good girls go bad


Atomic Heels

Åh herregud vilken kväll. Hade såååååååååå kul!! Jäklar, fester hos Elin är inte att leka med! Var i Sunne runt 9 med Elina och Sofia, höll igång hela kvällen och var hemma runt 3 kanske? Jag somnade på en gång, men väcktes sen av en som inte glömt bort mig, pratade i telefon halva morgonen. Men jag klagar inte! :) Tyvärr sov jag till kl 9 eller nåt p.g.a att jag legat och täkt på min försvunna vante.. Jag vet jag är knäpp. Har inga bilder än för min kamera råkade hänga på Fykholm men får tillbaka den senare idag.
Halv 3 blir det JVM med Sofia!

Hehe.

Jag ser att ett slingpaket inte vore så fel i mitt hår nu.


29 Januari

Igår satt jag uppe till kvart i två för att skriva lite på ett muntligt framförande i historia. Om drottning Kristina... så nu vet jag allt om henne. Bara att fråga! ;) Nej men det gick bra idag, så sen hade jag två hål och sen tyska. Jag gav mig själv en belöning för att jag gjorde det bra och gick hem! Så har väl sovit från 12 till halv 4 ungefär! Visst är jag riktigt slapp? ^^ Ikväll kl 6 ska jag på 40-årskalas hos min moster, missar roliga kvällen hos 18-åriga Jonatan:( Aja.

Ha en bra fredag!

Acne pistols short

Okej, jag vet. Dessa har funnits ett tag. Men det spelar ingen roll, dom är ju så sjuuukt fina. Skulle passa till hur många outfits som helst. Yes, ge mig 3000 kronor tack så är dom mina.


Ännu mer snö?

Friluftsdag idag då! Gick upp runt 8, så liten sovmorgon blev det. Gick till skolan och mötte Elina, sen vidare upp mot vårt stooooora Valberg hehe! Placerade oss på läktaren, men kände att det saknades lite svenska flaggor, så vi gick och köpte för 5:-st och lite till våra pojkar också!
Jag var typ svettig när jag hade gått ända hemifrån och till valberget. Det vill jag lova att jag inte var en timme senare! FYYYYFAAAN va kallt det var!!! Det var riktigt plågsamt, när alla svenskar gått i mål utom lilla Henrik så gick vi och försökte köpa korv. Det var ju lite svårt eftersom vi inte ville röra oss mer än nödvändigt. Så en sovstund framför brasan när jag kom hem gjorde susen ;)

När jag kom hem stod det en skoter på uppfarten. Jaha tänkte jag, EN till.. Eller ja den förra är ju såld så nu är det en ny. Den var rätt fin, såg ut som en grävling, gul typ. Nu jävlar ska jag åka, !!!!!!!!!!!!!!!!!! Har saknat det, JA!

Pojkarna kanske såg sig själva på storbildskärmen? ;)

Elina i något fruset tillstånd

 




Icke roligt inlägg.

Jäklar, igår gick jag och la mig kl 9. Helt otroligt! Innan jag gick och la mig hann jag iaf med att se på invigningen av JVM med Magg och Sofia! Den var ju lite... eh B? Han som prata hela tiden var ju inte direkt duktig på att ropa upp alla länder, han gjorde hela tiden så folk var tvugna att applådera två gånger, vilket alla tröttnade på. SÅÅÅÅ SVÅRT kan det väl inte vara att göra rätt! Kevin Borg var ju sååååå bra mmm...hm.. eh. Nej men jag antar att det var lite mysigt, men lite coolare kunde det ju varit!
Mitt livs inköp: Min dunjacka. Seriöst, jag kom på det igår när jag stod ute och kolla på invigningen. En varm jacka är verkligen underskattat! Vet nog inte vad jag skulle göra utan den. Har aldrig svikit mig och lär ju aldrig göra heller ♥ ;)

Skoldagen, stressig och jobbig. Inte ens idrotten var rolig när vi skulle köra ALLIHOPA på EN plan (dvs två klasser). Vilka tror ni dominerar? Suck! Inte blev det bättre när några skidelever skulle ge sig in i matchen, dom flög förbi oss tjejer som flygplan. Gissa hur många gånger vi låg på backen då?

Friluftsdag imorrn, ska se på JVM.
Verkar bli nåt ikväll, hmmmm får se om jag joinar.

MEN GISSA OM JAG MÅR DÅLIGT?!


Vem sa att det skulle bli enkelt?

