Vintrigt

Jag vill ha en vit tröja. Jag tycker det är så fint med vitt på vintern. Matchar med snön liksom. Förresten så snöar det ute nu!! Hoppas det ligger kvar tills på torsdag:) Back to outfiten, jag skulle nog byta ut den svarta baskern till min nya röda! Det skulle va fint. Får bli second hand i huvudstaden om jag ska finna en gullig vit tröja alltså.
Bild från Natalie Karlsson.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Eftersom du inte vill visa så mycket av dina kläder i bloggen (även fast dom är skit snygga :)) så kan du väl säga vart du köper dina kläder? Vilka butiker och internet butiker brukar du oftast handla på? :)

2010-11-11 @ 10:19:21
Postat av: Sofia

anledningen till att jag aldrig visar vad jag har på mig är för att det är så sjukt svårt att fånga på bild. jag önskar jag kunde faktiskt, för det är ju roligt! jag beställer oftast inte så mycket på internet, men om jag gör det så är det väl H&M. sen är ju småsidor som vivistyle.com chicy.se väldigt bra tycker jag! men glöm absolut inte asos.com, finns sjukligt mycket fint där.

2010-11-11 @ 12:53:08
URL: http://gothigh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, okej... För det skulle vara jätte roligt om du kunde fånga dina kläder på bild ibland bara (A) hihi. Okej, men vilka är dina favorit affärer när du handlar i butik då? Dom affärerna du hittar snyggast och alltid kläder i? Är så kul att veta :)

2010-11-16 @ 08:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0