Kärleks-maraton

Godmorgon på er! (Man kan ju tro att jag har festat inatt när jag går upp så sent, men så är icke fallet)

MÅSTE bara tipsa er om en film jag och Elina såg igår. Dear John, heter den. Seriöst. T.o.m JAG grät! Så himla fin story.. Ååh nu vill jag se den igen. Men lova mig, se den!!


Nu ska jag äta svenska jordgubbar till frukost!


Snart är det dags

Festivalyran äääääär igång! Och det började med en rätt dålig grej. Jag tar mig inte hem på söndagen p.g.a missförstånd. SKIT! Spörs att se hur jag kommer att lösa detta :S
Har ej börjat packa än, mest för att ja verkligen inte vet vad fan jag ska ha med mig. Bara tältgrejerna är ju hur mycket som helst!

Förövrigt ni som tycker om Kent, deras nya album finns nu att höra på Spotify!

Jag och Elina har svintråkigt. Vi funderar på vad vi ska göra... men det finns inget?! Ge mig en storstad!

2008


sötnosen

Simon skitskraj när saw-människorna bidrar med kött.

Sommaren läker alla sår

Midsommar var fantastisk! Balkong-hänget hemma hos mig funkade och vi dansade faktiskt runt en midsommarstång, i mitt vardagsrum. Det var kul! Något mindre roligt var att dekorationen vi hade satt upp hade färgat av sig på det nygjorda golvet så det var helt blå-gult. Och då ska ni veta att jag har RIKTIGT pedanta föräldrar. Fick ringa mamma och vi skura i en halvtimme.. Men som tur var gick det bort! :) Drog vidare ner mot byn och Faktoriet där jag hade en riktigt riktigt rolig natt! En hel-lyckad midsommar :D

Just nu håller jag på att ta itu med mitt rum eftersom mitt liv i stort sett bara flyger förbi det. Rummet alltså. Det blir bara en avställningsplats och sovplats. Då ser det ut som fan själv!

Men nu blir det att lägga sig och läsa och tagga båt-tur imorrn!! :)


Jajjamän

Nu planerar vi midsommar hos Elina. Sigge är kär. Jag ska fixa 4x2 majskolvar. Puss hej!

Ingen kommer att tro dig

Oj vad jag inte har skrivit på ett tag. Men så blir det ibland! Har fixat mig jobb iaf, HUR gött som helst! :)

De senaste dagarna har jag varit med mina två kusiner i Lekvattnet i mormor och morfars sommarstuga. Exakt det bästa stället på jorden. Har varit väldigt lugnt och skönt! Igår åkte vi på en tur över till Norge. En ny bikini blev det för min del, väldigt snygg!
Och såklart gör jag allt för att få ligga i solen. Idag har jag varit ute med Mats och Fanny och pressat järnet! Blev även en sväng upp till volleyplanen och fick träffa Elina som varit borta från mitt liv i flera decennium!!

Och som det verkar nu så blir det midsommarfirande på min balkong med mina bästa flickor!!


Förra året



Söndag

Min fina Linn var här för en stund sen och lånade med sig min ipod hem. Hon åker till Spanien imorrn den ongen!! Hon ville ha lite musik sötnötan :) Och det fick hon.
Idag har jag fångat solen på bästa sätt och börjat läsa Gossip Girl böckerna igen. Läste de tre första när jag var i Thailand men sen när jag kom tillbaka till skolan finns det ju inte direkt tid för sånt :/ Så synd. Men nu har jag börjat igen! :D

Och förresten! Min mammi har köpt en ny kamera som är jättebra så nu får nu kommer ni få mycket mer bilder, och BÄTTRE såna :) Såklart kommer jag sno den.

Jag misstänker att jag skulle på Hoffmaestro där... Men va svårt det är att ta egobilder med en sån bumling :O


Man kan ju inte annat än älska dom.


THE VM-låtarna

Hur bra är dom inte? Jag tycker iaf att dom är aaaaawesome :D Skulle vara så roligt att åka på ett VM. Kan avslöja att jag sett mer än hälften av matcherna.. Lite pinsamt, haha! Men iaf, helt fantastiskt att det går i Sydafrika tycker jag!

