BLÄÄÄÄÄÄ

Så jävla tråkig dag. När ska vi sluta lida för att vi bor här på det tråkigaste stället på jorden?
Vill se min favvofilm nu. Men såklart så har jag den inte. Hur kan man inte ha sin favvofilm på DVD???????????????

Sportlooooooooooov

Faaaaaaaaan vad jag tagit lov nu!!! Sista timmen blev det naturprov och jag tänkte så att jag blev yr. Men jag tror på en ganska bra resultat faktiskt! Så nu äre jävligt gött att få ledigt, även om jag har jättemycket skola att göra.
Jaja, ska strax iväg och äta med specialidrottarna för att fira att vi är klara typ? Mysigt och gott ska det bli iaf!! :) Ska man ta på sig hatten tro?

Hattifnattarna

 

Mamma tog fram pappas slokhatt igår ur garderoben. TACK mamma sa jag, perfekt att använda när det snöar som bara den. Hihi. Fin som tusan är den, fick även farfars FINA gamla hatt. Jises, se upp för hattkvinnan!

 

Imorgon har jag sovmorgon till typ 13.50... Helt crazy om ni frågar mig, har så typ varje dag nu. Och oftast ledig på fredagar. MEN tro inte att jag har det slappt för de, jag ligger efter i typ varje ämne då vi har eget jobb och jag inte har den disciplinen att göra jobbet :(
Har fått supermycket klädinspiration idag. Så imorgon kan man aldrig veta vad jag kommer i hahah!

Funderar på att göra en såndär 56-dagars grej som alla gör, listan ni vet. Skulle det ens vara intressant?


Pride and prejudice

Sett på Stolthet och Fördom ikväll, vilken jävla fantastisk film. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, varför fick inte jag leva på den tiden?


Metro


Väldigt snygg outfit Natalie fick till här tycker jag! Fast det kan man ju inte ha här direkt, ljust blandat med snö liksom, huuuh. Jag är så sjukt sugen på en typ röd scarf som hon har här, fast tunn och helröd. Får ta och fixa en till våren!

Lite IKEA snack, alltid roligt!!

Headade till IKEA igår med hela familjen. Det blev kaos som vanligt. Alltså min pappa borde vara bannlyst från "shoppingturer", han är hemsk. Min bror ska få ett nytt rum nu så det skulle både köpas säng, golv och garderober. De blev ovänner i varenda del. Själv satt jag och spelade Playman Extreme på mobilen. Sen försvann pappa och jag tog kommandot, då blev allt köpt :) I'M THE BEST! Nu försöker vi övertala han med färg på väggarna, men vad är det med pojkar och alltid ska ha så himla mörkt? Visar det att man är hård eller? Maaahaaa tänker bara på feta CS-spelande killar som sitter i sitt rum som ser ut som ett skyddsrum typ. Så mer ljust åt killarna!
Själv fick jag mig en bänk till min feta TV. Så nu har jag liksom en möbel för mycket i rummet, så idag är det operation möblerna om i mitt beiga rum. Jag kanske visar sen om det blir OK!
Ha en solig dag.

Härligt att få provfrågan innan

Imorrn:

  • Har jag prov i religion, med typ världens största fråga. "Varför har kristendomen blivit världens största religion?" Hjälp. Måste sitta och googla hela natten tror jag. ><
  • Körlektion 8.55
  • Klippning eller ej? (15.30)
  • Studentfest!!!!!!

Usch

Hatar människor som bara ska ta en jävla massa energi av en.

Skola

Studentfest till torsdan! Ska bli fett nice att äntligen få vara med (nu när man är 18 år heheh). Ska hem och putsa skor sen när jag kommer hem och tvätta kläder också. Jag satt i valet och kvalet om jag hellre skulle åka till Karlstad och se R&F igen. För såå jävla bra var dom. Men nä, tar man studenten så gör man :) Så ni som har tänkt ut och festa, Blue Moon Bar på torsdag tror jag dom spelar!
IIIiiiIIhaaaaaahiahiahiahaiha gnägg gnägg

Nu ska jag fortsätta skriva om 6-dagarskriget




Lugn. Jag hade precis varit i Thai så ni inte tror jag ser ut så i vanliga fall..

Ungefär ett år sen. Då hade man minsann inte klippt av sig håret, dumma flicka



14/2

Jävla alla hjärtans dag. Fyyy fan dra åt helvete. Kärleksfreak som man blivit äre ju inge roligt. Går det ingen gråtfilm eller nåt på tvn så man kan få blöda lite???
Nej fan, vad blir det Sofia. Sen när blev du svag som ett gräs-strå?

