Hur många minusgrader är vi uppe i nu? 67?

Mmm godmorgon säger jag med den här bilden. Nej okej jag är nyduschat bara, hoho! Dagen igår var riktigt rolig, killarna blev galna på oss tillslut för att vi tog så lång tid på oss! Men what, sen när har tjejer shoppat i mindre än 3 timmar.....? På kvällen var vi i Svenneby och lagade mat och såg på hockey långt in på natten :') Idag har jag masssa ärenden på listan, bl.a hämta ut undervattenskorten!! Sen kolla om det finns en överdel till min nyårs-outfit, vilket jag säkert inte kommer finna, betala skorna, kolla nyårs-deko osv :) Ikväll blir det nog mys med mig själv tror jag! Behövs :) (Ge fan i att dolka fel)


Wildflower by Kenza

Dessa skorna blev det! Och som alla vet så är det ju Kenza som designat dom. 12 cm klack, hallelujah!


Va tycks om dom underbara bilderna?

Hejhej. Idag har det varit en sån fin dag! Alldeles jättemkt snö och solen lyser, underbart! Vaknade tidigt idag som vanligt eftersom min dygnsrytm fortfarande är helt fel. Vid halv 3 åkte jag, Magg, Sofia och Nson till Torsby och fikade, mysigt! :) Lämnade även in min undervattenskamera på framkallning så det ska bli riktigt intressant att se :D Ska även få med dom på skiva så kan nog lägga in dom här på datorn :D Sen när jag skulle åka hem ville mamma gå i affärer, tackar man nej? Aepp! Så jag lånade hem ett par skor som kanske blir till nyår! Ska ju till Karlstad imorrn med Sofia, Dedor, Olden och frykholm så lånade bara hem dom eftersom jag kanske finner nåt bättre i där. Så imorrn blir det en heldag i Karlstad! :D


Har föresten fått igång camen så nu jävlar ska det bli mer bilder!! ^^


Långt inlägg wohoo

Nu finns det bilder från Thailand på Facebook! Kommer inte lägga ut några här för det är alldeles för segt :P Nu ska jag åka till farmor och fira jul!

Hemma..

Sofia vill inte städa/packa upp:



(Pappa sålde salongen :'( )


Förövrigt ser jag ut ungefär såhär nu:




:|

Åååååh jag kunde bara inte låta bli att blogga en sista gång... och nu har jag faktiskt något vettigt att skriva, tillskillnad från allt annat mina inlägg brukar handla om. För det har hänt än helt störd sak!! Ni kommer inte att tro mig, men såhär ligger det till:

Som ni, mina allra trognaste och underbara läsare, läste här nedanför i det föregående inlägget framgick det att jag ska åka hem imorgon, julafton. Alltså hem, till Sverige! :D Men man kan sammanfatta det kort och gott som att det lixom har blivt ändrade planer... VI SKA STANNA I THILAND 2 VECKOR TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI!!!! 
   JAg visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till när pappa sa det, menmen det va ju bara att acceptera det och låtsas som om det var en dröm som slog in. (MEN JAG VILL JU HEMHEMHEMHEM!!!!! jag vill ju träffa min härliga, fina,söta, rara,  underbar flickor. Det gör inget att ni röker hasch och injecerar amfetamin i underarmarna. Ni betyder lika mycket ändå.)

MEN JA. anledningen till att vi stannar är, hör och häpna, att min pappa, även kallad Mighty Ron, KÖPTE dendär salongen där vi gjorde i ordning naglarna. Han köpte hela skiten, inklusive thiländskorna. Och nu de kommande 2 veckorna ska han han bl.a träffa stadens borgmästare för att få nåt stipendium, + att vi ska ha firma-fest med hela företaget på lördag, med maskerad-tema :) Underbart, och jag har hittat världens bästa förklädnad - SvampBob-Fyrkant!! Det blir ett minne för livet, och JA JAG LOVAR ATT TA BILDER!

Dessutom hittade jag som ni ser ett internetcafé med ett svenskt tangentbord!! (å, ä, ö) :)


JAJAJAJA nu får det vara nog. Hoppas ni inte blir allt för avundsjuka, men jag kommer hem lagom till skolan börjar. Fram tills dess ska jag forstätta leva livet här i Asien och ännu en gång besöka elefanterna. jag ska hälsa från dig elina! Ska försöka blogga lite mer, om jag får tid över till det. Men ja, nog för nu...

