21 guns



Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for?

Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weigh out the pride
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins..

Kladd

Woh, vilken dag! Gick upp 13.37 sen kom Sofia hit och vi laga mat, gjorde kladdis och tryckte i oss 5 liter popcorn (Ja det är faktiskt sant). Så nu är jag rätt illamående! Nu ska jag spela Sims.


Varför handlar halva min blogg om djur?

Igår hamnade jag, Elina, Ellen och Fanny på Brevika efter en lååång cykeltur. Det var rätt mkt folk där, och vi småbarn fick dricka latte ist för alkohol som jag tror i stort sett hela placet drack =) Sen runt 12 cyklade vi hem, i ett JÄVLA mörket. Ärligt man såg inte ens vägen! Så tänkte jag ååh jag har ju lampa på mobilen, cyklar med den i kanske 100 meter så kommer något flygandes mot mig och svischar till håret. "Något" var ju såklart en fladdermus. Jag va så skräckslagen så det kittlades i magen.. Skrek nog så hela nedre Svenneby hörde, hehe.

Och fortfarande drömmer jag hemska saker.. Inatt var jag gravid IGEN. Jag var stor som ett hus och var påväg att föda, vattnet gick och jag krysta som fan på gräsmattan.. Får nog sluta läsa alla bloggar där kvinnorna håller på och kläcka ur sig valpar.

Ikväll vill jag ut på riktiga äventyr. Men jag antar att det blir tvn och The Bachelorette.






Bzzz

Det var parningstider idag när jag hängde vid hallonbusken.




Jon & Olivia

Detta måste väl ändå vara Sveriges vackraste par?






Nu: Låta kroppen ÄNTLIGEN få se solen igen!

Jaga fiskar

Det var riiiktigt läskigt när vi fiska idag alltså >< Dimma, duggregn och konstiga moln. Så såg man magg's hus uppe på kullen, precis som i en skräckfilm! Ingen fisk fick vi heller, fast det var nog lika bra haha.
När vi försiktigt gled in mot strandkanten igen för att gå iland möttes vi av av ett SPLAAAASH.. Då jävlar rodde vi snabbt som attan ut igen! Såklart var det en gullig bäver men ändå ^^,


Lite ironi va.. hehe

Gäddor?

Hallon



Detta är min lunch om dagarna. Kan ingen komma och laga mat åt mig? :( Ensam hemma hela dagarna usch det suger get.
IKVÄLL SKA JAG FISKA :D
(Nej jag skulle aldrig döda dom, klart dom får hoppa i tillbaka)

Lördag

Bakis-mat hos Fanny (t.o.m Fanny åt!!)
Sen på kvällen åkte jag och Sofia med Perky och Emil ner till Sunne en sväng! Eller ja det blev en rätt lång sväng, haha vi konstatera iaf vart alla skabben höll hus ;) Sjöng, träffade Linn som jag inte sett på seriöst flera veckor åååh syrran kom tillbaka till mig!!♥, åt mat på magsjuke-stället och roade oss med att säga fina ord åt en polis som Mr. Emil fått måååååååååånga böter av. Han verkar hata killen rätt hårt haha. Man kan ha en helt OK kväll utan fest också :)
Bry er inte om att jag ser galen ut på bilden. Fin och blå läpp. Fanskap!!






Fryksdalsdansen

Sofia och jag var på uppdrag hela den dagen för att få det vi ville, hehe ;)
Förfest hos Lina och det blev väl ölspel som vanligt, drog sen ner till Ångrike där de s.k "Morapöjkera" var! Där hann vi inte va så länge förens våra bussar som Linas pappa hade fixat kom och skulle skjutsa oss till Kolsnäs. Fast hur länge tog det egentligen att åka till Sunne när det skulle spys 4 gånger innan vi var framme? ;) Sen är det lite oklart men på nåt vis lyckades vi hamna rätt långt fram på Rosenström och där knöddes det nåt så fruktansvärt! Mina skor som faktiskt extraköptes bara för Kolsnäs blev helt förstörda och massa skrapsår på fotlederna/fötterna. :( Men resten av kvällen var skitkul! Fast höll inte på att få komma hem men det är väl en annan femma, hehe..
Efterfest på Ångrike men blev att åka hem med flotten till Kollsberg rätt snabbt.
(Väl hemma såg jag att jag hade en blå underläpp och sår på överläppen.. Vad är det fel på pojkar som inte fattar hur man gör? Åh blir galen! Tack för det!)















