Vaaarm dag

Hemma nu efter 1,5 lektioner i skolan idag! Men stannade ett bra tag bara för att va med alla. Längtade hem till balkongen ;) Hehe nejrå, men jag lovar... Här bli man stekt!! Så yes nu ska jag ut och steka.
Bild från idag när vi inhandlade lite ice cream:

Förresten... JAG KLARADE MATTEPROVET!!!!!!!!!!!!


Jag är så förjävla odisciplinerad

Pluggningen gick åt helvete idag. Bakade ju för tusan halva dagen och sen har jag försökt städa mitt rum. Ja självklart städar jag rummet innan jag pluggar!
Det som är panik är att jag har muntligt nationella i tyska imorrn. Och pappret vi skulle ha tränat på finner jag inte. Och jag lär inte finna det under klädmassan jag har på golvet heller... SEN NÄR SLUTADE JAG BRY MIG TOTALT OM ALLT? Ärligt talat, under hela min gymnasieperiod har jag fan inte lämnat in EN grej i tid eller brytt mig om att jag glömt saker i skolan. Jag är så innihelvetes slapp!
Men jag hoppas att jag kan improvisera imorrn. Som Fanny säger, ta ett svenskt ord och lägg till sch, ze eller ange.
Ett problem till, jag har tyska dirr på morgonen och jag brukar alltid skippa den för att jag aldrig hinner dit. Klockan är nu runt halv 1 på natten så jag lär va rätt trött imorrn och inte inna dit. SHit.....

Mors dag

Gör inte som jag. Glöm inte bort Mamma på mors dag.
Så nu ska jag hast-baka ett par cupcakes (som hon säkert ändå inte kommer tycka om) och köpa en blomma. Och självklart bakar jag dom med kärlek!!

Ta hand om Mammisarna!

Skinn-boots

Fann en grym rea.
Fann ett par grymma skor.
Men nu vet jag inte vilken färg jag vill ha.. Lutar mest åt dom längst ner. Finns i svart också men då vill jag ha ett par liksom i riktigt läder. Åååh dom skulle va så fina i sommar.
Så har ni en åsikt om färg får ni gärna dela med er!

 



Life is goooooooooood.

Shit.
Provet är gjort.
Med andan i halsen klev jag in i infosalen där såklart alla redan satt. Och ni ska veta att jag skakade. SÅ nervös var jag! Blev inte bättre för att jag fått provpappret heller. Satt och vred mig hela tiden kändes det som. Jaja, ska inte tjata mer! Men måste iaf säga, jag tror det gick bra! :D

Idag fick jag känna på hur det är att galoppera helt fritt igen. Var ett tag sen sist, men GUD vilken frihetskänsla!! Så härligt att man bara vill blunda och älska livet ännu lite mer. Skulle önska att alla fick uppleva det nån gång.

Nu till fjantigare saker, jag drar nu till solariet med Linn och bättrar på färgen lite!!


French Connection

Skulle jag ta studenten iår skulle den här klänningen inte vara allt för dålig..
(Den är SVINsnygg!)


Pluggdag

Idag satt jag och Magg i hela 3 timmar i ekonomisalen och jobbade med matten. Och jag måste säga att det gick skitbra utan att överdriva!! Äntligen känns det som om jag förstår vad fan det är jag håller på med. Men det skulle inte förvåna mig om jag går gråtandes från infosalen för att det gick skit.
Men iaf.
NU JÄVLAR ÄR DET VI MOT MATTE B, VI KLARAR DET!


Gina Tricot

Kolla benen..

 


DET FINNS INGA ORD


Midnight skies

Har precis kommit in efter att ha slickat väggen och fått liiiiiiite sol och värme på mig. Dock är det ju fortfarande svinkallt ;(

Jävligt slapp dag i skolan iaf. Hade bara specialidrott och vi hoppade bana, skitkul verkligen :D Hade Tiramie och det gick enligt planerna ;) Fick även reda på att vi inte har samhällsprovet imorrn och det är ju sååå bra!! Då kan jag lägga all energi på matte b-kursprovet på torsdag. Hade tänkt läsa boken som kvällsläsning i sängen. Det låter väl bra?

Einen schöne wochenende

Jag vet, jag bloggar skitdåligt. Men jag tänker på så mycket annat att hjärnan inte räcker till.

Helgen har iaf varit skitbra!! På fredan blev det brännboll med ett FETT skönt gäng, SP mot resten och jag vet faktiskt inte vilka som vann? Aja, roligt var det iaf! :) Sen blev det bilkurragömma med jävligt många bilar inblandade! Våran brudbil samlade många poäng i början men gick lite sämre sen.. Kvällen slutade sent som tusan, runt 4? :O :P

Igår lördag var det släktingar och konfirmation för hela slanten. På kvällen blev det en liten förfest hos Danne innan vi 8 pers drog söderut, och ja det var trångt! Traskade in på Kolsnäs med 3 andra vänner, och ja det var en ganska rolig kväll! Träffade många fina människor. Efterfest med 6 hockeyrumpor var väldigt underhållande iaf ;) Slocknade i världens bästa säng.

