Varför måste man ha rubrik?!

Jag tror det var Mr. gästbloggare som spökade lite här förut. ;) '

Jag har inte så mkt att skriva känner jag, skulle ha laddat upp bilder och videos men det har liksom inte funkat på 2 dar nu. :@
Helgen finns det planer för iaf! Tror det kommer bli kul vilket vi än gör :)
Som sagt, inget att säga!

God kväll!

Hörde jag snö?!

Ojoj, va jag gjorde idag på psykologiprovet ska vi inte prata om. Hehe olydiga lilla flicka.
Efter skolan gick jag till farmor för att äta hennes berömda stuvade makaroner. Det är ungefär det enda jag kan äta där, men det är gott! Sen har jag sovit. Fan förlåt för att jag syndat kära vänner! Sofia ringde och väckte mig för hon ville ut och gå så nu ska vi göra det! Efter det blir et kladdkaaaaaaaaaak, nån som vi ska bjuda? :D

Idag är det fan i-landsproblem! Eller egentligen inte?

Aaaaaaj ont i händerna. Jobbig ridlektion idag. Det var typ katatrof. Ingen mer kommentar.

Alltså en grej måste jag ta upp. Skolmaten. HALLÅ VAD HÄNDER MED VÅRT LAND?
Det är väl inte direkt nån nyhet att maten i skolan suger. Men nu har det fan gått över styr! Här om veckan fick vi: ris, fiskpanetter, nån kryddig sås och sen var det nåt mer. Hallå? Finns det nåt av det som passar ihop? Vet ni vad vi fick idag då? ENDAST POTATISBULLAR!!!! Alltså, det finns ingen i världen som klarar sig på det en dag när man går till 4. Tänk dom som är idrottselever då! Som äter typ dubbelt så mkt som oss, ska dom behöva äta 10 potatisbullar för att bli mätta? Nej! Synd att det är sjukhuset som gör maten och inte skolan. Det är inte lätt att påverka alltå. Jag blir så förbannad, man ska inte behöva häcka i cafeterian efter varenda lektion och sno knäckebröd. Vi ska fan få riktig mat. Nån som vill hjälpa mig att få det bättre????

Idag köpte jag en mascara för 170 spänn. Seriöst det var ju förbannat dyrt! Sen köpte jag mat på Sibylla för 35:- eftersom vi bara fick dom jävla potatisbullarna. Jag vill ju inte behöva svimma eller nåt bara för att jag inte får i mig nån mat. Där rök 200 spänn för ingenting. FY!!!

Jag har luktat lite på GO GIRL av vår kära Gynning idag. Den rekommenderas väldigt!! Kanske blir den ist för min eviga Touch of pink. Äsch, får vänta till Taxfreen på Arlanda.

Japp psykologiprov imorrn och jag har inte ens slagit upp boken än. Tur att mamma köpte choklad till mig förut, he-he.

Sunday

Oh shit. Jag vaknade 14.00 today. Ingen bra start! Fast jag var hemma runt 2 igår. Var först hemma hos Simon och Boger och deras nya lägenhet.. Sen neråt och träffa some other people. Fick agera ambulans med min cykel åt fetrövade människor ;)  Jaja det var väl bättre än att stanna hemma en lördagskväll iaf!
Ja och idag som sagt har jag inte gjort ett skit. Skulle egentligen har varit på bio kl 16.00 meeeeen ingen av oss hann så det får bli en annan dag! Nu ska jag iaf iväg på ett friskis-pass. Ska köpa kort idag också! Dags att lilla Sofia får börja röra på sig!

IMORRN FÅR JAG TRÄFFA FANNY ÅÅÅH LÄNGTAR:D ♥

Vad händer ikväll mina kära frendos?!

Konversation mellan mamma och mig vid matbordet today:

Mamma: Vi hade tänk ta bort stenarna vid deras grav så det får växa gräs där istället. (Med "deras" menar hon hamstrarnas)
Jag: NEEEEJ det får ni inte!!
Mamma: .........aej okej då får vi vänta ett år till då. (Precis som om jag skulle växa ifrån mina kära djur på ett år ^o)?)
Jag: Jag vill ha en ny hamster mamma! :(
Mamma: Haha jassåru.
Jag: Ja men jag vill ju ha nån att prata med om nätterna när jag kommer hem och ha som sällskap om kvällarna! Dom var ju perfekt för mig som är nattuggla.
Mamma: Nehejru, du ska skaffa dig en pojkvän istället.
Jag: ??!!
Jag: Aldrig i livet!! Jag ska ha mina djur!!
Mamma: Nej, du ska skaffa dig pojkvän!

