Älskade boll

Jag tror minsann gud tänkte på vad fan han höll på med när han läsate mitt inlägg om regnet. Idag jävlar i havet var det äntligen varmt!!
Histora - Prov
Naturkunskap - Exkursion vid hängbron, var seriöst skitkul^^
Tyska - Muntligt nationella. G.

Sen volleyboll hela dagen efter det. Looooove it! Och vet ni? Jag brände mig rätt så hårt i ansiktet :O Jag bränner mig ju liksom aldrig?
Sen handla och kolla kläder med mamma, hittade en kapabel klänning jag ska på min mosters typ... examen? Men fanns bara i M så mami ska kolla i karlstad till veckan.

Nu ska jag ut och övningsköra och sen åka till Fanny, mer orkar jag inte för jag är seriöst helt dead. :P


Längtan

Finns inget annat jag längtar till så mkt som Kent.
Var inne på "Fråga Kent" på forumet där de hade svarat på frågor, man blir helt.. Ja, galen. Man längtar så mkt tills allt drar igång igen. Ny skiva, alla konserter, ALLT! Det är så himla underbart. Nästa gång vi ska iväg ska Fanny med. Människan kommer nog dö emellanåt.. Som jag sa, underbart.

Den dagen då kent quitar for real liksom.. då.... får ni skriva in mig på ett gråt-hem eller liknande.
Jag kommer icke palla.


Bild från rockfoto.nu

Failure by designer jeans

Nu var det ett tag sen jag skrev.
Jävlar i mig vad det regnar hela tiden, förut när jag va hos Fanny började det hagla också. Hallå man ska gå i SHORTS nu!! Var inne och hörde med sommarjobb också. Om jag inte får detta tänker jag totalt ge upp. Får väl bli en slapp sommar^^
Inatt var jag uppe till 2 för jävla Christel Lööfs skull. Skrev en feting sammanfattning ++++ träna på 1020 glosor. Jag blir så jävla trött, alla andra har knappt lektioner alls men vi jobbar på som fan när vi redan gjort kursprov och allt. På tal om det, så har jag sänkt mig i engelska från nian. ls<AIUGAIUG GALEN. Vad kan det bero på???

Ni som känner igen rubriken, ja det är sant, ja har lyssnat på From First To Last! Fast det var några år sedan. Sökte på dom på spotify nu, och dom är ju faktiskt bra.
Spotify är bra, synd bara att det inte går att lägga in låtar på ipoden därifrån..

Nej nu ska jag iväg och rida!


"heeeeeeeeej bloggén"

PICTURES from Kolsnäs


    
     

Erik Johansson

Två bilder som Erik Johansson tagit och redigerat.
Är dom inte coola så säg?!





Kolsnäs

Tänkte bara visa en yttepytte bild på halsbandet ja köpte på HM igår. Fiiiint ♥
Ska snart börja göra mig iordning mig inför kvällen, jag tror jag kommer bli ganska svart ikväll.
Förfest hos Elin först med 6732 st snygga jävla jänter!


Barnkalas

Bilder från Sofia och Malins partyyyY!











Nu var jag dryg och la dom lodrätt (a)
Vi var även på spökjakt mitt i natten, lilla dedor va hemma och körde ena bilen. Vi fann ett hus. Vi gick ut, det var UUUUSCH så läskigt! Vågade inte gå in i det men blev tillräckligt rädda ändå. Sen dumpade jag grin-bilen för Karins hus och skräckfilm tills kl blev 4 : )

Stronger, bästa låten!

Ooooh paus i grovstädningen. Seriöst, Britney Spears, JÄVLAR SÅ BRA!

2 timmars sömn inatt. Upp tidigt för att åka till Karlstad, la mig med ipoden och la igen ögonen med en gång. Så frågar mamma om jag vill köra? Jag typ TJOHO!! Då var det fan till att koncentrera sig, jag va ju dödstrött. Men det gick bra!
Jag köpte inte värst mkt.. Men fick en gooosig matta av pappa jag velat ha så länge! Gissa vem som kommer ligga på golvet istället för sängen, hehe^^

Nej nu ska jag gå och se på fotboll!
Hejs


take a breath

Hej och välkommen långhelg! Så skönt att få sova igen. Hehe
Jag hade tänkt lägga upp en teckning som Karin målat, av mig! Alltså hon målade av mig, så jäkla duktig så jag dör! Tyvärr fick jag inget bra bild på den men ska försöka igen senare.
Ikväll ska torsbys alla bästa tjejer (+ en sunning hoho) till Sofia för att fira henne och Malin! Det kommer bli skitkul, helt övertygad! Hoppas på ett inlägg fullt med bilder imorrn ^^

Föresten ska jag nog till Karlstad imorrn, hoppas jag finnner mig nåt att ha på mig på lördag. *jag som är så rik*

 
KOLSNÄS yes......

same old song

Idag är det ingen finen dag kära vänner.



vill att pappa ska elda i braskaminen,
ligga i soffan,
med en fet filt,
bekväma kläder,
ha världens bästa människa bredvid sig,
titta ut på regnet,


och ha en kabel från matteboken till hjärnan som matar in allt.

