Argk

Fan min mat idag har varit helt åt skogen. Har precis ätit mitt första mål mat för idag, innan dess kaffe och chokladboll. Hur mycket tror ni jag skakade innan jag åt? Och nu hetsåt jag upp allt så nu har jag fått världens huvudvärk och skakar ännu mer :( Och mitt hår blev inte bra. FAAAAAAAAN :'(

Ledig torsdag

Hejhejhejhejhejhej. Idag är jag ledig och det är sååååå skönt. Få äta frukost hur länge man vill och gå i morgonrock hela dagen. Fast hela dagen får jag inte gå i den för kl 4 ska jag iväg och fixa frillen. Nuuuu ska jag bli blond! Är ju lite dassig i färgen nu, fast jag gillar den ändå! Men nu är det vår och då är det lite roligare att matcha känslorna med håret :)
Pratade med Elinis förut. Stackaren hade varit på resande fot från kl 5 igår eftermiddag till kl 2 inatt. Bara för att hitta sin balklänning! Hoppas verkligen det går bra för henne nere i Stockholm :)
Vad har jag mer att säga då..... öööhm ingenting tror jag. Heddå!

Snön kom igen

Snö? Är det ett skämt? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNEJ. Tur att det är lättsmält iaf. Och ännu mer tur att jag har bilen till skolan idag. PUH!

Tvåltips

Okej nu har jag öst med blogginlägg men jag måste bara tipsa om en sak. Jag är troligtvis sist med detta men iallfall.. Det här med att använda "rengöring" för ansiktet är ju bara bullshit. Man har ju läst överallt på typ sminkbloggar och gud vet vart att "tvål och vatten är bäst" aa men visst tänker man, hur bra kan det vara egentligen? Jag har för ungefär en vecka sen gått över till vanlig handtvål, en sån där vit fyrkantig sak ni vet. Och min hy är helt felfri!!! Den har ALDRIG varit så bra som nu! Endel säger att det torkar ut, men jag tror det behövs, lite grann åtminstonde! Det funkar på min hy iallfall. Ska aldrig mer gå tillbaka till diverse olika märken med mjölk och allt vad det är. Billigt blir det också!


Vita problem

Kan man ha en långärmad klänning på utspringet? Asså inget tight fodral utan ett svalt tyg liksom, eller blir det för varmt? Jag har glömt bort hur värme känns. Fast ioförsig har det ju regnat på studenten i stort sett varje år i 100 års tid så man kanske ska förbereda sig på en långärmad? Hjälp mig????

Snart där

Passade även på att köpa den gosiga tröja, behövde verkligen en som "bara är". Slit och släng! Den är mycket finare på och kommer från Vero Moda tror jag.


TEMA LÖRDAG

Igår hjälpte jag och Ellen Maria att visa Systrarnas vårkläder! Skönt pepp från kompisgänget hade vi iallfall ;) Hihi. Jag tänker nog bara visa upp en bild, för resten har jag ansiktet ihopskrynklat.



21 MAJ

åker vi till den lilla ön Samos/Grekland. Behöver jag förklara hur mycket jag längtar?




Så otroligt trött på skolan

Sitter på biblioteket och häääänger. Är så jävla trött att jag snart sätter ihop två stolar till en säng och sover lite. Har suttit här maaassor av timmar idag eftersom jag bara har en lektion på onsdagar. Sitter med ett skrivprojekt i geografi B som ska vara klart till måndan som jag nyss börjat på. Latast i världen, det är jag de! Men det är så jävla mycket nu att man knappt vet vart man ska börja? Vi har liksom SKRIVPROJEKT i typ varje ämne. Och jag skämtar inte, liksom det absolut värsta jag vet. JAG ORKAR INGE MEEEEEER!!!!!!!!!!! Låt mig få ha regelrätta prov förihelvete. Är lärarna så jävla dumma att dom ska ge massa skit sista tiden så man håller på och få magsår? Ingen lär sig bra då och det är ju därför man går i skolan.