Jag hade iaf skitkul! Tack alla!



Night after night

Palace Station



Nu jävlar kör vi!

Dice

Sömnlös natt.. Har drömt så jävla konstiga saker!
Jag shoppade med Blondinbella en dag, så helt plötsligt när vi var inne på toa så kommer det en man och tar ner henne i en källare och våldtar henne! :O Jag blir helt galen, sen går jag in på toaletterna igen och där hänger hon död mot dörren. Jag grina som fan. :s
Sen att jag var på Bilisten och skulle gå in så möter jag spanjorer som bodde på Mallorca, de hade tydligen svininfluensan så jag var tvungen att åka till sjukhuset och bli typ besprutad med gift! Fattar inte vart alla sjuka grejer kom ifrån :s

Jag och mamma har rockat till Bruce Springsteen hela förmiddagen. Det var najs!

Igår var också jävligt najs! ♥

Idag ska jag hitta på med precis de jag själv vill.



Hundreds of dreams
they can place around you
It hurts so bad
just like I knew that it would


Ful kväll

Blir så jävla trött på andra människor som lägger sig i andra människors LIV, va fan gör nåt bättre av erat eget ist.

U S C H

Godnatt era jävlar


Hårboll

Hej mina kära små vänner.
Nu har jag gråtit en skvätt och det känns lite bättre :) Jag har slingat mitt hår ända sen jag gick i 7an så jag tänkte väl inte att det skulle ge upp nu, men det gjorde de... Aja, nu har jag lindat in håret i olivolja och ska läsa Veckorevyn som kom idag!
Natti♥



Allt hår som ramlade av. hehe..



Elina is cuuutttcutcuting

pulverhår

Sofia försöker nu borsta bort sitt pulverhår. De är ungefär som sönderfrätta gummisnoddar i konsistensen, hårstråna som är hårstån fortfarande alltså, resten är pulver. Hoppas hon lärt sin läxa och slutar att blondera sitt stackars hår hemma och går till frillan ist. Jag har tröstat henne med en milkshake, nästa steg blir väl en peruk. När jag ser på henne får jag bilder i huvudet från när Samantha kämpar med sin chemo. 

Nu ser hon rätt nöjd ut, håret blev ju trots allt vitt, drömfärgen! Puss på dig mitt pulver, nu klipper vi av resten som sitter på din skalp! 


My lover

Det suger riktigt hårt att va här nu ska jag säga er. Det liksom regnar konstans HELA JÄVLA TIDEN. Vad fan finns det att göra då? Inte ett skit nej. Jag och mamma åkte iaf in till stan (igen)! Fikade och köpte dessa skönherna:


Kärlek vid första ögonkastet<3 Paul Frank som jag älskar också!
Fast det skar i hjärtat en liten stund... När jag kommer dit hängde dom inte där dom skulle. Så ser jag att en tjej bredvid mig har dom i handen och KÖPER DOM DESSUTOM! Jag hade gråten i halsen. Men jag kunde fan inte släppa dom sådär lätt heller. Så jag var tvungen att fråga den snyggaste surfarkillen jag sett i hela mitt liv om dom hade fler kvar (vissa affärer har ju allt dom har, framme). EN FANNS KVAR!
Jag sa (eller skrek) att jag skulle ha dom dirr.. Hehe.
Ja det var den historien mina vänner ;)

Imorrn tror jag att vi ska åka hem, fast är ändå hemma på tisdag. NU VILL JA HEM!!!!!!!!

Jävla raaaiiiin

Idag ni jävlar, tog vi en tur in till stan. Bilkö i typ 30 min innan vi kom dit, 1 timme innan vi fick maten. Där satt vi och frös som några små kråkor och såg att vi blev anfallna av bäcksvarta moln. Jag och mamma kände att det inte riktigt stoppade oss för att gå i affärer :p ;) Men sen var det bara att råspringa till bilen! Och jag ska säga er, värre åsk-väder har jag aldrig varit med om :| Det var liksom, 1 blixt var 5e sekund och slog ner fan överallt runt om oss! Sådär höll det på konstant i ungefär 2 timmar. Ska inte ens berätta hur rädd jag var hahaha. Inte så konstigt att det var bilkö igen sen i fan flera timmar eftersom befolkningen här ökar från 11 000 till 200 000 på sommaren.. Men iaf, ingen kul dag idag! Längtar hem nu :( Ska ha kramkalas när jag kommer till mitt blå lilla hus igen

