New in

Har precis hämtat ut ett paket med en jacka!! Hoppas den är fin och sitter bra :)

Varning varning

Alltså jag är så fruktansvärt festsugen!!!! Under hela sommaren var jag nog ute högst 5 gånger. Jag t.o.m längtar efter att vara bakis. Det var så länge sen att jag inte ens minns det! Då är det riktigt illa, haha. Men när jag kommer hem är det marten och då jävlar säger jag bara!!
(Hur högt upp på fjortis-skalan tror ni jag känner mig nu?)


Slötid

Håltimme... Jag och Fanny har smitit in i en datasal och lyssnar på Kent. Det är gött äre!!!!!!!!!!!!!
Om typ 2 dagar åker jag och fy fan vad skönt det ska bli

Vad blir härnäst?

Tjena allihopa! Vilken bra helg jag har haft. På fredag gjorde jag absolut ingenting och det var hur skönt som helst! Igår åkte jag, mamma och mormor till Ekshärad för att göar något men det sög. Haha istället åt vi på ett SUPERDUPER mysigt café där! Alltså i Ekshärad! Dom hade en meny som var större än Wayne's. Helt sjutk att en håla mindre än Torsby ska få ha ett riktigt café. Torsby suger ännu en gång... På kvällen blev det plock hos Elina och speeeeel :D Hur kul som helst! Maggans hackspett gjorde kvällen :')

Och inte nog med det så har jag haft världens bästa morgon! Redig frukost med ett Gossip Girl avsnitt, ooooooo...


?

Plötsligt händer det, som dom säger......

Ny hårfärg

För mig är det mycket mörkare. Men ni ser nog ingen skillnad + att det är såå svårt att fånga det med kameran!


En stor förändring för mig

Mitt hår blev så fint!!!!!!! Jag är superdupermega nöjd! Det är väldigt mycket mörkare. Och det känns så skönt för jag litar verkligen på henne till 100 %. Jag velade fram och tillbaka vilken färg jag skulle ta så tillslut sa jag att hon fick välja. Och guuuud så nöjd jag är. Haha nu tjatar jag mycket men hoppas att jag kan lägga in en bild senare ikväll så ni får se.

Nu blir det att kolla på match med tjejerna!

Senast var den 26 april

Juste!! Jag ska klippa mig imorrn!  Faaatttaaaarrr nniiiiii vaaaddd ssskööööönnnnttt ddeeettt skkkaaa bbllliii? Jag liksom gått med fetaste utväxten genom tiderna under hela sommaren. T.o.m vänners föräldrar märker det.. Idag kom mamma när jag låg i soffan: "Alltså, att du har ett sånt mörkt hår!!"
MEN KÄFTEN MAMMA JAG VILL INTE VETA.

Funderar på att göra nåt roligt med luggen. Får se vad det blir!

Hatar

Jag hatar att Toria gjort om, jag finner ingenting. Ingen Nutella ;(;(
Igår skulle jag beställa lite smågrejer från H&M. Bl.a en BH som är typ lite akut. Den skulle komma i mitten av December.
????????????????????

Detta är stoooort!

Trodde jag aldrig skulle kunna säga det här.. Men jag åkte med Johanna till skolan idag. HON KÖRDE!!!!!!!!!!!


Mina hjärtan

Jag brukar verkligen hata en sån här grej jag gör nu, men jag måste.

Maggan Sofia Linn Ellen Lina Fanny Johanna Elina

Ord räcker inte till


"See you soon"

Det händer inget speciellt. Idag/kväll var jag på kräftskiva med min släkt och det var trevligt som alltid. Och nu sitter jag här när resten av umgänget är ute och har kul. Fortfarande lika roligt att vara 17 år.

Igår hände något. Något som jag har spenderat timmar över att tänka på denna sommar. Och allt bara dog på två sekunder. Det finns inget att säga egentligen, för jag visste att det skulle bli så. Och det är fanimej jag själv som gjort att det blivit så. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara.

