FUCKING LAST DAY

Okej. Sista dagen.
Jag har lite kvar att göra, eller ganska mycket egentligen. Men jag ska fixa det, jag har ju faktiskt hela natten på mig imorrn och lite på morgonen.

Asså hahah jag kan faktiskt inte föreställa mig ett liv utan press att man måste göra saker och göra klart!!! Inte ens på de senaste sommarloven har jag känt mig helt fri för jag har alltid haft rester att göra.
Ååååh då ska jag ligga och slappa hela dagarna, sola, laga mig god mat (sa jag det där?), se på TV och fika varje dag. Fy fan va gött. Imorrn kommer jag skrika ut min glädje.

Vi synes hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh okej förlåt

HOME

Ja nu är jag hemma. Jag tror vi lika gärna hade kunnat stanna, det kändes som om vi hade bott där i år och dar. Vi passade där! Och vilken hejdundrande flygresa hem vi fick. Jag är verkligen inget fan av att åka små flygplan, självklart fick vi det och ett ganska så skruttigt sådant. Och jävlar i havet vad vi flög. Asså ja klart fan vi flög men vi HOPPADE fram i stort sett! I cirka 10 min flög vi typ upp och ner, fram och tillbaka och ja ut och in. Det var extremt, jag låg i Elinas knä och skrattade/grät. Flygvärden kom och frågade om vi tyckte det var roligt att åka flygplan. Asså njaaa...

Nu ska jag åka och hyra mig en film och sen ta en tidig kväll. Jag har sovit ca 2 timmar inatt så det är lite behövligt! Res-snack tar vi lite senare. Jag ska försöka göra det så intressant som möjligt, haha.

Spotify, ja det är bra att de tar betalt. Artisterna måste få tjäna pengar!

Får jag fråga, hur kan Spotify fyllas på med tid när jag inte varit inne på den på typ 3 dagar? 2 timmar bara sådär, men jag tackar så hjärtligt för det!!

Samos 1 week

Jäklar vilken dag. Klockan var ställd på 06.30 om den inte varit på typ år och dag. Jag har nämligen turen att ha sovmorgon i stort sett varenda dag. Iallfall, idag skulle jag upp tidigt för att vara funktionär på Rasmus, Toms och Andreés antimobbinggala. Jag och Fanny hade det väldigt trevligt! Galan lyckades pojkarna jättebra med iallafall!! Ojojoj vilket jobb de lagt ner. Mycket städ blev det och halv 3-3 idag fick jag mitt första mål mat. Allihopa var så hungriga hahah! Roligt att skåda! Tack för en underbar dag.

Och nu är jag så trött att ögonen åker igen var och varannan minut. Men får INTE sova nu för måste kunna sova ikväll eftersom vi ska åka kl 1 till Oslo och jag ska köra. Då gäller det att inte vara trött!  Jag lär inte skriva något mer på en vecka nu, kanske bara. Ha det så bra hemma och deppa inte för mycket, PUSS!!!!!!!!!!!!!!

Alltid och hela tiden

No holding back
I'll tell you a feeling
Tonight when I see you
When I'm dream dream dreaming


15 maj, fan jag har ju namnsdag idag

Igår hade vi Eurovision-mys hemma hos mig och vi följde det till PUNKT OCH PRICKA! Shit va inne vi var i det! Men OK att Azerbaijan vann över Sverige för den var ju lite bra, men att Italien kom före Sverige? Ursäkta men det där var inte ens musik. FYYYY! Men duktig jobbat av Saaden iallafall!
Idag har jag varit hos Lilian igen. Jag har haft en oro inom mig att mina skor jag köpt inte skulle passa så bra i färgen till klänningen. Den var STARK, oron alltså.. Jag såg en tusenlapp till försvinna. MEN när jag tog med dem idag så passade det så bra!!!! Blev lycklig igen haha. Och snart är den klar :) Om ni tycker jag tjatar mycket om den är det för att jag älskar att klä upp mig. På riktigt, jag önskar man kunde jobba med att göra det. Det är min blogg så ni får stå ut med det :).
Den här veckan kommer bli galen. Jag har två prov och typ fyra skrivuppgifter jag ska göra. För mig brukar en uppgift ta mig typ en vecka i normala fall att göra. Men det är bara att pressa sig för till HELGEN åker vi till mitt favoritställe, GREKLAND :D

Vad jag skulle vilja jobba med.

