Rubriker passar inte till denna typ av inlägg.

Så var ännu en vecka gjord. Har varit så sjukt lite med personal denna vecka så ja jag och Lena har sprungit mellan hyllorna. Hatar stress. Är helt utslagen varje dag jag kommer hem. Inget liv har jag alltså.
MEN. Idag har vi kollat på lägenheter.. I Karlstad då! Alltså, det finns som är SÅÅÅ fin. Min drömlägenhet typ. Asså den är verkligen svinfin. Ganska dyr dock, tror nog inte pappa går med på det men... Man vet ju aldrig! Åh den är verkligen så så så fin. Kommer drömma om den inatt.
Vad mer? Idag fick jag träffa dom på riktigt eftersom jag sov kvar i Karlstad inatt. Jättebruna och fula. Jättekul.. Det var en kille på en restaurang som hade frågat mamma och pappa om de hade en dotter hemma i Sverige, Självklart hade dom det! Ett namn på en beställningslapp fick dom med sig hem, hahah!! Störd! Är det kanske nu min (kanske största?) dröm kommer uppfyllas? Bygga hus och flytta till Grekland? Hoho nerå.
Jag och Julia hade det så mysigt igår iallfall. Gick på stan, åt mat och myste i pyjamas. Och fan va skönt det var att komma hem idag. Helg. Hur mycket uppskattar man inte helg när man jobbar?!?! Jag hade liksom fredag hela veckan annars. Nu ska jag sluta babbla. Hej!

Vardagsgöra

Jag har så mycket att göra nu. Klockan är strax halv 10 och det jag hinnit med är jobba, äta och duscha. Herregud för att pendla säger jag bara. Massa sysslor som ska göras, sånt som jag måste göra när mamma är borta. De kommer hem inatt när jag går upp ungefär. Hoppas jag inte missar dom!! Sover nämligen i Karlstad imorrn hos min fina kusin Julia!! Ska göra vanliga tonårsgrejer ni vet. Ska FÖRHOPPNINGSVIS köpa en kamera hade jag tänkt. Paris behöver en kamera, och det behöver liksom jag med.
Nä, matlåda next.

Ångest och längtan

Okej mamma och pappa har varit borta i snart en vecka och jag håller på och dö. Bokstavligen talat! På riktigt nu. Hur ska jag klara mig utan dom när jag flyttar hemmifrån? HUR???? Mamma är min bästa vän. Jag vill ju alltid bo här i mitt ljusblåa hus med dom! Fika på balkongen. Se på Disneydags med de obligatoriska popcornen. Se på när pappa tvättar bilen. Ni vet..
Jag vill inte att dom ska bli gamla. Jag får ju typ panik när jag ser rynkor på pappa. Jag vill vara liten hela livet.
En dag kommer jag också gifta mig. En dag kommer jag också få ett barn. Helt sjukt. Jag vill fan inte.




Jag älskar er så jävla mycket. Längtar tills ni kommer hem.

Update

Den här veckan har gått så hiskeligt fort. Bra. Pengar. Punkt igen.
Ska försöka ta och fixa mig lite nu. Sätta på mascara t.ex... Inte för att vara dryg men fattar ni vad snygg man känner sig när man väl har på det och inte har det annars? Wow!
Och sen ska jag på middag hos Karin. Det ska bli SÅ. TREVLIGT.
OCH imorrn ska jag få sova. Fattar ni? SOVA!!!!!!!!! INTE UPP MITT I NATTEN!!