Igår blev det lite som man säger "chill" hemma hos Fanny. Vi var väl några tjejer, vi skulle baka också men det blev inget för Jouren hade ingen gräddfil som dom SKA ha. Iaf, jag, Fanny och Elina tog till vinflaskorna för att få något gjort. Det började segt, och tillslut blev vi ensamma. Så misslyckade... Men vi hade jävligt roligt ändå! Blev som små fjortisar igen, skrattade åt allting, sjöng och pratade killar. Så skönt att vara tillbaka i Fanny lilla lägenhet igen, har saknat det så mkt! Kvällen började ta slut och det var nog bra för min del, började bli lite för pinsam. Man ska verkligen inte ha en mobil tillsammans med alkohol.

(HAHAHAHA. OBS, SLUTET AV KVÄLLEN)

Jag tog över Johannas smeknamn som blötdjur.


JAG VILL HA VÅR, BILDER FRÅN 09


Where are you?

Så jävla rolig kväll igår! Började med pulkaåkning runt 9 i Himlabacken! Dock blev vi (jag) trötta efter typ två åk så efter det drog vi till Elina ett tag. Men det tog inte länge förens vi blev hämtade utav två bilar och åkte ut på lite sladdning! Så sjuuukt kul :'D Jag och Sofia satte oss också bakom ratten, dock var den bilen jag körde inte sladd-vänlig så det blev inte värst mkt! Sen landade vi alla nere i Sofias källare och hade trevligt :) Rolig kväll!!

Nu måste jag ta mig en varm dusch, annars lär jag aldrig komma ur pyjamasen idag!

21 januari

Skönt att redan va hemma klockan 2! Rätt bra skoldag, på specialidrotten fick vi se filmen från i torsdags när vi hoppade bana. Man blir alltid nervös när man får se sig själv rida för man vet ju aldrig hur det kan se ut :P Och sen när man sitter på hästryggen ser hindren galet höga ut men på filmen ser dom bara ut att va en halvmeter! Tårta fick vi också eftersom Ida ramlade av sist ;)

Nu hade jsg tänkt läsa VR och även sova en stund innan jag ska iväg och rida kl halv 5. Sen vid 8 blir det ett stations/medelpass! (Idag ska jag äntligen få sova tidigt)


Seriöst, är det nån som vet hur man kan sluta höja på ena ögonbrynet hela tiden? Jag har problem! Eller ja, jag och Miss Forni.

Galna flickor.

Idag har samtalsämnet gått i ett enda tema: the prom. Ja vi har varit mer eller mindre varit hyper. Hur ska håruppsättningen se ut? Kommer det regna? VAD SKA MAN HA FÖR KLÄNNING? Lång eller kort? Vem ska man gå med? KOMMER NÅN ENS VILJA GÅ MED EN?!
Ja det var rätt kul. På något vis så har alla lite panik men är ändå rätt förväntantsfulla ;) Själv längtar jag. Älskar att få göra sig fin och klä upp sig!
Jag vet jag är galen, det är över ett år kvar. Men får man beslutsångest om vilket té man ska dricka så är det nog dags att man börjar i tid!


Nu ska jag skriva riddagbok och sen får jag hoppas att jag kan lägga mig så tidigt som möjligt. Natti!

KLOCKRENT


puss pårej gumman!


Så här fin va Sofia på nyår, bara så ni vet (:

Dessutom har jag fixat hennes design lite nu så hon slapp må dåligt över att se alla snygga brudar vid sin sida. Som att de skulle va något att må dåligt över? Tycker att hon passar in bra bland dom andra snyggingarna men hon fick sin vilja igenom :)


Det var ju faktiskt inte jag som ändrade!

OKEJ NU BÖRJAR JAG BLI TRÖTT PÅ BLOGGDESIGNEN, DET SER JU FÖRJÄVLIGT UT. SNÄLLA HJÄLP EN FLICKA I NÖD!!!!!!!!!!!

Vem är den nya partypoopern? ;)

(Jag måste lägga ut den här för att övertyga mig själv om att jag fortfarande är liiite brun)

Enda bilderna jag hade från igår när det var fest hos Sofias place! Började med bastu med Magg och Sofia, hett som fan men det fixade vi fort med en tur ut i snön. Sen började det rulla in mer folk, jag var nykter och fin men några dansmoves blev det! ;) Självklart Håkan och lite Mando Diao. Åkte hem runt... eh 2 eller nåt?


At the beginning, with you



Utan tvekan en av världens finaste låtar, jag och Elina har sjungit på den heeeeeeeela veckan!
Och snart ska jag åka hem till henne för att göra ett hemligt projekt med lite folk! Får se om det blir nåt mer ikväll, jag vill partaaaaa! Men först ut: MAAT!

Taxmannen

Dessa puppor hälsade på mig igår också! Vi såg på grammisgalan och babblade. Sen gick vi ner till Elina och såg på film. Dude where's my car (?) hette den, superdålig men lagom avancerad sådär på natten :P

Grattis mina favoriter till årets rock och årets producent
Ses igen den 30:onde mars!