Glo-time

Jag och Maggan har haft ett slags film-maraton dom senaste dagarna. Vi har ju absolut inget att göra så då ser vi på film ;) Första dagen såg vi Troja hos Myggan. Älskar den filmen men blev väldigt paff när Akilles dog då jag helt glömt bort det, haha.. Arg blev man iaf!! Dagen efter såg vi på Gladiator med Ellen. Första gången för mig och jag grät som en valp. Kan fortfarande inte förstå hur jag kan gråta så till filmer när jag aldrig gjort det förut :S Och igår såg vi Session 9, en skräckis. Den var sjukt seg och konstig. Så jag vill att någon mer ser den, för mer komplicerad film har jag aldrig sett!! Så någon kan förklara eller nåt, haha :)

Maaaandooooo

Vet ni? Jag ska se Mando Diao live idag, över internet! :D Coolt va? Något som aftonbladet "arrangerar". Dom är ju det lätt bästa livebandet! Får se om det blir nåt drag, haha.


Höstskor

Måste ha mig ett par riktiga höstskor! Dessa som är överst är ju ganska lika Acnebootsen, vilket är skitbra eftersom det är egentligen dom jag vill ha (men är för dyra)! Fast dom understa är så jävla coola!! Dock är dom inte i riktigt skinn :( Men nej, jag ska ha dom översta punk slut.

 

 

 


Där någonstans står jag

Det här mina vänner, är ta mig fan riktig kärlek.


Kort update

Har haft en ganska bra helg! Sitter just nu och lyssnar på Coldplay. Älskar dom. Finns en stor dröm att se dom live, och det ska SKE! Ska ladda upp lite bilder när jag kommer hem tror jag, men nu ska jag till Lilian och kolla grejer till... *trumvirvel* balklänningen! ;)

Tråkigt

nu har vi hissat elinas miniflagga och sjungit nationalsången två gånger, ätit paj, ätit kladdkaka, ätit kakor, ätit snus, lekt med vovven, tagit närbildskort med kameran, tagit det här kortet, pratat sex (funkade inge bra eftersom ingen utav oss får ha sex, undra varför...), skvallrat (funkade inge bra eftersom att vi inte har någonting att skvallra om). Ni fattar vinken. Här sitter vi fyra äventyrslystna och kåta tjejer redo för världen, det finns bara ingen som vill ta emot oss. Detta är våran sorgliga historia som vi nu delar med oss av. Vi har inget liv.

Impossible

Ja det är nog en manlig själ jag vill ha

Redo att fly

Är så trött på att bo här. Vi är så jävla instängda att det finns inte.
Är så trött på att det aldrig händer något.
Är trött på att jag aldrig äter.
Trött på att min kropp har lagt ihop totalt.
Trött på att aldrig kunna göra något.
Vill ha första bästa lägenhet i huvudstaden eller den näst största och ett jobb på ICA så är jag nöjd!!!!!!!!!!!

Vill att skolan ska börja. Det kommer jag inte vilja i typ... december eller nåt. När vi sitter där med ångesten högt i halsen över alla prov. Men jag är nog färdig här. Det kom väldigt plötsligt bara.

Bysser/tights

Dessa såg jag på Monki idag. Absolut inget Sofia Larsson skulle fastna för i första fallet, MEN jag kände bara "dessa VILL jag ha!" Vet precis hur jag ska bära dom. Skall inhandlas när Sofia får lite skrammel i plånisen! (Vilket aldrig lär hända men)


Liten tripp

Efter typ 3,5 timmars sömn inatt drog jag, Magg, Elina och Sofia till Karlstad! Blandad musik i bilen men tyckte Sofia hade bränt bra skivor för flera år sen när det var kentlåtar lite här och var :D:D Väl framme shoppade flickorna men såklart inte jag. Köpte mat för alldeles för mycket pengar. Fick en smörgås och en ljummen "must" som skulle vara väl kyld, inte okej... Lina träffade vi också :D
När jag var hemma ringde mormor och berättade planerna för imorgon. Jag ska nämligen passa min yngsta kusin imorrn och på fredag. Roligt faktiskt så man har nåt att göra!
Jag ska laga mat åt henne.
Jag vet inte ens hur man kokar potatis.
Jag antar att hon får leva på fika.

