Löst sig.

Okej den här dagen har nog varit näst värst i hela mitt liv. Jag kommer inte ens ihåg om jag ätit... Haft huvudvärk precis hela dagen och bara lallat runt..

Men det har löst sig. Jag kommer få tillbaka mina grejer, eller ja kameran och det var det viktigaste. Och ni som vet om allt behöver inte liksom... ja vi lägger ner det. Tack för stödet mina fina vänner, ni vet vilka ni är ♥

Och tack till Sofia som satt med mig hela kvällen och stod ut med mig!

nattinatti

Ojojoj vilken dag... Har varit i Karlstad och handlat endel och umgåtts med flickor. Kom hem och stressa och pratade i telefon. Gjorde mig iordning för att dra vidare.. Det var typ kul, dock väldigt ont i magen. Jag och Elina träffa på en kanin som behövde vatten. Jag, Simon, Emmeli och Elina åt pizza på Martins gym/badrumsgolv, det var lite konstigt. Men nu är jag hemma, stod 3 rådjur utanför mitt hus och jag förssökte smyga på dom och det gick lite bra men sen sprang dom.. Nu är jag törstig som ett djur och kissnödig så tyvärr får jag nog lämna sängen i 5 minuter.

Imorrn ska jag prata med mamma för jag har nämligen hittat mitt drömplagg.

Hihi godnatt

26 Februari

Kort dag som vanligt på fredagar, gick raka vägen hem och sov till 6 eller nåt... Då ringde Magg och ville ha mig till Karlstad på fest och tåget gick om en timme. Det blev tyvärr lite för snabbt inpå så jag blev hemma! Så nu ska jag snart gå ner och sola med Sofia (jävligt välbehövligt) sen ska vi upp till mig och mysa:) Imorrn vill jag till Karlstad. Jag tror det får bli så också!

Ouuuuh det händer liksom mycket nu.
  • Har fått väääärldens historia-uppsats vi ska skriva. Gissa vad jag valde? Familjen Romanov, den sista tsarfamiljen. Hehe kalla mig nörd..
  • Jag funderar varje dag framför spegeln om jag ska klippa "kort" eller inte. Håret är viktigt för mig så jag kan inte bara göra nåt sådär utan att tänka..
  • Nästa vecka fyller Elina 18 år!!!!!!!!!!!! Det blir partypartyparty hos henne och jag måste hitta outfit. Jag orkar inte med fler klädkriser nu så det får rätt så säkert bli Karlstad imorrn!
  • Det snackas om Branäs, ska man med eller inte? Jag VILL, men det blir ju lite pengar + att jag har inga skidor eller nåt nu..
  • Huuuuuur ska vi fixa att ta oss till Örebro?
  • ++++ att jag inte får låta något annat rinna ut i sanden

Ja det kanske inte var så mycket, men det cirkulerar liksom varje dag i mitt huvud så det blir lätt stopp i hjärnan :P

Nej men ha en rolig fredagskväll allihopa!

Drömmer mig bort

Det här är det enda jag tänker på just nu: stekheta sommardagar på en döhet klippa och bli jättebrun och roliga kvällar. Men den här gången kanske det blir annorlunda?
Imorrn är det sportlov, ett steg närmare iaf.
Idag började Kent's galna turné, och om ungefär en månad står vi på golvet framför scenen och skriker. Vi har fortfarande inget fordon eller chaffis... (Känner du att du vill jättegärna köra 5 URSNYGGA tjejer till Örebro, hör av dig!!!!)




Bilder från mitt-i-veckan-fikan

Fikan blev mycket lyckad hemma hos Lina också kallad kattfarmen! ALLA bilder är snodda från Ellen!


Hahahahaha

Det finns inga ord,


24 Februari

Har precis sett färdigt på herrarnas stafett, och vi fick guld!! Wohooooo! Och Northug, vilken jävel. Så nonchalant och dryg, fyfan tur att Norge inte vann! Sverige var bättre denna gång. GÖTT!

 


YEEEY

Ja, dagens grej var ju som sagt inlägget under!! När jag kom till skåpet och kollade mobilen skrek jag rakt ut och kröp ner på golvet, highfivade med Andreé som tydligen också fick nåt önskad band. WOHO!!!! Nu är det fan bara Håkan som fattas, sen kan jag åka dit bara för att se på högst 5 artister, för sååååå många bra är det ju inte än..

En annan grej som var sjukt kul idag var när Rasmus berättade att hans hund hade blivit attackerad av en hök igår när hans pappa var ute och gick med den. Alla pratar om den hunden att den är så knäpp och lat, därför blev det så jävla mkt roligare! Hahaha herregud...