Är det nu hon kommer gifta bort mig eller?! :|
Förstår om ingen tycker det är kul, men att höra min mamma säga så är rätt wierd :P

Nu ska jag ta och klä på mig och åka ner till farmors nya lägenhet för lite god fika! ♥

Åsikt?

Åh. Vad. Jag. Vill. Ha. Dessa. !!!!!
Jag vet nog vad jag ska önska mig när jag fyller år ;)

 

Sen en annan grej. Jag ska fan sluta att läsa alla dessa modebloggar. Det liksom sätter sig på hjärnan och det enda man ser är svartsvartsvart, paljetter, silversmycken, axelvaddar och Ray Ban's. Jag tycker inte riktigt om det. Men ändå har det liksom satt sig fast i mig. Visst det är döhett med svart men fan va tråkigt i längden!
Vad jag vill komma fram till är att jag inte vill bli så, haha :P

Här kommer några skönheter från odd molly, som är way more me:

 

Föresten, ser ni på Skavlan på SVT 1? Jay-Z är med där, fyfan vilken härlig prick!! Vilken lyckost Beyonce måste vara :)


If it means a lot to you

Så jävla tråkigt att det skulle behöva sluta såhär.

We are golden

Ska vi ta och klämma ihop ett inlägg nurå Sofia??!
Nej men alltså, man går i skolan varenda jävla dag tills klockan är 4, då har man verkligen inget att skriva om. Ska jag ta med kameran till skolan nån dag kanske? ;)
Idag hade jag typ 1 och ½ lektion. Sen tog vi skolkort.. Fyfan va jag hatar det. Ingen orkar hålla en min i 10 sek innan han tar. Det blir fel. Så bara står han och skrattar och typ "a men det här blev nog bra". JA MEN HELA SKOLAN SKA SE KORTET DET ÄR FAN INTE BARA "NOG BRA" :@
Jaja.

Min ring är funnen. Jag har fan mått dåligt över att den varit borta om jag ska va ärligt, hehe. Men nu är den åter♥
PÅ TAL OM FUNNEN! Igår när jag var hem till Fannys lägenhet och vattnat blommorna eftersom hon är i Turkiet så stod det en bekant cykel utanför hennes port. DET VAR HENNES!! Så nu hade jag tänkt att åka ner till henne och låsa in den. Och låna kläder, haha! Sen dirr hem och duscha för idag ska jag fanimej lägga mig tidigt.




Det vankas bröllop kära vänner.
Det är jag och lilla Tarmelina som ska viga våra liv åt varandra. På elevhemmets tak.
Jag TROR vårat glammiga bröllop ska äga rum imorgon Torsdag.


Bröllopsfixare: Elina Andersson (Ingen annan skulle få göra tårtan, jag önskar en vit och rosa)


Tärnor (än så länge): Magg


Marsalker (än så länge): Nson


Präst:
Seb.




Vill just DU vara med på vårat firande, bl.a äta Elinas alldeles underbara tårta eller vill bidra på annat sätt.. KONTAKTA BRÖLLOPSFIXARN :) ;)

Jag måste vara snyggast i Torsby. Ta mig någon?

TJoohoo igen!
Då har helgen gått och jag har haft en riktigt fin tid :D Håkan, shopping osv! Det är såna här saker man behöver i höstmörkret :)
Och idag så stannade jag hemma från skolan. Vaknade med ett ansikte som kändes rätt borta och ett huvud som var större än jordklotet. Hoppas jag är bättre imorrn för GUD va tråkigt det är att va hemma själv! Har tagit mig en dusch och ätit jordgubbsglass så nu är jag lite bättre. Hehe. Magg tipsade mig om Svenska Hollywood-fruar idag så jag måste nog gå och se det! POPCORN BLIR! ♥

Åh fan, nu är det reklam-paus. Det här måste vara världens bästa program, Svenska Hollywood-fruar alltså. Det är ett helt klockrent program och jag kan se mig själv springa runt där på TV:n: En blond, saggig och IQ-befriad kvinna. Det är ju inte direkt en hemlighet att det är sådär jag vill bli, och det är därför jag stöter på de rikaste killarna i skolan (trodde ni att jag var ute efter något annat när jag söker kontakt med er? suck). JAg vill verkligen bli tillsammans med en rik kille. Han behöver varken vara särskillt trevlig eller snygg, bara jävligtjävligt TÄT. Han ska skämma bort mig med Prada-väskor och Gucci-skor varenda dag. Asså, jag blir upphetsad bara jag tänker på det..