 

Nu är helgen över och jag har en ganska så hemsk vecka som väntar mig. Har ett samhällsprov på tisdag som jag inte börjat på än och nationella i matte B på torsdag. Freedom?


Give me?

Vad är det med dessa tröjor?
Jag vill ha en. En stor. Som luktar kille!!!!
Tänker sno en dirr jag skaffar pojkvän.
Har redan siktat in mig på en eheheheh (tröja alltså)
Eller nej just det, jag hade ju redan en pojkvän.
Aja..


Grått+orange

Idag gick jag ut på nagellacks-jakt i detta stora Torsby! Denna gång sökte jag ett orange som jag ska till min klänning som åker på på lördag. En grå är det, för den combon har jag varit helt fast i sen jag såg en bild förra året. Jag har letat hela kvällen efter den men utan resultat... Synd för den är skitfin!
Iaf, en sån här konstig färg gör det inget att det kostar 25 spänn. En glass liksom?


Sofiadagen!

GRATTIS MIN FINA PINA GULLEBAMBI, IDAG BLIR DU 18 ÅR!!!! :D

 


Hundvakt dag 3

Okej jag kan säga att Laban styr mitt liv nu. Jag kan typ inte göra nånting! Man måste hela tiden ha ögonen på honom ifl han börjar tugga på nåt. Och kl 6 på morgonen börjar han kraffsa på min dörr och vill ut. (Han får inte gå fritt i huset när vi inte är vakna) Så där är typ min sömn förstörd! Som tur är äre mamma som går ut med han tidigt. Hehe.
Ah men iaf, var i Karlstad igår igen och fick med mig lite grejer hem! Visar kanske sen.

Hundvakt dag 1


Den här lilla filuren ligger här bredvid mig och sover ÄNTLIGEN! Asså, kåtare hund har jag aldrig sett. Han har aldrig varit så förut heller. :O Man kan liksom inte sitta på golvet eller vända ryggen till för då anfaller han. Jag låg och sov förut i mitt rum och han fick gå fritt i huset. Då hade han haft ner en kudde från soffan OCH gått in i Markus rum och börjat jucka på täcket. Han är rätt galen :P
Idag på morgonen hade vi i specialidrotten en hopptävling helt själva! Ingen var speciellt pepp på att behöva gå upp tidigt en ledig dag men.. :P Som tur är gick det smidigt undan och vi var klara runt 12- halv 1.

Nej nu måste jag börja göra iordning mig, ska äta på kinan kl 6 med tjejerna och fira Malin!! : D


Jeee tar hölja

Skittråkig blogg nu, förlåt. Men det finns ingen inspiration när det är fruset och kallt. Jag vet, ni är nog trötta på mitt jävla väder-tjat!......
Japp, då var det slut på denna vecka! SÅ JÄVLA HÄRLIGT! Kunde fan inte bli bättre! Och för att fira det funderar jag på att dra mig till Sunne imorrn och köpa ett par jeans eller en jacka. Måste ha båda delarna. Letar som en galning efter den perfekta gröna jackan, men det verkar inte finnas :S

Torsdag: Hopptävling, fira Malin, hundvakt
Fredag: Karlstad? Hundvakt
Lördag: Fira Sofia! Hundvakt
Söndag: Hundvaktis

Ja jag ska ha hand om lilla Laban i några dagar. Pengar!!!!!! Nej men jag älskar ju hundar så detta är bara roligt för mig:) Lite kalas också, HEHEHEHE

Mean street

Take my hand and close your pretty eyes
cus it's gonna hurt so much when summer hits
New York sky
oh no, it's all done in the mean street

Meningslös söndag

Helt värdelös dag. Har inte ens gått utanför dörren! Min faster och co. var här i början av dagen så var lite social mot dom. Sen har jag tränat lite körkortsteori! Jag vet, det är sjukligt länge kvar tills jag får ta men om jag känner mig själv rätt kommer jag annars börja i sista sekunden och inte fatta nåt ändå. Bättre att börja i tid och få in allt!
Igår natt när jag skulle lägga mig såg jag ett papper som låg på golvet.. Japp, det var ett dressyrprogram som vi skulle tränat på och som vi ska rida imorrn!! Så ja, nu mitt i natten går jag på mattan och försöker lära mig. Sista sekunden, som alltid -.- Annars går vi ju bara i skolan två dagar den här veckan så gissa om det ska bli skönt!!

Ha en god natts sömn då ;)

Manlig bloggare

Fann en helt jävla söt kille. Tror jag smäller av! Bloggar på Kanal5.se. Han kan sjunga också. Snygg som fan. Jag.Vill.Ha
Killar, se och LÄR!

