Zooorry

Förlåt för en fruktansvärd uppdatering. Jag återkommer nog.... imorrn! ♥

:)

Hej finingar. Här sitter jag i morgonrock mitt i natten och tränar på historiaprovet vi har imorrn. Feminismen är jäkligt kul att läsa om faktiskt! Då är det ju lättare att läsa in också. Idag har jag inte gjort mer än varit i skolan och hoppat på ridskolan. Fick favvisen, hoppa inte så högt idag men det var rätt svårt ändå! :O Men fick nog till det tillslut :)
I helgen ska jag till Karlstad med mina fina vänner Elina och Lina, och en liten Victor också, haha! Vi ska mysa, gå på stan osv! ^^ Spel kanske? ;) Det blir på lördag, men imorrn fredag har jag inget planerat så ni får gärna höra av er! (Ja jag lovar jag ska va PÅ)

Skolan kommer inte bli rolig nästa vecka :/ Ska träna in ett dressyr-program tills på måndag, onsdag har jag prov i samhällskunskap och på torsdag har jag prov i specialidrotten. ÅÅÅÅH! Veckan jag åker kom typ va likadan! När fan ska jag hinna packa då???????

Vad ska jag behöva göra för att få snö?

Åh härligt, idag är jag pigg! Är sugen på att göra nåt. Inte för att det finns så många alternativ men.. Idag dom 3 första lektionerna var det entrepenörs grejs så vi fick höra på några personer som berättade om sina företag. Det var väl rätt intressant, iaf den sista killen som berättade om UF. Haha shit han var rolig! Sen hade vi bara svenska och idrott kvar!
Mina kommande 2 veckor innan jag åker kommer va fullpackade med prov. Fyfan va hemskt!! :( Tänkte jag kunde slappna av lite men icke. Det börjas med historia på fredag, feminism. Men det tror jag att jag klarar!

Sen hade jag tänkt att jag skulle börja kolla hur mycket kläder jag egentligen ska ha med mig när jag åker. Typ skriva upp. För dom senaste gångerna jag åkt nu har jag tagit med mig i princip hela garderoben + 5 väskor kanske? Då har jag inte kunnat stänga den. Tänk att jag ska nog ska shoppa rätt mycket där nere också. Nej, en lista ska göras och ja, det kommer sluta att jag har beslutsångest över allt. Men nu ska jag va hård! ;)


Kan detta va mitt första inlägg som den modefjant jag var enligt vissa? ;)

Min ungefär.. sjätte vita tunika/blus? Haha men jag gillar vitt så det gör mig inget, perfekt att ha nu när jag åker!
Köpte den av Moderniteter, http://modette.se/moderniteter/blogg

Jag vet jag har verkligen ingenstans att ta såna här bilder, kameran hänger på garderobs-knoppen, haha!



Underbar♥


You can't steel my love

Idag mina kära vänner SPRANG jag och Elina ut ur korridoren för att fånga solen de typ 10 sekunderna den var framme. Är det inte skandal? Det är så OTRLIGT deppigt just nu. Tänk er då kombinationen: träningsvärk i hela kroppen + sitta på en galet hård stol, mensvärk så man DÖR vilken sekund som helst, hungrig på en matte-lektion. Haha nej nu får jag fan sluta va så negativ. En positiv grej är att det kom en fin grej med posten idag! Visar senare.


Hoho?

Hehe fin uppdatering jag har damer och herrar!!!! Men jag har så dålig koll på er. Känns som jag skriver för död publik. Förutom mitt fina gäng då, ni är duktiga. Så kan ni inte skriva nåt kul eller bara säga hej eller nåt? (Jag förbereder mig på dålig respons)

Hel-tråkig måndag. Ridningen gjorde allt lite roligare iaf! Gick jättebra för att va minsta hästen som dessutom är.. ja hyper/svårstyrd/går inte ens att sitta ner i galoppen ja allt ni kan tänka er. ;)
Nu ska jag gå och testa nåt nytt med håret, smörja fötterna, måla naglarna i nån rolig kulör eftersom världen redan är så tråkig, läsa ut en bok med tvång och äta glass. Här unnar vi oss!!!

Favoriter från:

Nelly!



Ser ni mönstret? Jag kan väl inte fått en fling på rosa va? ^^
Jag vill verkligen ha den översta!


Hej Elina vi är avis på dig som är i Sthlm!

