Beautiful day

Varför får man inte alltid vakna av att en älskvärd person väcker en?

Idag kom Fanny in och knackade på min dörr "nu får du vakna lilla Lucifer!"
Så jävla go :') Åt frukost med henne innan hon drog vidare. Jag skyndande mig som fan ner till Kollsberg för att bli uppplockad av Lina med flotten =) Åkte hela dagen lång med ringen och bada som vanligt! Lite väl kallt mitt i Fryken men :p Skyndade hem för att duscha som jag inte gjort sen i fredags, det var skapligt gött! Okej jag tvättade håret i sjövatten i helgen men man luktade ändå inte riktigt rent^^ Drog sen till Ida för en överrasknings-fest-för-att-Karin-åker-till-Australien-i-1-år! Grillade och skrattade som galningar, lekte lekar, fick grönskott osv.. Tycker det blev lyckat som bara den=) Men jag drog mig hemåt när dom andra skulle till Kollsberg för kvällsdopp för jag var så jävla allergisk, helvetes jävla kliande näsa!
Föresten har jag inte skrivit nåt riktigt om Peace & Love än.. Hm....
Imorrn ska jag iaf till Arvika. Kan man handla kläder där? Jag sörjer mina bikinis som tydligen tog slut på några dagar..

Ett tråkigt inlägg och jag förstår om inte en jävel bryr sig om vad jag gör om dagarna men va fan spelar det för roll? ^^



touch me, take me to that other place
reach me, I know I'm not a hopeless case

Last day

HAha guuud nu sitter jag i ett blått tält på peace and love vid datorn. ÖH? :P Vi skulle köpa popcorn men vi fastnade här ist. ELina sitter och ser på Anna Ternheim, shorline var ju oooh<3  Senare ska vi se slagsmålsklubben, winnerbäck KANSKE, håkan och massa annat. Så här mkt har jag iaf aldrig svettats.
MANDO DIAO IGÅR VAR SUPER!!!!!!!!!

Toulouse

PRECIS just nu spelar Keane på P&L. Jag gråter nästan. Usch:(

Idag har jag haft världens bästa dag, IGEN! Ute på Linas flotte hel dagen, fan va härligt.. Kommer bilder på det efter helgen, och jag lovar, ni kommer dregla ihjäl er..
Annars nu ikväll packar jag för fullt, åker ju imorrn åååh:D Kommer bli så jävla kul!! Måste gå upp typ 7 imorrn, det blir en utmaning. Solskyddsfaktor får jag inte glömma.
Vill ni veta en kul grej? Jag har precis samma väska nu som när jag var i usa, och då var jag liksom borta i 2 veckor. Nu är det 3 dagar. Och jag kommer inte få igen den. Vad är det för fel på mig och packning? :P

Jaja, jag får väl fortsätta!

PEACE AND LOVE, here we coooome wihoooo

Lazee

I'm not pop, I'm Hip-Hop



Första riktiga sommardagen

Idag hade jag klockan på halv 11 (!!) Shit pomman jag kom fanimej upp också. Cyklade till Sirsjön och det var inte lite jobbigt ska jag säga er, sen efter en evighet kom alla andra också. ;) Badat heeeela dagen och stekt våra små kroppar!
En perfekt dag, älskar er snuttor ♥
(Föresten, ni som försökt smsa med mig, min telefon är cp och skickar typ 2 sms, försvinner massa, delar sig osv så det är INTE att jag är osocial)








Haha ni är så jävla goa..

Hjälp!

Vem av bikinisarna är snyggast? Alla måste svara och hjälpa stackars mig!
(Klicka på bilderna)


Calvin Klein

 





När hade dom tänkt sig att sluta ta så översexiga reklambilder?
Dom vet verkligen vad som går hem.
Jaja, man klagar inte, eller vad säger ni? ;)

Dom kommer kliva på dig igen

Damp made by Sofiax2:







Design

Jag håller på och fixa någon lite diskret design, så ni får stå ut med att det ser lite konstigt ut för tillfället.


Midsommar


Dagen: Mormor och morfar med hela tjocka släkten. Jag och kusin Julia gjorde kransar så mina naglar blev helt förstörda :( Men fina blev dom :D









Kvällen: Hos Lina med folk, där var det roligt minsann! ;) Sen åkte vi in till byn, Tarmen, torget där seriöst HELA Torsbys befolkning var osv.. Kom hem sent och drömde dom finaste drömmarna ever. Puss!











Många av dom här bilderna ligger redan ute på fejjan men jag orkar inte bry mig..
Nej solen skiner ju förfan ute, BYE!!1111111111111

Skogsflickorna







Detta var roligt minsann! Gräset gick till midjan och det var så jäääävla blött! & snälla kolla inte på hur jag ser ut, jag hade en *inte-fixa-mig-ett-skit-för-jag-ska-ändå-duscha-sen-dag*. Så nu vet ni det.

