Funny day!

Nej. Lugn dag.
Åkte runt halv 4 tiden till Munkfors med Nson, Elina, Maggan och Ola. Efter många om och men fick vi tag på bil :P Inga problem att finna till lagret, därinne hade vi väldigt roligt iaf, haha! Provade och betalade. (Vill inte ens berätta vad allt gick på) Sibylla låg mittemot. Klart vi var tvugna dit! Efter lite mos bar det hemåt igen. Åkte direkt till Olas lägenhet men jag och Magg gick ner mot Torsby rätt snabbt. Det var ju kvällsöppet som jag alltid tycker är så mysigt :) Vi fixade lite till hennes outfit och letar man riktigt noga så finner man det man vill ha! Blev lite fik också :)

Så nu tror jag allt är fixat till imorrn, tjejerna kommer till mig runt 5 och vid 7 åker vi! Ska det fixas så ska det ;)

 


Hmmm?



Detta var vad jag rotade fram hos Mormor idag!
En litet smakprov alltså;)


Vad sägs om en spikmatta?

Usch vilken highspeedad dag. Vill ni veta när jag vaknade? Kl 3! Det var verkligen inte vad jag hade tänkt mig. Fick i mig frukost och skynda in på hemsidan där jag skulle bestämma vad jag skulle ha för maskerad-outfit vilken ju tog sin tid. Fick springa in i duschen och sen sminka mig med de enda jag hade kvar hemma eftersom min sminkväska var på villovägar. Blev ju sådär. Fort iväg till tandläkaren där hon pratade alldeles för länge om allt mellan himmel och jord så jag blev galen. Var ju tvungen att va hos Elina fort som tusan eftersom vi skulle "förbeställa" maskeradskläderna som vi skulle hämta imorrn. Där satt vi och kom på vad vi skulle va medan vi ringde till 67389 pers. Vi kom iaf fram till något och det var ju jättebra.....! nae.. Dom stängde 5. Så Elina ska ringa dit kl 8 när dom öppnar imorrn. HOPPAS att allting finns nu annars blir det ännu mer stress! Orkar INTE det alltså :O
Så nu när alla spänningar släppt har jag fått världens huvudvärk såklart. Orkar-inte-ta-tablett.

Tyvärr kommer nog morgondagen bli lika stressig, får hoppa över ridningen helt enkelt. Åh.

När ska jag sluta med sena nätter?

Övernattningen hos Fanny var riktigt rolig! Åkte 2 timmar buss på en väg som var värre än ja.. att inte bussen gick i 2 delar! Väl där fick vi kycklingsallad och åt mina goda brownies som tog slut fort ;) Sen dansade vi natten lång, spelade buzz och skrämde upp varandra med hemska ni vet "hajen-ljud" :'D Runt 4 somnade vi till bl.a Du måste finnas med Helen Sjöholm. Snälla människor, sök på den på Spotify (bli inte rädda för introt bara). Finare låt finns inte. Nästa dag blev inte mkt gjort, åt pizza och åkte med bussen hem :) Klanten Sofia Larsson glömde såklart necesseren hemma hos Fanny!! Gissa om jag fick panik? Inga rengörnings grejer, ingen tandborste, inget smink, mina ringar osv.. Men som tur är skulle någon vänlig själ ner till Torsby imorrn så jag skulle få den!
På stationen hämtade Fredrik mig så vi åkte en sväng och var hemma hos han ett tag. Kan säga att jag har lite skadeglädje när han bröt benet så han får va hemma mer, haha ^.^
Sen åkte jag och mamma ock köpte nya träningskläder och vidare på ett core-pass med Linn!

Nu ska jag göra rostat bröd och lägga mig för att se ett OC-avsnitt, godnatt! :)



Ett inlägg som tog 15 min att skriva!

Oooooj vilken dålig uppdatering det har varit här! Fy på mig!