imorgon ska jag köpa nåt JÄTTEEEFIIINT till mig själv



try not to fuck with your feelings

Föresten, har ni inte hört The Sounds senaste skiva så ska ni fan ta och lyssna. Speciellt på Beatbox, 4 Songs & A Fight och låten som gjorde halva deras konsert på P&L: No one sleeps when I'm awake!
http://open.spotify.com/album/1mfW4GidjFy4P2NtA3gH38

dag 2

Fy i hela helvetes jävlar va varmt det är!!
Hade en superfin morgon, gick upp tidigt, åt frukost i morgonsolen och gick ner till stranden och badade. Där har vi varit hela dagen :) Fast man är typ svimmfärdig hela tiden, bara man lyfter huvudet från marken 10 cm så snurrar det. Jag skyller på värmen.. Ikväll hoppas jag att vi ska in till Borgholm. Måste ha mig solglasögon!!

Nej nu ska jag ta en iskall dusch.
See you!


Öland



Här hade jag inte duschat på några dagar och osminkad så nej, inte så fin. Fick mig en nektarin<3
Aja här är det iaf fint som utta baauuur. Bor på ett ställe jämt vid havet så det är perfekt. Internet har vi också;)
Hoppas på bra väder imorrn så vi kan bada. Havet kanske är för kallt? Får köra poolen då isf^^


Bilfärd

Ja då var man ute på vägarna igen. Igår skulle vi sovit i Västervik men alla ställen där var fulla så det blev att sova på en parkering, haha! Gick upp jävligt tidigt idag, eller jag vaknade av att det var så jävla ljust ute. Svor en fin ramsa varför jag inte köpte mig en sovmask när jag var i göteborg.. Just nu är vi är runt Kalmarområdet, påväg till Öland skulle jag tro. Var där när jag var väldigt liten så det ska bli kul att se ön igen med fräscha ögon : ) Och jag längtar fan redan efter mina flickor.. På bara några dagar! Inte lätt inte, haha. Var bion bra föresten? : D Tur att jag har internet på telefonen säger jag bara! Nej nu har jag inget mer att skriva. Puss och hej mina fina vänner!

Nattklubben

fan va ho gaaaaaaaser, ho kör ho!!!!!!!!!!! Ellen laddar med snus.
stygg ho va ra....................? SPÖKET, guess who, rätt svar får en länk på min kända krabbblogg.
maggan sover och vi måste va tysta, annars blir det hus i helvete. karin har en garageport i sin hall, den tyckte vi va rolig.
linas örhängen viftar som väderkvarnar och tog sig en tur över havet och drunknade som första svensk.
nattklubben har idag diskuterat musar och alla dess ingångar/funktioner,  nalle puh som fick oönskad vårtväxt i pannan, ellen som däckade på pallen och en spyende lina i diskhon och sofia vid datorn efter krogen. Maggan i sängen som en fadersfigur. rak-kit är populärt bland redaktionen på nattklubben. filip smaskade på någons mus, desamma gjorde emil kvällen innan
turkar vid nordstan älskar att springa efter en in på en body shop affär och klappa lite lätt på rumpan och sen springa sin kos. vilken tortyr att gå upp snart och städa toaletter och plocka upp använda supertamponger. det är egentligen lite konstigt för det är ingen här som har mens. jessica har varit här och både kissat på golvet och lämnat häpnandsväckande gåvor i toaletten, detta uppskattades inte av nattklubben.

so long fuckers hope you're satisfied with your bullshit and your lies.

kramis Leeenaa, lucifern och skrellen.
(LINA; SOFIA; ELLEN <-som finns att köpa på apoteket, nu på 50% rea!)

-men du har väl ingen såndär snopp?
-Joho, du ska se min korv å bröd.



den osminkade kanske hemska sanningen

sofia slog sig på balkongdörren - blås aj, haler, aj, åhåh HALER......ÅH GÖTT

Hej min kära lilla blogg

Just nu ligger jag på min tempur-madrass och laddar ner Dirty Sanchez till mobilen. Fick ju tydligen ladda ner 60 gratis filmer så varför inte likom^^ Kommer ihåg när vi hade MTV, såg på Dirty Sanchez JÄMT! Så jävla bra så oooh! Men nu har ja icke den kanalen längre :/
Jobb idag och jag kan säga att JAG tyckte det var kaos ett tag. Dom andra tyckte inte det. "En normal storhelg" kallade dom det.. Tur att jag hade Malin alltså. Du är verkligen my hero ibland!
Så nu har jag tjänat över 1000 spänn på två dagar, inte illa pinkat Sofia Larsson :)

Nu på kvällen orkade jag faktiskt åka ner till Sofia och Jossa och "åka lite bil" and also tjattar som vanligt:D Ni är så jävla goa!