Sitter och diggar till Enrique Iglesias Rhythm Divine, riktigt jävla go låt som det bara sjuuuunger utomlands av! Får hoppas att det snart bär av igen. Förhoppningsvis till hösten, som vanligt.

Nu ska jag göra fransk manikyr så man bli lite freeeeesh tills imorrn! Se borejoggen från gräsmattan kl 11 blir en utmaning.. Lina på kvällen och jag tror det kommer bli skitkul :)

Some hamburgers hos Elina

Det var GOTT!
Elina var jätteduktig kock och Sigge var jättebusig. Som vanligt slutade kvällen i alstigen.
Som Karins beskrivning till Malin: "Men Malin, jag lovar, Tarmens lägenhet är som en fritidsgård!"

     


Girls just wanna DANCE

Roligaste kvällen/natten på länge..

FÖRLÅT, GLÖMDE DEN FINASTE BILDEN AV ALLA! *Skrattar så jag ramlar i golvet*







Kycklingsallad, dans, MASSA disk, vi fann en ingång till vinden men vi vågade icke gå upp, jag & ellen sexar, ute på äventyr..

Starta hat-kampanj mot molnen? Vill du joina?

Less is more

Inget smink, de ni!

FYYFAN va tråkigt jag har. Får ta en runda till kylskåpet och göra aioli och se om jag finner nåt jag kan bidra med till THE knytkalas senare hos Fanny (igen).


Fannyyyyyy

Gå in på denna blogg för att se ett klockrent inlägg om Fanny -->  http://leona-a.blogspot.com/





1. En Sofia och Fanny i Fannys kök. Eller ska jag säga walk in a closet som Fanny hellre ville göra om det till?

2.
Ja, jag tänker inte ens försöka förklara bilden. Jag vek mig av skratt när jag såg vad för bild jag tagit. Det är tur att jag och Fanny har samma humor, annars vore det jävligt tråkigt.


Ända tills på torsdag är jag utan min bror. FAAAAAAAAAAAAAAAN va gött...
Snart kommer det kusseliner hit, som vanligt :)

När slutar regnet för idag?

Grattis till min fina Mami som fyller... ja va fan fyller du? 42 tror jag det var.
Ska snart hem till Fanny med några onger, seee yaaaa!



Brun mamma i USA.

Skolavslutning



Fina Maggan fyllde år!






Alla samlade i gympahallen. Det rös i hela mig när studenterna tågade in..
Sen var jag INTE beredd på att få gå upp med elevrådet.. Heh. Fick ett diplom och en fin liten ros som tyvärr någon råka ha av knoppen på...



Man såg nästan inte några studenter alls för alla paraplyn va ivägen, regnigt uscha..



Sov i någon timme som vanligt. Drömde om någons armar och det var så gosi. Sen vare typ fest. Kaos av hela kvällen, fast det var rätt kul. Gick hem barfota i det jävla regnet.. 
Somna runt 04.30.

16 dagar kvar till P&L

Skräll att jag försov mig imorse när jag & Sofia skulle till Sunne.. Men vi kom iväg iaf och handla lite : ) The star var med på tåget hem och tjattrade lite med henne! Allt blev återställt.. ^^

Skulle egentligen har varit hos Linn ikväll och sett på film men det blev återbud.. Vad ska jag hitta på med nu då?! Placera mig framför tvn med en varm filt. Bra idé Sofia.


Fin Kirsti Tomita jag har va, Jossa? ;)


Glááá idáá..

Idag va jag så duktig så jag fick VG i tyska!! Fyfan jag fråga om hon va seriös. PER-RUNES MARIA I MITT HJÄRTA<3 Ooooh gjorde min dag!
Sen gick jag ner till min kära ensamma farmor och fick mig mat. Där satt vi ute på trappen och pratade om... Håkan Hellström! Ja, fanimej hon visste vem han var! :O Hon tyckte han va sprallig och gullig. "Han har en taktik, när han skrapar trisslotter dricker han alltid 2 koppar kaffe, då vinner han" Jaha tänkte jag, hon visste mer än mig. Allsång på skansen är bra reklam ;) Sen gick jag hem och sov i 3-4 timmar. SÅ välbehövligt. Nu väntar jag på mamma så vi kan åka till min kusiner. SLÄKTRÄFF FOR LIFE!

Imorrn hade jag tänkt åka till sydligare breddgrader... nej eller typ Sunne eller Karlstad. Måste ha mig skor och lite finare kläder eftersom.. Men jag tvekar på att nån vill med!

Herrå era fina fiskar!

http://rikauteliggare.devote.se/   <--- SNYGGASTE BLOGGAREN EVER, TAKE A LOOK!


Queen of the supermarket

Min blogg är skittråkig nu. Inte för att den varit så intressant och rolig förut men.
Men jag skriver, och skriver och skriver och skriver svenska/engelska... hela tiden. & det är så jävla tråkigt ska jag säga er.
Idag hade jag cpont i huvudet för att jag fått alldeles för lite sömn. Jag MÅSTE skärpa mig!