Okej mitt hår är helt bra nu. Skönt.
Gjorde ju provet igår kl 9 och var klar på en timme. Sen sov jag från 11.30 till 17.30, haha!! Jag är så jäääävla trött hela tiden :'D A iaf, sen åkte jag ner till Sofia där Jossa var också, var och åt mat och sen kom Maggi :) Vi gjorde inte mkt mer den kvällen, va uppe hos nån i kilåsen iaf^^

Idag var solen här!!!! Är det 3 veckor sen vi fick se den? Seriöst, inte konstigt att världen är deprimerad nu! Annat mirakel var väl att jag gick upp 12 idag. (Det är TIDIGT för att va mig) Nu ska jag in i duschen för kl 3 ska jag se på match med Magg och Jossa! Ikväll får vi se ;)

Tlött

Trött... så trött... Haft innebandyturnerin hela dagen, vi vann första men andra förlora vi. Men det var kul ändå! Satt kvar och kolla på resten av matcherna också innan jag gick till bibblan och försökte skriva färdigt filosofin. Det gick sådär så jag får fan lämna in det i helgen. Jag har faktiskt ett prov att träna på nu... Fyfan jag som trodde jag kunde få ledigt EN sekund :'( Vill ju hellre... studera mitt nya hår, måla naglarna, se på nya O.Cboxen jag fick idag, SOVA ja vad som helst!! Nej ist får jag sitta här till ja ska vi säga 1 inatt och träna? Så kära kompisar, förvänta er inget av mig imorrn.

HJÄLP MIG? SNÄLLA?

Nej seriöst nu får det va nog, jag MÅSTE ha en ny bloggdesign!! För det första är texten för liten så det är svårt att läsa, sen är jag rätt trött på Miami bilden. Det måste ju finnas NÅGON som läser min blogg som kan göra en? Snälla...? Jag ska inte ha nåt avancerat så kom igen nu, anmäl dig frivilligt!! ;)

3 veckor kvar tills jag får se solen!

Åh så skönt att få sova länge på en onsdag! Kanske lite för länge. Men jaja det gör inte så mkt ;) Idag har jag ingenting planerat mer än att jag ska skriva om Sokrates som måste va inne imorrn och träna på psykologi-prov jag har på fredag. Skulle ha fått rida med Linn idag också men tror inte jag kommer få klart allt annat då ><

Vet ni vad jag ska göra imorrn????? :D KLIPPA MIG!! ÄNTLIGEN ska jag få bli av med allt kluvet hår som jag har haft sen i Juli! HÄRLIGT!


Rödluvan

Den senaste tiden har jag letat kappor till tusen. Jag vill verkligen ha en som jag typ dör direkt jag ser den. Jag har en redan som duger, men nej jag vill ha en perfekt! Jag har haft en bild i huvudet ett tag på hur den ska va, så jag har faktiskt ritat i paint så ni ska få se, hihi. (Tro inte att jag försöker va duktig, för ni ser ju hur det ser ut haha)

Den ska va mycket mer A-linje formad än vad jag kunde rita, väldigt ljus rosa, väääldigt ljus alltså, och sen bruna, nästan svarta knappar. Vet att Zara hade en liknande men nej, inte som jag vill ha.

 

Andra jag väldigt gärna skulle hänga i garderoben!

 

asos


Mystisdag med regn.

Så var denna skolvecka slut! Eller ja nästan. Har bara 1 prov kvar att göra och en inlämningsgrej, men det antar jag väl att jag ska fixa! Efter skolan gick nåra tjejer med mig ner till Tärnemarks för att kolla på ett halsband som jag hade tänkt bli ett "ha-på-sig-varje-dag-halsband". Fann det jag sökte och det sitter redan runt min hals!
Runt 6 åkte jag till Elina (Magg också) för att ta en fördrink som var SUPERGOD innan vi skulle på Livet före Chanel! Det var rätt mkt folk så vi fick sitta ensamma uppe på läktaren med en medelålders man. Härligt när dom kollar på såna filmer! :D Den var iaf jättebra, och så fina kläder hela tiden, inte bara dom hon gjorde (eller hur man ska säga) utan dom som folket hade då. Vilken tid, halleluja!


Rubrikjävel, vill inte ha nån!