Kaniner

Jag har tänkt på en grej. Jag har ju aldrig fått ha en kanin som är typ mig högsta dröm (efter att få en doggi såklart). Eller ja inte nödvändigtvis FÅ den men ja, ha. Jag kan ju inte direkt ha nån nu eftersom jag inte vet vart jag hamnar, får man lägenhet kan man ju inte ha den. För ja jag ska ha en utekanin. Och vadå, nästa gång man bor i hus lär man ju ha egen familj. Då kan man väl inte skaffa en till sig själv heller??????? Sofia 27 år köper kanin till sig själv. Eller ska man behöva vänta tills man får barn och typ "eeeeh hej mitt barn, du vill ha en kanin va? Inte? Jo men du får en iallfall." Så tar jag själv den. Fast täcker det genom mitt barn. WHAT TO DOOOOO? Jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv utan en nin. På riktigt alltså.
Och ni som säger att man inte kan få konakt med en kanin är dumma. Jag hade till och med en relation med mina hamstrar så kom inte och säg nåt. Jo jag hade det. Och ni som säger tvärtom vet inget och kan inget. Hejdå

New

ag har två nya jackor ju! Tänkte visa er dom.
Det här var ju den jag köpte i somras på en loppis som gick ner till anklarna. Nu har vi sytt om den! Kapat av längden och gjort den ballongig. ÄLSKAR den! Och så bytte vi knappar till några Alexander Mcqueen liknande. Jag vet bara inte hur jag ska matcha den än. Men det kommer nog!
Nästa budade jag hem från Tradera. Jag minns när denna fanns i butik, äälskade den. Och nu har jag den. Den duger för studen. Inte den perfekta, så jag är fortfarande på jakt!
Måste visa en väska också, köpte den på marten. Älskar den med, hihi.

Some movies

Såg på Black swan igår. Alltså vilken film!! Jag hade trott det skulle vara en sån film jaaa jag dansar balett fick huvudrollen men nej jag skadade mig och missade den. Och nej jag kollar aldrig trailers eller läser om filmer i förväg, tycker det förstör. Och när jag skulle kolla på baksidan vilken genre den tillhörde så fanns det ingen? Ok kan bli kul.
Aaaaalltså, jag blev ganska rädd när det började spöka och ha sig. Hade inte räknat med det direkt, att jag skulle behöva va rädd. Och att ett det var en thriller. Jag vet fortfarande inte om jag inte gillar den eller om jag tycker den är svinbra. Var lite för trött när jag såg det gör det lite svårare. Men nu ska jag sluta babbla och berätta för er att har ni inte sett den så gör det.
Och idag såg jag Top Gun. Var typ 10 år sen jag såg den sist? Enda jag minns var volleybollscenen... Konstigt? HA HA nej inte alls! Jag är inte nådig att se film med. Men iallafall, jag minns inte att den var så jävla bra!! Det är ju hallelujamoment genom hela filmen. Man vill ju liksom hoppa in i rutan och vara med..
Ska även här och nu ännu en gång förklara min kärlek till 80-tals gunget. På riktigt så älskar jag det. Blir väl så när man är uppväxt med det. Vill bara ta på mig mina ray ban, permanenta håret lagom fluffigt, köra jackan med armkuddarna, fixa jensen med den så dåliga passformen och ge mig ut på en bike på en lagom ödslig amerikansk väg när solen är påväg ner. Jaja, det får bli senare i livet.
Skaffade förresten spotify unlimited (tror jag?) idag. gaaaaaaaaaalet värt hehe

Go back to the start

Ignore ignore ignore

Lysande träd. Och lite himmel.

Idag var jag ute och gick i mina nya dojjor. Vi kommer ha många bekväma stunder tillsammas, det är jag säker på.
Men iallafall, jag gick. Till kyrkan, ni vet allén där. Inte ett moln på himlen. Klar luft och solen är snart påväg ner. Helt ensam gick jag där och alltså jag vet inte hur jag ska förkalra ögonblicket. Torsbys kyrka måste ju vara den vackraste någonsin. Och jag har aldrig lagt märke till såna saker förut. Man bara åker förbi. Oj det var fint väder idag. Tråkigt! Oj vad omgivningen är fin egentligen?
Solen lyste på träden och sen med kontrasten till den blåa himlen. Jag satte mig vid en av kyrkans trappor och grät för att det var så jävla vackert. Världen är ju fin. Den är ju det.
Visst kändes det lite mesigt och sitta där och gråta för att det är så vackert. Men vem i hela jävla tiden bryr sig egentligen?

