen!! Grekland, Abba och kärlek mmmmmm :) Jag ska absolut bosätta mig på någon grekisk ö i mitt liv. Livnära sig själv liksom och inte behöva åka in till närmaste stad och handla. Högt uppe i bergen i ett vitt hus med blåa fönserluckor och tegeltak. Också en grek runt fingret då, hehe.

Om vi ska prata nyår så har jag aldrig haft roligare! Iof har jag inte firat nyår särskilt många gånger i mitt liv, men det här slog allt. Middag med mina allra finaste stenar och sen skaka roooompa med iof gaaanska jobbiga killar (som alltid då) men sånt glöms. Eller? ;) Vid tolvslaget irrade jag runt för jag hade tappat bort alla. HAHAHA så jävla fail! Får se om jag finner några bilder på kameran att showa.

RSS 2.0