Den var kallt

Idag på min lediga dag har jag varit ute och gått med Linn och Enya, ätit pizza med dom och skjutsat Anna upp till Långberget som hade missat bussen den stackaren, haha.


Kära vänner

ASOS någon? Typ snart

JUST DET, fucking öppet hus imorrn

Och lika tråkigt har vi på dessa fredagar. JAG VILL INTE BO HÄR MER! Jag vill ut ut ut i alla städer och leva. Kommer nog bli jobb för mig efter studenten, vart som helst.

Men ikväll blir det nog hörnet, min första """"""utgång""""" lagligt i Torsby, haha......

Så här snygg är jag just nu. Inte så himla mycket alltså


Jag antar att ni fattar vad det handlar om

En sneakpeak, som det tydligen heter! Vet inte riktigt om det blir exakt såhär, men väldigt nära iaf:)


Paradise Hotel

Vad är liksom hypen över han? Dryg som fan.






Benbrott sökes. Eller?

Det är helt förjävligt. Jag somnade ca 02.30 - 03.00 inatt. Vet ni varför? FÖR ATT JAG FRÖS! Jag frös så jag trodde jag skulle dö! Jag låg och spände mig så jag trodde jag skulle skita ner mig. Och jag blev liksom inte varmare heller, för det värsta jag vet är att ligga och sova med kläder på.
SÅ, seriös till 100 % söker jag någon som vill hyra ut sin kropp. Ett + är ju om du är varmblodig också. För mitt duntäckte verkar helt enkelt inte fungera :S

Så jag har varit ganska trött idag. I höjd med svimfärdig!
Iaf... Kolla detta kort. Min älskade Linn blev sparkad av Magic så hon bröt nyckelbenet. Helt av liksom, KNAAAAK! FATTAR NI VAD ONT!! Jag får rysningar bara jag ser på det. Idag blev jag med henne till sjukhuset för dom skulle visa hur man band på ett speciellt sätt så benet läggs rätt. Så nu går hon med en ryggsäck på ryggen, haha ♥




Julklappar

Jag brukar aldrig köpa julklappar. Antingen är jag luspank eller så vet jag inte vad jag ska köpa. MEN iår är har jag än så länge köpt en! :D Bra gjort av mig tycker jag ;) Förra året fick jag ju aldrig fira jul så nuuuuuu ska ni veta att jag vill ha en iskall jul med massa gott :)


So you scream about it in the night

Jag drömde en hel värld om dig inatt, om man kan säga så. Fint att höra din röst igen.
Men kom inte tillbaka är du snäll.

DAGENS MAN

Daniel Gilbert, med den absolut grövsta göteborskan jag hört.


Jag borde VERKLIGEN sova. Ååååh Sofia för fan ta tag i ditt liv

Konserten var super!! Dock sög publiken värre än jag vet inte vad. Så jävla pinsamt. Börjar sjunga Seven nation army....... Tillslut sa John att nej nu var vi faktiskt inte på någon hockeymatch. Att han ens behövde säga det!!! Annars var jag och Elina nöjda tror jag, haha. Bed on fire, bäst ♥ Nästa dag gick vi i lite för mycket affärer för 13.36 sitter vi inne i Mitt i city och tåget skulle gå 13.40. Panik i bött och när man fick springa i högklackat blev det ju verkligen inte bättre. Elina stoppade hela tåget för mig hahahahahaahhahaha..........

Men idag ÄNTLIGEN efter fleeeera helger har jag fått sova ut. Så jävla skönt så det är inte sant :'D Sen gick jag och mamma till Lilian som ska sy min balis och kolla tyger och form m.m. Jag och mamma ska förhoppningsvis till Karlstad nästa helg och gå in i varenda liten affär som säljer stenar (alltså inte grus-stenar men ni fattar, smycken) och köpa på oss. Det kommer behövas endel, haha!

Annars tar typ Sims upp mitt liv nu. Få mig att sluta någon, seriöst!!!! Idag har jag nog suttit i 8 timmar. Pinsamt

 


Är lite trött på att flänga runt nu, jag vill ha en lugn helg.

Håller på och fixa mig till max nu. Blir svart från topp till tå idag med fiiiina blåa metallic naglar. Fint! Ska hämta Elina om en halvtimme sen drar vi till Karlstad och ser på Johnossi, roligt!!

Ha en bra fredag allihopa!

(Och TUSEN förlåt till er pojkar som har avskedsfest idag för att vi inte kan komma. Men ni vet att vi hade velat. Ni kommer ha superkul. Puss till er)


Jag saknar att ha någon som dig min skrutt


Ni får en jävligt bra låt också, lyssna!


Måste.alltid.ha.något.att.se.fram.emot.