Stolt

Har gått upp 2 kilo bara av att äta ett mål mat mer om dagen, bra va :)

g l a s v e g a s

Den här låten är så jävla fin. Älskar älskar älskar den



Lonesome swan
Tell me what is wrong?
So you feel that we've all moved on
And you're feeling so alone?

Kids can be cruel

You know that's fair to say
But remember when the kids once said
You were queen of the waves upon the ocean bed

You were the dream boat pedalo

But now that's all in the past
But let me tell you that this loneliness will pass
And be a part of the past also

So for now dust down your weary sails

For tomorrow is a bright new day
With someone waiting in the wings
To pedal with you upon the ocean waves

FAAASHÖÖÖN

Asså mitt hår. Jag har inga ord för det längre. Eller ens mitt utseende dessa dagar. Jag har inte liksom haft mascara på över två veckor vilket är MYCKET ovanligt för mig. Jag har ju som sagt inte mina egna kläder på jobbet så jag behöver aldrig tänka på vad jag ska sätta på mig.
Dessutom går jag upp 5 varje morgon och har ingen inspiration då.
Dessutom går jag 5 km varje dag fram och tillbaka och då kan man inte med mina tår gå i vanliga boots, utan jag lever alltså i mina träningsskor.
Alltså kan jag inte klä mig. Och jag måste ha uppsatt hår hela tiden och det börjar nu bli lite linjer i det och det går av...
Jag har ingen användning för mina kläder längre!!!!! GE MIG FASHION!!!!!!!!!
Tillbaka till mitt hår. Det är grått, med lite skiftningar av brunt och grönt. Fråga mig inte varför. Det är väl utväxt I guess. Det är helt fruktansvärt! Och jag hinner aldrig beställa nån jävla klipptid heller. Snart gör jag något drastiskt. Jag ska nog klippa en ruffsig lugg iallfall, blir nog bra! Det börjar bli lite långt nu som tur är. Räddar allt!
Imorrn ska jag köpa en beige hatt tror jag. Bara för att lägga den på hyllan eftersom jag aldrig kan använda den. :(

Fet helg. Ännu lite fetare. Och fet igen

Marten. Det blev en riktigt dålig marten men en rikigt bra festhelg. Jag hade sett fram emot att åka karusell, åkte jag? Nej. Åt jag sockervadd eller popcorn? Nej. VET JAG ENS VAD DET FANNS FÖR KARUSELLER??? NEJ!!! Åh gud vilken ångest.
Men vi festade hårt iallfall. Gänget som hade fixat Frykfesten var ju ta mig fan bäst! Så JÄVLA duktiga! Ni vet hur man styr! Nästa år med ;)
Det regnade. Vi dansade. Vi gick. Vi hade klädångest. Vi sket i allt. Vi skrattade. Vi drack tequila. Vi blev dissade. Vi träffade människor vi inte sett på länge. Vi åt kebab. Vi var på efterfest. Vi somnade. Vi hade ångest. Vi kände oss stolta.
Jag har haft skitkul. Tack alla mina vänner, detta behövde vi.

11 September

Har sett massa dokumentärer om 11 September idag. Fastklistrad och tårögd. Att ringa till sina närmaste för man vet att man ska dö. Att behöva bli styckad i bitar när en hel byggnad rasar över dig. Att som pilot behöva styra in sitt plan och verkligen träffa det och tänka "jag måste träffa det. Att behöva välja mellan att brännas till döds eller hoppa och få någorlunda kvarlevor av kroppen. Att se på TVn när byggnaden din son befinner sig i rasar. Tänk att aldrig mer få se sin älskade, för ett jävla hats skull.
Fan vilka bilder jag sett idag. Flygångesten blev lite värre. Kan vi inte bila till Paris istället, tjejer?
Någon mer ångest? Jobb-ångest. Jag.vill.inte.upp.klockan.5.och.vara.hemma.klockan.6.varje.dag.
Hoppas på lägenhet snart annars slutar jag.

Ganska vimsig

Idag var jag vid tåget 04.45. Tåget går 05.55 (eller nåt), fml...

Så jävla fina klänningar. Ge mig spetskreationen och jag prisar dig för resten av mitt liv.

