Valborg 11

Idag har jag sökt 2 nya jobb. Känns himla bra. Nu kan ingen säga att jag inte försöker iallfall! Både två i Norge och som jag faktiskt känner att jag kan klara av och inte typ "äh skicka iväg en ansökan, vet knappt vad jobbet innebär men skitsamma". Hoppas det går bra :) Nu ska jag snart börja fixa mig och sätta på mig min nya klänning som är SÅÅÅÅ himla snygg!!!! En riktig 70tals-klänning. Love it! Ni kanske får se den sen :)

Ha en kul kväll nu allihoa! Lova mig det.

Lovar, detta är sista inlägget för idag.

Förresten, jag tänkte att jag skulle dela med mig av det finaste jag har i musikväg. Denna listan står närmast hjärtat och där är dom där låtarna man inte får lyssna på, antingen gråter man eller så vill man inte lyssna sönder dom. Det är därför den har det namnet! Lova mig att vara snäll mot den. Jag blottar mig, haha!

Heliga-listan

it's always too late

Idag känner jag mig typ ensammast i världen.
Vill dra tillbaka tiden och sluta vara så jävla dum. HUUUUUUR kan man vara så korkad som jag? Ärligt talat. Jag var som en prinsessa som red på en enhörning genom rosa moln. Jag fick det jag ville ha. Exakt det jag ville. Och det är det jag så jävla gärna vill ha, tillbaka. Men det finns få av dom. Och du finns inte kvar. Jag är den största idioten på jorden. Idiot idiot idiot idiot

Godnatt kära läsare utav denna ännu mer idiotiska blogg. Imorgon är det valborg och då ska vi väl försöka ha det roligt? Ok?

3 par skor jag vill ha just nu

Zara Jag vet, dessa har funnits ett tag men dom är SÅÅÅ jävla snygga. Dock har man ju hört från många att dom är ett helvete att gå i..

ASOS

ASOS igen. Jag har blivit helt kär i "rak" klack som är rätt grov. Och sen en liiiiiten smal sula som man går på. ÄLSKAR! Dom beiga här ovanför har funnits i en ännu ljusare variant men såklart tar allt slut.


Kungligt bröllop på schemat

Åh är ni vakna och ser på bröllopet eller!!!! Eller ja klockan var visst 1... Heheh. Jag vill jag vill jag vill!!!! Allt är så himla vackert så jag gråter bara av att se kyrkan! William ser så himla nervös ut hahh åh. Fan vilket pampigt bröllop jag ska ha! Och ha en kör som sjunger så man tror man redan är i himlen.. :')


Bild från hennes blogg såklart.

Hahaha asså kolla här. Jag avlider. Kenza tar alltid så roliga bilder på doggen. Vill verkligen verkligen ha en långhårig chihuahua som första hund. Egentligen skulle jag köpa en nu om det gick, men min livssituation är inte att leka med och man vet ju aldrig vad man får för jobb om flera år och då kanske man inte kan åka hem på rasten och ta ett varv med den. Så, stabilt liv är första prio. Hund nummer 2 blir antingen en dalmatin eller golden retriver. Punkt


Återkommer när påskärringen försvinner

Vilket påsk. Aldrig har det varit så varmt, eller vad säger ni?! Har haft en massa lediga och bra dagar. Igår var det lite spontanfest men jäklar så kul! 4 tjejer stod i krypinnet på Idet och dansade i vita tygskor. Det var fett värt som man säger.
Imorgon tar jag påsklov. Vad jag borde göra på det? Söka jobb och göra färdigt allt jag måste i skolan med stor prioritet på projekthelvetesäckelarbetet. Vad jag kommer göra? Sola, äta glass och festa. Gött.

Jävla män

Alltså, igår. Hade en jättevärd förfest med alla mina bästisar och killar. Hade jättekul! Sen drog vi mot "the party". Det sög. Men det är väl som man säger, förfesten är alltid bäst!
Kvällen slutade jävligt dåligt iallfall. Asså inte typ "åh nej jag grät för han kollade inte på mig buhuu" utan, vad FAN är det för fel på killar allmänt?!? När man säger nej så är det ett nej. Försök inte att göra er till för gudarnas skull, snälla. Det blir så himla fel och pinsamt. Och att vara efterhängsen är ännu värre. Fattar ni inte signaler eller???????? "Jag borde nog gå hem nu, men vi ses väl..." Istället för att säga hejdå så börjar dom följa efter och erbjuder sig att "gå hem till mig istället" MEN FUCK YOU VAD HAR DU FÖR PROBLEM! Åh, jag hatar er alla. Eller inte ni som är er själva och kan ta ett nej.