PUSSS PÅ ER ALLA I KALLA ÄCKEL-SVERIGE

VI SES o HÖRS!!






p.s. min kropp är jättebrun nu


Langtar till lite sno!

Hej igen! Idag ar det sista dagen har i paradiset. Vi tjejer (moster, kusin Julia, mamma och jag) hade bestamt oss for att gora naglarna pa en salong eftersom det ar sjukt billigt. Forst fick vi manikyr, sen valja hur vi ville ha naglarna malade. Vi satt dar inne i ugnefar 2 timmar. Men SHIT vilken duktig tjej det var som gjorde det! Helt javka otroligt, hon sitter och malar pa en yta som ar 1x2 cm. Jag har bilder men som vanligt gar det inte att lagga in.
Nu ar kl snart 11 pa kvallen har sa det blir val packa det aaallra sista och sen sova. Ska upp tidigt imorrn och bada i havet en sista gang och sen fixa sig for runt 5 pa dagen gar planet hem. Ska mellanlanda i forenade arabemiraten ocksa, haha dar far man ga ur planet och handla guld!! Ar hemma runt 2 pa natten pa juldagen.

Snalla ge mig ett lycka till for hemresan, jag ser INTE fram emot det! UUUUUSCH :(


Rubrik ja

Aaaaah gud sa dalig min blogg ar nu. Men internet till varan dator funkar inte sa jag far sitta pa ett internetcafe all the time, vilken gor att det ar segt osv att lagga in bilder. Just nu ar vi inne pa dom sista dagarna har sa jag ar fullt upptagen med att sola som bara den. Men inget hav mer, for dar gar det fan inte att bada langre p.g.a jellyfishes. Pa min arm har det hand ett konstig grej, mitt har har forsvunnit pa ett stalle! Och det ser ut som en packman med tva armar som hanger ner. maste varit en manet. Usch!!!!!! Ja... hm... jag har matat en elefantunge med gurka. Jag holl pa och do. en elefant!!!!!!! Jag som alskar djur!!!!!!! De korten mamma tog pa mig ser lite roliga ut, haha.

Jajje nu orkar jag inte skriva mer! Puss!

Tommy Hilfiger

Men guuuuuuud ge mig!!


Bildöör

Jag tänkte att det vore kanske lite intressant för att se lite bilder. Just nu har vi internet på rummet men det är sjukt segt så får väl se hur många jag orkar lägga in :P

Det här är typ andra dagen så jag är lite blek. Har precis köpt en banana pancake som är SKITGOD!!!

Haha my family, ett julkort till mormor skulle detta bli! På vårat hotell som är sjukt stort, har nog inte sett hela placet än.

Moster och Julia på ett köpcentrum som var jättestort! Och ja jag handlade en del. Haha när jag skulle pröva en BH hade jag 5 thaitjejer runt mig som hjälpte mig. Dom är helt galna med de med service!

I lördags var vi på en marknad, nattmarknaden heter den. Och om ni ser så kryllar det med folk, värre än marten! Det blev riktiggt jobbigt tillslut med all trängsel och värmen. Men köpte skiiitfina toppar på något second hand-stånd! Fanns hur mycket fint som helst. Allt kostar typ under 100 kr. Jag är just nu expert på att pruta ;)

Igår (tisdag) åkte vi till en ö. Man åkte speedboat dit på ungefär 20 min, så jäkla kul! Gick som fan och var lite robinson över det hela, haha.

Och möttes av de här! Går nog inte att fånga på kameran men det var fantastiskt. Snorklade i flera timmar och såg hur mycket fishes som helst! Hade en undervattenskamera och tog kort med så blir spännande att es när dom bilerna är framkallade :D Det jobbiga när man badar i havet är att det finns småååååsmå maneter som man inte ser som bränner som faan på! Tur är väl att det går över på 3 min.

 

Annars så har jag det veeery good. Har shoppat rätt mkt och brännan blir bättre och bättre! Dock är jag rädd att jag kommer flagna bort allt eftersom det är nästan omöjligt att inte bränna sig nån gång här :( Vad ska jag berätta om mer.... hmmmm... nä kommer inte på nåt. Hoppas vi åker och shoppar nån mer stans idag. Är lite sugen igen, hoho ;)