Kursprov i matte A imorrn. Love it!

FMradio

Joshua James
lyssna


17 Maj

 

Igår var det lan hos mig. Ser ni va fint vi hade det? Cola, chips, NEGERBOLLAR, m.m! Fast det fattades något... Feta 15åriga killar med feting snus som rinner långt ner efter halsen och en handen i byxorna. Vi hade det trevligare än så ;) Sen kom även Elina och Lina! Vi såg på ESC hela kvällen, hejade på Norge bland annat som vann! Sen drog vi neråt byn, fann en bil med bekanta i, jag och Fanny råkade bli med.. PÅ SPÖKJAKT! :s Det fanns tyvärr inga spöken ute.
Vid 4 på morgonen blev jag och Fanny avsläppta på torget, där kollade vi in fiskmåsarna som hade party! & vet ni? JAG FANN EN HUNDRING! För mig som har under 500 lappen var detta ett stort belopp.
Inte en själ ute. Vilka tror ni jag får syn på då? Mamma och pappa! Liksom va? Fast dom hade ju varit på 50-års kalas, så traskade med dom hem.
Idag har jag solat hela dagen, får streck efter bikinin med en gång. Undrar ibland om jag har en spanjor eller liknande i mig... Sen lååångpromenad med Stjärnan.

15 maj, Sofia-dagen

Idag var det den bästa mattelektionen i historien. Jag säger bara... FIN UTSIKT, ALLDELES FÖR FIN UTSIKT! Jag, magg & ellen gjorde ungefär 2 tal var. Det enda vi gjorde var att fnittra som små 14-åringar.. Tyty!
Volleyboll efter skolan det var naaaaaajs! Sen se på fotbollsmatch.

Alla babblar om första Kolsnäs nästa vecka, jag var på första förra året tror jag. Har för mig att det var rätt kul? Vet inte om jag ska gå.. Har inga pengar....inga kläder....jobbigt att ta sig dit/hem....& största problemet.... JAG KOMMER FRYSA IHJÄL!
Om jag ska känna mig någorlunda varm kommer jag bli tvungen att ta fram dunjackan. Hur snyggt är det då? Visst man dansar och har sig men njaa..
En finjacka som är jävligt fin och dessutom varm, give me?

Nu ska jag äntligen få min långa sömn, har sovit så lite den här veckan så imorrn blir det läääänge <3


go square go

Idag hade jag 2 lektioner från 8.15 till 13.50, liiite onödigt! Sen klippte jag mig, blont som fan blev det. Klippningen har jag inte sett än för Tina (den underbart fina) gjorde en inbakad pizza. Hoho!
Efter det åkte jag & red, det gick INTE bra. MEN Dixie-kvinnan ville inte sammarbeta så bra i galoppen så det blev deg av allt.
Kl 7 var det cabaré IGEN för min del! Stjärnan lockade med mig för 120 spänn att se den igen. & visst var det lika kul igen! Rumpor åt höger & vänster, jag gillade läget ;)

Fick även världens gulligaste grej av min älskade vän.

(Det funkar inte för mig att ladda upp små bilder & sen kunna klicka på dom, så därför är jag dryg & lägger upp feta)




Utkast: Uh fy ...

Uh fy fan vilken inflamation jag har i min stortå. Gör så frukantsvärt ont! Går ju som en halt anka eller nåt..
Cabarén idag var.. NAKEN. HOOO höll på & dö på dom små rumpisarna. Showen har varit bättre förut men det var bra ändå! :) Efter skolan var jag och mamsen och köpte nya ridbyxor och lite annat fint:) Välbehövligt. Sen fotboll i det kalla vädret, dom vann med 11-0.. Bra jobbat tjejer! ;) 

IMORRN KLIPPNING, ska bli mkkkktttt ljusare också! Men ska spara till långt iaf, blir kort till hösten ist.


Surmus

Jävla helvetes f********n..
Kenae kommer på torsdag.
Jag dog.
Nu kommer jag va grinig hela sommaren. Var beredd på det!