Åååååh jag vill bara slappna av någon gång. Efter svenskaprovet ville jag verkligen vara ledig. Men nej jag har ett föredrag om scientologi som förövrigt är en jävligt konstig religon, imorrn. Och jag har bara gjort 1 fråga av 10. Panik :( Sätter mig hellre och ser på Animal Planet och äter popcorn. MEN efter imorrn är jag ganska så fri!! Och nu har jag och Elina äntligen köpt biljetter till Johnossi på fredag! Dom var gryhyhymma på P&L, tror vi inte blir besvikna nu eller :) Frågan är bara, ska man ha klackar eller inte? Hmmmm vill ju inte ta död på resten av publikens fötter..


Gött hår har hon också.

Dör. Ärligt talat kolla klänningen!! Varför får inte jag också ha en sån?
Emmas blogg har jag läst riktigt länge nu och är nog faktiskt den bästa modebloggaren enligt mig. Hon kan ta mig fan kombinera allt! Hittar plagg överallt också, sjukt duktig tjej. Emma Elwin, gå in och inspireras!


Balto

Idag gjorde jag det mest fearade provet i hela gymnasiet. Svenska B, det skriftliga.. Okej matte B provet är väl i höjd med detta också men. Varför jag hatar det är för att jag inte kan skriva. Jag HATAR att skriva. Så jävla bra ordförråd har jag inte! Men jag satt där med mina Singoalla och SKREV! Fattar ni! Jag skrev! JAG ÄR SÅ STOLT!!
Just nu sitter jag hos Elina och ser på film med Maggan och Ellen också, skitkul :D

LITE HÖGSTADIET


Stockholm på 2 eller 3 dygn? Vad säger man?

Skriver lite. (mycket)

Fredag: Åkte buss i seriöst ett halv liv och vi hamnade bredvid äckliga luktande människor hela tiden. En REN plåga. Ska tilläggas att Ellen satt och spela Bubble Town på min mobil i 4 timmar utan avbrott. Vi var framme ca 9 på kvällen då Adam och Julia hämtade oss och raceade till deras väldigt stiliga lägenhet (ska också säga det att det manliga namnet jag just nämde är sjukt snygg. Alltså verkligen jävligt, jävligt snygg. MEN! Jag kunde behärska mig hela helgen, så stolt!!). De hade fixat mat också, så gulliga! Fixade oss snabbt och drog till Olssons där jag inte ens behövde visa legg. Kul. Det var det enda jag såg fram emot ju! :( Men iallfall så hade jag jätteroligt där! Träffade mycket olika människor och jag som hade en stor fördom mot att alla skulle vara snoffsiga och inte prata med några andra än ens gäng fick då äta upp det. Såg även världens finaste bartender, vid namn Johnny Depp. Vi fick dock höra att han hade fru och barn så då var det inte lika roligt längre.

Lördag: Börjades ute på stan där det var SMOCKAT med folk. Blev nästan ingen shopping alls. Kollade på många kappor men nä ingen var bra. Vi spottade lite s.k. kändisar också, Andreas Wijk inne på Zara, Alex Schulman, Kissies bror och någon annan skådespelare som Ellen kände igen. På bara en dag, haha! Men ingen Jocki :( Nej okej jag ger mig. En sak är klar att man behöver då ett antal dagar för att kunna gå igenom allt. Hann inte ens kolla på balklänningen :/ Så nu vet jag inte hur det blir. Iallafall så åkte vi hem och powernapade och vilade benen lite innan vi headade ut till Globen. Fick se fina polishästar ♥ Var inte så mycket folk när vi kom fram och FÖR EN GÅNS SKULL så plöjde vi inte på längst fram utan tog lite avsånd och ställde oss vid det andra staketet. Tror jag blivit lite för gammal för ståplats för guuud min rygg pallar inte sånt. Vi såg iaf skitbra, och jag kommer inte orka ha ett föredrag om hur bra det var. Men en sak är att jävlar i mig att killarna har växt i skallen, dom tar vara på allt med känns det som. Dom gav verkligen 110 %, och gav extranummer efter extranummer. De spelade Shelley ♥ Efteråt var vi döda och satsade inte på utgång igen utan åt stark pizza på Pizza Hut. Åkte hem och somnade som små slagna barn.

Söndag: Tog det alldeles för lugnt för helt plötsligt var det inte alls länge tills vår buss skulle gå så det blev raceing igen bland gatorna, haha. Men vi hann! Denna gången var resan mycket roligare. På tågstationen i Karlstad skulle jag köpa chips och en Aftonbladet. Så ser jag en Olle Hedberg komma in genom dörren. ÖÖöööhhh??? Han var dösnygg som vanligt och väldigt lång. Jag tror vi glodde lite för mycket för tillslut fick vi en blick hahahaha vilka småtjejer :( Tror hela Idolgänget var där. Och nej jag kollar inte på Idol men man vet ändå vilka som är med. Och in på tåget kom en Fanny också!! :D Ni är allt fina.

Tack för helgen, ni är bäst
Och nae jag har inga bilder. Jag sket totalt i kameran, ORKAR INTE! Bilder lär snart finnas på Ellens och Elinas FB om någon skulle vilja se våra vackra ansikten!