Volleyboll på gympan nu. SJUUUUKT ringrostig sen sommaren så det gick ju lite sådär. Men vi tjejer ska nog ta hem några vinster på turneringen, eller? ;) Nu ska jag alldeles strax till Lina för en fika med tjejerna, sen ska jag även försöka tänka på hur jag ska göra imorrn.. Hoho.


P&L 10

MANDO DIAO KOMMER TILL PEACE AND LOVE!!!! NU JÄVLAR ÅKER VI!!


Alltid dessa hår-problem

En vecka kvar tills jag ska klippa mig, och jag har nog aldrig varit så mörk i håret som jag är nu! Fan, jag är ju nästan brun. Okej kanske inte men nu är det verkligen dags att få en uppljusning! Har även funderat i nån vecka nu att cutcutcutcutta kort. Var ju inne på det för nåt år sen men då skulle ju alla göra det. Har insett att jag passar mycket bättre i kort hår. Vill ha typ den här längden:

Tjejen längst ner kanske inte har så kort hår, men nåt mellanting av dom två bilderna iaf. Det kanske heter mellanlångt föresten.

ELLER

Ska jag fortsätta spara och kanske nå mitt drömhår?

22 Februari

Idag är jag så trött så jag ramlar ihop snart. Ovanligt? Nae.. Idag är det orange korv i skolan! Ingen näring här inte.. Ska åka och rida om 30 minuter, tror jag kommer ramla av p.g.a att jag är så trött, hehe. Ikväll ska jag träna på hästens alla kroppsdelar, muskler och skelett och sen SOOOOOOOOOOOOOOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAA!

Fredag

Dagen efter..

Nästan alla köpte cola, mycket konstigt. Gissa vem som var linslusen?


Vad jag gör i helgen...

Igår när vi inte alls egentligen skulle göra nåt speciellt blev vi bjudna på party och ja det tackar man väl inte nej till:) Så jag, Ellen, Elina och Magg klämde in oss i den minsta bilen i världen (ja det var massa killar också) och åkte till utterbyn to da Lannges place! Även om vi inte var så många så var det skitkul ändå :D Våra danser slår väl allt, haha! Fick träffa min fina vän Dedor också ♥♥ Vid 2 ungefär blev det en icke så rolig hemfärd! Fyfan, att folk inte förstår vad som är farligt!!!!!!! Jossa blev min nattkompis och har fikat med våra andra flickor idag på Wiener :)
Och jag som egentligen skulle ha varit ner till Sunne idag och hälsat på nån, men det fina vädret hindrade mig, KUL!!!!!!! Jaja ska dra vidarare idag igen, hejs!

Blääääääääää

Dålig blogg nu. Ligger rätt mkt efter i skolan nu för tiden. Är så FRUKTANSVÄRT lat på varenda front nu att jag skäms! Ingen fin närvaro i skolan heller >< Ett sportlov är verkligen vad Sofia Larsson behöver nu! Funderar på att va hemma imorrn. Har ett prov i historia på fredag jag måste fixa....
Sorry för en jäkligt bad blogg!!

16 Februari

Tjohooo bloggen! Igår satt jag och försökte göra designen lite finare. Tycker det är OK nu iaf! Sitter nu och väntar på mamma och pappa så jag kan få skjuts neråt till någon affär och köpa lite gott för ska till Fanny som fyller hela 18 år idag!!!!!!!!!!!!!! Wohoho först av alla i vårat gäng, och sist blir jag! :( ÅH... Aja, ska ha kul hos henne osv, kanske en sup eller två? ;)


(Här ska en bild på Fanny va men jag har ingen på den här datorn, du är ju som sagt lite kameraskygg ;))

MONKI/LINDEX

 


Film ala Valentine's day

Jag, Elina och Fanny såg filmen Försoning nu ikväll. Fanny hade laddat oss med att vi kommer gråta som galningar. Vet ni vem som grät mest? Fanny! Jäklar i helvete vad hon grät, haha! Men iaf, den var jättebra. Kommer nog va bättre andra gången jag ser den eftersom jag lär fatta allt då, haha ;)


This is not funny.

Aha. Alla hjärtans dag idag då! Har varit ensam i huset typ hela dagen, har inte pratat med nån mer än Elina tror jag? Ligger just nu i sängen och ser på något på TV, ingen aning om vad det är för nåt. Har mensvärk så jag flyger i taket snart, vill äta allt jag får tag i, vill inte ha skola mer, måste ha vår innan jag går under. Lite tankar från mig :))))) Kanske ska gå ner till Elina? Den här dagen har sugit KUK! (Skrev jag nyss kuk?)
Sket i att gå på friskisen också, kände att om jag går dit kommer jag bara börja grina när det börjar bli liiiie för jobbigt.