Fredag: ....skulle jag egentligen inte ha gjort ett skit på, mer än att ligga i sängen & ta det lugnt. Men det blev mer än så! Efter ungefär 10 tjat-samtal från boysen så åkte jag till badhuset med några tjejer och badade ända tills klockan blev 11! :) Mölj var nog bara förnamnet:P Herrejävlar, var väl påväg att dö ungefär 5 gånger? Men det var kul iaf:)
Lördag: Fick göra massa grejer hemma eftersom mamma blivit sjuk av svininfluense-vaccinet. Hon var verkligen skitdålig:s Usch, vill egentligen inte ta den men.. ska man till Thailand är det nog bäst så! Sen på kvällen kom Sofia och myste lite med mig, och senare även Johanna, Elina, Ellen & Gaggan :) Vi drog sen vidare upp några hus till min kära granne Dedor med massa killar! Det var mucho trevligt, planerade även en tripp till Munkfors med dom för där fanns tydligen en maskeradaffär som vi skulle kolla outfits till på fredag! Tror fan det kommer bli skitkul! :D
Söndag: Sov skitlänge, min alldeles bästa släkt kom och firade min bror. Sen drog jag och kollade på handbollsmatch med my kusin! Pluttan min♥ Och på kvällen bakade jag brownies som jag ska ha med upp till Sysslebäck idag då vi ska sova över hos Fanny! :D Det blir jag, Ellen, Linn och Sofia som drar uppåt:) Tror det kommer bli skitmysigt!

(Anledningen till att jag är så efter är att min bror har haft lan här i 2 dagar, då stänger dom av det trådlösa vilket gör att jag inte kan va inne, TACK SÅ MKT MARKUS LARSSON, DET SKA JAG TÄNKA PÅ EN ANNAN GÅNG)

Det var en liten update med inga bilder, tråkigt I know. Men hörs senare i veckan!

The good girls go bad

Här ligger vi i Sofia underbara säng och vräker i oss chokladglass med hallon, maränger och chokladsås, kletigt och mumsigt! Dansbanskampen är på tvn och fyfasen något så dåligt program och jag skämtar inte! Kan ju inte sjunga ens, omg liksom... Ja nu kanske vi ska börja ta några snaps? Hmm... Nej sånt håller väl inte fina flickor som oss på med. Sofia sitter och leker med en nål, fråga mig inte vad hon ska ha den till men jag tror att jag ska hålla mig på avstånd så att de inte sker några olyckor här som slutar med plåster eller liknande.

HÖR OCH HÄPNAD! Sofia Larsson ligger här med mjukisbyxor, ja MJUKISBYXOR! Hon har till och med randiga strumpor, illa där ni.

Nu lämnar jag över dator till blondinen som äger den innan hon börjar att gapa som en galning efter den. Det var allt för mig / sofia the one and only! Nej men den andra sofia, ni fattar..







Underbart

Ja, jag måste tillbaka.




















USA går inte att beskriva. Man måste ha varit där själv för att förstå!

Behov ala grov göteborgska/Viveka

En helt jävla vanlig onsdag. Sp08's onsdagar ser ungefär ut såhär: Första halvan av dagen lektioner. Andra halvan ledig. Eller egentligen har vi idrott mellan 3 och 4 men idrott är ingen lektion. Så man har alltså väldigt mkt ledig tid. Idag var det en Magg-dag. Vi gick ner och kollade lite grejer och köpte oss latte! Satt typ 2 sek på det numera konstiga fiket. Klart jag menar Lustgården! Fan jag saknar det gamla, var ju SJUKT mkt finare/mysigare/luktade mer gott/bättre intryck osv.. Dagens läge ska vi inte ens prata om.

Nu i ungefär flera timmar har jag försökt hitta en svart klänning. Det är såkart på Halloween jag ska ha den! Det verkar ju som sagt bli fest :) Till hade jag tänkt mig nån konstig accessoar eller nåt annat... Hehe kommer jag fixa det? Nej. Enda klänningen jag fastnade för är den som alla modebloggare har, från Whyred. SÅ snygg! Tyvärr har jag inte 1500:- över så det funkar inte. (Har jag nånsin haft det?!) Får leta vidare.