Nej 8.00 imorrn går pappas bil härifrån till Kil, och därefter till GÖTEBORG! Så nu måste jag verkligen sova.
Natti alla godingar!

Jag har ingen rubrikfantasi idag.

Ont överallt.... aj.... behöver ännu mer massage... tur att jag har en säng som Afrika-barnen inte har....
Nej men idag har jag jobbat från 13.00-21.00 och då tänker ni, inte fan är det jobbigt att jobba i en restaurang inte mNE JOOOOOOHO det är det!! Mkt folk idag, kommer komma ännu mer imorrn. Ja lever jag imorrn kväll så hör jag väl av mig.. hehe.
Dagens: När jag bara satt på frysboxen och tryckte i mig maten för att det var så jävla gott/alldeles för hungrig, så kommer Kräm på radion (Kent såklart)!!! Liksom det var rätt underbart, jag lovar er!

 Tack mamma för den sköna touchen (L)

Jag kom på att jag kommer typ inte ha en lugn stund förens i slutet av nästa vecka.
Lördag: Jobb precis hela dagen (När fan ska jag hinna packa?????)
Sön-Ons: Göteborg
Sen kanske jag ändå stannar kvar på västra sidan av Sverige i några dagar med mina kära family.. Det spörs. Om jag ens kommer iväg till Göteborg.. Har hållit på i några timmar nu med beställningen och dom har dragit pengar från mamis konto och allt men inte fått BESTÄLLNINGSNUMMER. Hur fan ska jag kunna få ut nån biljett om jag inte har det!? JÄVLA HELVETES SJ. Imorrn ska det ringas till dom och skrikas i örat. 
 
Icke dagens: Jag råka tappa telefonen i golvet. Pappa skrek ungefär i 5 minuter efter det. Jag skrek tillbaka. Så nu har jag ont i huvudet för de. Danke!

Länge leve våldtäckts-låten

En dag i Karlstad med pojkar. Och jag kom därifrån levande!! Trodde ärligt talat jag skulle dö några gånger. Bättre om jag kört istället, hehe. Jag tror jag var inne på Monki i nästan 2 timmar. Ja tillslut kände jag bara att, nää jag kan inte va här längre. Men det fanns ju så mkt fint! Vi avslutade allt med en MIDDAG på MCDONALDS, hah ja vi behöver inte gå in mer på det.

Varför slutar aldrig regnet? Det har ju regnat hela dagen??? Rest-resa hej.

Dum grej: När man badar om nätterna är det ju fruktansvärt mycket mygg ute, vilket gör att man får myggbett... ja väldigt nära rumpan (man har ju liksom trosor på sig). Så när det börjar klia på dom jävlarna när man har vanliga kläder på sig blir det ju väldigt konstigt. Så kände iaf jag idag :p

MITT RAYMAN-SPEL ÄR TRASIGT, FÄLL EN TÅR FÖR MIG!! ;(

 

HÄR är en jääätteeeebra låt, lyssna

Övningsköra

Japp det är vad jag har gjort hela dagen idag! Går fan skitbra nu :D
Sen blev det film hos Jonatan på kvällen med Petter och Sofia också :) Såg Smala Sussie som jag INTE somnade till denna gång;) Väldigt cp slut på filmen bara.. (Innan dess spelade jag Mulle Meck i 2 timmar..)

 

Imorrn: Karlstad med pojkar, bingo med Sofia på kvällen ;)
Fredag: Jobba (!!)
Lördag el Söndag: Göteborg med flickorna!! :D

Sista kvällen med Karin.. :(











Inte en enda bild fick jag på kärn heller:(

The little mermaid

Åh, har precis sett färdigt på 5 avsnitt av Den lilla sjöjungfrun. Mest kom jag på idén för att jag har alltid haft ett speciellt avsnitt i huvudet som jag minns jätteväl, och sen för att inte glömma den läskiga manteln >< Fy va rädd jag var för honom när jag var liten! Ska fortsätta se mer imorrn + spela massa Rayman.<3 Sånt man får underhålla sig med när alla jobbar + kasst väder! Annars imorrn kväll har vi en till hejdå-fest för Karin:) Inte alls många dagar kvar tills du drar ju! Australien i ett år.. :|
En och samma ställning en hel kväll/natt gör att man har något ont i ryggen. Ja.
Så nu ska jag sova!