Nej nu är det dags för kvällsmackan. Jag älskar verkligen att täcka hela mia smörgåsar med kaviar! Jag älskar kaviar!!! Han på tubben är dessutom så söt! Kalle! Vilken goding! :D

Imorgon ska jag nog till skolan! Är kill-desperat... Puss på er alla!





För en lång, lång, tid

Oj nu var det längesen jag skrev nåt! Men jag skulle gissa på att det inte hänt nåt intressant ändå :P

Idag var det en lång dag, till och med så lång att jag sov hela filosofi-lektionen. Förlåt älskade Bengt men det var urtrist :/ Sen var jag och red och det var JOBBIGT! Vi red utan stigbyglar, dessutom hade jag världens stönigaste häst. Gissa vem som kommer ha träningsvärk imorrn???? :D
+ att det är friluftsdag (orientering) också imorrn som jag & Magg verkligen måste skynda oss igenom för att hinna med tåget som går 11.30 mot GÖÖÖÖÖTEBORG! Fan va härligt! Jag, Magg, Nson och Elinus kommer alltså va där tills på söndag och roa oss med diverse saker ;)
HÅKAN HELLSTRÖM JAAAAA ÅH fyfan va härligt! Precis vad man behöver nu!!
Och bo ska vi göra på samma ställe som i somras och jag lovar, det är så jäkla fint där. Om jag ska flytta till GBG nångång i mitt jävla liv ska jag bosätta mig där. Slottsberget hette det visst.
Fan jag måste ju packa också. Hade tänkt att ja skulle ta den lilla väskan den här gången. Men liksom, lakan, påslakan, örngott och neccessär tar hela den. Haha får bli den stora! ILANDSPROBLEM!
Så jag uppdaterar nog inte på hela helgen!
Men ha en bra helg!

Strömstad 08

Falun 08

Peace and love 09


Over my head - The Fray

Nya ringar (finns en liten också)

Hej hopp! Idag ville jag inte vakna. Jag skulle:

  • Först komma på en outfit, eller man kan inte kalla det de men ni fattar. NÅT ATT HA PÅ MIG..
  • Sen packa alla grejer/läxböcker/ridkläder osv.. (finna alla grejer som just nu ligger över hela golvet, tänk då när jag ska finna smycken/nycklar & allt..)
  • Ingen skjuts till skolan, måste gå..
  • Skriva ut Fannys psykologi-uppsats
  • Sen försöka göra klart min egna i skolan på min skolkande historia-lektion, jag skrev t.o.m när jag åt mat.. BRÅTTOM
  • Ta ut stygnet ur tån (försöka pricka in den jävla skolsköterskan som försvinner lite när som helst) Det var inte behagligt:(
  • Sen försöka få tag i kalkonen som skulle skjutsa mig till ridskolan och JAVISST han hämta mig.
  • Ja då var jag på en hopp-lektion. Hade Acke och alltså, hoppa 80cm med han är som att hoppa med en ko. Men jag tror det gick någorlunda bra! Svett som ett as efter.
Ja det var min dag. Det var lite rörigt med bara några timmars sömn eftersom jag satt uppe med psykologin. Jag har ingen ordning på grejerna nu känner jag. Jag måste nog städa så jag får kontroll på läget!

Annars då?

Marten var fin. Mycket underbara människor runt om sig hela tiden som gör allt så himla roligt. Karusell så hela ryggraden sväller upp, sötsaker så man nästan spyr, pinsamhet osv.. Men jag tror vi gjorde det bra;)!

MARTEN HAR DEN BÄSTA MAJSEN <3

Ja då var det fredag då mina vänner! Och kära marten såklart. Om ungefär 1,5 timme ska tjejerna hem till Sofia och köra gärnet! Antar att jag nog inte kommer skriva på hela helgen, så då säger jag, vi ses!

Bilder från förra året..