Jag vill ha dig, jag är din jag är bara din

Roligt att ni fortfarande läser när jag just nu fått en väldigt oseriös blogg! Jag lovar det ska ändras haha!
Slutade runt halv 1 idag, riiiiktigt härligt! Så åkte hem, sov en stund och nu ligger jag och väntar på tvn. Let's dance med Klingan och ska även försöka se Grammisgalan på Aftonbladet.se, kkkkkent är ju med ;)
Later väntas tjejer, I like!!


Jorden anropar!

Hörru djungelpojken, du verkar ju kunna fixa allt.... handy man...... fixa en fin(are) design åt mig????????



Vårtermin dag 1.

Hahaha jävlar vilken dag! Första dagen i skolan och jag var som en fnittrig bomb. Eftersom jag inte sett folk på hur länge som helst så blev jag GALET glad när jag fick se alla tjejer och killar igen ♥ Och inte blev det bättre med skrattandet när en kyckling kommer in i ett knäppt-tyst klassrum, jag dog rättare sagt. Men senare tog huvudvärken  över efter ungefär 4 timmar sömn inatt. Idag hade jag ridning också, bara 3 st i gruppen! Hoppning var det och det gick rätt bra med tanke på att jag inte ridit på en månad.
Nu ska jag iväg och träna (!!!) och sen lägga mig bums i säng för idag blir det andra bullar!


Bild från Coral Island
(Ni behöver ju inte jämföra mig med dom fina flickorna jag har bredvid mig)


Sista dagen innan vårterminen!

Idag kom farmor och eldade åt mig och guuuuud va tacksam jag var! Höll ju på att dö i kylan!! Sen skulle vi testa att göra banan-pankaka, det jag åt dag ut och dag in i Thailand. Det är väl nåt liknande crepes har jag hört nu men där kallade dom det för annat. Det gick sådär faktiskt! Men gott var det iaf :D Idag är mina planer att skriva klart psykologi så jag får betyg i det nån jäävla gång och sen iväll gå och sola :)


Det ser ju inte så gott ut men...


Jag gissar på att nån filur mixrat med min design!

Det är fucking jävla iskallt i mitt hus nu, ingen hemma som eldar! 24 grader gillar jag mer, men det får väl duga med 14. Har pratat med mina pinglor i Branäs, dom hade det jättemysigt och jag längtar till måndag så jag får träffa dom allihopa!
Det är läskigt att va ensam hemma. Jag gillar det verkligen inte. Jag blir rädd för allt, mördare, spöken, tjuvar m.m m.m ja ni vet! Går på helspänn hela tiden. MEN då tänker jag såhär, VEM skulle vilja gå ut i 25graders kyla egentligen? Nä ingen!
Jag har bunkrat upp med goccamocca, gurka, vindruvor, choklad och senaste CHIC. Det är jävligt ensamt, men jag tror läxorna ska få göra mig sällskap. Vad sägs om det en lördagkväll?












:|

VA FAN HAR HÄNT MED MIN BLOGG???????????????????????????????

It's a bad dream

Åååh vilken hemsk natt, vill inte ens veta när jag somnade. Tänker waaay för mycket nu för tiden, och jag drömmer om precis samma saker som jag tänker på. Det är liksom, rundgång i min hjärna. Det är fan tur att skolan börjar snart så man kan koncentrera sig på annat.

Sa jag att jag längtade?

New



Jag tycker den passade mig bra!


Alone, jealous and stoned

Can't have been too late
As I was still warm
Fighting off heavy eyes
Still thinking you would call . .



Ett par tankar från er lilla Sofia.

Jag har tänkt på en grej. Det är 2010 nu. 2010!!! Fattar ni, när den här terminen är slut, då är det sommarlov. Ett sommarlov går rätt fort, om man tänker efter. Ingen tid som är jobbig direkt. Men efter det, då är vi ute på SISTA ÅRET! SISTA! Det är då vi tar studenten, vissa fyller 18 (ingen kommentar), man ska börja tänka på balen (!!), prestera det allra sista osv. Det är ju fan helt sjukt! Det här året börjar vi de sista året. Jag vet, jag kanske låter galen men jag tänker så här, på ett ungefär.. En annan grej är att jag aldrig nånsin har längtat så mycket efter våren som nu. Jag har hört i några år Elinas tjat om våren men jag har då aldrig fått någon feeling.. Jag förknippar alltid våren med jobbig skola, äckligt grusiga vägar, snö som bara ligger och skräpar, fula gräsmattor osv. Nu är det ljus, värme, fräscha vårkläder och en början på något underbart.

7 Januari

Åh nu är jag ensam som fan. Alla har åkt uppöver till Branäs dit jag inte följde med, och på lördag-söndag åker även min familj bort så då jävlar kommer det bli ensamt:( Jag behöver sällskap som fan, hör ni det!.....(Det hör även till att ni måste ringa och väcka mig mitt på dagen.) Annars hade jag tänkt jobba med skolarbete så jag slipper ha ångest upp till halsen på söndag!