Lovers in Japan

Vad gör jag uppe 03.46?

Jo jag sov flera timmar förut så jag har lite svårt att... ja sova. Får nog ta och läsa lite i boken Under ytan som jag fick låna av Sofia här om dagen så jag somnar.
Jag ska äga er att det var en befrielse när mamma äntligen kom hem idag, där satt jag i soffan med hämtmat i munnen och var sällskapssjuk så jag dog typ. Jag kunde liksom slappna av när de äntligen kom hem. :p Och det var anledningen till att jag sov i flera timmar, heh.. (Jag ska nog aldrig mer va ensam hemma)




 



Hörlurarna om följde med min nya mobil. & aaaj vilka obekväma jävlar!
Jag har väl ingen labyrint in till örat heller?!
Tacka vet jag vanliga hederliga plug-in.. 


Vintern kom IGEN

Igår natt tog jag det kallaste doppet ever. Seriöst det var storm ute!!
Annars väldigt fin kväll och så : )
Imorse när jag vaknade var jag så tröttttt tröttt trött tröööötttt, sov till kvart i 2. Men varför hade jag behövt gå upp? Det regnar ju ändå ute och är svinkallt. Hade glömt myggdörren igår så det var en igloo på övervåningen.. BRRRRRRRRRR
Ska dra på mig lite kläder och gå ner till Fanny tror jag.. Elina ska va frisör åt hennes löshår haha inget mer leka Magnus Uggla:(
Fan. Måste äta mat.. MAMMA KOM HEM JAG PALLAR INTE ATT VA HUSMOR MER!!!!!!!!!!


Vad ska man sysselsätta sig med denna vecka då som kommer bestå av gråa moln........ suck

Ensam hemma

Ja, mina föräldrar drog till Höljes utan mig i Torsdags så jag har fått klara mig själv i några dagar. Det har gått.. sådär! Maten måste jag verkligen anstränga mig gärnet för att få i mig, eller orka göra nån! Som tur är har jag en liten Sofia Jakbosson som tar hand om mig :p Att sova själv är ju ingen hit heller, !!!!!!!

Torsdag:


En liten tur med pojkar.

Jag fick båda mina telefoner. Jag skrek och mamma höll för öronen.

Bad

Mys och GH hos mIG.

Nattdopp, som alltid.

Fredag:


Jag och Sofia lekte med Prince som är så tjock att han aldrig orka leka. Men jovisst vi fick upp han på bakbenen igen!


På kvällen var Fanny, Sofia, Jonatan och Petter hemma hos mig och spelade GH och tog nattdopp. Jag vågade inte gå hem själv sen utan pojkarna fick bli med mig hem och stoppa om mig i sängen.. Fast de stannade till halv 5 och pratade om alla filmer jag missar i mitt liv :P Jag skratta så jag grät som vanligt..
Nu måste jag duscha för att sen åka båt i kvällningen.
Ett dopp inatt också kanske? ^^


 


FLOTTPREMIÄR

Nej. det var den 24 Juni.
Jag älskar er
 















Say (All I need)

Inatt drömde jag nåt hemskt. Jag var gravid. Usch! Kommer ihåg hur jag var så förtvivlad över att redan bli mamma, och att jag även grät ut mot någons axel.. Jag tror nästan jag grät lite i sömnen också.

Idag vaknade jag i ett ensamt hus kl halv 2. Som ni kanske vet har jag ingen telefon (alltså inget alarm), men killen som fann den hade skickat den idag så hoppas jag har den innan helgen. När jag satt och åt frukost såg jag hur jag från alla håll blev anfallen av blågråa moln. Jag som har en jääävlig respekt mot åska (har haft ända sen jag såg/hörde det första gången) fick tag på Johanna som fick skynda sig hit och göra mig sällskap :p
Just nu ligger jag i sängen och ser på The Bachelorette, så fint det är ändå.. Även om man ska finna kärleken i ett tvprogram liksom. Snygga är dom allihopa också :O Perfekt.



Ikväll vill jag vara nån annanstans

God knows




Inte kasta de allra finaste stenarna i havet..





RSS 2.0