I helgen kollade jag på balen i Sunne, alla var så fina! Fast kläningarna var väl en annan femma.. Det var typ bara 2-3 st som var riktigt fina. Jag skulle lägga ner min själ i en sån klänning, haha.. Fast jag ska nog inte säga så mkt, min blir nog inte så fin om man tror den ska bli. JAJA 2 år kvar! Sen var vi iaf och spelade brännboll, med myggen. Seriöst, man kunde knappt prata för dom flög in i munnen! Helt sjukt! Fattar inte ens varför mygg finns. Kan någon naturare svara på det? ;)
Nä, back to the desert flower.


I turn back for a moment and catch a smile
That blows this whole fucking place apart...

Långa vägar

  • Engelsk bokrecension
  • Engelsk bokredovisning
  • Historiaprov
  • Historisk bokrecension
  • Tyska hör-nationella
  • Svenska bokrecension
  • Svenska bokrecension
  • Debattartikel
  • Svenska novellskit

Jag missa inget nu va? Efter detta kan jag få sommarlov. Annars kommer jag få IG i två ämnen och sänka mig i ett.

Det är nog dags att sätta igång lilla Lucifer.

YES I DID IT!!


Walking in Memphis

Min kära mosters fest för att hon läst till något konstigt i 9 (!!) år! Det var faktiskt rätt kul :D

    

  


Hahah pappa är fin med marshmallows i munnen.
Gick till Elina, där körde vi limbo bla. och såg på The village, som var skitäcklig. uscha





W995

Måste bara lägga in en bild på min blivande telefon.

Längtar verkligen efter att få gå med nåt finare i handen än min (telefonen som är evig, går aldrig söner) svarta, söndertuggade sak.                             

 

Scream

Idag är jag grinig.

Geografiprovet gick skit men tror nog att jag ändå jag får vg i kursen. Sen skulle jag och Fanny fika. Vi tänkte att okej, vi har inte varit in på Lustgården sen dom öppna nytt så vi får ge dom en chans. När vi kom in var det första jag såg chipspåsar. Jag ville kasta dom i huvudet på dom j*vlarna. Vi gick till hederliga Wiener ist.
Fanns det något bra med dagen?
JA! Min snälla pappa beställde en ny telefon till mig!!!!!!! Min har jag haft sen jag gick i typ 8an eller liknande så jag är superduper glad.

Imorrn är det naturprov och skola som vanligt till 3, sen mosters fest på Prostgårdslagårn! :D
(Tänker fan inte gå till skolan på fredag)

Your eyes open

Tänk att en sån liten grej kan göra hela min dag.







Hat-inlägg

Tja bloggéééén!

Idag pratade jag med mina kära bloggcoach på msn, jag fick lite inspiration..

Det gäller.. Torsby. Mer vissa program på Stjerne än andra... Hur klädseln ser ut osv...
Hur JÄVLA mkt jag hatar allt som har med Fristadsjackor att göra. Träskor? Skabbiga tjejer.. Bilar som knappt håller ihop som åker i järvägsgatan dag och natt.
En gång när jag passerade torget (jag HÄNGDE INTE där, jag passerade) vid nån dag när alla är lite finklädda., fick jag se tjejer/tjej iklädd fristadsjacka. Det syntes att skabben hade försökt med ett långt linne, svarta leggings och typ pojkvännens förra-året-skor. Jag blir så äcklad så ni vet inte. Det är väl en arbetsjacka om jag inte minns fel och dom har man när man ARBETAR, och inte i skolan eller helst av allt inte på fest! Jag undrar verkligen vad sporteleverna som kommer utifrån trodde första gången dom besökte vår glamorösa skola.. 
Det är inte heller okej att gå i mjukisbyxor 80% av skoltiden. Ska folk ta seriöst på en så borde man visa att man bryr sig lite iaf.
Här om dagen var jag ute sent, var på väg hem och PASSERADE torget. Jag fick se en röd volvo, eller jag hörde den mest sladda 4958 varv runtrunt och jag lovar, det lät ända till Karlstad. Jävla äckel tänkte jag, att dom inte har bättre för sig. Tänkte nästan va lite jävlig och ringa polisen eftersom det kostar viss många tusen per sladdad meter, alltså svarta streck. Fast nej dom kom ändå sen. =)

Och ja, folk får klä sig precis hur man vill och man får se ut hur man vill. Det är bara vad jag tycker.



BIG NO!

Helgen i lite bilder



Jag har badat som ni ser, det var inte sååå jättevarmt.. ehe.
Mölj.
Volley.
Ah det var min helg de, och jag har blivit lite brun.

Bästa på länge!

Nu ska jag se Twilight för första gången i mitt liv. Kommer det bli en besvikelse?


RSS 2.0