Update

Okej jag är nästan klart med allt nu. Bara svenskan kvar som som jag sitter och plöjer igenom åååååååh det får fan gå hur det vill jag orkar inte mer. Förjävligt väder är det också, sånt som förstör SKOR! Fan inte kul! Ska man ta dunjacka eller inte? Nej för det kommer väl vara dretvarmt när vi är framme. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


Jag är lite stressad.

Innan vårt tåg mot Stockholm 14.12 går imorrn så ska jag hunnit gjort detta:

  • Skriva klart mitt PM
  • Skriva klart själva talet
  • Duscha (nej för en tjej tar detta inte 20 min, snarare 50 min med fix)
  • Tvätta
  • Packa en jävla väska och få ihop outfits som oftast tar en vecka att tänka igenom men nu måste jag göra det på en natt. Jag har inte ens tagit fram väskan.
  • Tacka min fina mamma och pappa för alla presenter och vara snälla mot dom.
  • Hinna sova.
  • Ha körlektion 9.35 (jag måste då GÅ ner och GÅ upp vilket också tar en massa tid)
  • Hinna träna igenom svenskatalet vilket jag är mest nervös för.

Och ja klockan är faktiskt snart 12.Nån som tar över mitt liv för en stund kanske?

11 November

SOM jag ha väntat på denna dag, nu är jag 18 ååååååååååååååååååååååååååååååår :D!!!!!!!!!!!!!

Vintrigt

Jag vill ha en vit tröja. Jag tycker det är så fint med vitt på vintern. Matchar med snön liksom. Förresten så snöar det ute nu!! Hoppas det ligger kvar tills på torsdag:) Back to outfiten, jag skulle nog byta ut den svarta baskern till min nya röda! Det skulle va fint. Får bli second hand i huvudstaden om jag ska finna en gullig vit tröja alltså.
Bild från Natalie Karlsson.


Someone's missing

Aj.

2009 del 3


2009 del 2


AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hatar när det inte går att bädda in. Här är länken iallafall.

http://www.youtube.com/watch?v=M-ySyyo8wMg&feature=related

Vad gör vi? Vi kör inte.

Igår hade jag en väldigt rolig kväll. Massa tjejer och två killar uppe i Fågelsången. Tack för det! Just det, jag gick modevisning också. Så roligt :) Jag köpte den fina svarta långklänningen också, äntligen! Hihi.

Idag var det inte lika kul att gå upp klockan 8 för att gå på riskettan. Jag kände ingen där och VARFÖR har ingen sagt att det visas filmer som är så fruktansvärt sorliga?! Jag var så nära att börja gråta på båda så jag satt och kladda på servetten. Gud så pinsamt om jag börjat grina. De där östmarkingarna och allt vad de är hade nog skrattat åt mig, hah! Iallafall, det var tråkigt.
När jag kom hem åt jag hemmagjorda pannbiffar och headade till Karlstad med heeela familjen. Jag körde och pappa blev så arg och kommenterade precis allt jag gjorde. Och eftersom jag inte får köra med han (valde att inte ha med han på utbildningen, jag gjorde ett väldigt bra val) så blev jag bara ännu argare för att han hackade. Sur hela tiden blev jag men köpte mig en tröja och en mössa. Fann ett par suuuuuperslimmade jeans men Stocholm till veckan Sofia, iiinte köpa om du ens ska ha råd att åka tunnelbana, hahaha...
Nu ser jag på Skavlan på min nya TV, den är sjukt stor. Tidig födelsedagspresent :)


Mina år

Ska lägga över i stort sett alla 18 000 bilder på skivor nu, börjar med år 2009. Här är ett litet utplock på vad som hände då!

Jag åkte till USA som kan ha varit det bästa jag någonsin upplevt.

Lill-lördag hos Elina med cupcakes!!

Vi var till Hovfjället

Fanny fyllde 17 år! (vågar inte lägga ut på själva damen)

Vi åkte till Branäs och åkte skidor (och snowboard).

Vi festade.

Jag var med min släkt.

Kollade på någon FNgrej, Johanna var en nigggaaahhh!

Tog bilder till esteten. Ser ut som om jag har mustasch, haha! Togs av Amanda :)

I April satt vi ute och solade!!

Provade skiddräkter.

Köpte kebab och njöt av våren.

Började spela volleyboll i April. (!)

Firade valborg i Sunne. Nääää vi söp mest.

 

(Fortsättning kommer)

 

 

 

 

 


Men den var läskigare på bio!

Jag och Sigge ser på Paranormal Activity. Elina är med på ett hörn också.

Bra film!

Jag och tjejerna såg En shopaholics bekännelser nu ikväll, och vi var ganska överens tror jag att den var bra? Jag tyckte den var super! I en scen hade hon en sån fin leopardpäls! Den var såååå fin. Jag vill också ha en. Men självklart inte en äkta!!

Och för någon minut sen fann jag ett par så fina svarta stövlar, vilket jag verkligen behöver! Men jag ska till Stockholm snart. Faaaan hur ska allt gå ihop?? Och när jag har råd kommer dom vara slut såklart. Så är det alltid för mig.
Nä nu ska jag sova, har en körlektion imorrn!


RSS 2.0