DET GICK BRA, WE DID IT!!!! Jäklar vilken lättnad. Vad som helst kunde ha gått fel. Jag halka en gång, publiken fick skratta lite men vad gjorde det? ^^ Mega-kick efteråt. Efter de här kan jag nog göra vad som helst, haha! Mamma hade bara filmat, så om någon har bilder så får ni gärna höra av er. Vore kul att se!

Måndag idag och hela Stjerneskolan är lediga. Så skönt med såna dagar, vakna hur sent man vill och ingen annan är hemma. Får äta frukost i lugn och ro och t.o.m sitta vid soffan (vilket jag inte får annars, JA jag har en jättepedant pappa). Men nu har jag suttit själv för länge. Det får bli en fika med Magg och Elina!

Snurrig dag

Ojojoj vilken dag!! Fick iaf sova ut lite och skippa första lektionen. Sen rullade det på! Mådde iaf SKIT på lunchen, trodde seriöst jag skulle svimma vilken sekund som helst. Känns som om min kropp gör revolt över min dåliga sömn och ätande. Vid kl 2 började vi fixa i matsalen, eller ja 3orna. Vilket jävla jobb dom gjort! Hur jäkla coolt som helst blir det! Sen gick vi väl typ miljoner gånger, och efter att bara ha ätit 2 smörgåsar till lunch eftersom det var soppa så då blev man ÄNNU mer snurrig! Nu känns det rätt bra iaf eftersom alla sportelever satt i matsalen och åt samtidigt som vi gick, värre än det går det ju faktiskt inte att bli! ; )

Så ikväll blir det lugnt, Linn kommer hit snart så ska vi ner och sola lite. Blir att sova tidigt!
Tiderna för visningarna är 10.30 och 13.30, be there! :)




Karlstad

SÅ TRÖTT ATT JAG INTE ENS ORKAR STÅ PÅ BENEN!
KLÄDPROVNINGEN VAR RÄTT JOBBIG, NÄSTAN INGEN MAT PÅ HELA DAGEN GJORDE ATT MAN VAR RÄTT SVIMFÄRDIG INNE PÅ MCDONALDS. NU SKA JAG BARA SE ETT AVSNITT OC SEN SKA JAG BUMS I SÄNGEN. IMORRN VÄNTAS 2 LEKTIONER SEN TRÄNA PÅ ATT GÅ. GODNATT

Birthday-kid

Mam & pap sjöng så fint för mig imorse haha, fick min favvo bakelse till frukost också :) Åkte till skolan och hade engelska, filosofi och tyska. På lunchen gick jag och Magg ner och fikade som vanligt, och sen hade jag ett möte med matrådet. Suck, skulle bara vilja säga dom rakt i ansiktet att dom måste göra om hela systemet. Maten som är nu går inte ens att tala om. Fy!! Iaf, sen sista lektionen hade vi idrott där jag fick världens roligaste kommentar av Micke (läraren) när Johanna sa till han att jag fyllde år: "17 och okysst" Jag typ: ?!???! HAHAHA.
Efter skolan åkte jag hem och åt favvorätten jag fått välja, vilket inte var mkt eftersom jag har tappat aptiten på nåt lustigt vis. Allt de söta som kom fram när min släkt kom gick lite lättare att få ner, mamma som hade bakat så mkt!
Lekte med kusinerna. Så glad att jag har så fin släkt! ♥



Alltid lika roligt på Alfs lektioner, haha!



FIKA




10 November

Tyskaprov i 2 timmar idag i aulan gick... BRA! De gick fan väldigt bra också, svarade nästan på allt och det kan ju verkligen inte stämma, därför har jag nog fel på allt! :'D På lunchen blev det latte på ett babyboomat Wiener. Hehe jag och Elina längtade efter en lite skrutt. Det gjorde däremot inte Magg, haha!
Nu ska jag snart till Linn och riiiiida i mörkret, JA! Usch rätt läskigt. Ska få ha Ruben, haha det får vi se hur det går! Lilla älgen. Sen ska jag lägga mig tidigt, har inte EN grej till den här veckan jag måste göra så nu jäklar ska det sovas! Imorrn hoppas jag på en fin dag, för då blir jag stor flicka! ;)

JA JAG FICK KENTS NYA IDAG, FÖRSENAD! HÖRT IGENOM DEN TYP EN GÅNG, HELT NORMALT ATT INGET SÄTTER SIG ÄN MEN DET KOMMER! MEN DEN ÄR JÄKLIGT FIN IAF, SVARTA LINJER♥