 


Ibland kan mode vara konstigt men ändå sjukt snyggt


Haha. Är det nu man ska dra fram sina helskodda ridbyxor och ha i skolan? Får fan testa det nån dag ;)

Bild från http://gynning.net/blogg och http://blondinbella.se/

3 timmars HÔL

Nson som turk! (Han kallade sig själv för groda)

Jävla orientering. Jag har aldrig tyckt det varit speciellt svårt. Men idag skulle vi ta dom sista kontrollerna på pappret och det var jävligt svårt! Den sista, som var nånstans längsmed skidbacken i Valberget, hittade vi inte. Jag fick benen fulla med brännäslor så jag skickade in Fanny i bushen ist. Men nej vi fann den inte. Vi kom till idrottshallen 16.20, SUCK så misslyckad man kände sig!
Nu har jag iaf laddat upp med Goccamocca (guacamole), morätter och gurka till TVn. Jag ska såklart se på fotbollen^^ Sen antar jag att det blir psykologin igen. Det gick rätt bra igår faktiskt, tur att jag har en mamma som jag kan diskutera det med :)


Jäkla psykologi.

Jag hatar det just nu. Jag har suttit 2 kvällar i rad utan att skriva en enda jävla mening. Det står helt still! Jag har allt i hjärnan och jag förstår en del, men jag vet bara inte hur jag ska skriva det. Och mkt instruktioner har vi inte fått, så man kan ju va helt ute och cykla.. Men jag antar att jag är tvungen att skriva ändå.

Har inget kul att skriva idag. Bedrövlig mat-dag. Jag fattar inte hur man kan gå och va så hungrig hela tiden även om man äter lunchen som serveras. Därför bestämde jag, Magg, Elina, Nson och Tarmen för en fika på Wiener efter skolan.
DET VAR SÅ JÄVLA GOTT!!

Avtryck

Igår tog jag en mysig kvällspromenad med kusin Julia :) Vi kunde ju inte motstå att prata om när vi åker till Thailand tillsammans! Det ska bli så sjukt jävla gött om ni frågar mig. Tänk att få vakna upp till solsken varje morgon, äta bara frukt till frukost, gå ner till ett alldeles för fint hav och snorkla åååh det är ju livet♥

Idag hade jag endast historia och psykologi. Vi fick reda på att vi skulle ha en inlämningsuppift i historia och hemtenta i psykologi. Det var ju det jag visste att bomben skulle komma. Psykologin är jag mest orolig över, för det är rätt svårt att hålla på och analysera allt och komma på egna grejer. Och den ska va klar på måndag, jag antar att mârtenshelgen kommer få lite plugg inplanerat också.
Sista "lektionen" idag var ju ridning, och det stod hoppning på schemat! Fick ha min favvis, Acke. Och det vill jag lova blev rivstart på hoppningen! Har ju inte gjort det sen i våras, och jag har aldrig hoppat så höga hinder förut. Haha, och dessutom ha nästan den segaste hästen, men inga tvärningar blev det! Rätt nöjd ändå även om det nog såg förjävligt ut. Sen när jag kom hem blev det till att sova nån timme. Förlåt kära vänner jag ska inte synda mer!!

Jag antar att jag får börja med psykologin nu.. Önska mig lycka till för det behöver jag verkligen!

 


Kräftis!

Lördag. Fick gå upp tidigt och köra till Karlstad. Det gick bra, lite svårt när det regna så förbannat mkt men annars så! Var nära att köra på en älg också :P Men nu vet jag hur hårt man måste bromsa för att det ska hända nåt!
Var först inne på Hööks och fick mig nya ridgrejer, sen in till stan. Och vi fick t.o.m med pappa in på Vero för en SALLAD! Det vill jag lova är en stor framgång :P Köpte bara svarta saker! Omg, Sofia deppar lika mkt som Kent!! Nejdå jag köpte det mest perfekta plagget ever. Åååh♥
Sen väl hemma var det dags för kräftskiva hemma hos Elina!

 

Det var inte vi som la kräftor över halva Torsby.. ;)


Gone forever

Jag måste bara få säga en sak till...
Min allra käraste ägodel är borta. Helt jävla borta.
Vad jag talar om är alltså min ring. Den som jag köpte i Grekland.
Den har varit borta flera gånger men kommit tillbaka, men nu är den verkligen väck.
Jag tappar hellre bort min mobil än den.
FAAAAAAAAN ;(

Sound of a drum

Kräftskivan igår var KUUUL =) Och gott!
Jag och Fanny hade riktigt roliga äventyr efteråt, hehe!
Och idag fick jag sova ut, fan va  GÖTT det var!!
Nu ska jag gå ut i det fina vädret i min pyjamas, finns ju ändå ingen som ser mig nu.
Hej!