UPPDATE: En kille vid namn Martin berättade för mig att Andreas är 17 år. Bara 17????
Perfekt.
Jag ska söka upp honom.

http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk

Blååååsväder

Engelska nationella hela morgonen. Var så trött att jag såg suddigt... Jävligt svårt var det iaf. Inte mycket mer den dagen, lite tyska och sen åkte jag helt plötsligt ner mot Sunne med pojkarna! Riktigt mysigt och roligt, åt nutella direkt ur burken, gick ute i solen och bara njöt. Mycket bra dag..
Åkte hem och såg på fotboll men det blev alldeles för kallt så drog hemåt med Gaggis. Tänkte dra neråt igen, men jag och tågtider går väl inte ihop antar jag. Så det blir en tidig kväll för mig idag! Kan behövas.

Vad ska man hitta på imorrn? Hoppas på bra väder iaf :)

Lite nya grejer!


Grå underbar kofta från Zara
Svart kofta från Åhléns
Tshirt från H&M (BlackBook)
Svarta skinnhandskar för ett helt galet bra pris från Lindex

High heels have got me falling down on my knees

Såhär mitt i natten orkar jag inte fixa nån bättre bild än denna!


Idol i annat land

Sitter och kollar lite på TV. Det är ett program som handlar om hur Idol i Afghanistan fungerar. Och alla vet väl hur ett sånt land är.. Tycker faktiskt det var svincoolt att kvinnor fick ställa upp i tävlingen! Verkligen! Det fanns en tjej med i tävlingen (eller flera egentligen, iaf) som hade lite "udda" stil enligt dom andra. Vet ni vad hon gjorde? Hon stampade takten med fötterna och rörde sig på scenen. Helt normalt. För dem var det dans. Folk började hata henne för att hon "dansade i TV". Folk på stan fick säga sin åsikt till kameran. Det var nån som sa: Hon dansade i TV, det är inte tillåtet för kvinnor! Vi är muslimer, vi gör inte sånt! Vi lever i ett muslimskt land, det är straffbart!
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Menar dom att denna kvinna skulle skämmas för att hon gick fram och tillbaka på scenen och rörde sig till musiken? Endel riktigt hemska gubbar hatade hennes dans och ville döda henne. Hon var tvungen att fly till huvudstaden bort från hela hennes familj i flera månader för att alla ville döda henne för hennes dans. Hör ni vad hemsk det låter? Jag blir så förbannad att jag nästan gråter. Vad fan är det för religion som förbjuder dans och lägger upp vissa regler enbart för kvinnor? Så tragiskt. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh

Vardags mys

Äntligen hemma från skolan. Idag ska jag på bio med Gaggmaggan och hennes mamma! Vi ska se Avatar i 3D :D Jag har ju inte sett Avatar än så det blir nog kul! Jävligt gott med bio-popcorn också, finns inget bättre ;) Får bara hoppas att jag inte somnar, gick nämligen och la mig kl 3 inatt...

Mina skor kom idag också!! :D Visar dom sen när jag kommer hem från bion, OK?


Engelska B

Mitt rum blev färdigstädat 00.30 igår (idag) så gissa om jag var trött idag! Gjorde gamla nationella i engelska idag. Av hela häftet så tror jag att jag hade 5 rätt sammanlagt. Engelskan på Stjerne suger ärligt talat. Lärarna har så konstiga utlärningsätt.. Ber oss att skriva massa grejer men liksom, vart ska man lära nya ord från? Av att läraren skriver upp 3 ord varje lektion på tavlan? Nej. Jag har blivit så JÄVLA kass på engelska nu så det är inte sant! Nationella skrivningen i torsdags skrev jag inte ETT svårt ord med. IG hej :)

Nu ska jag fullfölja städningen med att dammsuga och byta i sängen. Åååh så härligt att sova ikväll :D
Hej!

Hjälp mig nån då?

Så här blir det är man har klädkris varje morgon. Kan nog säga att mitt rum aldrig sett så här förjävligt ut nån gång, haha. Städa blir!


Bland utemöbler

Det här är min Mami. Vi shoppade igår (söndag) utan gubbarna i vår familj. Jävligt härligt! Fick med mig endel hem faktiskt, bl.a ett par nya skor som hon sponsrade! Gött! Är det intressant att se nåt?


Lördag 3 Maj

Trevlig kväll:D (Såg en mullvad mitt i Torsby, var bara tvungen att nämna det)

Och förresten!
Köp aldrig skorna som Kenza designat, mina gick sönder efter andra användningen! Riktigt arg!!


Dagen efter Valborg.

Valborg igår då! Började på Kinan med massa skidbrudar och hade jättetrevligt! Vidare ner mot Daniel, och sen även till en annan Daniel där det var sjuuukt mkt folk och ja, riktigt kul! Fick träffa massa fint folk :)  Sen skulle ju alla såklart ner mot Faktoriet, och som alla kanske vet så är ju inte jag 18 förens i November... Det suger allt i världen. Menmen, underhöll mig ett tag till men sen åkte jag hem. Runt kl 1 kanske? Jävligt tidigt iaf :P Idag mår jag riktigt bra eftersom jag inte körde fullt ut men idag jävlar!! Sunne står på schemat och fira Jossapossa som fyller 18 år idag!! ♥ Kan tänka mig att det INTE kommer bli tråkigt iaf!

Vi ses!

RSS 2.0