Jag vet jag ser galen ut. Men det är väl så jag är ;)


9/11

Synd att det var playback på fotbollsgalan. Men så är det ju typ alltid, alldeles för dyrt annars. Fint att se dom iaf! ; )
Ridningen idag.. HA HA! Jävlar i min själ, hade mini-Dixie så ja jag antar att det var rätt kul för Ida som stod på marken och kolla! Höll väl på att få ett hinderstöd i ansiktet typ 3 gånger :P Men annars tror jag faktiskt det gick rätt OK, ska bli kul att se hur det går nästa gång!
Efter skolan hann jag som vanligt med en powernap och lite läsning på tyskan eftersom jag har prov imorrn. Nu ska jag bara locka håret och sen är jag redo för sängen! Tacka gud säger jag bara för plattång, locktång kan ju ta sig.

Bilden Sofia tog till nån Rosa Bandet grej, äntligen kom min rygg till användning ;)

Veckans planer


Måndag: Inget speciellt, hoppning på specialidrotten. INTE glömma fotbollsgalan kl 8 när kent är med!
Tisdag: Jävla fett tyska-prov. Efter skolan kolla ut nåt vackert till födelsedagspresent!
Onsdag: FÖDELSEDAG! :D Släkt kommer!
Torsdag: Gå halvdag i skolan, sen åka till Karlstad och prova kläder inför modevisningen. Hoppas jag hinner med ridningen.
Fredag: Halvdag igen, sen resten av dagen träna på att ... My god. (Jossa sleepar över?)
Lördag: Upp halv 8 för öppet hus. Fy.fan.vad.har.jag.gett.mig.in.på......................... Kvällen, nåt med vatten? ; )
Söndag: INGET HOPPAS JAG?!



Fars dag

När folk säger att man hinner med mkt om man går upp tidigt, är nog sant. Idag gick jag upp 11.30 (!!) för sen runt typ 12.30 åka till Bäckalund med mig bakom ratten. Det gick bra som vanligt ;) Min moster fyllde år så det blev kakor till höger och vänster och leka med lilla kusinen eftersom nästan ingen annan var hemma! Den familjen har iaf den finaste katten jag skådat, tänk dig Tigermjölken, den katten! Och SÅ.JÄVLA.MJUK! Sen har den så mkt hår så den är typ mer bred än den är lång, haha! Körde hem också vilket gick finfint. Och eftersom jag hade gått upp "tidigt" så var jag dötrött när jag kom hem. Sov till kl 8, sen gjorde jag farsdags-fika till pappen :) Tror han blev glad :D Sen nu på kvällen har mamma fått klippa mina toppar eftersom mitt hår är i den största krisen den varit i nånsin. Har egentligen klipptid den.. 18? Men kan nog tyvärr inte vänta tills då.

Helgen har som sagt varit jävligt lugn men det behövde jag verkligen!
Nu ska jag göra det alltid gör varje kväll! (Duscha + fixa håret + se ett avsnitt OC)




Pappi


En hund som lördags-sällskap

Okej jag tar tillbaka de där med att jag inte fick ont efter sprutan. Igår kväll, min arm var helt jävla död. Värsta träningsvärken x 3 ungefär! Frös väldigt också. Men det har gått över idag som tur är, bara armen som fortfarande är invalid, haha! Idag har jag fan inte gjort ett skit, suttit framför MTV och datorn. Ja jag vet, OC är det som gäller. Nu på kvällningen har vi ätit middag med mormor och morfar, och gissa vem som kraffsar in sig till mitt rum då? :) MIN GULLE-LABAN! Så han och jag umgås nu. Väldigt mysigt, han ligger mellan mina ben som en kyckling.
Annars verkar det inte bli mer av den här lördagskvällen, ska gå till Jouren nu iaf och köpa nåt gott med Sofia.
Bye!


Vaccination

Ä-n-t-l-i-g-e-n hemma! Jag har varit sååå jävla trött idag att jag mått dåligt. Psykologiprovet gick inte bra heller.
Efter sista lektionen gick vi och vaccinerade oss mot svinis, inget farligt alls! Och har inte känt mig hängig än så sjuk lär jag inte bli.

Gissa vad jag ska göra nu? Se på OC och sen sova. SÅ välbehövligt! Ha en bra fredag!