 

 


Sommarlov DAG ETT ETT ETT ETT

Godmorgon! Alltså ser ni tiden eller?! Jag var uppe halv 12 idag, helt galet! Okej det var med hjälp av mina kompisar, men ändå :) Idag blir det en picknick/fika med Sofia och Fanny eftersom det är så fint väder! Hoppas på lite färg^^ Åååhåååå nu börjar det ju kännas som ett RIKTIGT sommarlov!


Filip och Fredrik

Alltså, de två killarna. Finns det roligare eller?! Dom är så sköna. Förgyller mina nätter med deras Boston tea party. Ja jag sover inget på nätterna, så jag sitter och kollar repriser. Iaf, igår var temat djur. Haha perfekt för mig!! Älskar dom :') (Runt 4.30 kommer bondgården, HAHAH kolla slutet)



FUCKING VÄDERGUD, TITTA HIT!

Seriöst, blir det inte varmt imorrn MEEEED sol så går jag under. För jag måste ha något att göra om dagarna. Typ.. sola... Eller så ska jag fan gå och låna mig en bokjävel.

Pappa är inte så dum som man tror

Okej. Pappa kom hem på lunch och satte sig vid datorn. Då frågar han om Kent ska släppa ett nytt album. Jag svarar såklart "MEN NEEJ." för jag förstår ju att han blandat ihop det med det nya Singstar med Kent.
Så skickar Johanna ett sms och frågar om Kent ska släppa nytt.
Ja visst fan skulle dom de.

Omslaget är ju heeeeel-tokigt snyggt. Som Fanny skrev, detta ska man köpa och hänga på väggen! (Läste också att bilden togs i TORSDAGS, det kan man kalla snabba puckar!)

Det släpps dagen innan dom spelar på Peace and Love. Blir svåååårt att lyssna in sig, men om dom är rättvisa nog så spelar dom bara de två singlarna som kom idag :)

Gamla Ullevi var precis det jag behövde nu.


"jag kan höra musiken du gav mig i natt
stå still, jag loopar samma takt
men det finns nåt där som bara måste bli sagt

jag tänker på dig
"

Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta

Jag vet inte riktigt. Men blev så glad igår, och väldigt lättad. Vi får se hur allt blir, men jag är så glad att det slutade bra. Men fan vad jag kommer längta!




Början

Ja mina vänner. Då var det sommarlov!
Har lite smått blandade känslor.. Inget jobb har man så det kommer antagligen bli gaanska så långtråkigt vissa perioder. För det är ju inte direkt bara att dra iväg nånstans, för det är blir ju lite snålt i plånisen när man inte har jobb! Men P&L och Göteborg blir ju, förhoppningsvis:)
Men jag kan ju säga att det inte ska bli dåligt med en drös veckor med bara slaaapppaaa. Och förhoppningsvis lite sol då -.-
Igår va vi hemma hos Magg i Nolatjärn och firade henne (hon kan verkligen konsten att ta hand om sina gäster) och sen drog vi vidare till SUUUNNÄÄÄÄ. Det var väl roligt. Eller jo det var det! Fick träffa folk jag inte sett på ett tag :) Speciellt Linis ♥

Akta er för tungan, den kommer och tar er!


Aj

OK jag petade mig nyss i ögat. Inte med mening då såklart, men fan. Jag tror jag har ett jack. Det är suddigt i hela ögat!!! Hoppas det går över snart..
På tal om smärtor så har jag så ont i mina tår att jag snart inte vet vad jag gör. Som vissa av er vet så lever jag med STÄNDIG nageltrång. Räcker med att jag slår i stortån lite lätt i nåt så har jag inflammation i flera dagar sen. Och det gör så förbannat ont!!!!! Man går inte normalt heller. Dock har jag ju redan opererat en stortå men vette fan om jag ska göra det med den andra. Gjorde så jävla ont:(
Osså har jag feber.

SYND OM MIG VA? :D


Verkar inte bli någon värd fredag helller ÅÅH gud så kul

HIHIHI vad gör man inte för sina vänner.

(Okänt namn) säger:
• de va väl fan va du vet allt idag
• Dr Fil
• l
•PHIL!!!!!******

Lucifern säger:
•HAHAHA OMG DAGENS FAIL

(Okänt namn) säger:
•käften
•kommer de ut dör du




Next year

Fan, jag blev sjuk.... Ååååååh nu när det är världens fest-vecka. Jaja jag klarar det förhoppningsvis..
Åkte och kolla på balen med Sofia och Johan och var så glad att dom fick sol på sig :) Nästa gång är det vår tur!!! Helt galet! Lägtar så mkt.

