Helgen v.... vadå?

Hej på er!

Igår var det going-out-time! Härligt!! Eller ja, inte direkt så att vi söp oss fulla men det var ju inte meningen heller kanske. Tydligen så skulle Idet rebornas så det var liksom dit man skulle gå. Och ja, det var bara för oss rika studenter att plocka fram hundringar ur plånboken för att vara med i gemenskapen. Ocheee.... Första timmen var ju rena döden. Fan vad tråkigt det var. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG
Men sen hände det ju nåt såklart. Som om Torsbys befolkning (och tillfälliga fina besökare) tänkte "nej men oj nu är det en timme kvar till stängning, NU DANSAR VI!" Lite sent som ni kanske förstår. Men fan vad rolig sistatimme jag hade! Tjoooooho det gör vi om.

Btw!! Lilian (sömmerskan) kom hit nu ikväll med provklänningen!! :) Gul och fin var den, haha. Jag och mamma har ju suttit typ varje kväll och letat efter det absolut rätta tyget på internet och ja på markplan också men det har varit helt omöjligt. Men så kommer hon och lägger fram en amerikans sida lätt som en plätt med hur många färger som helst. PANG där blev det beställt. Kommer bli sååå bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0