När jag kommer hem ska jag ta en dusch, sätta på mig myskläder, städa rummet, bädda sängen och lägga mig på den och börja skriva. Hemmifrån. Kill Me

Kärleksförklaring till sommaren

Först och främst hatar jag att behöva dölja mig med massa kläder. Jag hatar att vara klädd. Jag mår som bäst när jag bara har på mig underkläder. NEJ jag menar inte att "jag vill visa upp min fantastiska underbara älskvärda kropp". Därför hatar jag årstiderna där man måste täcka kroppen med kläder. Jag känner mig så jävla instängd. Nu i vintras när vi hade rollspel i skolan hade jag på mig en sån hawaii-kjol, därför att vi spelade ett sånt land. Jag kan inte beskriva känslan att slippa ha något som slickar benen, det var så jävla skönt!!! Tänk om man ändå fick gå till skolan i underkläder. Och TÄNK om man fick gå i skolan med magtröja. Men det får man väl självklart inte, OJ DU VISAR HUD. Jag älskar att visa hud. Fan varenda en har väl en magjävel!
Okej detta var en väldigt ytlig grej. Men jag vill verkligen inte bo här. Jag vill inte bo i jävla Sverige, där man ska skaffa sig man och barn med namn som Alma, Alva, Melvin eller Maja, köpa Volvo och en cool villa och senare åka till Kanarieöarna på semseter när man blir pensionär. Allt är så jävla förutsägbart. Alla ska vara likadana. Om vi tar Torsby som ett exempel, vem fan vågar sticka ut här? Min mamma verkligen en sån som tycker allt som är utanför ramen är konstigt. Och jag skäller ut henne varje gång för att hon har den attityden.
Allt är alltid likadant. Allt måste alltid vara som alla andra annars är det konstigt.
Jag har inte ens planerat min framtid i Sverige. Om jag tittar 20 år framåt ser jag mig inte bo här. Jag är så jävla trött på blasksverige. ALLT ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Jag ser inte ens någon storhet i Stockholm längre.
Men att flytta till något annat land är ganska svårt, men jag hoppas på något sätt att jag hamnar där jag vill. Där man kan vara som man vill och slipper ha självmorstankar i December.
Jag vet att alla redan hatar vinter och snö.
Men jag vill liksom instinktivt (finns det något ord som heter så?) bort härifrån. Jag passar inte här.

Ge mig hårda ord och åsikter nu kära läsare, för ni är så jävla tysta.

 


Skinnis

JÄVLAR vilken snygg jacka. Åååå vill ha en med luva!! Dock kostar den 7000:- , så det är alltså inget för mig.


Känns som om man är 12 år på nytt.

Jag gjorde något jäkligt spontant i fredags! Jag har velat ha ett hål uppe i brosket ett tag nu, men jag tycker det är så töligt att boka tid och vänta ännu längre och sådär... Men i fredags ville jag bara göra det, så jag frågade Ellen om hon ville bli med efter att Jenny sagt att det är drop-in på La Rose. Efter skolan åkte vi dit och fixade det :) Jag är jättenöjd! Och nöjd att jag ens vågade göra det, eftersom jag är jäävligt rädd för smärta. Hade tänkt ha en silverring i när det läkt klart :) Och det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra, haha.


Lyckans dag

Alltså dagen idag, ligga ute i solen och verkligen steka för jäklar vad varmt det var, + jättegod fika på det, satte på mig solglasögonen och tog en sväng på 45an med solen rakt i ögonen och sjöng till U2 så högt jag kunde. Det var typ som på en film kändes det som, haha.

Nu är vi nördiga igen

Hurts kommer till Hultsfred. Kuken, för dit hade vi verkligen inte tänkt åka. Helvetes idiotgranar

+3 grader

Tog det äckligaste kortet någonsin till körkortet idag. Seriöst, jag ser ut som en kille med förvuxet hår. Och 195 spänn kostade det också, för ett par fula kort!!!! Och detta ska jag dras med.. hur länge då? Någon som vet? Sen skulle jag träna lite namnteckningar, alla jag "slarvgjorde" blev skitbra. Hur fult det blev på själva kortet ska vi inte tala om. Blääääääää :(
Idag skulle jag fått skinklåda till middag, jag protesterade och sa att jag aldrig skulle bjuda mina barn på det. Då minsann skulle vi "fira" 6 dagar för sent att jag fått körtkort så det blev kinamat haha! Jag.Har.Makt.

Puss

Pratglatt folk

Alltså, just nu är jag glad på mänskligheten. Eller jag är mer förvånad.. På senaste tiden har folk pratat med mig, helt random! Jag är ju ingen människa som utstrålar självförtroende eller så, utan jag är ganska blyg. Gaaaanska så blyg. Sånt märker man ju av. Så det är ju kanske ingen direkt som går fram och vill prata med mig i första taget.

