Gott nytt år fastän det inte riktigt är kväll än



Här köps det inga lösögonfransar eller lösnaglar inte! Tror ni jag fixar spolarna? ;) Det tror inte jag, haha.

Kännar att stressen börjar komma nu... Aja snart dras det upp till Fanny i dalen sen vidare till Branäs och FEEEEEEEEEEEST, ha ett bra nyår allihopa, vad ni än gör!! :)


Lycklig när alla fåren är hemma

Det är helt sjukt, men min buspojke flyttar hem igen!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dagen före nyår

Gooood morgon på er! Idag ska grejer göras.

Ringa och boka biljetter
Sola (så här blek har jag aldrig någonsin varit)
Hämta grejer i Fannys lägenhet
Fixa mat inför imorgon
IMPREGNERA MINA NYA STÖVLAR GLÖMS EJ.

punkt där.

Julen, igen.

Julafton. Alla presenter var SUPERbra! Fick världens snyggaste örhängen, Sims 3 (jag kommer ruttna framför datorn), en fin liten Buddha, ett par stövlar som var helt fel som vi skickade tillbaka men fick ett par nya (får se bild sen kanske), ett fint nattlinne osv. Hängde med släkten hela kvällen:)

Juldagen. Vi förfestade hemma på min matta och försökte få igång musik, typ hela kvällen. Sen drog vi vidare till Stjernehallen (!!) där alla andra var. Och hör och häpna jag hade faktiskt skitkul!

Sen blev det typ inge mer bilder, hahah usch så fult. Jag och Ellen hade egotime inne på Gustens toa. På festen spelade de HÅKAN! Jävlar vad vi shakea.

 

Nu ska jag laga mat åt hela familjen. Mamma betalade mig 700 spänn för det..... Så hemskt är det tydligen för mammor att laga mat :P

 


Städ och klänning

Julstädar såhär.... i efterhand. Men det blev fint!
Idag som jag jättelänge som vanligt. Jag tar verkligen igen de timmar jag förlorar när jag går i skolan :'D
Iallafall. Vid två gick jag till Lilian som ska sy min balklänning och tog mått osv. Nu är det tredje gången jag ändrar form men nu kommer jag vara nöjd. Plus att den hon ska sy nu är inte så jätteavancerad och då kommer det inte bli fel heller... Spännande att se slutresultatet! :)


JULDAGEN


Underhåller mig med en av julklapparna jag fick av min bror. Kolla vad fint ♥ Förlåt, men livemusik är nåt av det bästa jag vet.

Lite mer Paris

Hahah asså förstår ni eller?! Ta hit han så jag får spendera mitt liv med honom!
Nä nu får jag väl ta och sova om jag ska hinna och ha ett liv imorgon.


Min Daniel

JAAAA Daniel vann Ung och Bortskämd!! Älskar honom!!!!!!!!!! Skulle göra vad som helst för att han skulle flytta in hos mig och umgås med mig varje dag. Fan vad roligt jag skulle ha :'D Har ni inte sett hans "stalker"-videos till Paow så kolla dom. Så roliga att jag avlider.


Erase Me

Men visst lyckades vi med gårdagen också? Jodå, lite förparty hos Frykholm's med bara massa manligt sällskap, vidare ner i en FULLPROPPAD bil ner till grannbyn Sunne, träffa Jossi och senare in på PP. Debuten för både mig och Elina, men det dög då! Massa dans och glas-splitter senare skulle vi åka hem. Alla 7 i en liten bil. Jag visste att vi skulle bli tagna av polisen och visst blev vi det! MEN som tur var fick de larm och de var tvugna att åka iväg. Vilken tur man kan ha!!
Efter en väldigt knäpp hemfärd stupade jag i säng runt halv 4.
Någon ville gifta sig med mig igår. Naaaaaaw tur att någon tycker om mig!! ;)


Det är så skönt att vara med er, för ni bryr er inte så mycket. För er behöver man bara vara och fokusera på det som är viktigast! Det låter som det fetaste smöret i världen, men det är sant :)



Äntligen fri för detta år. Då släpper vi loss!

Hade en väldigt rolig kväll igår faktiskt, även om det var nyktert! Spelade först bowling med Elina Sofiplutten Fryk och Malmström sen drog vi upp till Rådom till Westh :) Det blev många roliga historier man skratta åt XD Sen ska vi nämna Sofias fina sladdningar också så till och med pojkskaran blev rädd haha!
Idag har jag slagit in en till julklapp. Bara pappa kvar! Vad fan ger man till honom? IIIIIIiallafall så ska jag snart till hallen och efter det blir det väl till att fixa sig och dra ner till Sunne på lite party.....