Jag är fri som en fågel, men två fåglar i bur är finare än ensam fågel i frihet


Vår kära lilla kung

Njut kära vänner, njut!




Det här är ett klipp från DVD'n från Peace and Love i somras. Vi var där. (Måste ju även skriva att han med gitarren så högt upp har ju vi pratat med (!!) och då fick vi höra hemligheten om DVD'n före alla andra tjoho!!) Tyvärr har jag inte köpt den än, men det ska ske inom en snar framtid. Jag och Elina fann klippet idag när vi satt i hennes soffa. Vi rös tamigfan över hela kroppen! Kent i all ära, men Håkan är nåt speciellt. INGEN kan sätta sig över honom! Nu har jag babblat färdigt, och jag hoppas ni kollar på klippet för det är VÄRT!

4 Januari

Godmorgon! För er är det väl godmiddag men för mig som vaknade halv 3 är det nåt heeelt annat. Såklart var jag uppe och såg på hockeyn. Men jag har iaf fått på mig kläder och väntar nu på pappa som ska hämta mig och köra mig till Torsby för att kööpa present till min kusin som fyller 14 idag! ♥ (Julia ni vet, hon som var med till Thailand) Sen ska jag skynda mig till Elinus och åka spark!!!! :D Och efter det blir det kalas. See you :)

Idag har jag på mig en ny blus från ett av secondhand-stånden i Thai och mina beiga ridbyxor till det :)




Ett litet avslöjande från min sida.

En sak som jag har tänkt på ständigt på ett tag nu är... hehe something very annorlunda... är att jag VILL SÅ GÄRNA ÅKA TILL RYSSLAND! Jaha tänker ni, varför de då? Ja om jag ska va ärlig så vet jag själv inte det. Eller jo lite kanske. Jag vill till ett vintrigt Ryssland, till Moskva och till S.t Petersburg för att se på Vinterpalatset. Det är nåt med Ryssland som intresserar mig, typ hur allt funkar och hur alla lever. En del varför det intresserar mig så mkt kan ju va filmen Anastasia, som jag har älskat sen jag va pytte.. (Har ni inte sett den så do it!!) Hmmm ja, antingen är jag riktigt konstig eller helt normal? ;)

 


Come back to me

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: världens bästa film.

Inman: I pray you're well. I pray I'm in your thoughts. You are all that keeps me from sliding into some dark place.
Ada: But how did I keep you? We barely knew each other. A few moments --
Inman: A thousand moments! They're like a bag of tiny diamonds glittering in a black heart. Don't matter if they're real or things I made up.

Vill fladdra i pissljummet vatten igen!!





The fishes ser nog rätt små ut, men det kan jag säga att det var dom inte! Bilderna blev helt OK för att va engångskamera liksom, nästa gång ska jag nog köpa ett såntdär skal man kan sätta på sin riktiga kamera :) Har några till, märks om dom kommer upp eller ej!


2 Januari

Idag åkte jag till Karlstad med mamma, pappa och broder. Själv var man ju helt död när jag skulle upp eftersom jag aldrig lägger mig i tid. Och neeej jag skulle inte shoppa igen :P Bara ha nått att göra. Äckligt mkt folk överallt, ååh blir så galen på folk som går så sakta och inte kan högerregeln (inte högerregeln när man kör bil, utan att man alltid går på höger sida)! Blev lite småplock på IKEA, bl.a galgar eftersom jag handlat lite för mkt på senaste tiden, hehe! Letade efter en mössa måste jag erkänna, men fann ingen jag ville ha. Så nu sitter jag på internet och letar som bara den! När vi äntligen kom hem gick jag och la mig med en gång, jag mår/mådde inte alls bra! Så det får bli att stanna hemma idag. Sorry girls!


Klänningen jag har på mig köpte jag på HM för typ, ingenting!


New years eve

Jag fick den STORA äran att skölja potatis till vår middag! (Jag måste ha pratat när kortet togs) BTW, min nya tröja från ZARA som jag köpte i Thailand! Det står Sofia över hela den♥

Magg och Elina jobbar för fullt med godsakerna

Ellen och Sofia fann nåt ätbart...

Min bror + Elinas bror fick äran att steka om fina entrecoterna. Jag tror det blev bra? ;)

The big kock

Maggan smuttar på nåt gott

Shake it!

Skum bild..

Dedor och jag. Vet inte vad jag håller på med. Byxorna som jag har på mig är jag iaf skitnöjd med, kommer från Gina Tricot!

Gott nytt åååååååår!

 

Tack alla, jag hade en jätterolig nyårsafton! :)

 


RSS 2.0