Hoppas vi aldrig mer syns

Black and White

Fan vad svårt det är att klä sig till dagens fest. Kommer tyvärr vara ganska enkel.. Menmen, så är det! Nu drar vi iväg och mixar det svart/vita med färgglada cider(s)!




Från M&M...

... kom jag hem med denna. Mormor rensade som vanligt bland hennes kläder och helt plötsligt dök denna fram. HUR PERFEKT?? Helt cleanad. Det är ju ioförsig Black&White-fest imorrn så kanske kan använda den då? Eller ska man vara så uppklädd? Fattar ingenting. Visste inte ens att jag skulle gå. Hehe.
Slutsats: Jävligt snygg.


Sammanfattning

Onsdag, var på Naturhistoriska riksmuseet. Såg typ alla vilda djur som finns i Sverige uppstoppade, COOLT!! Sen skulle vi och äta på en indisk restaurang, och då såg vi vilda kaniner mitt i Stockholm liksom. Jag skrek rätt högt, ja. SÅÅ FINA!! (Fin bild också, eller inte)

Sen på kvällen åkte vi till Dramaten och såg Romeo och Julia. Tycker den var jättebra!! Men vi var ju inte så pigga direkt då vi gått upp 05.30 samma dag, som kanske syns på bilden ovanför..

Torsdag, först till Nordiska museet. Helt gigantisk byggnad!

Det var som att gå in i en kyrka... Jättefint. Såg en utställning "kläder i tiden" som var skitbra! Jag som älskar alla kläder från 1600-1900 talet blev ju väldigt rosig om kinderna, hehe.

Sen åkte vi till Wasamuseet där Sveriges största skepp står. HEEEELT galet stort! Väger typ 1300 ton. Här är en liten del av utsmyckningarna som fanns på skeppet, som dom återskapat. Fick tyvärr ingen bra bild på själva skeppet då jag inte har den bästa kameran just nu..

Lille Olis!!

Resten av dagen hade vi egen tid. Gissa vad vi gjorde? Sprang i affärer som galningar. Men vi blev gaanska så slut så vi däckade på ett café.

Fredag, åkte till Riksdagen tiiidigt tidigt. Fick en rundvandring där och fick se bl.a Jan Björklund debattera och Beatrice Ask sitta och fika.

Resten av dagarna shoppade vi eller solade. Eller gick. Eller vilade.. Hade det jävligt gött iallfall! Här är en klänning inne på Weekday som jag inte köpte men som var SÅÅÅÅÅ FIN!! :(

Jag och Fanny satte oss vid Hötorget och solade som en jävla massa andra människor också gjorde.
Nu har jag inge mer bilder :) Nu ska jag åka till mormor och morfar, kramiz

 

 


Hemma från hufudstaden

Hej å hå. Här har ni mig igen! Jag som börjat vant mig att leva i Stockholm, hehe. Men resan har varit helt underbar iallfall. Fantastiska shoppingdagar med mina finaste vänner, intressanta besök på olika ställen och skönt häng bara! Och gud vad jag har shoppat, tror jag tar upp det i senare inlägg eller nåt. Har iallfall lärt mig att åka tunnelbana. Eller inte.... Igår när jag skulle ta mig till Centralstationen själv lyckades jag åka fel 2 gånger, och med all den packning jag bar på var det inte så enkelt att förflytta sig. Vilsen turist, tror Elina blev lite arg på mig tillslut hehheh.
Kändisar vi sett? Pungdask, Per Moberg, nån av Kallursystrarna OCH OCH OCH Fiona!!! Innte på Weekday. Jag är så bäst på ansikten så det inte är sant. Hon såg väldigt busy ut och var lika vacker som vanligt.
Nääää nu vill ni nog inte veta mer. Ska vi säga så? Förvarnar er att jag har hiskeligt mycket i skolan nu så jag kommer säkert vara väldigt OFF ibland.

Puss

Jävla offer

JAAAPPPP då har man blivit påkörd idag då! Lilla gubben backade rakt in i mig så det small som utta bar. Inte mitt fel alltså men pappa flippade ju ut ändå. ROLIGT, SKITKUL att han inte fattar nåt! Menmen, fixade allt och alla papper är ifyllda (tog 1,5 att fylla i allt) så inga mer problem med det.
Nu ska jag nog dra igång att packa lite. Åker ju bort till Stockholm imorgon, ska bli så otroligt skönt att byta miljö ett tag och släppa allt med skolan. Ska göra massa saker iallfall! Får väl skynda mig lite, för ska snart iväg att träffa lilla Janiz som kommit hem från Australien! Härligt.

