Kolsnäs

Igår var det roligt. För en gångs skull var jag råtaggad på fest!! Och ja, det var en bra kväll :D Fick träffa mycket folk. Osv... Idag blir det mysfest hos Pärlan sen Sunne igen? Men dock går jag iiiiinte in för 300 spänn, aldrig i mitt liv! Ska ragga bil istället ;)


Go away

Uh jag är så förbannat lat. Sover till 2 varenda dag och sen gör jag.. inget mer! Idag började regnperioden. Jag lovar snart kommer det komma papegojor och palmer hit. Dom trivs väl bra i hetta och mycket regn, eller nåt.... eeeehhh
Igår ville jag se Brolle men nae det blev inget. Ska ner på fredag istället. Lär ju regna så kommer nog tveka!
Idag får det bli en städ-dag. Mitt rum är FRUKTANSVÄRT äckligt. Yes, nu styr du upp detta Sofia!


Sjung en sång utan ord om ljusa nätter

Inatt/imorse upplevde jag den finaste soluppgången någonsin. Solen värmde så jäkla varmt, trots att det var kl 6 på morgonen. Dimma över sjön. Jävligt kallt i vattnet, men fortfarande så jävla fint!
Ett ögonblick jag kommer bära med mig hela året

Utflykt

Idag cyklade vi till Lysvik och deras glasscafé. Det tog sin lilla tid men som sagt det var ju faktiskt 1,8 MIL! ;) Glassen var iaf supergod. Fråga mig om jag har ont i rumpan?


Tragedi på hög nivå. Tar snart till solariet.

Jag gråter... floder.... JAG ÄR INGEN MÄNNISKA SOM KLARAR AV SÅNT HÄR! Speciellt inte när det är i FUCKING JULI då det ska vara 30 grader!!
Vilket lockar mest? Några dagar/en vecka på västkusten med familjen eller alldeles ensam hemma? FAN vad gör man!


Sammanträffande



Hahah alltid lika kul när man möter sina föräldrar mitt i natten och man ska hem. Igår fick jag åka snålskjuts med pappa

Tjohooo om den ändå kunde spelas på ett dansgolv

Enrique har alltid och kommer alltid vara min älskling. När rhythm divine slås på kan INGET stoppa mig! ;)


Ett datum man aldrig glömmer

Så cool är jag idag. Men vet ni? Idag är det den 24 Juli och då fyller Johanna 18 år!!!! :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS... jag kommer snart till dig, hehe!


Lite videoklipp från Peace and Love!

Inga hela låtar eller speciellt bra filmat, men som sagt, KÄNSLAN är det jag försökt få fram! Hehe :)

Hoffmaestro, hade ingen lust att mölja så jag och Fanny kollade på håll. Om ni kollar noga så ser man att hela publiken där fram springer först åt ena hållet sen andra.

Johnossi, så jääävla bra var dom! Måste notera att det var över 30 grader när vi såg dom så det är därför ingen orkar rocka lite mer.. Haha!

Mando Diao, svinbra som vanligt. Lika varmt om inte varmare! Bästa låten.

Jay-Z, stod jättelångt bak men det var inte tråkgit för de!


Man blev tydligen 4 gånger snyggare om man var med 4 killar, sa dom.

Igår gjorde för en gångs skull något roligt. Jag åkte ner med 4 killar till Karlstad och kollade lite på Rix FM festival. När vi skulle lämna McDonalds var det hysteriskt kul. Det var helt knäppttyst i bilen för alla kippade efter andan! SÅ kul var det, hehe! Förresten, består Karlstads befolkning av bara fjortisar? Jag skämdes när jag såg dom!!


Det gamla vanliga hårproblemet

Fan jag vill ha tillbaka mitt långa hår!!!!!!!! :( Mitt ser ut som skit nu. Kan bero på att jag inte slingat det på typ 3 månader men jag är ärligt talat svart under. Inte snyggt. Och min frisör har semester i 3 veckor till och det finns ingen annan jag vill gå till. Det är panik!! Vad gör man?!

 


I can't sleep because my bed's on fire

Jag har smygit mig in till din lägenhet. Du kommer hem efter en utekväll, du har en av dina killkompisar på ryggen. Du får syn på mig som sitter på sängkanten och släpper genast allt du har och springer fram till mig. Kramar mig det hårdaste du kan. Länge.