Och nej man ska ha strumpbyxor under såklart, inte bara trosor.


GRATTIS MIN LILLA BROR, 14 år herregud...

Woooh back in tha plugghörna (sängen)! Fast jag pluggar inget. Hihi! (FAN SOFIA SKÄRP DIG)
Idag i skolan smed vi lite planer för fredag men det blev lite sådär med det. Men vi kommer på nåt! :) Tisdag på lovet ska vi iaf försöka ta oss upp till DALN till Fannyyyyyy :D Blir väl mys & så! Ska bli kul och se hur man underhåller sig däruppe.. Hehe ;)

Annars idag har jag varit på ett core-pass med Linnsipling. Ingen av oss hade testat det förut men det vi läst oss till var ungefär "man stabiliserar bål-musklerna, styrka, balans". Och ja, ungefär så var det väl? Man skulle iaf hela tiden va spänd från naveln och neråt typ och alltid vara rak i ryggen, vilket är jättebra för mig som har såååå dålig hållning! Men det var rätt svårt ändå, haha eller vad säger du Linn? Sendrag i fötterna ALL THE TIME!

Nej nu blir det dusch, sen somna till ett avsnitt OC! ;) (När vi ändå pratar OC, Seth måste ju helt klart vara den bästa i hela serien. Han har klockrena kommentarer om ALLT, ibland viker jag mig dubbelt av skratt.. Så jäkla skön!! Hehe.)


Vilken jävla fin tid det var i somras! Okej jag tog kanske lite fel bild för det..



Huvudet i sanden

Guuuuud va jag är en nötare nu. Ligger bara och ser OC hela dagarna! Lite halvt osocial, ja kanske det fast ni andra ser ju på scrubs och allt vad det heter så det jämnar väl ut sig ;)
Skolan gick smärtfritt eftersom halva dagen ungefär består av ridning. Om man läser en "läs-linje" som jag är det perfekt att ha specialidrott 4 timmar i veckan-uppdelat på två dagar. Det blir liksom ett litet break. Så om det är nån här som läser och har funderat på ridning så kan jag stark rekommendera det. Jag har lärt mig skitmkt.
Dagens lektion gick åt skogen men det är en annan historia.
Sen nu på kvällen var jag på ett medelpass som är FAAAAN så svettigt även om det bara är medel! Men känns bra att jag kommer igång igen iaf.

Så nu har jag precis duschat av mig svetten och ska fixa håret och välja kläder till morgondagens skoldag... Undrar vad det får bli... vet inte!!!! JO JAG KAN JU TA MJUKIS! Perfekt när man inte har nån inspiration! Fast... nae. Och tjejer, kom igen. Lägg ner de där nu, och dra inte in mina kompisar i de där. Om ni stör er så mkt på det jag tycker så får ni fan komma fram till mig ist och ta en diskussion. Fast det vågar ni väl inte. Eller så får jag en & annan cigarett i skallen. Poor me..

Hehe nej nu får jag ge mig. Dags att säga hejdå, HEJDÅ!

(LÅT-TIPS: BAND OF HORSES, MY GOD SÅ BRA!)

Slappis söndag

Godmorgon världen! Nejrå, jag har faktiskt varit uppe sen halv 1. Duktigt för att va mig ; ) Jag vaknade av ett jävla trumpet spelande. Jag blev så sur!!! Såklart hade pappa funnit en låt han skulle höra på repeat. Han är så knäpp ibland. Så då fick man ju gå upp! Har fikat med mormor & morfar som jag saknat så mkt ♥
Nu ska jag lägga mig och se på OC (den bästa serien ever) och sen göra lite läxor, have a nice sunday!


Blog awards

Foki blev årets blogg! Hon är ju för söt för att vara sann den flickan!