Blöt puss säger vi på det!

Käraste natten

Söndag. Idag är jag så glad över att jag kunde åka till OK halv tio på kvällen i bara tröja och inte frysa ett endaste dugg. Dessutom luktade det sommar och fåglarna lät sådär dom brukar göra på kvällen/natten. Älskar det ljudet! Någon som vet vad det är för fåglar?


Överkärlekar hihi

Hej hej hallå! Idag åkte jag, mamma och pappa till Karlstad. Det var mycket gott att sova i bilen dit med solen i ögonen, fyy så skönt. Men fan vad folk det var ute! Usch jag hatar verkligen det. Alla är superfixade och själv är jag nyvaken och svettet själv. Nice! Men köpte mig lite grejer iaf, för inte så mycket pengar:) Två flugor i en smäll! Sen var lille Johanni strandsatt i Karlstad så hon fick åka med hem, snälla som vi i familjen Larsson är!!!! Hö Hö Hö
Trevligt med sällskap:) När jag kom hem däckade jag i solen som var såå varm. Älskar våren. Sen kom Elina och väckte mig sötnosa!!!! Har varit en bra dag. Sen fick jag samtal som var såå roligt att få, mina favvisar nere i landet därnere:) Gullnosar. Ännu bättre dag!!!!! Och nu ska jag åka och pussa Ellen och Elina. Pusspusspusspussspuss

Bi-hanget

Alltså, jag har varit ledig i två dagar nu. Eller egentligen inte ledig, men igår tog jag helt fel på tiden på min enda lektion och idag skulle jag varit till Karlstad men det blev inget så jag stannade hemma och då hade min enda lektion redan varit. Och jag håller på och få ett ensamt sammanbrott. JAG MÅSTE FÅ UMGÅS MED NÅN!!! Alla mina vänner har skolgrejer som måste göras, vilket jag iof också har men jag är en sån "sparar till dagen innan". JAG FÅR PANIIIIK :( Jag går liksom här hemma och ser på TV.... Men nu ska jag iaf ta mig till Torsby och köpa mig en glass för jävlar vad sugen jag är. Kanske hittar någon kompis där, vem vet ;)

Vi är 18 år och HAR FAKTISKT KÖRKORT!!!!

Asså varför får man inte hyra bil om man är under 21?!?! Va fan är det för påhitt???? Menar dom att man hellre ska ta mopedjävlar så man slår ihjäl sig helt eller???? Hur ska vi då ta oss till näktergalsdalen 4 på morgonen :( Jävla AVIS och övriga biluthyrare. Där missade ni kunder era jävlar.

Silver

Är så jävla arg idag. ARG ARG ARG ARG vet inte varför men alla är bara så jävla jobbiga.
Idag badade jag håret med silvershampo, tydligen råkade jag ha på hela halsen och missa att skölja ut på vissa ställen. Blev feting-röd :S Har ett sånt jävla starkt ett så blev typ vit på vissa ställen i håret hahah. Ska ta med mig en spegel in nästa gång jag ska ha i mer, så jag ser vart jag träffar! Hehe
Måste choklad nu. Och så ska jag nog sola lite, har knappt gjort det denna vinter så känns som om det är dags nu. Bliii litt bruuuun.

BTW, Asos fick in en svinsnygg vit klänning idag (student), bra tänkte jag nu har jag äntligen funnit en. Tog slut innan jag hann hem från skolan. Andra gången det händer nu så NU ÄR JAG ARG!!!!!!!!!!!!!

SÖKER JOBB, GE MIG.

Har precis sökt mitt första sommarjobb wiiho! Kanske lite på tiden då jag inte jobbat på två sommrar och det var jävligt plågsamt att inte ha pengar. Men att sitta och skryta om sig själv och komma på det bästa CVt känns så himla löjligt egentligen. Men det är väl så det funkar. Imorgon söker jag nog nummer två.
Har geografiprov imorrn också som jag inte tittat på än så det är nog på tiden Sofia lilla att du går neråt till ditt rum.

Tack & bock.

Love and other drugs

Alltså, filmen. Se den!! Så himla bra och lite annorlunda. Åh gud :')
Jag har liksom heller aldrig sett en film med Jake Gyllenhaal förut så det var ju... eh en sort för sig.

 


Kissie

Asså den här människan är inte ens värd att synas på min blogg. Men idag måste jag. Detta är det absolut värsta jag sett i hela mitt liv. Nu vet man ju inte hur mycket hon har photoshopat bilden, men ändå..


RSS 2.0