Synd bara att det var en dröm. Men det kan ha varit den bästa jag någonsin haft.

Läget efter resan

Händer inte så mycket för tillfället. Vi håller på att göra om här hemma och det blir väldigt bra. Eller det kunde inte bli så mycket sämre än innan! Och vädret är ju ingen höjdare. Blir så jävla deprimerad :( Jag hoppas verkligen mamma nappar på mitt förslag om en weekend nånstans i Europa. Behövs så jävla mycket!!!!

Home

Yes, hemma mina kära vänner! Har haft en svinrolig resa. Nu när man glömt sköta om kroppen så är jag i SÅ stort behov av vila. Vi har knappt sovit nåt alls..
Men först får det bli Dear John igen (kan inte få nog) och sen Karlstad i morgon bitti. SEN kan vi köra på nytt!

Byebye!

Har äntligen fått in musik på min fucking ipod, behövs i bilen! Imorrn drar jag och mina tjejer alltså till Göteborg tills på lördag och sen blir det två nätter vid stranden... Förhoppningsvis, haha! Och den här gången har vi ingen dator med oss så inga fler inlägg this week.

Men ha en fortsatt bra vecka för det ska jag ha!!


Absolut finaste

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar

And dreaming pick up from
The last place we left off
Your soft skin is weeping
A joy you can't keep in

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

Omfg

Okej. Igår. Jag och Ellen tog natt-dopp vid Kberg och allt var frid och fröjd. Vi blev erbjudna att se film med killarna och även Elina och Magg. Yes, why not? Till Ria åkte vi och 9 pers trängdes i en soffa och försökte se på Sherlock Holmes. Då började det bli disco utomhus som Frykis sa. Seriöst, jag satt bara och kollade på det. Jag är som kanske någon vet riktigt åskrädd. När jag var liten och såg svarta moln började jag packa en väska med kläder och gosedjur. Redo att fly liksom! Men alltså, helvete vad det blixtrade!!! Tillslut ville vi inte va kvar i lägenheten utan skulle försöka ta oss... till bilen.... Vi skrek. Vi var så jävla rädda... Pojkarna fick äran att köra fram våran bil (NEJ jag har ingen bil utan Maggans som jag åkte i) så långt fram till dörren det bara gick. Men den lilla biten man fick springa var hemsk. Vägen hem till mig skrek vi typ konstant. När vi samlat mod att gå in i mitt hus väckte vi mamma och hon var också jätterädd. Lille Mammi! Att ha ett ställverk 400 meter bort är ingen hit. Och idag vaknade jag till samma oväder. FY FAN VAD JAG HATAR DET!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag duscha som jag inte kommer ihåg sist jag gjorde... usch så äcklig!

Konstig kommentar

Mamma (kommer springandes mot tvn): Vad händer?!
Jag: Det var nån som höll på att sno pokalen!
Mamma: HAHAHAHA tufft. Fan vad tufft hahaha

Yes, nu ska jag se på VMfinalen och sen beställa tygprover till min balklänning! Spännande!!

KLIIIIIIIAAAAAAAAAA

Jag ska aldrig mer ha telefonen på på nätterna. Man får ju fan ingen sömn!! Sen har jag blivit helt sten-allergisk. Mer än förut och mina ögon är helt åt skogen. Skulle helst av allt peta ut dom.... eh... ja så jävla mycket kliar det :( Nu har jag dock fått i ögondroppar men det hjälpte ju inte direkt, än.. Men nu ska jag ut och övningsköra till Maggan där det väntas fika och GBGplanering :D!

Ni ser inte att dom är svällda, men det gör jag :(

 


En lördag

De senaste dagarna har bestått av en massaaaa bilåkning! Våra kära SOFIA och MAGGAN har ju fått körkort!! Störtkul :'D Igår satt vi tre på min balkong och myste. Sen.... åkte vi bil. Haha! Annars har jag tjänat JÄVLIGT lättförtjänta pengar nu i två dagar. Helt perfekt eftersom vi åker ner till västkusten next week. Något jag verkligen ser fram emot! Nu ska jag ta mig en lur så jag orkar med kvällens möjligheter.