Vad tycker ni, var det rätt att hon vann? ^^


Höst-fin

 

Åh. Detta vill jag ha. Mössan ska jag beställa direkt jag får pengar. Känns viktigt att ha en snygg mössa, som räddar en från hemska hårdagar ;) Dom svarta skorna har jag spanat på hur länge som helst. Dom tillhör mig så är det bara. Kooomsikomsi (Jag vet Fanny att du har förtur på dom bruna men jag står tätt bakom, dom är galna)

The stray boys
H&M
H&M
Ellos
Din sko


Hair

Igår beställde jag klipptid, och det var fan på tiden! Fick den 12 November (dagen efter min födelsedag hoho), men jag tror vi skulle göra nåt med modevisningen då. Kommer du ihåg Johanna om det var något då?
Iaf, så ska jag nog KANSKE göra lite slingor, men jag åker ju som sagt den 9 december och då kommer ju mitt hår blekas rätt mkt. Men jag orkar inte va grå ända tills då så lite får det nog bli :P Håret ska bara klippas efter mittbena och sen bara topparna. Här ska det sparas kära vänner!

Såhär jämnlångt och fint vill jag ha det, mm ♥


Hey, I'm back

Jävla bloggfan...tänker jag ibland när jag inte sköter den. Men jag har en anledning iaf, skolan. Slutat 4, kommit hem, vilat sig lite, dirr sätta sig med vad-det-nu-är ända tills natti-tid. Men nu är det ju helg så nu ska jag försöka boosta lite ;)

Idag när jag gick in på bloggen hade jag fått en JÄTTESÖT kommentar från en liten människa. Men som sagt, jag kan nästan inte va säker på om den är seriös eller inte.. Eftersom ungefär halva HOTEL & RESTAURANG hatar mig + säkert många fler. SÅ ja det finns alltså säkert någon som vill driva med mig. Tråkigt egentligen.. Men det behöver ju inte va så heller! Iaf, vill ni läsa kommentaren så är den på inlägget under tror jag :)
Får se om jag visar mer kläder i bloggen, hehe jag som är SÅÅÅÅÅÅ rik!!

Mamma surrar om chinafood. Fyfan va gott. Det vill jag ha!!!!!
Och en fredagskväll som denna tror jag inte jag ska göra nåt, kanske bowling ikväll men annar SLAAAAPPPPAAAA!

Fin höst vi har egentligen

Sitter här med hembakad pizza i magen. Faaaaan så mätt jag blev! Så datorn blev en bra landningsbana, hehe!
Idag hade jag matteprov, det gick inte bra. Även om jag och mamma satt hela kvällen igår och körde lite och jag fatta rätt mkt så funka det inte idag... Jävla skit.

Nu ska jag till Fanny och träna på samhäll som vi har prov i på torsdag. Det är prov överallt, haha!
Jag har en skittråkig blogg nu jag vet. Men den är inte så rolig annars heller. Jaja hej!

30 Mars

Yes. Nu har vi biljetter. JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här riskerar vi inget, skiter i första lektionen för att va säker på att man har! HEhe, här är vi fans!
Nu ska vi till jouren och hämta ut dom, sen skola!

Nattblogg-yes!

Oj bloggen förlåååt mig för att jag inte rastar dig!

Igår efter vi varit hos Lina och hämtat grejer fick jag skynda mig hem och packa badgrejer för vi tjejer och endel killar skulle ut "en liten bit utanför Oleby" för att bada bastu och tunna! Fast det var ju rätt mkt längre än så.. Väl där insåg vi att folket var i lite högre nivå än oss men jag tror det gick finfint ändå. Hehe.. Skönt som fan var det iaf^^ Och vi var såå nära att fastna i skogen men tillslut fick vi skjuts hem av våran lilla räddare i nöden.
Jag fick såklart något ryck och ville fortsätta kvällen på annat håll, vilken jag också gjorde.. Somnade hos nån jag kanske inte borde ha somnat hos.. Stackare som fick stå ut med mig! Ja. Och idag har jag inte gjort ett skit.

Imorrn kl 9 ska jag häcka framför datorn med Fanny och Sofia för att beställa biljetter till KENT! Hoooppaaaassss det inte krånglar för då grinar jag på riktigt.