Thai dag 2

Okej flygresan var nog top 5 av det jobbigaste jag gjort. Sov kanske 1,5 timme pa hela tiden. Borja nastan grina tillslut! Igar blev det inget mer an ute och ata sen hem och sova, sa jaaavla trott hela tiden. Har nog inte vant mig med tiden av.
Acklig grej pa flyet: jag och mamma studerade tva herrar som satt nastan vid oss, tjocka, bleka och mustascher. Gjorde inte ett skit pa hela tiden, bara satt och glodde. Vi kom fram till att dessa tva maste nog va sana som tar hem thailandare eller ar nere och kor jarnet med dom. SA JAVLA ACKLIGA! Kan ni gissa hur den ena somnade med handen-fingrarna? Ja, det ar de ni tror. Annars ar det ett paradis, 30 grader i havet och man branner sig aven om man har 50 i solskyddsfaktor. Imorrn ska vi till Phuket town och shoppa! (tank inte bara massa stand nu)
Det finns en skitfet Buddha uppe pa ett berg som vi ska upp till. Sa sot!

Jajje hoppas ni inte dor av depp dar hemma som nog jag skulle gjort. PUSS!

Trött Sofia med Romeo och Julia i skallen..

Saker jag är lite worried about just nu.......

  • Kommer jag hinna bli brun???????????
  • Kommer jag få se mina älskade delfiner?
  • Får jag med allt hem igen???
  • Ligger vårt hotell för nära stranden så ifl det skulle komma en tsunami när vi sover så dör vi allihopa????
  • Tänk om jag ser den snyggaste killen jag sett i hela mitt liv och sen försvinner han???? Borta i djungeln???
  • Tänk om en elefant trampar på mig och jag blir som ett stekt ägg?????
  • TÄNK OM JAG INTE ENS HINNER FRAM TILL THAILAND UTAN JAG DÖR NÄR MITT PLAN KRASHAR?????




Nä okej jag får ge mig. Går från skolan mellan 12-1 imorrn, hem och fixa grejer sen halv 5 åker vi till Karlstad aaaairport. Planet går runt 9.. Men ni får ha en bra jul och allt och jag vill ha er hela när jag kommer hem!! puss♥

Tack min lilla fisa

ALLTSÅ!!!! ELINA ANDERSSON, VILKEN PÄRLA! När jag sitter här i min pluggsäng kommer hon och knackar på mitt fönster, hon har med sig 3 st Gossip Girl böcker och ett paket... Paket? Är jag värd ett paket? Ja tydligen, paketet hade såklart jättefint papper, sånt som Elina absolut inte lämnar åt slumpen. Vad låg i paketet? En sovmask, SOM HON SYTT SJÄLV! Seriöst, det var fan det vackraste jag sett! Mina favoritfärger, rosa och beige (matchade min morgonrock också). Jag trodde ju först att den var köpt, men icke. SÅ fin var den! Gud Elina ingen är som du ♥ (SNÄLLA kan jag inte få visa den i bloggen?!)


Idag har jag svältit ner mig själv typ 5 kilo (fin mening). Trampade vatten i 10 min och flöt på rygg i 10 min, det tog på krafterna! Det enda jag såg framför mig var mat mat mat och lite choklad. Fan va gött tänkte jag med smörgås till sista lektionen. Men vad tror ni hände? Cafeterian stängd. Panik. Gick in på toa och hällde i mig lite vatten för att se om det skulle hjälpa lite. Hungrig så jag skakade på samhällen. FUCK JÄVLA SKOLMAT!
Sen åkte jag hem och skala potatis. Idag stod nämligen jag för maten. Det blev gott (a) Sen har jag plockat i det sista i resväskan, och den är INTE full!! Fan va härligt Sofia. Du lyckades med uppdraget! Nu ska jag skriva klart svenskan som kommer bli på 5½ sida tror jag. Sen börja med matten. Fan, naglarna också. Hm, ja det prioriterar jag först... Hehe!

Ledig måndag

Varsågod herr Hermelin!

 

Oh jeeeesus vad jag är inne i en bubbla nu. Har jag gått utanför dörren på 3 dagar? Typ nej. Jag har kommit till hälften på hemtentan men hoppas bli klar med den idag. Sen ska jag dirr börja träna på matten som jag har prov i på onsdag. Resten tänker jag fan skita i :B Förlåt kära vänner att jag är så jävla borta men imorrn i skolan ska vi busa!! ♥


Andra advent

Så var snart helgen förbi! I fredags blev det innebandy hela natten, rätt kul att se på MEN så jävla obekvämt! Lördagen var jag inte ens utanför dörren. Vaknade skitsent och på kvällen mådde jag verkligen inte bra...
Idag har jag varit ute med Mormor och letat julklappar (jag köper dock inga). Fick gå i ett jävla slaskväder FY FAN vad jag hatar det!! Måste ta och bli kallt snart! Vi drunknar ju annars, He He. Sen har jar julpyntat lite i mitt rum och nu sitter jag och försöker skriva på hemtentan. Jag har fortfarande 100 grejer kvar att göra innan onsdag. Får hoppas att jag kanske slipper göra NÅN grej.