Ger er lite kärlek istället

pusspusspusspusspusspusspusspuss

Dödödödödödödö

Aa, nåt mer som är döden är att biljetterna till Hurts är slut. Jag hade tänkt beställa dom imorgon för att jag fick pengar i fredags, vare sig någon annan ville med eller inte. Jag hade åkt själv om det krävdes.
HELVETE!!!!!!!!!!!!!
Nu kommer jag få betala saftiga 600 spänn för att få tag i biljett, och det är ta mig fan mycket för någon som har staten som inkomstkälla. Jag är så ledsen att jag fan tänker gå och tigga pengar på Konsum och hoppas någon tänker på mig. FAAAAAAAAAAAAAAAAANFANFANFANFANFANFAN :(:(:(:(


FFFFF

Såg New Moon förra veckan. Kommer minnen från i somras då jag såg den och cyklade hem på morgonen och världen var fin. Fy fan vad ledsen jag var då. Låg klarvaken resten av morgonen, vad var det för idé att sova liksom? Att ligga vaken en hel natt är farligt. Djupare i hjärnan kan du inte gräva och mer kommer du inte fram till och tröttare ögon kan du inte få.
Roslyn och pianointrot till Possibility får mig att tänka på då hösten kom och jag cyklade i regnet i min gröna jacka med vita hörlurar i öronen. Hade ont i magen varje dag jag skulle till skolan. Och ännu värre blev det när man var tvungen att se en lång mörk och ruffsig figur gestalta sig i en grå korridor. Det var i stort sett döden.

Allt detta hör ihop. Kanske därför jag måste tvinga mig att se filmerna för att få tillbaka dessa hemska minnen. För för mig är det nästan nånting fint.

Helgen v.... vadå?

Hej på er!

Igår var det going-out-time! Härligt!! Eller ja, inte direkt så att vi söp oss fulla men det var ju inte meningen heller kanske. Tydligen så skulle Idet rebornas så det var liksom dit man skulle gå. Och ja, det var bara för oss rika studenter att plocka fram hundringar ur plånboken för att vara med i gemenskapen. Ocheee.... Första timmen var ju rena döden. Fan vad tråkigt det var. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG
Men sen hände det ju nåt såklart. Som om Torsbys befolkning (och tillfälliga fina besökare) tänkte "nej men oj nu är det en timme kvar till stängning, NU DANSAR VI!" Lite sent som ni kanske förstår. Men fan vad rolig sistatimme jag hade! Tjoooooho det gör vi om.

Btw!! Lilian (sömmerskan) kom hit nu ikväll med provklänningen!! :) Gul och fin var den, haha. Jag och mamma har ju suttit typ varje kväll och letat efter det absolut rätta tyget på internet och ja på markplan också men det har varit helt omöjligt. Men så kommer hon och lägger fram en amerikans sida lätt som en plätt med hur många färger som helst. PANG där blev det beställt. Kommer bli sååå bra!

Bikini. Galen i bikinis.

Dör. Så jävla snygg! Skräll Vitamin A liksom, svindyra. Inte bra för en student.... När bokar vi resan förresten tjejer? Jag åker snart själv till Samos annars, haha. Puss


Nervöst

Har bokat uppkörning och skrivning, hjalp!!!!!

Tempel, eller ska jag kalla det labyrint?

Kvällen igår blev inte så bra alls. Någon liten idiot (troligtvis någon utlänning efter lite forskningar) öppnade Linns väska och tog både hennes plånbok och min kamera när vi dansade. Vi blev så jävla depp efter det :( Visst min kamera är typ 5 år gammal men jag har då fan inte råd att köpa en ny än på ett bra tag. Jävla fittor!!!!!!
Vi försökte glömma det iallfall, gick lite bra! Fick träffa gamla ansikten också :') Ojoj. Hade endel roliga stunder iallafall :)
Och eftersom min kamera blev snodd så har jag inga bilder.

Och lilla tjejen, vad håller du på med egentligen? Det du gjorde var så jävla ohyffsat. Jag har inte gjort dig ett endaste litet piss så sluta hata alla du ser.


Masken ska på

Idag åker jag, Hanna och Linn till Karlstad och prövar på Tempel. Ha en så kult kväll!


NEW IN

 

 

 

Jag och Elina drog till Karlstad efter halva skoldagen, mycket sköööönt att komma boooooort. Sov både dit och hem, hahah sleta jänter. Fick med mig lite hem iallfall, bl.a haremsbyxor!!! Tror faktiskt jag inviger dom redan imorrn, för SOM jag väntat på att få byta ut jeans mot något skönare! I Karlstad var det bar backe och vårjacke-väder. Själv gick man med tjockaste jackan och var hothothot...


Det är läskigt, ibland

Min telefon radera allt. Så jag hade inget kvar. Inga kontakter och inga sms. Förutom ett enda jävla sms som låg kvar i inkorgen, jävligt konstigt.. Och det konstigaste var att det var från just dig. Det allra allra första. Vad är oddsen?

Du dör aldrig, som du själv sa

Bad day

Sån jävla cpdag. Inget går som det ska längre!!!! Inte ens dvdn funkar så jag kan se på mina älskade Bondfilmer. Då är det illa :( Ska fanimej köpa mig chips och guacamole. GAAAAAAAAAH


Niiiiin

HAHAHAHAH!!! Inte visste jag att kaniner kunde simma hahaha åh så fin


RSS 2.0