5 November

Idag har jag klippt öron, svans, hovhåret, och pannlugg. Sen skulle jag knoppa. Hur tror ni det gick? Stackars häst säger jag bara. Inte kunde jag göra inbakad fläta heller. Va fan jag är tjej jag ska kunna sånt....!
På lunchen hade vi möte med, eh modegänget eller vad jag ska säga. Vill inte ens berätta hur nervös jag är. Usch!
En annan sak, vi har sett sjukt mkt film i skolan nu, och VARENDA film vi ser ska det va en jävla massa sex-scener med i! (Ni vet, dom möts, kollar på varandra, taffsar i 20 min, osv.. Det tar ju tid!) Seriöst, där sitter vi, 25 pers i en sal med en lärare som ja.. Jag tycker det är sjukt pinsamt. Eller ja, mest förargligt. :p

Imorrn har jag psykologiprov. Men det är roligare att se på MTV EMA, så det ska jag se på nu. Hej!

Första snön

På min håltimme mellan 11.30 - 15.00 gick jag hem till farmor och sov. Hur trött kan man bli på en skala?
När jag gick tillbaka till skolan igen så snöade det. (!!!) Det var så fint! Blir så glad av sånt.
Efter skolan ville Sofia att jag skulle komma hem till henne och hjälpa henne med en fotouppgift. Men vi var såååå sega så det tog ett tag innan vi kom igång, haha. Jag bråkade rätt mkt med Prince också, hahah stackars katt!
Jag som skulle göra så mkt grejer hemma idag, blev inget av det^^ Imorrn börjar jag dagen med 2 timmar teori på ridskolan, lika kul som vanligt!




Rasmus: Sofia, kolla på första pappret som kom ut ur skrivaren.
Skratta så jag dog, så bra humor har man 15 min före man får mat!


3 November

Idag äntligen har vi fått reda på när vi ska ta svinisvaccinet! Hur länge har man gått och väntat på de där egentligen? Så till tisdan nångång mellan vårat feta språkprov ska vi stickas. Hallelujah!
Annars har det varit segisdag. Haha, var så trött hela dagen att jag planerade att ta en powernap mellan 16.30 och typ 17.30. Somnade på stört! Sen fick jag skynda mig när jag vaknat till coren med Linn. Fyfan hade träningsvärk sen ridningen igår, så det var väldigt oskönt att röra på sig!

Idag kom pappa hem med massa växlade pengar. Kan ni gissa vad? Baht såklart! Har aldrig saknat värme så mkt förut som jag gör nu, ååååh. Jag tror November månad kommer gå rätt så lätt om jag ska va ärlig ;)

Nu är jag jävligt sugen på choklad. Därför ska jag gå och vräka i mig det nu. Här får ni ett klipp på när Kent var med i Skavlan förra fredagen med sin nya låt "Svarta Linjer". Fattar inte hur dom ALLTID lyckas få fram så fina melodier. Jaja, jävligt bra är den iaf.




 

Ibland är allt man önskar, en famn.


Pyjamas hela dagen lång, grejer det.

Halloween festen i fredags var GRYM! Ska skriva om det senare när jag kommer in på andra datorn så jag kan lägga in bilder! Så är det när man har en spelade lillebror. -.-

Igår vaknade jag i rätt bra tid ändå, fikade med Johanna, Elina och Magg hemma hos mig, sen drog vi och såg på handboll! Sofia fick skynda sig att duscha efter matchen för vi skulle till kyrkan, med Fanny också. Det var mysigt som alltid på Halloween! Fina farfar läste dom upp också.♥ Sen blev vi jävligt hungriga så vi gick till Kinan och åt mat! GOOOOOTT!!!!!! Då trodde vi kvällen var slut, men icke. Drog upp till Haasters place där vi gjorde det mesta. Typ. Såg iaf på film till 4 på morgonen! Fick se Lejonkungen och Pocahontas för första gången i mitt liv. Folk undrade vad jag gjorde när jag var liten eftersom jag nästan inte sett några såna filmer. Ja det kan man ju undra?
Fick även parfym HÄLLD över hela min hals, seriöst så JÄVLA ÄCKLIGT! Och inte kunde jag väl börja duscha när klockan var halv 5. Så detta fick jag lukta på hela natten. *spyfärdig*

Planer för idag finns det knappt några. Kanske få ur parfym lukten från min sjal osv. Kanske gå på ett pass. Kanske kolla OC. Ja inget speciellt alltså!


RSS 2.0