Nu ska jag lägga mig tidigt idag och hoppas att jag är lite frisk imorrn så kaaanske jag ändå kan dra mig söderut. Behövs!!

(Och mina vänner, jag har inte ett öre på telefonen som ni kanske märkt. Jag håller på och byta till abonnemang så det är därför jag inte fyller på)

Älskar


Inte som jag hade tänkt

Oj Sofia. Det blev inget Karlstad för dig idag. Nej för du vaknade halv 3. Någon var visst väääldigt trött, haha.
Har nysit som fan dom senaste dagarna :( Anar allergi men jag är fan inte snorig! Halsen har börjat blivit rispig också. FAN jag vill inte bli sjuk..
Nu ska jag skura golvet. Eller nåt...

Blond kalufs

Detta hår hade jag i November. Nu har jag axelkort. Hmmm... När jag ser en bild som denna undrar jag faktiskt varför i hela helvete jag klippte av det. Fast grejen är att just där hade jag orkat fixa till håret med lite lockar och då blir det ju såklart fint. Men sådär går man ju inte varje dag (om man inte heter Elin Kling då).
Älskar färgen jag hade.
Men t.o.m en obildad fordonskille skulle sett att mitt hår var frissigt som en kvast och hade sämsta kvalitén ever.
Jaja, nåt beach-hår blir det inte denna sommar. Jag satsar på nästa! ;)


Where the story ends

Ja då var det slut.
På fredag ser vi när studenterna springer ut, och nästa gång är det våran tur.
Helt sjukt. Och innan dess ska jag ha gjort ett projektarbete. (Japp jag har rå-panik inför det)
Nu har man ju några lediga dagar innan det riktiga sommarlovet börjar och jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Nån sol verkar det ju inte bli så nåt sol-relaterat är ju struket från listan. Imorrn hade jag faktiskt tänkt att dra till Karlstad, ensam. Behöver verkligen något att ha på mig inför kommande helger och jag shoppar alltid bäst själv. För jag känner INGEN som har sån beslutsångest som jag har!

Och jag längtar till Peace and ♥ nåt så fruktansvärt.

Linn och Sofia ute på tur

Som sagt, en jävligt rolig vecka.
En dag som bör nämnas är torsdagen! Efter skolan drog jag, Linn, Linns mamma och lilla Emmen till Sunne för lite shopping! Tur att Sunne finns när man inte orkar åka ända till Karlstad ;) Och det roliga var att vi endast hade 1,5 timme på oss innan det skulle stänga. Men kläder fann vi. Speciellt familjen Olsson ;) Avslutade turen med efterlängtad kebab på Kvarngatan.
När vi kom hem till Svenneby gick vi ut i stallet och tog med oss hästarna ut på en tur! Och fan vad roligt det var! Hopapde över diken och klättrade upp för en jävla brant backe. Men det var det värt, för VILKEN utsikt vi fick se!

Nu taggar vi detta läsårs sista skoldag imorrn. !!

 


Nationaldagen

Ojojoj vilken helg.. Eller ja vilken vecka! Har haft fullt upp fan hela tiden. Helgen har iaf bestått av fest och födelsedagsfirande för kusiner. Som jag och Elina sa, man hinner man inte ens duscha! Haha fin uppvärmning för Peace and Love iaf ;) Nu väntas det brännboll tror jag?
Nej men först en dusch, för jag ser rent ut sagt förjävlig ut! :D

Jää 28 Juni drar vi


Just det!! Jag har berställt biljett till Peace and Love också, härligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Morgon-bloggar i little bit

Nej jag har inte dött! Men jag lever livet, haha! A jag lever väl livet med skolan då antar jag. Pluggar........
Iaf, så ska jag nog lägga in lite bilder och så idag. Om ni bryr er :D
Men nu ska jag dra till skolan och ha... två lektioner?

Jag och Maggot

...sitter i ekonomisalarna och roar oss. Nej vi pluggar egentligen. Och NEJ jag använder inte denna tshirt varje dag, bara det att vi råkar ta kort dom dagarna jag har den på mig ;)


HEhehe fann lilla Viktor också.


RSS 2.0