Förresten, jag bodde på samma camping som Johan Palm i Borlänge. Men det enda han gjorde var att sitta och hångla med sin svarthåriga tjej. Emo......


Hysteri

OM 1,5 TIMME SKA JAG SE ECIPSE!!! :D Den kunde fan inte komma lägligare!!!!!!

Fotbollskväll

Alla sliter och drar i en. VART ska man se dagens match handlar det om? Nä, jag och Sofia tar den hemma hos mig med godsaker. Igår hade vi en jättetrevlig kväll, först minigolf med Olden, Dedor och gustis och fråga mig inte vem som kom sist!! Hehe! Sen blev det fotboll i huset i Svenneby.
Nu håller jag på att rensa rummet efter alla grejer från P&L, det är en del! Jag köpte även lite kläder som jag kan visa någon dag:) Men nu längtar jag faktiskt lite efter hösten. Jag vill egentligen inte säga det men!!!!!!!!

Fin bild va? Hihi


Twilight

Jag är i något slags Twilight-tillstånd. Ni vet, när man snöar in på något riktigt mycket! Jag tänker vampyrer hela tiden. Längtar tills jag får se Eclipse!! Här är iallafall en bra låt från New Moon.


Skapligt lång sammanfattning, skriv gärna om ni läste allt, haha!

Hej igen vänner! Jag sov till klockan 3 idag, skönt! Mindre skönt för samvetet... Några bilder från P&L tror jag faktiskt inte att jag orkar ladda upp här, så den som vill kolla får gå in på Facebook! Men annars så är jag så glad att jag åkte dit, och hade Elina med mig:) Det finns så mycket att berätta men det skulle nog ta en evighet. Man somnade iskall och vaknade drunknade i sitt eget svett, solade, hängde i kupolen, gått sönder benen och ryggen, ätit väldigt lite mat, spanat på omänskligt snygga killar osv osv... Och sist men inte minst, sett så jäkla bra band!!! Vi hade siktat in oss på Kent, Johnossi, Mando Diao, Familjen och Jay-z mest.
Kent var ju den största höjdpunkten. Turnépremiär gör dom alltid något speciellt med. Vi stod riktigt långt fram men det var ett jävligt jobbigt tryck som tyvärr förstör så mycket :/ Men tillslut tänkte man inte på det. Riktigt bra låt-lista!! Ingenting någonsin, ensamheten, det finns inga ord och M. Den sista jag nämde är min absoluta favorit-låt. Tänk er att den är så helig att man inte ens lyssnar på den. För det gör jag inte, jag är så rädd att den ska bli sönderspelad. Jocke säger: Nästa låt vi ska spela är en b-sida från Du och jag döden. Då står jag bara och stirrar. Det kan inte va sant. J: Den handlar om cancer. Då bara skrek jag rakt ut och börja gråta samtidigt. Jag blev nästan rädd för mig själv, för jag gråter nästan aldrig. Det bästa var att den aldrig har spelats mer än en gång förut, för lääänge sen. Men ni kan ju förstå hur lycklig jag var, iallafall :)
Johnossi var jag och Elina svintaggade på! De spelade dagen då det var 30 grader.... Vi hamnade långt fram och rockade på! Jävlar va snygg Oskar är, huhuhuh... Men som sagt, det var så jobbigt. Fast jävligt bra! Jag och Elina droppade när vi sprang till nästa band som var.....
Mando Diao! Fick bra plats här också. Men hade svårt att tänka mig att denna konsert skulle slå den förra året som var helt galet bra. Men den var bra ändå! You can't steal my love var jag väldigt glad att få höra, älskar den!!
Jay-Z, sista dagen, sista tiden, största scenen. Kan det inte bli annat än en upplevelse utöver det vanliga? Vi var så trötta efter de två konsertena innan så vi tog plats ganska långt bak. Där var det inte direkt sämre stämning, och man såg ju så bra också! Behövs nog inga ord för detta, eller jag vet inte hur jag ska förklara hur mäktigt det var! Hela Borlänge sjöng iallafall med till Empire state of mind, stort!

Finns det något bättre än att vara hög på musik?
Några videoklipp och nån bild kommer nog upp i dagarna!

2010

Hemma nu. Min kropp är total-strejkad så jag lär nog sova halva dagen imorrn. Shit vilka dagar!


RSS 2.0