Igår var jag på fest föresten, hos Sofia! Men det var nyktert iaf, för mig. Nere i hennes källare fick det plats mer folk än jag trodde! Vid 12 gick vi uppåt och hamnade tillslut hemma hos lilla Fredrika i hennes lägenhet med huuur mkt folk som helst, om man tänker på hennes utrymme liksom. Där var det trevligt :)

Nu ska jag till Elina.

12 Februari

Tjaaaaa bloggen! Vad säger ni om vädret idag då? Så fint!! Är på bra humör idag. Fick G på tyskaprovet, helt jävla galet.. Men nu ska jag gå ner mot Sofia och gå ut och ta lite kort! Kanske bli någon en ny header?
Får nog ta på mig solglasögon för här jävlar skiner solen ♥ Ikväll blir det gottit hos Fanny!!

11 Februari

Idag är ingen bra dag heller. Ikväll eller rättare sagt nu hade jag tänkt att se på Försoning. Men nu hade vi tydligen inte den kanalen!!!!!!!!!!!!! Fyfan. Ska jag göra mig en bananpannkaka och se på Animal Planet ist. Mycket bättre.

Tröstshopping

Nästa gång jag får in lite kosing ska jag köpa två par skor. Det är sånt man får trösta sig med när det är lite åt skogen. Dessa är lagom. Vill veeerkligen ha dom.

Bilden är lånad från Elin Kling


Not a good day.

Fyfan vilken skitdag. Vaknade alldeles för sent och fick gå till aulan för att jag inte hann med skjutsen. Såklart var jag sen. Stressad som ett as satt jag där och försökte skriva nåt. Gick ju åt helvete. Hemska kläder fick jag kasta på mig på morgonen också. Ful hela dagen. Blev väl lite bättre när jag fick skratta så jag grina med flickorna! Och fint väder. Det är de enda bra. Nu har jag sovit och så kommer inte somna inatt... Jäva skit.

Nej de här glömmer vi!

9 Februari

Idag har det varit en bra och effektiv dag! Jobbade bra på både matten och tyskan. Och det var fan viktigt för matten är jag lite efter i tänket med. Problemet med matten är att jag fattar nästan alltid när vi gör massa grejer på tavlan men när det väl är prov eller jobbar i böckerna så fattar jag helt enkelt aldrig frågorna. Stort problem. Och tyskan.... 3 timmars prov imorrn och jag har inte ens kollat på det. Men det skiter jag i för språk är fan språk, det går alltid i sista hand :P
Har även sökt sommarjobb och beställt klipptid! Men klipptiden måste jag nog ändra för jag skulle tydligen ta bort mina fläckar just samma dag. Får göra det redan första dagen på sportlovet!

Nej nu ska jag äta en apelsin och fundera över vad jag ska bli när jag blir stor.


Gulligull

Fina Isa som jag red idag!

Min favvis :') Acke

När jag och Linn skrittade av idag var jag bara tvungen att ta kort. Sååå himla fin vinterdag ♥ Hoppningen gick åt skogen. Men ni ska veta vilken jävla raket Isa är, så det var inte lätt!
Har förövrigt varit en jävla zombie i skolan idag.. Ett tips är att inte vara vaken till 2 på nätterna. Satt på engelskan och verkligen plågade mig för att hålla mig vaken!
Ikväll ska jag röra på min lilla kropp och sen ska jag sova. Tänker INTE plugga tyska eller samhäll. Det är viktigare att sova och må bra.


Ja ni ser ju vilken som är på framsidan, hehe. (Jag är besatt)

När ni ändå är här så måste ni höra på den här vackra låten. Är du kille och gillar den? PLEASE CONTACT ME!!!!!

Föresten, idag har jag haft 60 besökare. Ni kanske inte tycker det är mycket, men för mig är det helt crazy. :| (Och ni är ju fan så dåliga på att kommentera, bara mina flickor och någon enstaka mer som skickar iväg en)

Kan ingen bli till verklighet?

Alltså, drömmar... Nu för tiden drömmer jag bara om saker/människor jag tänker på/har hänt/kommer hända osv. Annars kan det ju vara drömmar hejvilt med att man fäktas med lejon och åker jorden runt på en flygande matta. Ja, iaf. Det ni vad jag drömde om inatt? Ett par skor! Eller det var väl inte vilka skor som helst, utan det var Sam Edelman bootsen. Ja, dom är ett par sånadär drömskor man aldrig kommer få. Eller inte just nu iaf. Jag vet att Elina är nära som fan, är sååååååååå avis på kvinnan. I drömmen hade jag köpt dom på Vacka hem, och för er som inte bor i Torsby så är det typ en inredningsaffär. Dom bara stod där. Glänste.... Ååååh och sen stod dom bara o mitt rum, fattar ni!! Vilken lycka!! Att vakna på morgonen tog hårt på mig.... :(

Se på dom!!!