Från märket Diis.

"We'll fly away, tonight"

Det här mina vänner.. är så jävla vackert. De två bästa låtarna. Vackert är ordet.

Nu låter vi desperata, och det är vi också.

Män. Det är jobbigt att vara undernärd på det. Vi satt i bilen påväg hem och pratade om det konstant. Att de i städer vet hur man gör. De har gjort det i alla tider. Vad kan vi? Småle när någon säger nåt snällt för vi tror allt är ironiskt eller överdrivet? Har vi någonsin raggat? Nej, för vi har aldrig lärt oss. De små sakerna. Det är så jävla tragiskt. Vi får men för livet av att bo här. Jag hatar det. Tänk att få komma hem till nån som tycker om en för precis den man är. För att man inte är nån annan. Kommer aldrig hända. Fuck this!!!!!!!!!! Jag vill ha det nu och fly resten av världen. Nu.

Värd måndag

Idag gjorde jag många misstag på jobbet. Men det var liksom inte så lät när Edward Cullen står ett par meter ifrån mig. Snygg.
Det är så skönt att gå ut på rasterna och på lunchen till liksom huvudentren och se på alla människor (och alla snygga läkare, ser en ny varje dag som är hångel-bar). Sitta och köpa en chokladbit och bara vila. Studera människor. Jag älskar det! Jag är rätt lättroad så för mig är det inga problem att tycka det är kul. Jag har sån tur att ha en sån snäll chef och alla trevliga farmaceuter som alltid hjälper mig när jag frågar de mest korkade frågor. Det är värt det.
Idag hade jag inte så ont i ryggen heller som förra veckan då jag trodde jag skulle gå av på riktigt. Men man blir rätt dö av och stå upp en hel dag.
Magg och Elina hämtade mig när jag slutat och HUR glad var jag av att se dom? Rätt glad. Vi åt mycket god pirog och Maggan köpte jeans. Maggan har så många jeans att hon skulle kunna bygga ett hus av dom.
Sen träffade vi Lina <3 Massa hjärtan. Paret hade flyttat in i VÄRLDENS finaste lägenhet. Så vackert :')
Det var nåt mer jag skulle skriva om. Kanske kommer sen.

Tant-Sofia

Har haft en väldigt lugn helg. Kom hem på fredan och var helt slut som vanligt, landade i soffan och där blev jag. Sen skulle jag upp vid 3 och köra tidning.. Var väl inte direkt superpigg men det gick, pengar pengar! Lördan letade jag gå-skor och fann ett par SÅ sköna. De kommer på onsdag och gud vad jag använda dom. Ett par sköna skor är nåt av det bästa som finns.
Idag åkte jag, Maggan och Elina till Hovfjället. Vi tänkte vandra i Sagan om ringen-skogen! Mysigt och jobbigt. Lite roligt också. Jag halkade på en hal planka så det blev bananeffekt. Fick ett jack i handen och det gör fetont. :( Mamma med sina "medicinkunskaper" kom och skrek TVÄTTA TVÄTTA FÅ BORT ALLT, RIV BORT DET DÄR, SKA DU HA NÅL? Lugn mamma, hur gjorde dom på medeltiden när dom skar sig? Dog dom då eller? Nej just det.
Imorrn är det jobb igen. Ibland vill jag ibland inte. Men hoppas att flickorna kommer ner och fikar med mig! Sen är det Marten. Hur länge har jag längtat efter det? Två månader? Träffa allt folk och äta ALLT MÖJLIGT våfflor majskolvar polkagrisstänger martensgodis sockervadd popcorn. Lite fet känner jag mig men det är OK. Fest. Längtat efter lite fest. Nu ska jag nog fika. Inga tantfikor inte. Eller ibland kan det bli det, beror på om vi har nåt att prata om eller inte, då kan vi sitta småtyst i nån timme. Och ibland kan sväva in på nåt helt oseriöst och sen ligga på golvet och skratta ihjäl oss.
Aa nu ska jag sluta. Hejdå :)

RSS 2.0