Kent sent in på natten är farligt

Idag var jag på kräftskiva med mina tjejer! Det var kul :D Mindre kul att hälften kom ungefär, men sånt är livet.
Har suttit och letat efter ett speciellt kent-klipp hela natten, nu fann jag det! Så nu kan jag gå och lägga mig.
Ni förstår, jag går och lägger mig runt 4-5 varje natt för att jag är uppe och nötar kent. Jag vet det är sorgligt men så är det när man är fanatisk! Här är iaf klippet. Kolla Markus (som håller i rockbjörnen) vad fin han är. Vacker om inte annat! Han är och kommer förbli min absoluta dröm-man.  :(



Förberedelser

Elina lagar mat. Som vanligt.
Jag photoboothar. Som vanligt.
Vi ska vara på kräftskiva om ungefär en kvart, får se om vi klarar tidspressen ;)
(Jag vet inte vad komma i tid betyder)

Ut? Nae inte. Hörde Kent på telefon av en viss Emmeluttan, hon var utanför parken.. dog...

För en gångs skull är jag FÖRST med att vara klar. Det tror jag faktiskt aldrig har hänt förut? Heheheheh

Kalla mig fjortis men....

Ni tjejer som läser mycket bloggar, och ni ja killar också förresten hoppas jag var med i svängen med Michaela och Cimon. När dom gjorde slut var jag inne och läste Cimons kommentarer i ett av hans blödiga inlägg strax efter breaket. Någon hade kommenterat en hemsida som jag såklart kollade var det var. Och ja, jag blev stum. Jag är inne någon slags kärleksperiod, relaterar allt till kärlek osv.. Så när jag fick se vad sidan handlade om dog jag, typ...
(Föresten Crona, du liknar han på många sätt tycker jag, säg till om du inte håller med hehe)
http://aflower.blogg.se/

Det är ju nu man skulle ha en pojke att busa med :(

Såhär roligt har man en fredagskväll när resten av tjejerna är och har roligt och man själv är en 17-årig fjant. Ja då tar man till pizza och gamla Bond-filmer...

 


Döda dagar

För någon dag sedan hade vi faktiskt sol här i Sverige. (!!!)
Då låg jag på min favoritplats.
Och levde på hallon.


Ana Gina

Har ni inte läst hennes blogg så borde ni verkligen göra det, eller kolla hennes roliga videobloggar!
http://anagina.blogg.se/
Va uppe till 5 inatt och kolla. Seriöst, roligare har jag aldrig sett! Driver om sin familj hela tiden hahah :P

Får bli att youtuba

Det är en till grej jag hatar. Jag har inte ett minne kvar från Kents konsert på P&L. För det första sket jag i att ta med kameran för jag ville verkligen inte ha med mig en väska på den konserten (killar, ja det förstör jävligt mycket). Så därför har jag inget att kolla tillbaka på heller. Det enda jag minns med klarhet är när jag grina till M. VARFÖR SKA DET VA SÅ? :(:( Jag åkte ju dit för att få en kent injektion, som varar en tid. Men jag har glömt precis allt!! Jag tycker det är skitläskigt! Var det trängslen som gjorde att jag koncentrerade mig mer på det? Men fan, jag vill verkligen minnas men kommer inte ihåg ett skit ;(

JAG HATAR LIVET HEHE

Förlåt. Men jag mår dåligt. Som ni kanske har läst sover jag bort dagarna för att... det helt enkelt inte finns något som får mig att gå upp! Det händer absolut ingenting! Jag vill ha sommar :'( :'( Men som en ängel från ovan så kanske jag får slippa detta om en månad. Men bara kanske och ni fattar inte vad glad jag är för det, om det skulle bli så alltså.

RSS 2.0