Människor.. suck

Freeedag! Fan va härligt. Sova♥

Skolan gick smärtfritt men var rätt dum när jag och Sofia och Josse skulle gå ner till Torsby och handla grejer för imorrn. Jag gick i det värsta regnvädret ever med KINASKOR. Omg att jag alltid ska behöva gå barfota i skolan!
Nu har jag laddat upp med apelsinchoklad till Brokeback Mountain som jag icke sett än. Har ju redan missat nästan en timme p.g.a nåt jävligt onödigt som jag verkligen inte vill slösa nån tid på eftersom inte det betyder ett skit för mig. Jag är så ARG!
Imorrn ska jag köra till Karlstad. Måste-ha-kläder.


Sitter på samhällslektion

Jag måste säga att jag älskar mig klass. Vi är endast 3 tjejer i den men det gör inget för jag skulle kunna gå i en klass med bara killar i. Hur härligt som helst!!




GO SPSP08!





Idag kära vänner såg jag gula löv!

Saknar Lina!!

Sitter och kollar på bilder från sommaren. Kan nog faktiskt säga att det var den bästa nånsin!

Full dag med massa lektioner. Fort hem och sen ut och rida. Fick ha Dixie. Liksom stallets minsta häst WOHO här kommer Sofia med benen ända nere vid backen! Men det gick fint :) Imorrn har jag bara 4 lektioner så det bli rätt gött. Kvällen är oplanerad. På lördag ska jag ÄNTLIGEN till Karlstad så jag får lite nya höstkläder! Har spanat in en skinnis och ett par svarta boots. Känner jag mig rätt kommer jag inte hem med åt av det..

KRÄFTSKIVA PÅ KVÄLLEN MED DOM BÄSTA!


Vi är lite skadade!

Kära läsare.
Ni behöver inte va rädda om ni hörde något i stil med
"JAG KAN KÄNNA ORCHERNA KOMMA"
"WIHIAOAO HAYAA"
"VILKEN POSITION TAR DU GIMBLI?"
"WIHOAIOAO"
idag.
.
Det var bara Elina, Ellen och jag som lekte lite runt Valbergsområdet.



Okej jag ska säga att det var orientering vi ägnade oss åt! hehe
Sprutan idag gick annars rätt smärtfritt. Men fick typ slag när receptionisten sa "då blir det 2300:-"
Alltså för alla 4. Sen säger mamma att vi ska ta 2 st till vardera. Det blir nästan 7000:- i slutändan. Jag höll seriöst på att tappa hakan. Kunde hon inte gjort nåt vettigare med dom pengarna?! Fast jag antar att ett liv är rätt mkt värt :) Förlåt jag vet att man inte ska nämna siffror och sånt, men jag tycker bara det var så förbannat dyrt.

Är fortfarande äckligt mätt efter chinafooden, åt min portion + halva mammas. JAG KANSKE BÖRJAR BLI STÖRRE?! :D Men lova att inte visa mig en bild på mat för då förstör jag tangnentbordet med spya. 
Ska nog ta den dagliga duschen nu,
dricka té,
kolla frisyrer åt Elina,
läsa VR som jag inte gjorde igår,
och sen SOVA!
(Obs hade tänkt slockna innan halv 12 ist för 1 som jag annars brukar göra. JALLA JALLA!)


I gotta feeling

Jävlar va folk det har hittat till min blogg nu! Hejhej på er!

Skolan idag var SÅÅÅ tröttsam! Helst av allt skulle jag velat ligga på ett fält mitt ute i skogen och få sträcka ut alla trötta muskler/hjärna och känna hur underbar tystnaden är. Och sen somna då såklart. 
Några i vårt gäng har lite problem med sömnen nämligen. Vi somnar när vi kommer hem och sover till kvällen. Då kan man ju såklart inte somna på natten sen. BIG PROBLEM! Så vi har sagt att vi ska ge fan i att somna när vi kommer hem. Bra deal.
Det ligger en VeckoRevyn och väntar på mig. Men jag ska nog försöka spara den tills ikväll ;)
Ska ta en tur med springskorna nu. NEJ jag tänker inte springa. Usch. Sofia gör mig sällis :)

SPRUTA IMORRN!!! Fan jag vill inte ta mer nu. Blev ju livrädd för bedövnigssprutan :|
Den här gången är det hepatit A&B inför Thailand. Men va fan.. JAG SKA TILL THAILAND JU! Lite får du tåla Sofia!





RSS 2.0