1. Var på IKEA för någon vecka sen, hade på mig den fina sjalen jag fick av mina vänner när jag fyllde 18. En SNYGG tjej kom fram och frågade vart jag köpt den. Har aldrig hänt mig förut... Det är liksom sånt jag själv vill göra ibland men aldrig vågar!
2. Skulle gå från farmor så hamnar jag jämsides en gubbe, ni vet när man går precis lika fort så man går bredvid varandra, sånt som jag tycker är pinsamt. Det är ju absolut inget pinsamt egentligen, men iallfall. Så börjar han prata med mig, hur halkigt det är (det var jäkligt halkigt), hur bra hans dubbar var, varför inte jag hade dubbar, vilka skor som är bäst att gå i om det är isigt osv. Han var så himla gullig!! Vi gick en bra bit tillsammans. Hejdå och ha en bra dag sa han. Dog lite, gjorde min dag kan jag lova.  
3. Var på Toria idag, som vanligt. Gick för att hämta inlagda persikohalvor, men min kära mor har lärt mig att man inte ska ta konservburkar som är skadade eller inbucklade för då utsöndras ett ämne som inte är bra. Hon är rätt skadad av jobbet.. Aja iaf, stod där ett bra tag och en gubbe/man kom fram och frågade när Pekås stängde. Klockan 6 eller 7 svarade jag då. Där stod vi i säkert 5 minuter och diskuterade öppetider och hur mycket billigare det är på Pekås jämfört med Toria. Trevligt!

Tack för att ni kommer fram och pratar, det är bra träning för mig! Haha

Sjuk dag 2

Som ni ser på rubriken så är jag lite krasslig. Hatar det ordet egentligen men skitsamma. Riktigt sjuk är jag inte, men orkar ändå inte gå till skolan såhär, men imorrn så!
Igår kom den tredje tyg-beställningen från New York! Såå underbara tyger i 100 % silke. Men JÄKLAR vad svårt det är att välja färg! Jag har ju letat efter den perfekta blek/grå/lila färgen, men det är verkligen skitsvårt att finna den exakta. Men nu tror jag att jag är i närheten iallafall :) Ska ta med dom till skolan imorrn, så friends, leta upp mig så ni får godkänna!
Vi har ett helt bord fullt med tygprover typ, haha skulle vara kul att veta hur mycket pengar mamma slängt ut på bara det. Helt i onödan!


Långt igen. Nä nästa får bli lite bilder

Oj oj OJ vilka dygn jag har haft! Igår blev det som sagt Blue Moon Bar med Elina och Gaggigagg! Tåget blev förfesten och rektigt roligt hade vi faktiskt! Små olydiga tjejer kastade in sprit i en buske mitt framför poliser, hahah kändes bra att äntligen vara med i matchen igen, var så längesen jag körde fullt ut. Hade en jävla dansig kväll framför Avicii och lovade mig själv för 500ade gånger att aldrig mer dansa i klackar, för JÄVLAR vilken plåga det är! Vägen till bilen när det stängde var nog rolig att beskåda, gick på hälarna. Fent. Kvart i 5 låg jag i sängen och halv 8 skulle jag upp. Fortfarande full och dödsligt trött!!! Fyyy fan vad trött jag var :'D Jag och Sofia åkte till Karlstad iallafall för att gå modevisning på IKEA med Stil-elverna som fixare :) Måste säga att jävlar i havet vad duktiga dom är, sminkar som gudar och är superkreativa. De hade fått använt IKEAs sortiment och gjort kläder av det. Själv var jag en liten blomm-flicka och Sofia var en leopard haha:) Dock var jag helt död så för det mesta satt jag tyst och sa ingenting, alla måste trott att jag var världens tråkigaste människa. Jaja, det var KUL att få vara med iallfall :D

Nu ska jag iväg och spela TP med naturarna. Svar på frågan, ja dom är mycket smartare i frågesport än en samhällare som jag ;)

Vampyrer igen

Ni kan få en låt också om ni vill! Jag älskar den, Sofia i musikform rakt av. Jävligt löjlig titel på låten men den är ju med i Eclipse och då äre ju Wedding Plans som sagt. Varsågod :)

Howard Shore – Wedding Plans

Eftersom jag inte skrivit så mycket på senaste så får ni en lång text om ingenting haha.

Idag steg jag upp 8.30. Kollade i brödlådan men där fanns inget som föll mig i smaken, däremot ett oboyglas vore ju alltid nåt (sockersockersocker). Duschade och smörjde in varenda del på kroppen och satte på partymusik, hade jag satt på minsta lilla låt på "heliga-listan" hade jag brutit ihop och dött av nervositet. Mm jag vet, men jag blir så när jag lyssnar på äckligt bra musik. Hämtade Elina och hon körde till Sunne.. Väl där träffar vi andra nervösa vänner och då blev man ju ännu mer... nervös. Om inte lite spyfärdig igen. Kl 11 var det dags för mig. Där satt jag, men 6 stycken andra men var sist ur salen, fattade inte att jag tryckte på "rätta" men helt plötsligt stod det GODKÄND på skärmen. Jag dog kan jag lova er! Hade jag verkligen fixat det? Är det verkligen sant??? Behöver jag ALDRIG mer tänka på ordet teori? Jag, Elina och Louise åkte till Saffran & Vitlök och åt lite mat, det var mucket gott!! Kl 1 var det dags igen. Jag och min reskompis och älskare Elina bläddrade igenom ELLE, dog på alla skor och sen ropades mitt namn upp. Var inte ett dugg nervös denna gång eftersom jag visste att detta kunde jag åtminstonde. Hade världens snällaste dam, och jag gjorde det nästan perfekt.