KENT HÖRRNI

Till Elina, Fanny, Sofia och Johanna.

Imorrn släpps biljetterna kl 9. Jag och Fanny har kommit på att det är bäst att alla gör det tillsammans så ingen ska behöva skita i en lektion för alla andra. Så bästa sättet är att vi samlas hos nån imorrn och beställer dom. Äter frukost tillsammans och sen går upp till skolan^^
Ni får gärna höra av er när ni ser de här för jag orkar inte få tag i alla :P

WHAT A NIGHT!

Ojojoj... Vilken kväll igår! Det hände så mkt att jag inte ens kommer ihåg allt :P Och ja jag var nykter så kom inte och säg nåt. Fick iaf spendera ja va blir det? 2 timmar på en toalett:D Haha det var både hemsk och jävligt roligt! Ja jag tror jag berättar kvällen mer när jag fått min kamera för den är kvar hos Linis. Jag och Fanny ska snart cykla till henne för att hämta grejer så ja, hörs later :)

Someone special

Idag fick jag träffa min äldsta vän nånsin. That's myyy boy! Önskade jag nångång kan åka ner till invalid-killen långt ner i Sverige men det är ju så jäkla dyrt. & jag och pengar vet ni som sagt inte går ihop.
Planerade att sova efter skolan men det hinner jag inte för nu ska jag in i duschen för att sen åka till Lina på party med ja, är vi 50 pers eller? Haha ja det blir nog galet! Kör nog på kjol idag, fast jag förstår att ingen av er bryr er men ha en trevlig helg iaf! ♥

För kärlekens skull

Idag har varit en dag som ligger topp 10!
Började med lite hoppteori som vi lära oss massa saker och byggde banor med småååsmå hinder, haha skitkul :) Sen matte som faktiskt var rätt kul. (!?)

Igår slet jag som ett djur för att få ihop brownies. Det var choklad i hela köket. Jaja iaf, jag skulle ha dom till idag då Linn min fina fyllde år : ) Så alla 10 tjejer satte sig låångt in i matsalen och sjöng och Linn blåste ut ljus! Så jäkla mysigt hade vi det♥
Sen var det dags för Ted Gärdestads bror att prata om Teds typ, uppväxt/död osv.. Vi satt på ett väldigt dumt ställe så man typ hörde inte ett skit om vad han sa. Fast musiken, woohooo det gillade jag!!
Och ja nu kommer vi till höjdpunkten. Simon Ljungman var i Fryksände kyrka. Ja ni hörde rätt. Vi Håkan Hellström-älskare dog ju på stört. Vi pratade med han. Han var verkligen jättegullig, sa lite hemlisar och vinkade hejdå. Innan vi hunnit stänga dörren om oss skrek vi som galna fjortisar och sprang oss anfådda. Haha vi var ju så glada! Han tyckte Torsby var fint. Vi typ Eheheh nej.. Nej men de här är en dag man inte glömmer :)
(För er som inte fattar så är det gitarristen i Håkans band. Vi såg han i Göteborg på ett cafe när vi var där i somras också, hur sjukt är inte det? 2 gånger liksom!)

Nu ska jag ta en dusch och sen sova :)

Haha så söt när han ger Oscar en liten ros



Hjälp en flicka i nöd!

Nån fin själ som känner sig duktig på de här med design osv som vill hjälpa mig att fixa nåt fint? Jag behöver inget avancerat.

Bilder från Oktober 08

Linn fyllde år

 

Vi var på Håkan!!

Snöade den 29onde ♥♥

Vi gjorde estetprojekt ;)

Halloween!!
Vi kör väl på en sån fest iår med va? :D


Välkommen hem kära pojkar.