OK lördag? Aaaara :)


Rudolf

Kolla vilka snygga ringar jag köpte på H&M igår!! Massa djur liksom, helt klart vad jag gillar :D

Slingat

Äntligen är utväxten borta!! (Det är skuggan som gör det på denna bild)


13 December

Alltså, idag blev vi inte besvikna på vårt Luciatåg iallafall! Jag och mina fior var såklart typ sist in i kyrkan så vi fick kuta över halva salen för att få bra plats. Johanna var SÅÅÅÅ fin som Lucia, du fick nästan vitt hår tillslut haha:) Vilket engagemang säger jag bara. Rös till några gånger till och med! Så alla som var med, var STOLTA för ni gjorde ett jättebra jobb! Speciellt du Sofia som var sjuk :*

Fick inga bilder :( :( :( :( Så här kan ni föreställa er en bild på hur det hade kunnat sett ut!

Nytt


Fick hem en ny kjol idag från La Redoute! Dock inte alls så fin som på bild som i verkligheten. Har bara ingen topp jag kan matcha den med.. Hm...

Ännu tråkigare inlägg, varning varning!

Öh oj här var det många som hade kikat in idag! Kan inte förstå hur någon vill läsa denna bloggen men :P Sitter just nu och skriver på ett projekt i specialidrotten om polishästar. Klippan Malin har skrivit hur mycket som helst och nu är det min tur att skriva diskussionen. OCH det är jävligt svårt att skriva om man är själv och inte har någon att diskutera med. Och vi kommer inte träffas förens på onsdag då det ska redovisas. Jäääkligt tight detta!
Aja ni får hoppas att jag får ett spel snart och skriver en hel sida. Tack

Boooring

Idag hade jag inga utgående-vänliga vänner så det får bli hemmakväll! Det har inte hänt sen jag vet inte när faktiskt? Men ska man orka med att vara så jävla seriös på veckorna så måste man få ha roligt på helgerna. Aja, tänkte åka och hyra en film men nhäääää klockan var över 10. Så det får bli en Gossip-kväll helt enkelt. Inte helt fel det heller men!  Så är det någon som vill ha lite roligt så hör av er!!!!!!!!!!

Jossa nästa helg äre jag som kommer till dig!


Rolig blogg jag har eller....



Ser ut som om jag ska nysa, men jag är inte förkyld. Sitter i skolan och har massa håltimmar som vanligt. Vi snackar nyår. Har lite olika alternativ..... Får se vart det slutar, hehe. 


Fanny! ;)


Miljömåndag

Alltså, jag är världens städ-människa. Mitt rum har inte överflöd med grejer och jag är noga med att varje sak har sin plats. Är något på fel plats blir jag arg. NU har jag lyckats tappa bort min TV-dosa! Hur fan lyckas man med det?? Det finns liksom ingenstans för den att ta vägen typ?! Elina du såg inte vart jag la den förut?

Annars har vi idag ägnat halva dagen åt något som heter "Wake up call" som informerar vad som håller på att hända med jorden osv. SVINkul om jag får säga det själv! Den ena som höll i det var väldigt... fin. Tror många lyssnade bättre för att han var liksom en av oss. Han var hur duktig som helst! I slutet skulle vi starta egna företag på 30 min eller nåt som skulle förbättra världen på något sätt. Väldigt svårt men roligt :)

Något annat roligt då.... Jooooo jag fick hem mina två hårband från ASOS idag :) Fiiiina! Säkert ingen annan som tycker det men.
Sen kom jag att tänka på. Båda var gjorda av acryl. IIIIINNNTEEEEE bra för miljön och massa kemikalier! Tar hur mycket energi som helst av att framställa sånt tydligen. Usch jag vet det har satt sig på hjärnan, men om det bara fanns MÖJLIGHETER att köpa annat än dåliga material så skulle jag det. Men det finns ju liksom inte....

Nu ska jag spela Sims och äta polkachoklad och sen träna på dressyrprogram........ Hejsvejs

Efter helgens bravader..

Jag har varit ute hela helgen, därför bloggen är så efter. Nu är det Sofia Larsson som INTE ska ut på flera helger,  även om jag hat det suuuuuperkul denna helg :)
Här är iallafall en jul-låt som Hurts gjort. Har inga ord!! Den är lite sorglig bara..

 


Mysig onsdag

För några dagar sen öppnade Ellen upp "Kalles Café" igen!

Sen skulle vi försöka fånga en hund som hade var helt ensam och sprungit bort. Hoppas verkligen den kom hem :(


Huvudbonad

Precis en sånhär skulle jag behöva nu! Alltså jag har alltid gillat bitande kyla, ÄLSKAR hur världen ser ut då. Men nu vet jag fan inte, idag när jag väntade på bussen funderade jag på varför jag inte hade satt på mig långisar. Då har det nästan gått lite för långt! Och jag saknar en fin huvudbonad. Och denna är ju så fin!!!!!! :)


RSS 2.0