Mest av allt i världen vill jag bli veterinär. Ingen sånt där ååå jag vill gulla med alla djur utan nej jag vill verkligen jobba med dom. Sen vill jag vara djurpolis i USA. Ser på det varje dag på Animal Planet. Där kan man verkligen hjälpa dom på plats och ta bort det värsta. Det är typ min dröm..
Sen vill jag jobba på tullen, och vara hundförare. På en flygplats helst! Jag ÄLSKAR flygplatser! Gå med hunden och leta knark bland flygpost eller bland människor. Gud vad roligt. Har faktiskt funderat på att utbilda mig till det. Tror dock att det är svårt att få jobb inom det.
Sen vill jag ju bli barnmorska. Jag vill liksom vara del av den powern som finns när man föder barn. När en tjej helt plötslig blir mamma eller kanske mamma på nytt? Nej jag har själv inte fött barn eller varit med på en förlossning.
Men jag vill liksom vara där och hjälpa till och vara stabil till damerna som ska trycka ut en stor sak som lär göra helvetes ont. Och på frågan om jag inte kommer tycka det är äckligt, så nej jag tror inte det. Jag tycker om ordet "naturligt" för det är ju precis vad det är!
Något annat jag skulle vilja göra något inom är turism, typ länders kultur och så. Tycker sånt är jätteintressant!! Men det finns nog inga jobb inom det, hehe.
Tänkte det skulle vara kul att skriva upp så man får se om några år om man har samma intressen :)

Skola

Alltså. Jag kommer nog lägga ner bloggen för några veckor. Jag har SÅ äckligt mycket att göra. Idag gjorde jag ett schema för vad jag MÅSTE hinna göra vissa dagar och ha deadline på allt.. Fy i faan. Det blir komvux till hösten.

Hej & på återseende

Lite mer shopping

Idag har jag köpt underkläder. Jag var liksom helt fel ute när det gällde storlek tydligen.. MEN, iallfall. Jag fick världens hjälp. Och damen, det är henne jag ska beskriva.

Fick ett bra intryck av henne direkt. Ni vet, ett sånt bra intryck att man känner att man skulle kunna berätta sin deepest secret för henne. Nu till utseendet. Hon hade en typ Prisnsessa Diana-frisyr, fast kortare, en sån våg över hela huvudet, långärmad tight svart tshirt, en kjol i midjan som går till smalbenen, strumpbyxor och såna bekväma svarta tofflor. Kort var hon också! Och inget smink. INGET smink! Men alltså, hon var så himla underbar. Hon såg precis ut som en gammaldags barnmorska som sprang runt i provrummen och hjälpte alla. Kände mig så himla trygg och hon satte mig på plats minsann. Hon behandlade alla som att man vore det viktigaste i världen och att DU fick ju sen ABSOLUTA rätta storleken.
Jag ville inte komma fram till nåt, mer än att hon var så söt och väldigt duktig på det hon gjorde :) BH-expert var hon verkligen.

Lilla Luci på vift

Hej Stockholm! Jag var äckligt trött imorse när jag gick upp. Sov hela vägen till Karlstad och DET mina vänner är tämligen ovanligt. Har så himla svårt att sova på resande fot. Ett exempel är då vi åkte till och hem från Thailand. Jag sov HÖGST en timme på vägen dit, och det tar ett halvt dygn att åka dit. Jag ville sova men det går liksom inte, ni vet, man är så trött så man håller på och dö men ögonen är torra som sand. Det var nästan självmordstankar.. Överdriver inte! Nejdå sånt ska man inte skoja om, förlåt. Jaja...
Idag när vi skulle åka tunnelbana sprängdes det en bomb. Jag och mamma stirrade in i varandra och folk skrek. SVINLÄSKIGT! Nejdå, dom "sprängde bara lite under rälsen". Aa fast det lät mer som om bin Ladin var på besök.
Har gått idag, som fan. Mamma hänger med i svängarna haha! Nu ligger vi och ser på Twilight. Obeskrivligt bra, den (dom) är på vippen att gå om Åter till Cold Mountain.. Ojojoj spänning i vem som ska ligga först på Sofias filmtopp haha!!!
Imorrn ska vi gå och köpa smycken på Antikt, gammalt och nytt. Lär väl sätta på mig träningsskorna...
Hejda.

Done done done done

Hej på er. Jag har levt med projektarbetet denna vecka. Sovit med det under kudden, typ. Känns konstigt att säga detta men... VI ÄR I STORT SETT KLARA!!!!!!!!!!!! DETTA ÄR NÄSTAN STÖRRE ÄN ATT TA STUDENTEN! Ammmmaaagaaaad. Kan inte fatta det.
Och imorgon åker jag till Stockholm med mamma över helgen! SKÖNT.

Har förresten suttit och gapskrattat åt alla dåliga bidrag till Eurovision song contest. Det var liksom så dåligt att jag skrattade, har det inte gått lite för långt då?
Sen fanns ju Andreas Johnson i juryn. Förlåt Sverige men jag tycker han är underbart vacker. Alla verkar hata honom men de gör inte jag.

 


So simple

Det är jobbigt när man en hel natt drömt alldeles underbara drömmar om en person och sen vaknar för att gå upp, men väljer att sova vidare och hoppas på att drömmarna kommer igen. För att det inte kan finns på riktigt.

Inatt vill jag inte träffa dig, det plågar mig bara.

RSS 2.0