Idag skapade jag en hallonpaj, och för en gångs skull blev den bra! Sist blev det ju typ.. . ... sågspån.
Linn kom och gjorde mig sällskap, fast egentligen ville hon sno med min ipod till Västkusten. Visst sa jag ja, kunde väl inte motstå lilla gulleLinn :)
Imorgon är det cabaré! Den brukar ju va bra, så hoppas på det iår med^^



Vilka är mina 16 läsare?! Känner att det blev lite fel i beräkningen :p haha


Mârten

Här kommer några bilder, jag var ju inte allt för aktiv med kameran ser jag.. :p


     

P&L




KEANE KOMMER TILL PEACE AND LOVE!!!! ÅÅÅH VECKANS HÄNDELSE<3
Hoppas bara dom orkar mölja in han på fredag eller lördag för det är ju då jag, Elina och Ellen är där!
Fan jag måste skynda till skolan nu, tyska om 20 minuter!

H&M





En tunika från Matthew Williamson's andra kollektion för H&M.
Måste nog vara bland det underbaraste jag sett.
Den representerar Sofia Larsson, som klädesplagg.
Lite dyr, men skolavslutning, konfirmation och andra saker kommer ju snart så jag hoppas på ett bidrag från min kära mor.  
Men hur ska man hinna köpa den innan den tar slut?!

Härliga Sunnemarten

Ooooh vilken kväll det var igår! Jag och Sofia åkte vid 5 tiden till Jossa med våra tunga väskor som höll på och knäcka ryggen på mig! Hos henne fick vi kycklingsallad och träffade masa folk :D Det var hur kul som helst :) Sen drog vi
till "TÖRGET". Det var ju inte speciellt roande, köpte tydligen mat på stället där man får magsjukan. Fan också!
Hem kom vi iaf, säkert och fint^^ Men jag vet inte riktigt vad som hände med mig när jag kom hem. Jag kom hem och satte mig i sängen och rev på en nagel, nästa gång vaknar jag av att jag somnat med kläderna på med mobilen i handen som spelade hög musik.. Vad hände? Jag var nog totalt jävla trött helt enkelt.

Några bilder har jag inte för min kamera blev kvar hos Jossa. Blir senare!


Glasvegas - Geraldine


Enya



Världens sämsta mobilbild, men Linns nya puppy är ju helt... *utan ord* <3

Snorigt

Snorigt var ordet. I aulan där vi skrev kursprov i engelska rann min näsa så det nästan droppade på pappret.. Elina som hade samma problem hämtade papper till oss, men vart skulle jag göra av allt skräp? Äckligt var det ja!
Annars var provet rätt normalsvårt, fast som vanligt failade jag på hörförståelsen.. Eh.
Ingen ridning för mig idag, feber/snorig/kass hals osv.. Fan om jag inte kan va någorlunda frisk när jag ska till sunne imorrn & äta bland massa snygga tjejer!

Idag tror jag hela skolan hade lunch exakt samtidigt, det kryllade av ungdomar överallt.

Sen måste jag också påpeka som även Jakobsson gjorde att min blogg kommer va för mina närmaste vänner i första hand, sen om nån annan hittade gör väl inget.. ;) Har liksom inte ork & kapacitet i hjärnan till att skriva så någon annan förstår..
Har försökt mig på att ladda upp en header jag snabbt slängde ihop förut men det lyckades jag inte med..

Gustav skickade ett skämt-sms till mig förut om att vita huset hade brunnit ner.. Såklart trodde jag på det, något chockad!
Han får förövrigt dagens....... ros? Men varför tänker jag inte berätta ;)


Gästblogg

Hej på er!
Detta är då Sofia (Jakobsson, kan bli lite missförstånd annars) som gästbloggar och får äran att skriva det första inlägget på denna vackra blogg. Okej nu ska vi inte skryta för mycket men Sofia fattade ju inte så mycket av det här med att fixa designen så här har jag suttit och hjälpt henne i en timme ungefär. Fast vi har ju gjort mycket annat utöver detta. He-he pratat med folk men några namn nämns inte, pillutta er! :) 
Sofia bjöd mig på hennes superdupergoda kladdkaka förut också, som jag vet att ni också vill ha! Men tyvärr är den slut nu, eller nästan.. På fredag ska vi ner till sunne och visa upp oss, watch out! Då blir det fest och inte så nyktert skule jag gissa på.

Denna blogg kommer att vara för "kompisgänget" eftersom så många kommer nog inte läsa och förvänta er inte för mycket av Sofia, här är vi glada om det dyker upp ett inlägg i veckan (:


RSS 2.0