Jajemän, jag fick körkort. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satte mig i bilen med Jossa och Elina och körde till Karlstad. Fikade och snabbshoppade på Monki och åkte hem i det värsta snöovädret nånsin. Fick testa på mina kunskaper iaf!

Fattar ni?! Nej för jag fattar knappt själv. Men jag är så jävla stolt över mig själv att jag fixade det. Och det får man faktiskt vara! Körkort för vissa är typ ingenting. Men för mig är skitstort! Jag behövde verkligen något som bevisade att jag är inte helt ute och cyklar.

Imorrn är det fredag och då är det fest som gäller. Nu är livet ganska fint igen!

Möss





Jag, min vattenskallekompis Fanny och snygg-Ola sitter och segar i skolan


Hektisk update. Jag lovar jag kommer tillbaka om det ens finns några människor kvar här då

Idag har jag varit aktiv sen typ 6 imorse. Kör så jävla mycket bil så det är inte sant! Enda lediga tiden jag haft var några timmar hos farmor mitt på dagen. Då var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette, försökte sova men nej jag hade bara ont i magen av nervositet. Seriöst, kan någon hjälpa mig att tygla mina nerver? Dom håller på och ta över mitt liv. Allvarligt alltså! Hur gör man?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Nä nu ska jag ta en dusch och se lite TV för att titta på TV är det bästa jag vet. Faktiskt :)
Fan jag hade ju prov imorrn också


Ångestsöndan

Hejhej!! Idag har jag varit lite mer aktiv faktiskt! Varit och kollat hur/vilket fodertyg jag ska ha till klänningen, sen drog jag snabbt till Elina där vi skulle ha överraskningsfest men som jag förstörde........... Stackars flickor som hade ordnat så mycket. Men vi fick en trevlig pratstund allihopa med mycket gott fika :D Planeringar för framtiden o.s.v. Man ska fixa både sommarjobb som är jäävligt bra betalt + veta vad fan man ska göra i höst. Sånt trängar jag oftast bort för jag är alldeles för liten för såna tankar. Alla andra har bra koll eller har någon back-up. Jag har fan ingenting!! Jag är inte bra på något och jag har ingen erfarenhet och jag vet inte vad jag vill göra. Hej fattigt liv jag kommer få.
Nä nu tar vi och se på Die another day på 3an och pluggar teori. Heja på mig!!!

Gråter

Idag spelade Hurts i Stockholm och jag var inte där. Haft ångest över det i månader.... GAH!!!!!!!!!!!!!!
Låt dom komma på någon festival i sommar eller i Londom i höst så kanske man kan åka ner och kolla. Fixar inte att inte få se dom spela sina absoluta mästerverk till låtar. Punkt.

Muuuuuukiiigosiiii

Igår hade jag sällskap iallfall! Livet fortsätter..


Livet

Idag låg jag här och tänkte, livet är fan inte så plåkigt ändå.

Lite snett men. Nu ska jag hem till turturduvorna Johan och Sofia för att plugga och sen Friskis! Lite duktig kan man ju vara!


Aktivt liv

Hejhej! Min blogg sover för tillfället, men det gör inte så mycket va?
Mitt lov är inte så roligt direkt, men väldigt skönt! Går upp kl 1, går i pyjamas till 4 nångång och sen slappar jag järnet tills jag ska sova igen. Hahah aktiv!! Nej tränar på körkortsteori också för fulla muggar. Uppkörningen kom väldigt olägligt då jag har JÄÄÄVLIGT mycket i skolan samtidigt >< Men körkortet går före.
Har precis äntligen beställt ett par gummipjux som jag borde gjort för länge sen egentligen, men lite svårt att få tag i rätt storlek och färg. Men nu kan jag möta vårens slask utan förstörda skor iallafall, härligt!!

Ni kan väl skriva nåt kul så jag får nåt roligt att läsa!

Bättre sent än aldrig

Idag började mitt nya liv. Nu jävlar är det jag som skärper mig! PEPP!!!!!!!!!!!


RSS 2.0