Mitt skrivbord ser ut som Shakespears skrivarplats eller nåt..



Och idag är jag färgglad, haha! Och jag hade den här mössan FÖRE alla jävla skabb och fjortisar. Men nej, jag använder den bara hemma.


5 days left

Freeeeedag! Endast 2 lektioner, historia och tyska. Rasmus sa nåt oerhört roligt idag på tyskan. "Men ska vi inte ta en 5 minutare innan vi börjar då Sofia?" Jag och Oskar kolla på varandra ungefär sådär ---> :| (vi trodde ju såklart han menade en typ, snabbis). Sen bröt vi båda ut i skratt!! HAHA och lille rasse fattade ju inget som vanligt!
Helt underbart att sluta halv 1 på fredagar, ni kan ju gissa vad jag gör när jag kommer hem? Sover såklart. Nu har jag ätit some food och ska väl snart börja dra mig ner mot Sofia och sen upp i hallen!

On call

Ibland funderar jag.
Har jag glömt bort dig? Tränger jag undan dig utan att jag vet om det?
Jag behöver dig inte.
Men ibland vill jag bara gråta för att det blev såhär.
Över alla jävla minnen.
Jag vill ju ha tillbaka den fina människa du var innan all jävla skit.

Ja, och ni ser ju vart den kommer ifrån.

Åååå så fin! Fin väska att ha i vinter! Idag fick jag gå hem från skolan. Även fast jag hade varmaste jackan, varmaste vantarna och mössa så frös jag så jag höll på att dö. Va nära att ramla ihop för mina ben blev helt cp när jag kom in i värmen haha!! Dom 2 proven jag hade idag gick OK. Får nog g iaf och jag är fan nöjd med det! Nu ska jag åka och ha teori i en timme, sen slapp hela kvällen för det är jag fan värd!


Ingen bra kamera här inte.

Bara för att det var så fint ute idag





9*C

Fan vilken fin dag det är ute idag! Och jag har inte ens varit utanför dörren än. Idag har vi nämligen FNdag i skolan, eller ja bara SP, och det är halva dagen, sen har vi bara idrott kvar och då kände jag att det var lika bra att stanna hemma och träna på de två proven jag har imorrn. Men först var jag tvungen att sova till kl 12 ;)
Jag är så sjukt sugen på choklad!!! Ååh vill ju ha nåt gott att äta när man sitter här och är duktig och läser om ryttarens sits och marknadsekonomi! Men tror fan det får bli scones ist, haha!

Här är ett par riktigt bra jul-låtar!

Jag vet att det här absolut inte är någon jul-låt men vi fick den som en julklapp av Kent förra året, så den spelades vid jul. En jul-låt för mig ^^

 

 


8 days left

Hej igen! Nu är jag tillbaka. För en stund. Kanske... 20 min? Vill ni se vad jag har att göra innan jag åker, dvs onsdag nästa vecka?

  • Samhällsprov torsdag
  • Prov specialidrott torsdag
  • Filosofi-inlämning
  • Svenska, hemtenta
  • Matteprov onsdag
  • Inlämning svenska
  • Psykologi komplettering

Låter det fint? Nu vet ni varför min blogg är borta och kanske blir tråkigt jämt ett liiitet tag!

Min helg har iaf varit skitbra! Åkte till Lina på lördan med Elina, shoppade på dagen och på kvällen blev det middag och bio. Efter en hård kamp mellan New Moon (Jag och Elina) och 2012 (Lina och Victor) så vann 2012 ;) Vi fick platser LÄNGST fram! My gooood det var inte nådigt, haha var tvungna att vrida huvudet för att läsa hela texten! Efter bion var det ett tag tills bussen kom så vi satt och kolla på alla fina, fulla människor som sprang runt i barerna. Om ett år är jag där!!!! Woho!
Idag bestämde vi att ha en plugg-kväll @ Kalles café! Det var huur mysigt/roligt som helst! Världens godaste scones hade han bakat också! Blir det såna tisdagar i framtiden kanske? ;)

RSS 2.0