Men inatt hade jag tänkt drömma om Jude Law.


Storstädning

Oh shit.. Jag har precis slängt ut havla min garderob tror jag. Håller på och säljer allt som finns! Fan va gött!!!!!!!!! Nu kanske galgarna räcker till, hehe. Säljer bl.a min gamla skinnjacka... måste ha en ny!

Mammor som lägger sig i

Mamma kom precis in i mitt rum, hon hade mobilen i handen. Då tänkte jag, jaha vad behöver hon hjälp med nu då? Nej då kommer hon och sätter sig bredvid mig och säger: "Sofia, kan du skriva åt mig? Skriv såhär till Markus (min bror på.. öh han är 95a) 'Du får inte pussa på tjejerna om dom har munsår' gör du det åt mig?"
Jag: ?!?!?!?!?

Är hon helt störd eller? Jag skrek att sånt ska hon fan inte lägga sig i :P Jag skulle näst intill slå ihjäl henne om hon sa nåt sånt till mig. Ska han pussa på sin tjej eller va fan det är så skiter han nog i om hon har munsår eller inte. Vet ni vad hon sa till försvar? "Ja men har man en gång fått det så försvinner det inte" Skadad av sitt jobb antar jag... Jag ska inte bli farmaceut iaf. Hon är galen!

Ja, jag tar kort vid fönstret för att få ett bra ljus.

Hallå där! Det blir en lugn fredag för mig. Det passar bäst just nu tror jag, får ladda batteriet lite. Har sett på TV hela kvällen, jag och mamma. Kan inte säga att det var värst intressant, haha!

Idag hade fixade jag håret så att det inte syns att jag har en hårsnodd. Väldigt enkelt att göra men så snyggt! Eller ja, så enkelt kunde det inte ha varit, jag höll ju på att missa bussen..


Fredag

Nu sitter jag på tyska, vi har prov nästa vecka.. Jag fattar verkligen ingenting nu. Jaja slutar om en halvtimme. GÖTT! Vad händer ikväll?

Hästi

Idag var Sofia med mig när jag var och red! Hon skulle göra typ en fotouppgift. Jag blev inte alls glad av att se bilderna.. Fyfan hur man ser ut efter ett ridpass!!!!!

Här är dock innan när jag gör Ceasar till den snyggaste hästen i stallet.

READ AND WATCH

Detta måste ni bara gå in att läsa (!): http://leona-a.blogspot.com/2010/02/kent.html#comments
Har ju förtusan inte berättat att våran bästa bloggare Johanni har kommit tillbaka också, yiihaaa!! Inlägget handlar om Kent, och ni som har fördomar mot dom borde ju verkligen ta och läsa! ;) Hahaha måste bara lägga upp klippet hon skrev om också:

Ungefär 1.10 min in i klippet hör man Jockes roliga, kanske lite knäppa utlägg. Sedan kommer den pinsamma tystnaden. Jäklar va vi har skrattat åt de här :'D


Onsdag 3/2

Idag fick jag äntligen gå till skolläkaren med mina prickar på magen. Eller ja det är väl två leverfläckar egentligen som jag stör mig riktigt mycket på. Dom är inte värst fina och jag river sönder dom hela tiden. Så nu äntligen ska dom bort!!

Annars har jag en fri dag idag, inga grejer ska va gjorda till imorrn. HÄRLIGT! Det firar jag med:

Föresten! Jag och Sofia var på bio nu ikväll, såg Paranormal Activity. Har aldrig sett skräck på bio förut, så det var ju en ny upplevelse... Hoooo den var lite seg i början, men sen så :| Fyfan, kommer bara sitta och tänka att det ska rusa nån ner för trappen (som det gjorde i filmen) med såna hårda steg. Men ja, se den!



Dö inte nu.

Jag har aldrig fattat grejen med att ha maggot i kylskåpet. Vill dom att man tappar matlusten för resten av livet eller?


Det finns inga ord

inatt kommer jag sova gott

ATT GÖRA EN SÖNDAGSKVÄLL

Så tjejigt det kan bli.
Nej det är en ansiktsmask och inget ägg kletat i ansiktet på mig.
Och mina naglar ser fortfarande ut som skabbet själv, åh! :'(


RSS 2.0