Ja kära vänner. Kent släppte en FET bomb igår. Det var liksom, här kommer vår nya singel om heter Töntarna, sen släpps skivan den 6 november och biljetterna till konserterna släpps till måndan!! Det var hogohoaahaga! Är man kentare ända in i själen är detta riktigt stort! Allt vi pratade om i skolan idag var Kent. Hehe. Vi är ungefär 5 pers som har tänkt åka till Örebro iaf. Sen om folk har pengar och det finns biljetter kvar så ska iaf jag försöka gå på nån mer. Man vet ju tyvärr inte när gubbsen lägger av därför måste man utnyttja läget till max. Ja. Då var det först pengar till Örebro som ska fixas, hehe.

MEN JAG ÄR SÅ GLAD FÖR DETTA, 6 NOVEMBER ÄR NÅT ATT LÄNGTA TILL!



Och hur snyggt är inte skivomslaget då? Jag dör.

Här är den nya singeln för den som vill lyssna.


Hej svejs drogad Sofia här.




Och här ligger jag i min PLUGGHÖRNA! Försöker göra lite samhäll och jag tror fan det går lite framåt iaf. Häst luktar jag också. Verkligen ingrodd hästlukt haha usch va äckligt. Just det jag har ju ridit idag. Vi hoppa 4studs som vi gjorde i torsdags. & herregud vare gick! Hoppa och släppa tyglarna och hålla händerna rakt ut + inga stigbyglar! De ni! (Jag vågade, knappt) Sen skulle vi kolla hur många fingrar Hanna höll upp för att träna blicken. Det var typ kaos i hela min hjärna :P Men det gick hyffsat iaf :) 
Nu alldeles strax ska jag iväg på ett medel-pass och svettas som en tax! HAHA rimma ens de där?

Föresten. Åsikter sökes. Vill ni att jag ska lägga ut mer bilder på vad jag gör/eller annat? Ska jag sluta skriva så fjantigt? Ska jag skriva så alla förstår? Ska jag göra mer uppror?
Du får vara anonym (!!!!) Skriv vad ni vill. GO!

En kväll i en gul villa

Hahaha.
Elina skickade ett sms till mig igår när jag kom hem. "Det susar i säven"
HAhaHA jag skratta så jag låg på golvet!!
Vad menade du med det föresten? ;)

Ja som sagt så var jag väl på en fest igår in DA SUNNE! Och det var verkligen efter många om och men :P Lilla max fick köra "svarta skinnjacke-ligan" dit vid ungefär.. 9? Och landande hemma hos Elin där vi var hela kvällen och dansade och hade oss (: Jag hade riktigt kul iaf!! Somnade runt halv 5 och har sovit sååå skönt! Nu ska jag nog ta itu med mitt hår som ser ut som en risbuske och sen se på handboll (?) :) Min kamera hade zero batteri men ska kolla om jag har nåt kul på mobilen, hehe..




Håkan on Liseberg



Titta.Så.Vackert
Såg nu att kvalitén var åt helvete på youtube jämfört med på datorn men ni hör väl iaf^^
Försökte få med våra danskompisar!!

Wow Sofia, ibland kan du.

HAHAHA. Kolla de här. Jag kom 4a av alla tjejer i 2an på orienteringen. Det är ju nästan kul, jag som knappt orkar springa 1 km. Men jag lovar jag sprang som en antilop! Och det gav ju resultat^^ Men ja, ni som känner mig fattar ;)


Brb powernap

ÅÅÅjhhh det går fortfarande inte att ladda upp bilder!! Bloggen blir ju skittråkig nu ju.
Idag har jag bara haft 2 lektioner, först longering på ridskolan i 2 timmar. När vi skulle byta om där hände det en riktigt rolig incident så mina tårar rann! Fan va kul det var hahahha EKOLLON! Jajje sen matte i en timme och nu ligger jag här i sängen och känner att fan va gött det skulle va med en tupplur. Hoho ja jag vet jag somnar inte ikväll då men jag ska iväg och rida igen + att jag ska på ett friskis-pass så trött lär jag ju bli. Sen efter det ska jag nog ta och gå till lilla Fannylina^^ Vi kanske kan göra psykologin och filosofin?


RSS 2.0